[ANT] Fansub s.g. 6 Eylül
+54
Katsura
raijin
Antares
Yaser
Seifukusha
Unde®minE
Darius Blake
meyday
Hei_(BK201)
eczmeltem
Mss. Pretty Queen
bluetear
kazasker
Misafir
oblivion811
Merhak
sera myu
genciken
bonjour
Ryoko Yoichi
Underfined
SurfSound
ozman
gohan
Hitokiri
secret_senshi
Shiniko
muhtesemmatrix
Sodakazam
ateştopu
vecitasan
savage garden
Zax
Darkcity87
bLue-Dragon
cynthia
achie-san
sakura hime
kouta
SPAWN-TheUndead
RoMe
lantis
RaJeV
CHOBiTS
new_cellie
sempai
mnyk
Exile Falcon
spartiate
mavilynx
edemirci44
silindi
aoshi
rockchu
58 posters
1 sayfadaki 19 sayfası
1 sayfadaki 19 sayfası • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
[ANT] Fansub s.g. 6 Eylül
Projeler
Devam Eden Projeler
Hellsing Ultimate
Full Metal Alchemist 2: Brotherhood
Kimikiss
Kissxsis
Strait Jacket
Kurokami The Animation
Asu no Yoichi!
Dogs: Stray Dogs Howling in the Dark
Rurouni Kenshin
Tamamlanan Projeler
Witchblade
Death Note
Muteki Kanban Musume
Bus Gamer
Mnemosyne no Musume-tachi
Murder Princess
Futari Ecchi
Natsume Yuujinchou
Kurozuka
I Love My Younger Sister
Askıya Alınan Projeler
-
http://anitoryum.com
http://anitoryum.com/site/
En son rockchu tarafından Paz 6 Eyl. - 13:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 72 kere değiştirildi
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Geri: [ANT] Fansub s.g. 6 Eylül
Yeni Seriler ve Yeni Güncellemeler
Yeni güncelleme olarak Mnemosyne no Musume-tachi'nin yeni bölümü geliyor çeviri bitti. Sadece kontrol kısmı kaldı. Yeni seri olarak Murder Princess ve Bus Gamer adında iki seri geliyor. Onların da ilk bölümlerinin sadece kontrolleri kaldı bir kaç gün içinde karşınızda olacaklar.
Kenshin kimikiss çevirilerininde bir hafta gibi bir süre içerisinde hızlanacağını söyleyebiliriz.
Yeni güncelleme olarak Mnemosyne no Musume-tachi'nin yeni bölümü geliyor çeviri bitti. Sadece kontrol kısmı kaldı. Yeni seri olarak Murder Princess ve Bus Gamer adında iki seri geliyor. Onların da ilk bölümlerinin sadece kontrolleri kaldı bir kaç gün içinde karşınızda olacaklar.
Kenshin kimikiss çevirilerininde bir hafta gibi bir süre içerisinde hızlanacağını söyleyebiliriz.
Ruh Hali :
Teşekkürler rokchu elinize sağlık
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
O zaman ben boş yere Bus Gamer yapmıyorum...
Başladığım kadarı zaten ilk bölümün sonlarına doğruydu. Siz yapın.
Kolay gelsin.
Kolay gelsin.
silindi- Isınan üye
rockchu güzel haber
senden de daha iyi haberler ve çalışmalar bekliyoruz....
O zaman ben boş yere Bus Gamer yapmıyorum...
Kolay gelsin.
senden de daha iyi haberler ve çalışmalar bekliyoruz....
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Teşekkürler kolay gelsin....
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
kolay gelsin selman.. hangi animeye baksam altından ya falcon ya sen çıkıyorsun yav
teşekkürler "rockchu" kolay gelsin.
mnyk- Yeni Üye
Ruh Hali :
direk indirme linkleri arasında death note yok mu? ben death note indirmek istiyorum ama nasıl indireceğimi bir türlü bulamadım beceriksizlik işte
sempai- Isınan üye
Ruh Hali :
sempai demiş ki:direk indirme linkleri arasında death note yok mu? ben death note indirmek istiyorum ama nasıl indireceğimi bir türlü bulamadım beceriksizlik işte
evet death note yok hala upload edilmekte. :heart:
Ruh Hali :
neyse beceriksiz değişmişim en azından teşekkürler emekleriniz için. death note'u bekliyor olacam yeni projeleri de tabi
sempai- Isınan üye
Ruh Hali :
ellerinize sağlık harikasınız
özellikle Kenshin çevirilerini beklemekteyiim
özellikle Kenshin çevirilerini beklemekteyiim
new_cellie- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Allah Allah bizi pek öven olmaz ama sağ olun
Ruh Hali :
öven olmazmı ben sizi herkesin yerine överim efendim
tmm kenshn çevirileri yavaştı biraz ama sonuçta çevrilio dimi ben 3 yıl bile sürse bekleriim valla ki birde hızlanıcak diyorsunuz daha ne isteyeyim ben
tmm kenshn çevirileri yavaştı biraz ama sonuçta çevrilio dimi ben 3 yıl bile sürse bekleriim valla ki birde hızlanıcak diyorsunuz daha ne isteyeyim ben
Ruh Hali :
3 yılda pro ingilizce öğrenilirnew_cellie demiş ki:öven olmazmı ben sizi herkesin yerine överim efendim
Misafir- Misafir
doğrudur ama maksat Tr izlemek
Ruh Hali :
Sağ olun var olun gerçi bizim amacımız övgü falan almak değil fansub işinde olan hiç bir kimseninde övgü şu bu için bu işi yaptığını düşünmüyorum yalnızca son zamanalrda çok fazla eleştiri aldığım için öyle birazda kinayeli bir yorum yaptım... Eskiden seriler nerde kaldı deyince biri çok acele eder illaki hemen çıkarmaya çalışırdım ama benimde sınırlarım var bir yere kadar gecikmeden dolayı çok kez özür diledim ki kenshin devam ettiğinde tekrar böyle bir yavaşlama olmadan (inşallah) bitecektir... Ama açıklama yapmış olmama rağmen hala ısrarla nerde bölüm diyenlere direk çok biliyorsan git kendin yap diyorum kendime göre gayet de haklıyım vs. vs. vs.
Ruh Hali :
ya o konuda haklısın.sonuçta hiçte kolay bir iş değil artı birde herkesin bi hayatı var işi gücü okulu vs var..biz bekleyenlere beklemek kolay ama bu işi yapan kişiler gün boyu bunun başında otursalarda insanlara yeterince hızlı gelmez bence o yüzden eleştirilere fazla bakmayın ya gerçekten takdire değer bir iş yapıyorsunuz ve bunu "yok yalakalık olsun" yada "aman tşk bile etmio" demesinler die değil yürekten sölüyorum ve bu yapbütün çeviri yapanlar için geçerli sonuçta bu işi yapan herkes zaten o serileri istediği gibi izleyebiliyor çeviri yapmaktaki amaçları sadece izleyemeyenlere yardımcı olmak ki bu gerçekten sizin harika insanlar olmanızdan kaynaklanıoo
Ruh Hali :
Vallahi çok saol arkadaşım moral olarak artı bonus oldu Murder princess encode edebilirm artık
Ruh Hali :
new_cellie demiş ki:ya o konuda haklısın.sonuçta hiçte kolay bir iş değil artı birde herkesin bi hayatı var işi gücü okulu vs var..biz bekleyenlere beklemek kolay ama bu işi yapan kişiler gün boyu bunun başında otursalarda insanlara yeterince hızlı gelmez bence o yüzden eleştirilere fazla bakmayın ya gerçekten takdire değer bir iş yapıyorsunuz ve bunu "yok yalakalık olsun" yada "aman tşk bile etmio" demesinler die değil yürekten sölüyorum ve bu yapbütün çeviri yapanlar için geçerli sonuçta bu işi yapan herkes zaten o serileri istediği gibi izleyebiliyor çeviri yapmaktaki amaçları sadece izleyemeyenlere yardımcı olmak ki bu gerçekten sizin harika insanlar olmanızdan kaynaklanıoo
new benim söylemek istediklerimi aynen iletmiş sanırım. sanırım bana sadece katlıyorum demek düşüyor.çevirmenlerin de bir hayatı olduğunu, bu çevirileri yapmak zorunda olmadıklarını anlamak bazı kişiler için gerçekten zor sanırım.
sempai- Isınan üye
Ruh Hali :
rockchu demiş ki:Vallahi çok saol arkadaşım moral olarak artı bonus oldu Murder princess encode edebilirm artık
banada tsubasa için bi karaoke hazırlar mısın hazır gazı almışken selman
Karaoke çok güzel bişi yaw İnsanı hasta ediyor Love RU için hazırladık ama ben değmeyeceğini düşünerek onu gömmeye bile uğraşmadım Itazura Na Kiss gibi sağlam bir anime olsaydı uğraşırmıydım orası şüpheli
Tsubasa nın acılış sarkısı cok hoş gercekten diger sarkılarıda aynen.Karaokeyi hak ediyor fazlasıyla.Prenses Sakura nın yüzene baktıkça ve sarkıları dinledikçe seriyi izlemem istegim artıyordu.Ama bi türlü başlıyamıyorum ikinci defa.Buaralar nerde abuk subuk anime var atlıyorum hemen.Türkçe alt yazısı yapılan animlere rahbetim düştü.Eng serielri daha kolay oluyor.En fazla bir iki gün sürüyor bitirmem.simdi Tsubasa başlasam 9 ay sürcek.Nerdeyse bir yaşam tabi bebek için.
1 sayfadaki 19 sayfası • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Similar topics
» AnimeBase Fansub Grubu (One Piece Strong World Movie 10 fansub eklendi)
» [AnS]Fansub
» DeFaMu-Yi Fansub
» Play L Fansub
» [AnS]Fansub
» DeFaMu-Yi Fansub
» Play L Fansub
1 sayfadaki 19 sayfası