star tv deki animeler.
+10
nico robin
Zax
angelbetul
selman636
lantis
MetatroN
DarkeLia
spartiate
Yaser
CHOBiTS
14 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
star tv deki animeler.
Startv dün itibariyle iki anime yayınlamaya başladı arkdaşlar.bu haberi dün verecektim ama malesef veremedim.
Anime isimleri
Transformers: Cybertron
Tanıtım:
Transformers: Cybertron, Amerikan animasyon serisi Transformers: Generation One'un günümüze adapte edilmiş Anime adaptasyonudur.
Mekanik ırkların savaş verdiği Cybertron gezegenindeki karanlık güçler büyük bir kara delik kullanınca savaşın sonuçları evrenin tamamının kaosla yüzyüze kalmasına sebep oldu. Öte yandan savaşı geç olmadan bitirmek isteyen Transformer'lar da vardı: Bunun için unutulmuş devirlere ait Transformer olan Vector Prime'i yeniden çağırdılar ve kaosu bitirmek isteyen Transformer'lar güçlerini birleştirerek Galaxy Convoy liderliğinde bir ittifak oluşturdular.
Fakat karanlık güçlerin lideri Megatron savaşını tüm gezegenlere yaymaya başlamıştı bile... Kaçınılmaz son savaş daha en başından Dünya'mıza taşınınca kahramanlarımız kendilerini devlerin savaşının tam ortasında bulacaklardı.
Gecen sene netten indirip izledigim bir seriydi.Fena degil29.bölümden sonraki linklerini bulamayıp yarım bırakmıştım.Serinin Türkçe olması iyi fakat seslendirme iyi degil.Sabah saat10:00 da başlıyor.Serinin kapnış sarkısı cok güzel fakat Türkiye de anime kanışlarını kanallar daha fazla reklam için vermiyorlar.
Beyblade
Tanıtım:
13 yaşındaki Takao Kinomiya, gençler arasında büyük bir tutku halinde devam eden Beyblade’de kendini geliştirmek ve kanıtlamak istiyordur. Bunun için yanına hem ona destek olan, hem de birlikte savaşacak dostları Max Mizuhara, Kai Hiwatari, Rei Kon ile teknik bilgisi çok yüksek bir başka arkadaşları Kyouju’yu da alarak Dünya’nın dört bir yanından, birbirinden güçlü Beyblade oyuncularının kıran kırana dövüştüğü turnuvaya katılırlar. Maceraları boyunca karşılaştıkları sayısız zorluk onlara hiç beklemedikleri dostluklar ve zorlu düşmanlar kazandıracaktır...
bir kaç yıl önce ATV de de gösterilen seri tekrardan yayınlanıyor.10:30 da izleyebilirsiniz.
Anime isimleri
Transformers: Cybertron
Tanıtım:
Transformers: Cybertron, Amerikan animasyon serisi Transformers: Generation One'un günümüze adapte edilmiş Anime adaptasyonudur.
Mekanik ırkların savaş verdiği Cybertron gezegenindeki karanlık güçler büyük bir kara delik kullanınca savaşın sonuçları evrenin tamamının kaosla yüzyüze kalmasına sebep oldu. Öte yandan savaşı geç olmadan bitirmek isteyen Transformer'lar da vardı: Bunun için unutulmuş devirlere ait Transformer olan Vector Prime'i yeniden çağırdılar ve kaosu bitirmek isteyen Transformer'lar güçlerini birleştirerek Galaxy Convoy liderliğinde bir ittifak oluşturdular.
Fakat karanlık güçlerin lideri Megatron savaşını tüm gezegenlere yaymaya başlamıştı bile... Kaçınılmaz son savaş daha en başından Dünya'mıza taşınınca kahramanlarımız kendilerini devlerin savaşının tam ortasında bulacaklardı.
Gecen sene netten indirip izledigim bir seriydi.Fena degil29.bölümden sonraki linklerini bulamayıp yarım bırakmıştım.Serinin Türkçe olması iyi fakat seslendirme iyi degil.Sabah saat10:00 da başlıyor.Serinin kapnış sarkısı cok güzel fakat Türkiye de anime kanışlarını kanallar daha fazla reklam için vermiyorlar.
Beyblade
Tanıtım:
13 yaşındaki Takao Kinomiya, gençler arasında büyük bir tutku halinde devam eden Beyblade’de kendini geliştirmek ve kanıtlamak istiyordur. Bunun için yanına hem ona destek olan, hem de birlikte savaşacak dostları Max Mizuhara, Kai Hiwatari, Rei Kon ile teknik bilgisi çok yüksek bir başka arkadaşları Kyouju’yu da alarak Dünya’nın dört bir yanından, birbirinden güçlü Beyblade oyuncularının kıran kırana dövüştüğü turnuvaya katılırlar. Maceraları boyunca karşılaştıkları sayısız zorluk onlara hiç beklemedikleri dostluklar ve zorlu düşmanlar kazandıracaktır...
bir kaç yıl önce ATV de de gösterilen seri tekrardan yayınlanıyor.10:30 da izleyebilirsiniz.
En son CHOBiTS tarafından Salı 17 Haz. - 10:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: star tv deki animeler.
saat kac ta başlıyo ?
Yaser- Aktif üye
Ruh Hali :
aaa transformers başladsı ha.... evde olsam kesin izlerdim sen haber vermesen dünyadan bi haber olacaz be celal...
Ne yaparsın artık bunlara kaldım.Bag bahce işleri olmazsa izlerim.bu arada transformer kapanış sarkısını indirin güzel sarkı gercekten.
tesekkurler chobits
DarkeLia- Süper Animeci
Ruh Hali :
hıımm beyblade i islemiştim atv de ilk yayınlanmaya başladığında güzeldi ama daha çok hatta tamamen küçük çocuklara hitap edior.. şimdi olsa izlemesdim şahsen
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Anime saatleri degişti.
Sabah saat 7 de başlıyor.iki bölüm ardarda Sonic arkasından Beyblade gösteriliyor.Sanırım Transformers ı kaldırmışlar.Son iki gündür gösterilmiyor.
Sabah saat 7 de başlıyor.iki bölüm ardarda Sonic arkasından Beyblade gösteriliyor.Sanırım Transformers ı kaldırmışlar.Son iki gündür gösterilmiyor.
hafta içi 16:10 transformers gösteriliyor
selman636- Mesaj Sayısı : 1
Transformers çizgi film güzel olduğu kadar filmide güzel
angelbetul- Mesaj Sayısı : 5
Ufakken ne ızlerdım byblade'ı byblade almıstım orjınal
Transformers'ın fılmı benım ıcın buyuk bır hayal kırıklıgı oldu.(yanı sı konuda;oyku ve hıkaye bır 3 leme yapılmasına oldukca elverıslıydı yapılan fılm guzeldı ama tek fılmde bıtırılmesı olayı bozdu.Bence sole olmalıydı ılk fılmdı cocuklar Transformers evrenıne gecer zırt pırt 2 de bır sawas olur ıyıler yenılır ve kotuler dunyaya dogru ılerler 3 te de dunyada optumıs ve yardımcılar ıle ınsanlar kotulere karsı savasır ve kazanırlardı.Guzel bır 3leme olurdu bolece ama olmadı,yazık oldu )
Transformers'ın fılmı benım ıcın buyuk bır hayal kırıklıgı oldu.(yanı sı konuda;oyku ve hıkaye bır 3 leme yapılmasına oldukca elverıslıydı yapılan fılm guzeldı ama tek fılmde bıtırılmesı olayı bozdu.Bence sole olmalıydı ılk fılmdı cocuklar Transformers evrenıne gecer zırt pırt 2 de bır sawas olur ıyıler yenılır ve kotuler dunyaya dogru ılerler 3 te de dunyada optumıs ve yardımcılar ıle ınsanlar kotulere karsı savasır ve kazanırlardı.Guzel bır 3leme olurdu bolece ama olmadı,yazık oldu )
one piece yide zamaninda igrenc bir dublajla bu kanal vermisti. daha sonra rtuk, agzindan purosu dusmeyen bir karakteri yuzunden animeyi kaldirtmisti yayindan.
transformersin bölümlerini kaçırdım izlesemde ayırt edemiyorum robotları beyblade'i zaten 2 kere bitirdim
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
nico robin demiş ki:one piece yide zamaninda igrenc bir dublajla bu kanal vermisti. daha sonra rtuk, agzindan purosu dusmeyen bir karakteri yuzunden animeyi kaldirtmisti yayindan.
Hatta şöyle birşey var. Yayından kaldırıldığı gün kaldırılma gerekçesi ekranda sesli olarak geçiyordu. Orda birşey gördüm hem çok acıdım hem çok garipsedim hem de gülümsedim. Arkdaşlar adamlar animenin ismini bile bilmiyormuş!!! Satın aldıkları animenin ismini bilemeyen bir kuruluştan nasıl süper bir dublaj bekleyebiliriz ki? Adamlar One Piece'i nasıl yazmışlar: NE PEC !!!
Resimdeki hasır şapkalı kurukafanın O harfi, luffy'nin silüetinin İ harfi, çapa şeklindeki sondaki harfin E harfi olduğunu anlayamayacak kadar ilgisizlermiş. Yorum sizin...
NE PEC mi bunu ilk defa duyuyorum savage ya... cidden çok komikmiş
not:nickini eski haline döndürmüşsün, böyle alıştıydık sana iyi oldu
not:nickini eski haline döndürmüşsün, böyle alıştıydık sana iyi oldu
evet NE PEC yazmışlar çıldırdım o gün hem güldüm hem yarıldım :nn1: hem de saçmaladıkları için kızdım :000:
ya asıl olay rtük olayı değildi rtük bin tane şey için uyarı veriyor o dönemde uzan grubunun mali sıkıntıları olduğu için dublajlar kalitesiz sütüdyolarda yapıldı zaten bir süre sonra telif ücretinide ödeyemecince kanal, filma ltd isimli şirketimiz sizmisiniz 3 kuruş para vermeden bizim animemizi oynatan o kadar para saydık lisans hakkı için dedi ve sonuç olarak seri durdu nedense herkes rtük uyarısına bağladı olayı.
...yeniden düzenlenmiştir...
...yeniden düzenlenmiştir...
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
bilgi için saol
ben de küçükken beyblade manyağıydım sonra transformerse geçti ama rtık ilgimi çekmiyo onlar
ben de küçükken beyblade manyağıydım sonra transformerse geçti ama rtık ilgimi çekmiyo onlar
alieser- Aktif üye
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası