PARADISE KISS
+3
CHOBiTS
spartiate
savage garden
7 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
PARADISE KISS
Ai Yazawa'nın bu eşsiz eseri benim en sevdiğim, en değer verdiği, herşeyiyle aklımda kalan animesi. Bu animenin anime dünyasına katılmış olması dolayısıyle çok müteşekkirim Ai hocaya.
Aşağıdaki spoilerı sade ve sadece PARADISE KISS'i izlemiş olan anime severler okusun lütfen
İzlemeyenler okursa şok olabilirler ve animenin tadı kaçabilir. (:
Aşağıdaki spoilerı sade ve sadece PARADISE KISS'i izlemiş olan anime severler okusun lütfen
İzlemeyenler okursa şok olabilirler ve animenin tadı kaçabilir. (:
- Spoiler:
- Baş erkek karakter George ve Dünyaca ünlü Kuaför hocası Seiji - sanın biseksüel oluşu; bunun yanında yan karakterlerden Isabellanın travesti oluşunu anladığımda beynime bir ok saplandı - ve hala orda
Geri: PARADISE KISS
bende hemen bir download linki vereyim, görüpte indirmek isteyenler için..
http://www.animea.net/download/748/Paradise+Kiss.html
http://www.animea.net/download/748/Paradise+Kiss.html
tenk yü (: kesinlikle kaçırmayın derim çizimler ve sitilize edilmiş karakterler beni deli ediyor harika tek kelimeyle (:
Romantizm, Drama tarzı bir anime dizisi, ilginç bir konusu var doğrusu,
moda, mankenlik falan gibi...
Bu arada Sparti adresler için sağol.
moda, mankenlik falan gibi...
Bu arada Sparti adresler için sağol.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Animenin Tanıtımı: | |
Yukari Hayasaka tipik bir hayat süren bir lise öğrencisidir.Daima annesinin baskısı altındadır.Çaresizce annesinin baskıları üzerine sınavlarında başarılı olmaya çalışıyordur.Bir gün sokakta yürürken Arashi Nagase adlı her yeri piercing dolu bir genç ona mükemmel göründüğünü söyler.Yukari Arashinin tuhaf görünüşünden korktuğu ve ne yapmak istediğinden anlamadığı için kaçmaya başlar,ama kaçarken Arashinin arkadaşı Isabellaya çarpar ve yakalanır.Çok korkar ve bayılır,bunun üzerine paradise kiss atölyesine götürülür. Bilinci yerine geldiğinde bir stüdyodadır ve karşısında tatlı ve çocuksu bir kız vardır O da Arashinin kız arkadaşıdır.Bir an için kurtulduğunu sansa da yanında Arashi ve Isabellayı görünce şaşırır. Miwako,Arashi ,George ve Isabella aslında benzersiz sanat okulu Yazawa Gakuen'de okumaktadırlar.Küçük bir atölye kurmuşlar ve atölyelerine Paradise Kiss ismini vermişlerdir.Okullarının yıllık moda gösterileri vardır ve model aramaktadırlar.Yukariye onların modeli olup olmayacağını sorarlar ama Yukari bu teklifi kızgın bir şekilde reddeder ve giderken el defterini atölyede düşürür.Paradise Kiss'in lideri bir o kadarda eksantrik olan George defteri bulur ve Yukariye götürerek defteri alabilmesi için kendisiyle gelmesi söyler.George'nin karizmasına kendini kaptıran Yukari iş böyle olunca teklifi kabul eder ve moda ve aşkın dünyasında birdenbire kendini buluverir. Karakterler |
George "Joji" Koizumi
Miwako Sakurada
Arashi Nagase
Daisuke "Isabella" Yamamoto
Hiroyuki Tokumori
En son DUYGU tarafından Cuma 20 Haz. - 17:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Beni başka dünyalara salan, sarıp sarmalayan bir anime
AAAhhh Ai Yazawa Hoca
AAAhhh Ai Yazawa Hoca
En son savage garden tarafından C.tesi 5 Eyl. - 10:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Belki bana eski kafalı diyeceksiniz ama
- Spoiler:
- aşırı takılı karakterlerden nefret ederim.pirsing küpe ve benzeri bu tür karakterlerin yaygın oldugu serilere hiç başlamam.Sadece küpeyide kadın karakterlerde görmeyi severim.ERkeklerde ise küpeyi tarihi karakterlerde örnegin Gılgamesh,yada Lancer(FSN den)
yoo hiç de öle bişe demeye hakkımız yok.. zevkler tartışılmaz ayrıca bişe deil savage :>
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
iyi geceler.Penaltılardada olsa yendik.Uzun bir gece olacak bugun ama benim uykum geldi.MetatroN_D demiş ki:yoo hiç de öle bişe demeye hakkımız yok.. zevkler tartışılmaz ayrıca bişe deil savage :>
iyi gecelerrr ewt çılgın Türkler Hırvatları da devirdi bu azimle kupa bizim olucak..
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
CHOBiTS demiş ki:Belki bana eski kafalı diyeceksiniz ama
- Spoiler:
aşırı takılı karakterlerden nefret ederim.pirsing küpe ve benzeri bu tür karakterlerin yaygın oldugu serilere hiç başlamam.Sadece küpeyide kadın karakterlerde görmeyi severim.ERkeklerde ise küpeyi tarihi karakterlerde örnegin Gılgamesh,yada Lancer(FSN den)
o da senin güzel düşüncen (: ben de tam aksini seviyorum BKNZ : NANA ayrıca ARDA (:
Savage,Metatron sizlerle iyi anlaşacagımı düşünüyorum.Cok aktif ve atılgan üylersiniz.Yalnız su takı meselesi farklı tutmak lazım.
Simdi resmi tanıtımcı olarak sitenin en büyük adeti olacak animeye geldi.
İ my me izledinizmi acaba.13 bölümlük sekermi seker bi seri.2001 yapımı.Yorumlara bakabilirsiniz.Linkler anime tanıtımlarında mevcut.İzleyici sayımız 14 suan.
http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=691
İyi geceler diyorum ama bi türlü cıkamadım.
İ my me izledinizmi acaba.13 bölümlük sekermi seker bi seri.2001 yapımı.Yorumlara bakabilirsiniz.Linkler anime tanıtımlarında mevcut.İzleyici sayımız 14 suan.
Arda kim yaw demiştim (gollerden birini atmış bu gece) futbolla aram iyi değil bi de bunu heryerde belli etmesem..
En son MetatroN_D tarafından Cuma 20 Haz. - 23:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
hiç Türklerin yaptığı anime yok diye biliyorum.. ya bu işi dünya da sadece japonlar mı yapıor? biz de yapsak olmaz mı?
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
ben de iyi anlaştığımızı ve anlaşacağımızı düşünüyorum bu arada o animenin tanıtımını sitede okumuştum .. kadın kılığına giren erkekler komik olur herhalde..mutlaka islicem onu ayrıca link için arigato(keşke japonca konuşabilsem)ancak realitylapse de bulamadım seriyi.. ordan başka siteden de daha önce hiç anime indirmedim .. yani senden link rica ediyorum ChobitsChobits demiş ki>>Savage,Metatron sizlerle iyi anlaşacagımı düşünüyorum.Cok aktif ve atılgan üylersiniz.Yalnız su takı meselesi farklı tutmak lazım.
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
ahhh ahhh arashii yukari arashi'nin olmalıydı yaaw poff...neyse hoş animeydi arashi olduğu için tabi
Harusame- Aktif üye
Ruh Hali :
yaww altyazısı var mu paradise nin.. savage yi bu kadar saran şu animeyi merak ettim .. tr altyazısı varsa bi başliim diorm .. aynı şekilde h2o yu da merak ediyorum ama tr alt yüzünden izleyemiorm..
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
ben japoncasından çevircem ^^ tabi tüm bölümleri bulursam - elimde sadece ilk bölüm var
oo tamam savage umarım bulursun ve başlarsın :> kolay gelsin
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
teşekkür ederim - ah bi de bulsam var ya süper olcak sitemiz için de bulamdım ki ^3^
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası