Site sakinlerinin Dikkatine
5 posters
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
1 sayfadaki 1 sayfası
Site sakinlerinin Dikkatine
Arkadaşlar, düşündüm de burada konuşuyoruz, bazen animelerle ilgili oluyor bazen başka konularla, aslında animelerle ilgili olarak daha fazla olsa sitenin amacına daha uygun olur tabi ki, ancak farklı üyeler farklı yerlerde elbetteki farklı konular açıyorlar ve açabilirler de. Ancak açılan her konuya herkes istediği yorumu yazmakta serbesttir değil mi? Yoksa yanılıyor muyum? Şimdi benim açtığım bu konu başka birinin düşüncesine terstir o da bunu belirtir ama o bu konuya ters baktığı için bana yani bu konuyu açan kişiye saygısızlık ya da gıcık olsun diye mi ters yorum yazmıştır?
Anlatmak istediğim şu, burada olaylara duygusal yaklaşmanın bir anlamı yoktur zaten olmamalıdır da, site katılımcıları genelde birbirlerini tanımaz ve dolayısıyla genelde muhattap olunan konunun kendisidir. Ben genelde bir konuya bir şeyler yazacaksam konunun kim tarafından açıldığına bakmam bile, konunun ne olduğuna bakar ve varsa fikrimi iyi/kötü yazarım. Eminim ki genelde de bu şekilde uygulanıyordur.
Herkesin bu şekilde düşünmesinde fayda görüyorum. (Tabii ki sadece benim fikrim)
Anlatmak istediğim şu, burada olaylara duygusal yaklaşmanın bir anlamı yoktur zaten olmamalıdır da, site katılımcıları genelde birbirlerini tanımaz ve dolayısıyla genelde muhattap olunan konunun kendisidir. Ben genelde bir konuya bir şeyler yazacaksam konunun kim tarafından açıldığına bakmam bile, konunun ne olduğuna bakar ve varsa fikrimi iyi/kötü yazarım. Eminim ki genelde de bu şekilde uygulanıyordur.
Herkesin bu şekilde düşünmesinde fayda görüyorum. (Tabii ki sadece benim fikrim)
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Geri: Site sakinlerinin Dikkatine
Sana katılıyorum beyaz herkes ilgi alanlarının içine giren konulara bakıyor.Benim içinde anime ;bu yüzden anime ile ilgili her konuya sazan gibide olsa atlarım.
Katılmamak eldemi Beyaz...Bu sitede anime sever dostlarımız, herkesin görüşüne saygılı olmalı..Bir forum sitesi farklı görüşlerle zenginleşir.Ama kırmadan,dökmeden,karşıdakinin insan oldugunu bilerek hareket etmeli agresif olunmamalı,cevap yazıyorsak karşıdaki insanın anlayacagı bir şekilde terettüler vermeden yazmalıyız.Bu ara sitede seni kızdıran biri mi var Beyaz,hemen halledelim...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
çok haklısın beyaz bu konuda.. isteyen istediği topiğe kendi düşüncesini yazabilir, kimse kimseyi kısıtlayamaz.. herkes birbirinin fikrine sonuna kadar saygılı olmalıdır..
not: bu rambo rsmine bayıldım:D
not: bu rambo rsmine bayıldım:D
Benim gibi düşünen herkese teşekkür ediyorum. Bu konuyu açmamın nedeni herhangi birine kızmamdan değil, olması gereken bu durumun, bilmeyen herkes tarafından bilinmesi-öğrenilmesi gerektiğindendir.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
1 sayfadaki 1 sayfası