mrblar
+5
CHOBiTS
RaJeV
Voodoo_Baby
lantis
Darkness
9 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
mrblar
Herkese merhaba.
Başka bir siteden bir arkadaşımın, altyazı çalışmalarınızdan bahsetmesi üzerine sitenize üye oldum.
Nedir, ne değildir henüz bakabilme fırsatım olmadı.
Birkaç arkadaşımla bizim de bir site projemiz olacak yakında ( çizgi roman üzerine ), Aykut ( savage garden ) 'un bize tercih ettiği ekibi bir göreyim dedim
Şimdiden kolay gelsin hepinize, altyazı zor bir olaydır, onu da yapmıştık zamanında, çeviri kısmı çok kolay, zor olanı senkronizasyonu ayarlaması.
Başarılar.
Başka bir siteden bir arkadaşımın, altyazı çalışmalarınızdan bahsetmesi üzerine sitenize üye oldum.
Nedir, ne değildir henüz bakabilme fırsatım olmadı.
Birkaç arkadaşımla bizim de bir site projemiz olacak yakında ( çizgi roman üzerine ), Aykut ( savage garden ) 'un bize tercih ettiği ekibi bir göreyim dedim
Şimdiden kolay gelsin hepinize, altyazı zor bir olaydır, onu da yapmıştık zamanında, çeviri kısmı çok kolay, zor olanı senkronizasyonu ayarlaması.
Başarılar.
Darkness- Mesaj Sayısı : 5
Geri: mrblar
bi de şu imza olayını halledebilsem, resim görünmüyor
Şuan görünüyor Hoşgeldinnn iyi eğlencelerr
Voodoo_Baby- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
hmm şimdi oldu
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Hoşgeldin.
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
Hoş geldin.İyi eğlenceler dilerim...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
hoşgeldin darkness... bir ara şu çizgi roman projenizden bahsetmenide bekliyorum, sen yazınca merak ettim şimdi...
hoşgeldiin darkness harika wakit geçirmeni dilerim
new_cellie- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
spartiate demiş ki:hoşgeldin darkness... bir ara şu çizgi roman projenizden bahsetmenide bekliyorum, sen yazınca merak ettim şimdi...
Bir süre önce, animetre.org projemiz olmuştu, anime altyazısı üzerine. Ancak üzerimizde bir lanet vardı, sürekli teknik problemlerle uğraştık. Sonunda da projeyi sonlandırmak durumunda kaldık. Tabi başlangıçta sözde bizimle olanların, iş çalışmaya gelince kendince sebeplerle ayrılmasının da büyük etkisi oldu.
Bu ara planladığımız tamamen çizgi roman üzerine bir proje, animelerden vazgeçtik. Belki bir ihtimal birkaç mangaya yer verebiliriz.
Çok uzun senelerdir yayınlanmakta olan serilere el atamayız, mesela bir Xmen serisine baştan başlamak delilik olur. Benim isteğim Spawn, The Darkness, Hellboy, Witchblade ve bunların dışında birkaç Marvel serisini yavaş yavaş Türkçeye çevirip Türk okurun beğenisine sunmak. Mesela Civil War serisi olabilir, veya Xmen, Spiderman, Hulk gibi serilerin daha önce tvde de yayınlanmış olan çizgi filmleri olabilir.
Şu anda bir belirsizlik hakim kısacası. Gelişme olunca sizleri de haberdar ederim, buradaki çizgi roman severleri de aramızda görmek isteriz
Marvel serisi
bak bu çok iyi olur....
bak bu çok iyi olur....
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
hoşgeldin darkness
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
hımm ben çok severim çizgi romanları, bilen bilir.. zamanında thor, fantastik dörtlü, kaptan amerika, demir adam serilerini takip ederdim.. daha sonra neden bilmiyorum okumamaya başladım(sanırım lise döneminde bıraktım).. böyle bir çalışma çok iyi olur gerçekten.. başarılar dilerim..
1 sayfadaki 1 sayfası