AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forumdaki gereksiz mesajlar hakkında

+9
RaJeV
spartiate
nyuu
Exile Falcon
Vincent
SeRKaN
rockchu
edemirci44
cynthia
13 posters

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

Forumdaki gereksiz mesajlar hakkında Empty Forumdaki gereksiz mesajlar hakkında

Mesaj tarafından cynthia Salı 8 Tem. - 22:08

Ben burada yeni üye olmama rağmen forumdaki ortamı çok sevdim. Herkes birbirleriyle iyi anlaşıyor, bilgi paylaşımı yapılıyor vb. Fakat önemli bir sorun var ki bu göz ardı edilmemeli. Gereksiz mesajlar atılıyor, modlar adminler tarafından bile.

Mesela bir örnek vereyim hemen; bir animenin detaylı tanıtımını alıntı yapıp siteye koyuyorsunuz. Hemen herkes "tanıtımı koyduğun için teşekkürker" "eklediğin için teşekkürler" hede hödö. Eğer animeyle ilgili bir şey bilmiyorsan/yorumun yoksa yazma bağlığa başlık kirlenmesin. Ben her mesaj başı teşekkürler mesajı görmek zorunda mıyım? Öyle mesajlar silinmeli bence. Bu isteğimi dikkate alırsanız sevinirim.
cynthia
cynthia
Aluminia Fansub
Aluminia Fansub

Kadın Mesaj Sayısı : 780
Ruh Hali : Forumdaki gereksiz mesajlar hakkında Kaygil10

http://aluminia-fansub.blogspot.com/

Forumdaki gereksiz mesajlar hakkında Empty Geri: Forumdaki gereksiz mesajlar hakkında

Mesaj tarafından edemirci44 Salı 8 Tem. - 22:13

İlgin için teşekkürler..Önerini gözönüne alacağım..Ama hepside iyi niyet ürünü ,arkadaşlarımızı kırmam şimdilik böyle gitsin zaten bu yakınlarda forum kurallarını yenileyecegim...Ordada bi takım bilgiler dostlarıma iletecegim..
edemirci44
edemirci44
Admin
Admin

Erkek Mesaj Sayısı : 4110
Ruh Hali : Forumdaki gereksiz mesajlar hakkında Defaul10

Forumdaki gereksiz mesajlar hakkında Empty Geri: Forumdaki gereksiz mesajlar hakkında

Mesaj tarafından cynthia Salı 8 Tem. - 22:25

Benim de amacım birilerini kırmak değil zaten ama ben gereksiz mesajlar istemiyorum, eminim benden başkaları da istemez.
cynthia
cynthia
Aluminia Fansub
Aluminia Fansub

Mesaj tarafından edemirci44 Salı 8 Tem. - 22:32

Aynen katılıyorum..Yeni üyelerimiz var bazıları bu işte yeni ne yapılacak cevap verme mi denilecek,bunlar dikkate almam lazım tabiki iyi niyetli diyorsun ve gerçekleri diyorsun dediklerinde gerçekleşecektir,bundan şüphem yok şu gelişme döneminde sancılar olacak sizlerinde önerileriyle bu tür sorunları halledecegiz....
edemirci44
edemirci44
Admin
Admin

Mesaj tarafından cynthia Salı 8 Tem. - 22:39

Admin/mod'larımız da benim gereksiz bulduğum "tanıtım için teşekkürler" yorumunu kullanıyor da ona da değinmiştim biraz.
cynthia
cynthia
Aluminia Fansub
Aluminia Fansub

Mesaj tarafından rockchu Salı 8 Tem. - 22:42

Ufak bir yorumda ben yapayım o tarz mesajların hemen kaldırılması doğru olmaz sonuç olarak bu site bir aile havasında ne kadar iyi niyetli olursak olalım o mesajların pat diye kaldırılması aile üyelerimizi kıracaktır tabi yinede son söz site yönetimin.
rockchu
rockchu
Anitoryum Fansub
Anitoryum Fansub

Erkek Mesaj Sayısı : 809

Mesaj tarafından edemirci44 Salı 8 Tem. - 22:53

Admin/mod'larımız da benim gereksiz bulduğum "tanıtım için teşekkürler" yorumunu kullanıyor da ona da değinmiştim biraz.

Haklısın özellikle de bende alıştım bu olaya, ama karşıdakilerde birşeyler bekliyor tamam sen memnun olmaya bilirsin ama başkaları bunu istiyebilir her insanın fıtratı farklıdır bazısı övgüyü sever bazısı bana gölge olmayan başka birşey istemez bazsı titizdir bazısıda en iyyi ister vs...

Kısacası bende alıştım bu duruma ama üzülmüyorum da ..Zamanla bütün üyelerimiz sitemize alıştımı ve dostluklar kuruldu mu bu zmanla geçer anime seyreden manga okuyan üyelerimiz yorumlarını katarak içerigi zenginleştirecektir..Bu dedigin zaten Bütün forumların sorunu inşallah halledecegiz..
edemirci44
edemirci44
Admin
Admin

Mesaj tarafından SeRKaN Salı 8 Tem. - 23:27

bencede gereksiz mesajlar kotu duruyor.. fakat bazen benim bile bir konu actigimda hemen altinda tesekkurler serkan yada paylasim icin sag ol gibi kelimeler gordugumde hosuma gidiyor ama bos mesaj yerine actigim yada acilan konuya faydasi olacak mesajlar eklense daha mutlu olurum. birde su var burasi kaliplasmis forum yapisinda ( cevaplariniz yada konulariniz slm smilie tskr hedede hododo tarzi olursa konu yada mesajiniz silinir madde 1 vs. ) degil de bir aile cay bahcesi edasinda bu yuzden bunlara goz yummak gerekli diye dusunuyorum.
SeRKaN
SeRKaN
Isınan üye
Isınan üye

Erkek Mesaj Sayısı : 107
Ruh Hali : Forumdaki gereksiz mesajlar hakkında Yoksu611

Mesaj tarafından Vincent Salı 8 Tem. - 23:31

burası bir anime-manga tarikatı lol! Very Happy kompe biz böle tarikatız Very Happy cem yılmaz diyo ya Very Happy
Vincent
Vincent
Isınan üye
Isınan üye

Erkek Mesaj Sayısı : 99
Ruh Hali : Forumdaki gereksiz mesajlar hakkında Sarhos10

Http://Www.Dmwarez.Com/

Mesaj tarafından Exile Falcon Salı 8 Tem. - 23:37

Çok fazla gereksiz mesaj oluşuyor yaw.Fazla kalabalık oluyor ve insan ne aradığını bulamıyor bazen.
Exile Falcon
Exile Falcon
Super Moderator
Super Moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 1543
Ruh Hali : Forumdaki gereksiz mesajlar hakkında Images12

http://www.chocobofansub.blogspot.com

Mesaj tarafından Vincent Salı 8 Tem. - 23:39

orasıda ayrı konu ya db de de azda olsa yer kaplıyo yani
Vincent
Vincent
Isınan üye
Isınan üye

Erkek Mesaj Sayısı : 99
Ruh Hali : Forumdaki gereksiz mesajlar hakkında Sarhos10

Http://Www.Dmwarez.Com/

Mesaj tarafından nyuu Çarş. 9 Tem. - 1:42

İki tarafın da haklı yanları var. Benim açımdan da bir konu başlığının altında nezaketen edilmiş bile olsa sayfalarca teşekkür mesajı görmek hoşuma gitmiyor.Teşekkürden daha önemli mesajlar olabiliyor ve onlara ulaşmak teşekkür deryaları arasından bazen işkenceye de dönüşüyor.

Forumlarda kullanılan teşekkür appletleri görmüştüm. Burada da kullanılabilir. Tabi kesinlikle +rep olayına girilmesin işin 'şeyi' çıkıyor. Sadece teşekkür appleti yeterli bence.
nyuu
nyuu
Çevirmen
Çevirmen

Erkek Mesaj Sayısı : 37
Nerden : Üniversite döneminde tanrının miklemediği şehir afyon'dan, bazen de Ankara'dan
Ruh Hali : Forumdaki gereksiz mesajlar hakkında Inanma11

http://www.benimblog.com/nyuu

Mesaj tarafından Misafir Çarş. 9 Tem. - 7:20

Her mesajda papağan gibi teşekkür bilgi için teşekkürler paylaşım için teşekkürler filan mesaj
 görmek benimde hoşuma gitmiyor.Allahtan rep sistemi yok paylaşım için saol + rep:D 
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından spartiate Çarş. 9 Tem. - 7:20

bedifeci demiş ki:İlgin için teşekkürler..Önerini gözönüne alacağım..Ama hepside iyi niyet ürünü ,arkadaşlarımızı kırmam şimdilik böyle gitsin zaten bu yakınlarda forum kurallarını yenileyecegim...Ordada bi takım bilgiler dostlarıma iletecegim..

kurallara engin'in dediği gibi eklenebilir.. ancak bende teşekkür mesajlarına çok karşı değilim, daha öncede belirtildiği üzere bunların nezaket icabı ve konuyu açan arkadaşın emeğini takdir etmek amacıyla yazıldığını düşünüyorum.. tabi bu konuda diğer görüşte doğru, çok fazla teşekkür mesajı yazılırsa aradaki önemli mesajlarda kaybolabiliyor.. bir çare buluruz yakında, sağa sola en çok teşekkür yazanlardan biriyim bu arada kendimede bi çare bulmam gerekecek..
spartiate
spartiate
Admin
Admin

Erkek Mesaj Sayısı : 4388
Ruh Hali : Forumdaki gereksiz mesajlar hakkında Eglenc10

https://animemangantr.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından RaJeV Çarş. 9 Tem. - 7:37

Teşekkür butonu gibi bir şey olursa daha iyi olur. Her iki tarafında sorunu halledilmiş olur bence...
RaJeV
RaJeV
Moderator
Moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 356
Ruh Hali : Forumdaki gereksiz mesajlar hakkında Bezgin10

Mesaj tarafından savage garden Çarş. 9 Tem. - 9:41

teşşekkür butonu en iyisi (:
savage garden
savage garden
Moderator
Moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 2315
Ruh Hali : Forumdaki gereksiz mesajlar hakkında Karizm10

http://chocobomanga.blogspot.com/

Mesaj tarafından CHOBiTS Çarş. 9 Tem. - 9:46

Toptan yazalım teşekkürleri.Yada bir kaç teşekkürcü arkadaş secelim her gün bir kere teşekkür yazsınlar.
Bencede gereksiz mesaj cok.Mesaj yazarken daha acık ve anlamlı seyler yazmaya gayret edelim.
CHOBiTS
CHOBiTS
Super Moderator
Super Moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 3289
Nerden : Çanakkale'de artık askerim.Mesaj atarken bunu unutmayın.
Ruh Hali : Forumdaki gereksiz mesajlar hakkında Anlayi10

Mesaj tarafından RaJeV Çarş. 9 Tem. - 10:02

Teşekkürcü arkadaş... lol!

Teşekkür butonu en iyisi... Admin arkadaşlar yapabilirse süper olur.
RaJeV
RaJeV
Moderator
Moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 356

Mesaj tarafından spartiate Çarş. 9 Tem. - 10:50

teşekkür butonu yapılamayabilir aarkadaşlar.. sonuçta biliosunuz kullandığımız beleş bir forum, her imkanı sağlayamıyor bize:D
spartiate
spartiate
Admin
Admin

Mesaj tarafından CHOBiTS Çarş. 9 Tem. - 10:56

O zaman üyeleri uyaralım yada bazı eski başlıkları silelim.Gereksiz oldugunu düşündügümüz.
CHOBiTS
CHOBiTS
Super Moderator
Super Moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 3289
Nerden : Çanakkale'de artık askerim.Mesaj atarken bunu unutmayın.
Ruh Hali : Forumdaki gereksiz mesajlar hakkında Anlayi10

Mesaj tarafından savage garden Çarş. 9 Tem. - 10:58

mesela benim açmış oldugum şu başlığı kaldırmanızı istiyorum tenk yü (:

https://animemangantr.yetkin-forum.com/tartymalar-f20/imzam-ve-avatarym-nasyl-olmu-t808.htm
savage garden
savage garden
Moderator
Moderator

Mesaj tarafından spartiate Çarş. 9 Tem. - 11:00

şimdi uyarma işinede karşıyım Very Happy .. sonuçta gayet iyi niyetle yazılmış mesajlar ve en başta bende yazıyorum zaten..(kendimi forumdan banlasam nasıl olur lol ).. neyse olmazsa tartışma bölümlerinde teşekkür işine bir kısıtlama getiririz artık..
spartiate
spartiate
Admin
Admin

Mesaj tarafından savage garden Çarş. 9 Tem. - 11:04

teşekkür ettim spartiate (: süpersin ya ben buraya bayılıyorum yıh yıh
savage garden
savage garden
Moderator
Moderator

Mesaj tarafından RoMe Çarş. 9 Tem. - 11:12

Bence herkes gönlünce teşekkür etmek istiyorsa etsin, bunda bir sakınca ya da mesaj kirliliği görmüyorum aksine samimilik ve yapana memnuniyet veriyor.
RoMe
RoMe
Admin
Admin

Erkek Mesaj Sayısı : 1523
Ruh Hali : Forumdaki gereksiz mesajlar hakkında Huysuz10

Mesaj tarafından lantis Çarş. 9 Tem. - 11:42

Teşekkür etmekyi yapılan işe saygı olarak görüyorum, bence bu şekilde devam etse sorun olmaz ama adminler bunu yasaklarsa uyarım
lantis
lantis
Super Moderator
Super Moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 2029

http://anikeyf.com/

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

- Similar topics