Forumdaki gereksiz mesajlar hakkında
+9
RaJeV
spartiate
nyuu
Exile Falcon
Vincent
SeRKaN
rockchu
edemirci44
cynthia
13 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Forumdaki gereksiz mesajlar hakkında
Ben burada yeni üye olmama rağmen forumdaki ortamı çok sevdim. Herkes birbirleriyle iyi anlaşıyor, bilgi paylaşımı yapılıyor vb. Fakat önemli bir sorun var ki bu göz ardı edilmemeli. Gereksiz mesajlar atılıyor, modlar adminler tarafından bile.
Mesela bir örnek vereyim hemen; bir animenin detaylı tanıtımını alıntı yapıp siteye koyuyorsunuz. Hemen herkes "tanıtımı koyduğun için teşekkürker" "eklediğin için teşekkürler" hede hödö. Eğer animeyle ilgili bir şey bilmiyorsan/yorumun yoksa yazma bağlığa başlık kirlenmesin. Ben her mesaj başı teşekkürler mesajı görmek zorunda mıyım? Öyle mesajlar silinmeli bence. Bu isteğimi dikkate alırsanız sevinirim.
Mesela bir örnek vereyim hemen; bir animenin detaylı tanıtımını alıntı yapıp siteye koyuyorsunuz. Hemen herkes "tanıtımı koyduğun için teşekkürker" "eklediğin için teşekkürler" hede hödö. Eğer animeyle ilgili bir şey bilmiyorsan/yorumun yoksa yazma bağlığa başlık kirlenmesin. Ben her mesaj başı teşekkürler mesajı görmek zorunda mıyım? Öyle mesajlar silinmeli bence. Bu isteğimi dikkate alırsanız sevinirim.
Geri: Forumdaki gereksiz mesajlar hakkında
İlgin için teşekkürler..Önerini gözönüne alacağım..Ama hepside iyi niyet ürünü ,arkadaşlarımızı kırmam şimdilik böyle gitsin zaten bu yakınlarda forum kurallarını yenileyecegim...Ordada bi takım bilgiler dostlarıma iletecegim..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Benim de amacım birilerini kırmak değil zaten ama ben gereksiz mesajlar istemiyorum, eminim benden başkaları da istemez.
Aynen katılıyorum..Yeni üyelerimiz var bazıları bu işte yeni ne yapılacak cevap verme mi denilecek,bunlar dikkate almam lazım tabiki iyi niyetli diyorsun ve gerçekleri diyorsun dediklerinde gerçekleşecektir,bundan şüphem yok şu gelişme döneminde sancılar olacak sizlerinde önerileriyle bu tür sorunları halledecegiz....
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Admin/mod'larımız da benim gereksiz bulduğum "tanıtım için teşekkürler" yorumunu kullanıyor da ona da değinmiştim biraz.
Ufak bir yorumda ben yapayım o tarz mesajların hemen kaldırılması doğru olmaz sonuç olarak bu site bir aile havasında ne kadar iyi niyetli olursak olalım o mesajların pat diye kaldırılması aile üyelerimizi kıracaktır tabi yinede son söz site yönetimin.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Admin/mod'larımız da benim gereksiz bulduğum "tanıtım için teşekkürler" yorumunu kullanıyor da ona da değinmiştim biraz.
Haklısın özellikle de bende alıştım bu olaya, ama karşıdakilerde birşeyler bekliyor tamam sen memnun olmaya bilirsin ama başkaları bunu istiyebilir her insanın fıtratı farklıdır bazısı övgüyü sever bazısı bana gölge olmayan başka birşey istemez bazsı titizdir bazısıda en iyyi ister vs...
Kısacası bende alıştım bu duruma ama üzülmüyorum da ..Zamanla bütün üyelerimiz sitemize alıştımı ve dostluklar kuruldu mu bu zmanla geçer anime seyreden manga okuyan üyelerimiz yorumlarını katarak içerigi zenginleştirecektir..Bu dedigin zaten Bütün forumların sorunu inşallah halledecegiz..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
bencede gereksiz mesajlar kotu duruyor.. fakat bazen benim bile bir konu actigimda hemen altinda tesekkurler serkan yada paylasim icin sag ol gibi kelimeler gordugumde hosuma gidiyor ama bos mesaj yerine actigim yada acilan konuya faydasi olacak mesajlar eklense daha mutlu olurum. birde su var burasi kaliplasmis forum yapisinda ( cevaplariniz yada konulariniz slm smilie tskr hedede hododo tarzi olursa konu yada mesajiniz silinir madde 1 vs. ) degil de bir aile cay bahcesi edasinda bu yuzden bunlara goz yummak gerekli diye dusunuyorum.
SeRKaN- Isınan üye
Ruh Hali :
burası bir anime-manga tarikatı kompe biz böle tarikatız cem yılmaz diyo ya
Çok fazla gereksiz mesaj oluşuyor yaw.Fazla kalabalık oluyor ve insan ne aradığını bulamıyor bazen.
İki tarafın da haklı yanları var. Benim açımdan da bir konu başlığının altında nezaketen edilmiş bile olsa sayfalarca teşekkür mesajı görmek hoşuma gitmiyor.Teşekkürden daha önemli mesajlar olabiliyor ve onlara ulaşmak teşekkür deryaları arasından bazen işkenceye de dönüşüyor.
Forumlarda kullanılan teşekkür appletleri görmüştüm. Burada da kullanılabilir. Tabi kesinlikle +rep olayına girilmesin işin 'şeyi' çıkıyor. Sadece teşekkür appleti yeterli bence.
Forumlarda kullanılan teşekkür appletleri görmüştüm. Burada da kullanılabilir. Tabi kesinlikle +rep olayına girilmesin işin 'şeyi' çıkıyor. Sadece teşekkür appleti yeterli bence.
Her mesajda papağan gibi teşekkür bilgi için teşekkürler paylaşım için teşekkürler filan mesaj
görmek benimde hoşuma gitmiyor.Allahtan rep sistemi yok paylaşım için saol + rep:D
görmek benimde hoşuma gitmiyor.Allahtan rep sistemi yok paylaşım için saol + rep:D
Misafir- Misafir
bedifeci demiş ki:İlgin için teşekkürler..Önerini gözönüne alacağım..Ama hepside iyi niyet ürünü ,arkadaşlarımızı kırmam şimdilik böyle gitsin zaten bu yakınlarda forum kurallarını yenileyecegim...Ordada bi takım bilgiler dostlarıma iletecegim..
kurallara engin'in dediği gibi eklenebilir.. ancak bende teşekkür mesajlarına çok karşı değilim, daha öncede belirtildiği üzere bunların nezaket icabı ve konuyu açan arkadaşın emeğini takdir etmek amacıyla yazıldığını düşünüyorum.. tabi bu konuda diğer görüşte doğru, çok fazla teşekkür mesajı yazılırsa aradaki önemli mesajlarda kaybolabiliyor.. bir çare buluruz yakında, sağa sola en çok teşekkür yazanlardan biriyim bu arada kendimede bi çare bulmam gerekecek..
Teşekkür butonu gibi bir şey olursa daha iyi olur. Her iki tarafında sorunu halledilmiş olur bence...
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
Toptan yazalım teşekkürleri.Yada bir kaç teşekkürcü arkadaş secelim her gün bir kere teşekkür yazsınlar.
Bencede gereksiz mesaj cok.Mesaj yazarken daha acık ve anlamlı seyler yazmaya gayret edelim.
Bencede gereksiz mesaj cok.Mesaj yazarken daha acık ve anlamlı seyler yazmaya gayret edelim.
Teşekkürcü arkadaş...
Teşekkür butonu en iyisi... Admin arkadaşlar yapabilirse süper olur.
Teşekkür butonu en iyisi... Admin arkadaşlar yapabilirse süper olur.
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
teşekkür butonu yapılamayabilir aarkadaşlar.. sonuçta biliosunuz kullandığımız beleş bir forum, her imkanı sağlayamıyor bize:D
O zaman üyeleri uyaralım yada bazı eski başlıkları silelim.Gereksiz oldugunu düşündügümüz.
mesela benim açmış oldugum şu başlığı kaldırmanızı istiyorum tenk yü (:
https://animemangantr.yetkin-forum.com/tartymalar-f20/imzam-ve-avatarym-nasyl-olmu-t808.htm
https://animemangantr.yetkin-forum.com/tartymalar-f20/imzam-ve-avatarym-nasyl-olmu-t808.htm
şimdi uyarma işinede karşıyım .. sonuçta gayet iyi niyetle yazılmış mesajlar ve en başta bende yazıyorum zaten..(kendimi forumdan banlasam nasıl olur ).. neyse olmazsa tartışma bölümlerinde teşekkür işine bir kısıtlama getiririz artık..
teşekkür ettim spartiate (: süpersin ya ben buraya bayılıyorum yıh yıh
Bence herkes gönlünce teşekkür etmek istiyorsa etsin, bunda bir sakınca ya da mesaj kirliliği görmüyorum aksine samimilik ve yapana memnuniyet veriyor.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Teşekkür etmekyi yapılan işe saygı olarak görüyorum, bence bu şekilde devam etse sorun olmaz ama adminler bunu yasaklarsa uyarım
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 2 sayfası