Bleach'i Komple Upload Edeyimmi??
+3
rockchu
spartiate
Vincent
7 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
Upload Gerçekleşsinmi?
Bleach'i Komple Upload Edeyimmi??
arkadaşlar kafama bu soru takılmış durumda bleach'in bütün bölümlerini upload etmek rapid'e tabiki görüşlerinizi bekliyorum sabaha okurum artık.upload etcen silincek gibi bi derdi olmayacak buda not olsun 8)
Geri: Bleach'i Komple Upload Edeyimmi??
hıumm.. içimden evet geliyor, ama ters taraftan seni düşünüyorum, tanesi 140-150 mb desek bleachlerin ve 180 bölüm olduğunu düşünsek.. en az senin 15-20 gününü alır gibime geliyor bu downloadlar.. insanlar için harika olacaktır baştan sona indirebilecekleri linkler ama sana da yazık be vincent..
İndirmek için torrent direct download linkleri rapid linkleri irc kolayca bulunacak bir anime bence upload edip boşu boşuna zamanını harcama.spartiate demiş ki:hıumm.. içimden evet geliyor, ama ters taraftan seni düşünüyorum, tanesi 140-150 mb desek bleachlerin ve 180 bölüm olduğunu düşünsek.. en az senin 15-20 gününü alır gibime geliyor bu downloadlar.. insanlar için harika olacaktır baştan sona indirebilecekleri linkler ama sana da yazık be vincent..
Misafir- Misafir
zaten bölümlerine çok kolay ulaşılabilen bir seri gerek yok.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Bencede gerek yok neden uğraşıcaksınki böyle bir şeyler.En kötü ihtimalle Bleach Exile'dan direkt link olarak indirilebiliyor bütün bölümleri.Hem raw hem DB fansubu olarak üstelik.Hatta rmvb falan filanda vardı.
raw olaydı iyi olurduda normale gerek yok kanımca...
Underfined- animeso
Ruh Hali :
boşver uğraşma - zamanına yazık olur (: ama illa katkıda bulunmak istiyorsan yeni animeler araştırıp onları uplad et bence. böyle daha makbule geçer.
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası