Programlar kısmı hakkında görüşleriniz.
+2
savage garden
edemirci44
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Programlar kısmı hakkında görüşleriniz.
Şöyle düşünüyorum bir anime sever için gerekli programları koyalım diyorum sadece video oynatıcılar codeceler,alt yazı sekron programları,alt yazı sökme programları,toret programları,ayrıca görüntülü olarakta nasıl çalıştıgına dair dosya...
Onun dışında program koymayalım diyorum
Onun dışında program koymayalım diyorum
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Geri: Programlar kısmı hakkında görüşleriniz.
Bence sadece bedifeci'nin dediği gibi anime severlere hitap eden programlar daha güzel olur. Birde çeviri yapmayı düşünen yada yapan arkadaşların işlerine yarayacak türden programlar koymalıyız.
evet sanırım haklısın engin bu konuda... sadece anime ilei lgili programlar olması daha hoş olabilir.. gerekirse birde program istek topiği açarız bu bölüme, konu harici program isteği olan üyelerimiz burdan istekte bulunabilirler..
Fansub'ı baştan sona anlatan, gerekli yazılımların linklerini veren bir başlık açılsa çok güzel olur. lantiste kaynak var zaten bildiğim kadarıyla.
bende bir iki tane kaynak var onları bir yerlerden bulmuştum eğer öyle bir sayfa açılırsa elimdekiler tabiki paylaşırım.
Açalım o zaman.
Tabi ben açmayım, açınca yazabileceğim bir şey yok çünkü.
Tecrübeli olanlar açsın. 8)
Tabi ben açmayım, açınca yazabileceğim bir şey yok çünkü.
Tecrübeli olanlar açsın. 8)
evet tecrübeli arkadaşlardan birisinin açması lazım bende bir seriyi fansub yapmayı düşünüyorum benimde çok işime yarar böylece
güzel olur ya bencede... Geç mi kaldım acaba merak ediyorum şimdi
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
arkadaşlar ben böyle ufak biir konu açabilirim ama benim bildiklerimde pek dişe dokunur şeyler değil... ha derseniz bize balık tutmaya giden yolu anlat o zaman tamam:)
Evet spartie bize sen balık tutmaya giden yolu anlat, sanırım tecrübeli arkadaşlarda konuda yardımcı olurlar. bu arada bilmiyorum diyorsun ama yaptığın fansub bence çok güzel olmuş. Bence bilmiyorum diye alçak gönüllü davranıyorsun.
sağolasın lantis, benim şansıma herşey yaver gitti birazcık:) o zaman hafta sonu biraz bişeyler karalayıp foruma koyayım... dediğim gibi çok fazla bir şey beklemeyin ama yine de biraz yardımcı olur sizlere
evet sparti kolay gelsin şimdiden...
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası