Nefret ettiğiniz anime karakterleri?!
+66
kaostu
mertor95
Sevilmeyen
KuMiYo
halvah(J)
sera myu
Spinel Sun
isobel
hione
blackhydra
doumeki
wiL-
kanade
casanova-nct
car'a'carn
Squaw
Ozey
cb_spike
meyday
eczmeltem
Devonie
scoutcrawler
pikeruchan
Kitiara
Kıman
Engel
secret_senshi
resurgam
Brubaker
S.Tensei
blackburn
rockchu
Darklight
umi
Kra_toS
Susano'o
Sercan
bLue-Dragon
SPAWN-TheUndead
edemirci44
Rendan
Shiniko
Unde®kaN
cynthia
aoshi
Microp
Rotea
omerbaba18
Rena
DarkeLia
Zax
RaJeV
savage garden
Elfen Lied
Akuma_Blade
gundamaster
Hanajima
MetatroN
nico robin
lantis
new_cellie
RoMe
spartiate
Exile Falcon
CHOBiTS
Harusame
70 posters
5 sayfadaki 6 sayfası
5 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Geri: Nefret ettiğiniz anime karakterleri?!
L ve N bütün NPA (Death Note)
Sasuke(Naruto)
Rio(Shaman King)
Diethard(Code:Geass)
Sasuke(Naruto)
Rio(Shaman King)
Diethard(Code:Geass)
En son scoutcrawler tarafından C.tesi 11 Nis. - 9:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Ya nası Sasuke'ye Death Note yazmışım)
Code Geass - Suzaku
Death Note - Misa // Bütün bir anime boyunca öl demiştim >.<
Death Note - Misa // Bütün bir anime boyunca öl demiştim >.<
Devonie- Isınan üye
School Days Makato
eczmeltem- Çevirmen
Ruh Hali :
School Days Makoto Itou
Gankutsuou Albert Morcerf
Şimdiye kadar izlediğim animeler içinde en kişiliksiz, en tutarsız, en salak, en karın ağrısı en...(diye uzuyor) karakterleri ftf .
Gözüm bir daha bunları görmesin ...
Gankutsuou Albert Morcerf
Şimdiye kadar izlediğim animeler içinde en kişiliksiz, en tutarsız, en salak, en karın ağrısı en...(diye uzuyor) karakterleri ftf .
Gözüm bir daha bunları görmesin ...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
D. Gray Man; Allen Walker.
Evet, biliyorum, sizin için inanılır gibi değil.
Ama ona aşırı derecede kıl oluyorum.
Bembeyaz saçlarını kan ile boyamak, gümüş gözlerini mor ile çerçevelemek istiyorum. Onu kendi silahıyla hadım etmek, arkasındaki o beyaz, maskeli, pamuğumsu, pedimsi pislik şey'i de ateşe vermek istiyorum. *Kafasını klavyeye vurur*
Allen'e buradan sesleniyorum.
Aklını alırım olum senin.
Adam ol! Tara saçını arkaya! Geliyor arkandan tensei baba !
Sevdim seni başlarda, haddini aştın, AIDS'i kaptın kusura bakma.
Innocence çıkarıcam bir tarafından, saygı duyasın bana.
Seni içeren 10-15 signature yaptım eşime, çevirmenime, dostuma.
Girmeyesin havalara.
Hepsini sildim attım, geri dönüşüm kutusuna, oradan da bilinmeyen kısımlara~~
Saf ayaklarına yatma, görür içindeki şeytanı, Tensei baba.
Milyonlarca fan topladın, sömürdün ülkeleri ama, fanlık geçici'dir; bunu da unutmayasın ha!
Anime de bölüm; 103. Güvenme hemen mangalara.
İlerde yerini kapar toradora.
Senin gibileri hoplatırlar bizim mekanda. (kabzasız kılıç savurdum gene xD)
Tyki'ye dokundun, ağzımı açtırdın. Ayağını denk al S.Tensei arkanda.
Tüm bu sözler ibret olsun sana ! Hell Yeah!!!
Ulan işim gücüm yok, kin kustum durduk yere zavallı çocuğa. Oysaki o derece kıl değildim. xD
Can sıkıntısı işte. ^^
Edit; Şimdi okudum da yazdıklarımı. Kahretsin ben kıroların en enteliyim. sdfsdfsd
Evet, biliyorum, sizin için inanılır gibi değil.
Ama ona aşırı derecede kıl oluyorum.
Bembeyaz saçlarını kan ile boyamak, gümüş gözlerini mor ile çerçevelemek istiyorum. Onu kendi silahıyla hadım etmek, arkasındaki o beyaz, maskeli, pamuğumsu, pedimsi pislik şey'i de ateşe vermek istiyorum. *Kafasını klavyeye vurur*
Allen'e buradan sesleniyorum.
Aklını alırım olum senin.
Adam ol! Tara saçını arkaya! Geliyor arkandan tensei baba !
Sevdim seni başlarda, haddini aştın, AIDS'i kaptın kusura bakma.
Innocence çıkarıcam bir tarafından, saygı duyasın bana.
Seni içeren 10-15 signature yaptım eşime, çevirmenime, dostuma.
Girmeyesin havalara.
Hepsini sildim attım, geri dönüşüm kutusuna, oradan da bilinmeyen kısımlara~~
Saf ayaklarına yatma, görür içindeki şeytanı, Tensei baba.
Milyonlarca fan topladın, sömürdün ülkeleri ama, fanlık geçici'dir; bunu da unutmayasın ha!
Anime de bölüm; 103. Güvenme hemen mangalara.
İlerde yerini kapar toradora.
Senin gibileri hoplatırlar bizim mekanda. (kabzasız kılıç savurdum gene xD)
Tyki'ye dokundun, ağzımı açtırdın. Ayağını denk al S.Tensei arkanda.
Tüm bu sözler ibret olsun sana ! Hell Yeah!!!
Ulan işim gücüm yok, kin kustum durduk yere zavallı çocuğa. Oysaki o derece kıl değildim. xD
Can sıkıntısı işte. ^^
Edit; Şimdi okudum da yazdıklarımı. Kahretsin ben kıroların en enteliyim. sdfsdfsd
Misa (Death Note)
Miyabi Aizawa (GTO)
Urumi Kanzaki (GTO)
Black Star (Soul Eater)
Nami (One Piece)
Nefret etme değil pek sevemedim diyelim, nefret ettiklerim GTO'dakiler...
Miyabi Aizawa (GTO)
Urumi Kanzaki (GTO)
Black Star (Soul Eater)
Nami (One Piece)
Nefret etme değil pek sevemedim diyelim, nefret ettiklerim GTO'dakiler...
cb_spike- Isınan üye
Ruh Hali :
Ai Tanabe - Planetes iğreniyorum resmen.
edit: 24. bölüm sonu gaza gelip yazmışım şimdi bakınca o kadar değilmiş.
edit: 24. bölüm sonu gaza gelip yazmışım şimdi bakınca o kadar değilmiş.
cb_spike- Isınan üye
Ruh Hali :
Pek çok karakter vardır velakin şundan nefret ettiğim kadar hiçbirinden etmedim.
Inoue Orihime [Bleach]
Inoue Orihime [Bleach]
Tek bir karakterden nefret ediyorum, oda Bleach'den Gin. Bi insan evladı bu kadar mı itici bu kadar mı sinsi bu kadar mı sempati özürlü olur.
Var aslında fazlaca ama şimdilik aklımda kalanları yazacağım;
-Love Hina (Narusegawa)
-Death Note (Misa Misa)
-Hachiko (NANA)
-Romeo&Juliet (Romeo'nun babası,adını unuttum ^^)
-School Days (Makoto Itou)
-Baccano (Şu yaşlı karakter vardı;Enes'e hükemeden yaşlı =(...)
-Love Hina (Narusegawa)
-Death Note (Misa Misa)
-Hachiko (NANA)
-Romeo&Juliet (Romeo'nun babası,adını unuttum ^^)
-School Days (Makoto Itou)
-Baccano (Şu yaşlı karakter vardı;Enes'e hükemeden yaşlı =(...)
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Başta neden bir anime karakterinden nefret edeyim dedim ama... düşününce ...Ooji Karasuma, School Rumble daki bu çocuk sevmedigim, gereksiz buldugum, uyuz oldugum, yere düşse bi tekmede benim vuracagım tek anime karakteridir.
car'a'carn- Mesaj Sayısı : 10
Vegeta-Dragon Ball Z
Lucci-One Piece
Lucci-One Piece
casanova-nct- Mesaj Sayısı : 12
bleach- orihime, bi karakter bu kadar mı salak olur, uyuz ediyor beni :3c: yani bir ara onun yüzünden bleach ten soğudum, lanet olsun sana, orihimeee
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
kesinlikle sasuke
yani animede nefret etmediysen mangasında kesin nefret edersiniz ama başka karakter aklıma gelmedi ya
tipiyle aklı ters orantılı :tal1:
yani animede nefret etmediysen mangasında kesin nefret edersiniz ama başka karakter aklıma gelmedi ya
tipiyle aklı ters orantılı :tal1:
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Kira kesinlikle...adam aklıma geldikçe çıldırıyorum..bencil pislik !
blackhydra- Çevirmen
Ruh Hali :
yaa bilader sanada iyiki forumlara takıl dedik , çok bi agresif çok bi atılgan gördüm seni yeni konu açmalar sağa sola yazılar fln , bide nedir bu yagami light dan alıp veremediğin onu çözemedim , tamam özünde evil bi karakter ama öle nefret edilecek tarzda bi adamda diil , neticede başlangıç noktası çokta kötü bi amaç uğruna diildi , sonradan kendini tanrı olarak görmesi fln oraları biraz egoistliğin son noktası artıkta yinede dediğim gibi nefret edilecek bi karakter diil bence , bence tabi ki , senin görüşündür o saygı duyarım , bu arada konuyuda fazla saptırmıyayım bende yazayım bi isim baride usül yerini bulsun aklıma gelen ilk isim tabikide school daysten motoko dur , başkada öle bende nefret uyandıran bi karakter yok ztn , aksine animelerdeki kötü karakterleri duruşları ve çizimleri iyiyse eğer ana karakterden daha bi çok severim ...
En son hione tarafından Perş. 11 Haz. - 17:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
hione- Encoder
Ruh Hali :
yukarıdaki arkadaşlara; kimse kimsenin zevkini eleştirmesin, ya da forumdaki etkinliğini, ancak bir diğer önemli nokta, herkesin hoşlanmadığı karakter olabilir, önemli olan şu ki, onu eleştirirken dozu kaçırmayın lütfen, foruma yazılan yazılar belli seviyenin altına inmesin.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Kuchiki Rukia! (Bleach) -neler sayabilirim bunun için off hiç açmıyım agzımı
Ichigo (Bleach)
Naruto,Sora,Yukimaru (Naruto)
ennnn gıcık olduklarım daha bi sürü var tebi de
Ichigo (Bleach)
Naruto,Sora,Yukimaru (Naruto)
ennnn gıcık olduklarım daha bi sürü var tebi de
isobel- Isınan üye
Animelerde genelde sevmediğim karakterler kızlar oluyor. Bunun sebeplerinden biri de beni şu sıralar çok aşırı derecede rahatsız eden lolicon trendi. Artık loliconlardan normal konulu, ciddi seriler ya da şöyle tam anlamıyla bir komedi serisi izleyemez olduk. Karakter lolicon değilse de, bu sefer oğlanın birine takılıp hayatta başka hiç bir şeyi gözü görmeyen bir kız oluyor. Hal böyle olunca, benim de genel olarak sevmediğim karakterler kızlardan çıkıyor. Tabii yanlış anlaşılmasın, kesinlikle anti-feminist falan değilim. Tam tersine, kadınların seviyesinin biraz aşağı çekildiği düşüncesine katılanlardan olduğum için böyle bir sevmeme durumu var. Yoksa Sohryu Asuka Langley, Ichihara Yuko, Amanda Werner, Selveria Bles, Alicia Melchiot, Kuchiki Rukia gibi güçlü kişiliği olan karakterler başımın tacıdır
Bleach - Inoue Orihime: Yukarıda belirttiğim nedenlerden bazıları az çok geçerli. Biraz da sevmediğimi duyunca topla tüfekle üstüme gelen, hoşgörüden anlamayan fanlarına denk geldiğim için soğudum bu karakterden. İnsanlar onlarla aynı zevki paylaşmazsanız canavara dönüyorlar!
Requiem for the Phantom - Cal:
Ayanami Rei - Evangelion: Çok sıkı bir Asuka Langley fanıyım. Öyle ki ona rakip olabilecek başka bir karakter ihtimalini kaldıramıyorum. Hele ki Shinji/Rei ihtimalinin hala var olabileceğini düşündükçe... Biraz da spoilerlı sebeplerden sevmiyorum. Yani bu konuda aslında böyle uzun uzadıya tartışmak lazım.
Chibi-Usa - Sailor Moon: Black Lady olayını hala hazmedebilmiş değilim. Ayrıca mangasında Mamoruyla olan bir takım çarpık olayları düşündükçe midem bulanıyor diyebilirim. Ne yazıkki bu karaktere olan nefretim, kişisel görüşten daha çok somut nedenlere dayanıyor, riski göze alıyorsanız okuyun:
Higurashi - Rena: Malesef çizimi, özellikle saçları bana çok off-style geldi. Lolicon durumu da tetikleyince... He tabii Sonozaki ikizlerini severiz, yanlış anlaşılmasın
Vampire Kngiht - Kuran Kaname: bir bayan gözüyle bakınca hiç ideal tipim değil ve bana biraz sıkıcı geliyor. Aslına bakarsanız, Kiryuu Zero dışındaki tüm Vampire Knight karakterleri bana itici geliyor
Death Note - Yagami Raito:
Herkesin kendi düşüncesi tabii ki bence kimse kimseye "sen bu karakteri nasıl sevemezsin???" diye girişmemeli. Benim de gayet çok sevdiğim karakterlerin adları var önceki mesajlarda ve bu gayet normal bir durum. Herkes aynı şeyi sevseydi, zaten forumlara da gerek kalmazdı
daha vardı aslında ama şu anda sayamayacağım.
Bleach - Inoue Orihime: Yukarıda belirttiğim nedenlerden bazıları az çok geçerli. Biraz da sevmediğimi duyunca topla tüfekle üstüme gelen, hoşgörüden anlamayan fanlarına denk geldiğim için soğudum bu karakterden. İnsanlar onlarla aynı zevki paylaşmazsanız canavara dönüyorlar!
Requiem for the Phantom - Cal:
- Spoiler:
- Kim bilir belki de Elen ve Reiji arasında engel olmasaydı, onu daha çok sevebilirdim. Biraz da çizimi farklı olsaydı. Mesela visual novelda Cal kesinlikle daha bir olgun çizilmiş.
Ayanami Rei - Evangelion: Çok sıkı bir Asuka Langley fanıyım. Öyle ki ona rakip olabilecek başka bir karakter ihtimalini kaldıramıyorum. Hele ki Shinji/Rei ihtimalinin hala var olabileceğini düşündükçe... Biraz da spoilerlı sebeplerden sevmiyorum. Yani bu konuda aslında böyle uzun uzadıya tartışmak lazım.
Chibi-Usa - Sailor Moon: Black Lady olayını hala hazmedebilmiş değilim. Ayrıca mangasında Mamoruyla olan bir takım çarpık olayları düşündükçe midem bulanıyor diyebilirim. Ne yazıkki bu karaktere olan nefretim, kişisel görüşten daha çok somut nedenlere dayanıyor, riski göze alıyorsanız okuyun:
- Spoiler:
- duygusal açıdan da olsa ensest olayına çok karşıyım. Chibi-Usa öz babasını nasıl kaçırır, nasıl beynini yıkar da daha sonra kendi sevgilisi yapar? Bu hangi modernliğe medeniyete sığabilir ki?
Higurashi - Rena: Malesef çizimi, özellikle saçları bana çok off-style geldi. Lolicon durumu da tetikleyince... He tabii Sonozaki ikizlerini severiz, yanlış anlaşılmasın
Vampire Kngiht - Kuran Kaname: bir bayan gözüyle bakınca hiç ideal tipim değil ve bana biraz sıkıcı geliyor. Aslına bakarsanız, Kiryuu Zero dışındaki tüm Vampire Knight karakterleri bana itici geliyor
Death Note - Yagami Raito:
- Spoiler:
- hala ve hala L kazanmalıydı diyorum. Yazık ettiler gül gibi çocuğa, sonra bizim adalet savaşçısı kafayı sıyırıverdi. Birazcık da L'ye olan sevgimden ötürü sevemiyorum Raito'yu
Herkesin kendi düşüncesi tabii ki bence kimse kimseye "sen bu karakteri nasıl sevemezsin???" diye girişmemeli. Benim de gayet çok sevdiğim karakterlerin adları var önceki mesajlarda ve bu gayet normal bir durum. Herkes aynı şeyi sevseydi, zaten forumlara da gerek kalmazdı
daha vardı aslında ama şu anda sayamayacağım.
Spinel Sun- Yeni Üye
Ruh Hali :
tüm anime tarihim boyunca en nefret ettiğim karakter ilk :
KURAN KANAME
sonrada şu sıra noahtaki şımarık kız daha doğrusu tiki dışındaki hepsinden nefret ediyorum o konttanda öyle ordaki vampirdende nefret ediyorum çok aptal bi karakter mirandayla çift olsunlar sumanı hiç sevmedim kitapadamıda sevmedim yaw ama kanda allen ve laviyi severim önemli olanda onlar zaten
KURAN KANAME
sonrada şu sıra noahtaki şımarık kız daha doğrusu tiki dışındaki hepsinden nefret ediyorum o konttanda öyle ordaki vampirdende nefret ediyorum çok aptal bi karakter mirandayla çift olsunlar sumanı hiç sevmedim kitapadamıda sevmedim yaw ama kanda allen ve laviyi severim önemli olanda onlar zaten
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Kaname.yi nie sevmiosunuz ya off ölürüm ben ona
isobel- Isınan üye
kuran kanameyi sevmiyorum değil nefret ediyorum ama nedenlerini saysam okumaya üşenirsin
sevmediğim hatta nefret ettiğim karakterlerin arasına lenalee lee yide eklemiş bulunuyorum ha bide history strongest disciple kenichideki sarışın gözlüklü kocaman göğüslü kızı ve hatta iyi ev işi yapan ultra olgun anlayışlı büyük göğüslü tüm kızları nefret ettiğim karakter kategorisine sokuyorum
sevmediğim hatta nefret ettiğim karakterlerin arasına lenalee lee yide eklemiş bulunuyorum ha bide history strongest disciple kenichideki sarışın gözlüklü kocaman göğüslü kızı ve hatta iyi ev işi yapan ultra olgun anlayışlı büyük göğüslü tüm kızları nefret ettiğim karakter kategorisine sokuyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
5 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
5 sayfadaki 6 sayfası