Nefret ettiğiniz anime karakterleri?!
+66
kaostu
mertor95
Sevilmeyen
KuMiYo
halvah(J)
sera myu
Spinel Sun
isobel
hione
blackhydra
doumeki
wiL-
kanade
casanova-nct
car'a'carn
Squaw
Ozey
cb_spike
meyday
eczmeltem
Devonie
scoutcrawler
pikeruchan
Kitiara
Kıman
Engel
secret_senshi
resurgam
Brubaker
S.Tensei
blackburn
rockchu
Darklight
umi
Kra_toS
Susano'o
Sercan
bLue-Dragon
SPAWN-TheUndead
edemirci44
Rendan
Shiniko
Unde®kaN
cynthia
aoshi
Microp
Rotea
omerbaba18
Rena
DarkeLia
Zax
RaJeV
savage garden
Elfen Lied
Akuma_Blade
gundamaster
Hanajima
MetatroN
nico robin
lantis
new_cellie
RoMe
spartiate
Exile Falcon
CHOBiTS
Harusame
70 posters
4 sayfadaki 6 sayfası
4 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Geri: Nefret ettiğiniz anime karakterleri?!
Naruto( Danzo)
Bleach (orihime)salak
Bleach (orihime)salak
Darklight- Yeni Üye
Ruh Hali :
Zero no Tsukaima'dan Siesta'dan nefret ediyorum, o dereceye geldim 2. sezonda. Zaten baştan beri gözüm tutmamıştı bu kızı.
Kaç kere yazmışımdır buraya ama ara ara yazmakta fayda var...
Rurouni Kenshin Tv Serisi: Kenshin
Death Note: L,N,Mello üçlüsü
Claymore: Raki (Bi rahat bırakmadı Clare'ı Priscilla yı halletsin)
Rurouni Kenshin Tv Serisi: Kenshin
Death Note: L,N,Mello üçlüsü
Claymore: Raki (Bi rahat bırakmadı Clare'ı Priscilla yı halletsin)
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
O kız ara bozucu rolündecynthia demiş ki:Zero no Tsukaima'dan Siesta'dan nefret ediyorum, o dereceye geldim 2. sezonda. Zaten baştan beri gözüm tutmamıştı bu kızı.
School days'te şu kafası kopan çocuk 4 bölümden itibaren oymak istemiştim kısmet sekai'ninmiş!
blackburn- Isınan üye
Ruh Hali :
narutodan uchiha sasuke, bleach'den aizen sousuke ama bu anime dünyasına en nefret ettiğim şey uchiha sasuke'dir yani
Bir sürü Anime izlemişimdir ama bu Vampire Knight'taki Kanameden nefret ettiğim kadar bir karakterden nefret etmemişimdir.Birde Bleach'te Szayel Aporo Granz hiç sevmiyorum...
Brubaker- Mesaj Sayısı : 13
Evet Kaname bazen bana da tuhaf geliyor da sevmeme gibi bi durumumum olmadı.
Ehem... Nefret çok güçlü bir kelimedir ama sevmediklerimden bahsedeyim.
Night Head Genesis teki kahin vardı ya adını unuttum şimdi. O beni sinir ederdi bilmiş tavırlarıyla.
Baccano'daki Szilard ı çok sevmem, CLANNAD daki Fuko da son zamnlarda sinir etmeye başladı, bazen Haruhi no yuutsu daki Haruhi'ye de sinir oluyorum.
Ehem... Nefret çok güçlü bir kelimedir ama sevmediklerimden bahsedeyim.
Night Head Genesis teki kahin vardı ya adını unuttum şimdi. O beni sinir ederdi bilmiş tavırlarıyla.
- Spoiler:
- neyse ki öldü
Baccano'daki Szilard ı çok sevmem, CLANNAD daki Fuko da son zamnlarda sinir etmeye başladı, bazen Haruhi no yuutsu daki Haruhi'ye de sinir oluyorum.
euphei ve suzaku hariç tüm karakterle code geasstan
secret_senshi- Çevirmen
Ruh Hali :
Clannad nagisa ya son zamanlarda nefret moduna girdim ilk sezonda pek umursamıyordum ama ikinci sezonda iyice gözüme batmaya başladı.
Rotea- Isınan üye
Ruh Hali :
death note animesinde light karekterinden nefret etmekdeyim ki animenin bazı bölümlerinden baya küfür etmiştim light a
özellikle misayı kullandığı sahnelerde ...
ki bu kötü olduğu için değildi kötü olsaydı bleach de ki sasuke karekterinden nefret ederdim xD
özellikle misayı kullandığı sahnelerde ...
ki bu kötü olduğu için değildi kötü olsaydı bleach de ki sasuke karekterinden nefret ederdim xD
Engel- Yeni Üye
ya engel keşke death note hakkında spoiler vermeseydinn...
Engel demiş ki:
Bleachdeki Sasuke karakteri???? Sasuke Naruto'dadır Bleachte değil
Her neyse benim nefret listeme en son eklediğim karakter Takano Miyokodur
Exile Falcon demiş ki:Engel demiş ki:
Bleachdeki Sasuke karakteri???? Sasuke Naruto'dadır Bleachte değil
Her neyse benim nefret listeme en son eklediğim karakter Takano Miyokodur
aizen sousuke karekterinden bahsediyorum yanlış yazmış olabilirim
Engel- Yeni Üye
Valla kötü karakterlere karşı antipatim olduğu için zaten nefret edilecek karakter bulmak zor değil benim için hiç. Ama iyice nefret ettiğim bir kaç insan var.
Uchiha Sasuke: İlk başlarda burnu biraz havada olsa da gerek Naruto'yu Haku'dan koruması ile gerek sevimli tavırlarıyla(!) beni kendisine az da olsa sevdiren bu şahıs, ne zaman Naruto kendisinden güçlendi, ne zaman sensei, nakama dinlemeden herkesi satıp Oroç.'a gitti işte o zaman karalisteme eklendi. Kendisini hiç sevmediğim gibi, giydiği bornoz ve belindeki halata kadar her zerresinden tiksinirim. [Oroç. da bunun bir alt modelidir benim için, belki onu da sıkça görmüş olsak ondan da bu kadar nefret ederdim].
Kururugi Suzaku: Bu arkadaşı da ilk kes Lelouch'u kurtarırken görmüştük hatırlarsanız. İşte o sıralar ne kadar sevmiştim, ne kadar bağrıma basmıştım anlatamam size. Ama ne zaman takke düştü, o zaman anladık bu arkadaşın da iki knightmare için satamayacağı kimse yok. Sırf son model knightmarelere biniyim kızlar bana hasta olsun diye en yakın arkadaşını sattı bu adam. O zamandan beri tiksinirim bu arkadaştan, sopayla dövesim gelir hatta.
Şimdilik bu kadar geldi aklıma...
Uchiha Sasuke: İlk başlarda burnu biraz havada olsa da gerek Naruto'yu Haku'dan koruması ile gerek sevimli tavırlarıyla(!) beni kendisine az da olsa sevdiren bu şahıs, ne zaman Naruto kendisinden güçlendi, ne zaman sensei, nakama dinlemeden herkesi satıp Oroç.'a gitti işte o zaman karalisteme eklendi. Kendisini hiç sevmediğim gibi, giydiği bornoz ve belindeki halata kadar her zerresinden tiksinirim. [Oroç. da bunun bir alt modelidir benim için, belki onu da sıkça görmüş olsak ondan da bu kadar nefret ederdim].
Kururugi Suzaku: Bu arkadaşı da ilk kes Lelouch'u kurtarırken görmüştük hatırlarsanız. İşte o sıralar ne kadar sevmiştim, ne kadar bağrıma basmıştım anlatamam size. Ama ne zaman takke düştü, o zaman anladık bu arkadaşın da iki knightmare için satamayacağı kimse yok. Sırf son model knightmarelere biniyim kızlar bana hasta olsun diye en yakın arkadaşını sattı bu adam. O zamandan beri tiksinirim bu arkadaştan, sopayla dövesim gelir hatta.
Kıman- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Kıman demiş ki:Valla kötü karakterlere karşı antipatim olduğu için zaten nefret edilecek karakter bulmak zor değil benim için hiç. Ama iyice nefret ettiğim bir kaç insan var.
AHAHAHAHAHA bir zamanki düşüncelerimi aynen iletmişsin tebrik ediyorum.Biraz abartmışsın gerçi ama Biz Suzakuya arkadaşlar arasında başka bir adla hitap ederdik.(Söylemiyim burda şimdi )Sonradan akıllandı ama biraz.
- Spoiler:
- Lelouch'un az kollamadı sonradan.Suzaku olmasaydı Lelouch o noktaya gelemezdi.
Suzaku deyince konuyu değiştirmek için girişimlere başlıyorum genelde. Henüz 8 bölüm gelebildiğinden-spoilerlara bakmadığımdan bir de-ileride neler yapacağını bilmiyorum ama şu an kendisine büyük bir nefret beslemekteyim. Ne biçim Japonsun sen kardeşim? Ama tabii ki Inoue Orihime'ye beslediğim kin kadar değil sanırım
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
Exile Falcon demiş ki:Kıman demiş ki:Valla kötü karakterlere karşı antipatim olduğu için zaten nefret edilecek karakter bulmak zor değil benim için hiç. Ama iyice nefret ettiğim bir kaç insan var.
AHAHAHAHAHA bir zamanki düşüncelerimi aynen iletmişsin tebrik ediyorum.Biraz abartmışsın gerçi ama Biz Suzakuya arkadaşlar arasında başka bir adla hitap ederdik.(Söylemiyim burda şimdi )Sonradan akıllandı ama biraz.Bu yüzden kendisine karşı olan nefretim büyük oranda silindi
- Spoiler:
Lelouch'un az kollamadı sonradan.Suzaku olmasaydı Lelouch o noktaya gelemezdi.
Aslında dikkatli bakacak olursak:);
- Spoiler:
- Suzaku sandığımızdan daha akıllı birisi. Her ne kadar dışarıya zeka yoksunu gibi görünse de. Bir süre sonra İmparator'un tahtı kaybedeceğini ve tahta sadece Sarı'nın ya da Lelouch'un oturacağını farketti. İşte o zaman seçimini yapıp Lelouch'un yanına geçti. Tüm işler olup bittikten sonra da Lelouch buna emrivaki yaparak maskeyi taktırdı. Şimdi Suzaku oturup yediği şeyi düşünüyodur şu sıralar
Orihime'den de ne istiyonuz ya
Kıman- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Benimse tam tersine en sevdiğim Code Geass karakteridir Suzaku. Lelouch'sa bencilliği ve ikiyüzlülüğüyle tiksindiğim bir karakter oldu.
- Spoiler:
- Lulu'ya kahraman diyenleri bir türlü anlayamadım. Bu adam ne zaman Japonya'yı kurtarmaya çalışmıştı acaba? Seri başladığından beri tüm gücünü babasından annesinin intikamını almak için kullandı. Babasıyla birlikte Britannia'yı bu yüzden kendine düşman gördü. Bu kini yüzünden zavallı Japonları birer piyon olarak kullandı. İşte bu bana asla kabullenilemez, mide bulandırıcı bir davranış olarak görülüyor. Orda vatanı için çarpışan insanlar var ve pek sevgili (!) Lulu, onların bu vatan sevgisini kendi intikamı için KULLANIYOR. Bu uğurda onlarca insanın ölmesi hiç umrunda değil, önemli olan alacağı intikam. Euphemia'ya yaptıkları ise apayrı bir konu. Euphy bir barış önerisi için ortaya çıktığında ne düşündü sevgili Lelouch? Barış olduğu takdirde artık Japonları kullanamayacağını. Bu yüzden Euphy'nin üstünde geass'ı kullanmaya karar vermişti üstelik. Allah'tan Euphy'nin altın kalbi onun aklını başına getirdi. Bundan sonra geass'ın kontrolden çıkması yüzünden onu suçlamıyorum aslında, ama oraya giderken de benzer bir amacı vardı. Kaldı ki oradaki katliamın tek sorumlusu kendisiyken, ellerinde yüzlerce insanın kanı varken utanmadan suçu zavallı Euphy'nin üstüne attı. Anladık, istemeden oldu da; kendi suçunu Euphy'nin üstüne yıkmak ne demek? Oldukça kısa bir süre sonra da kahraman (!) Lelouch'un Japonya sevgisini gördük, savaşın en kritik zamanında adamları yüzüstü bırakıp gitti. Ah Lelouch, ne altın kalplisin! 2. sezonda geass'a sahipler diye minicik çocukların katledilmesi emrini verirken o altın kalbin pırıl pırıl parıldıyordu. Seni o kadar seven Rollo'yu da diğer piyonların gibi kullanıp öldürmeyi planlarken yüzün kalbinin güzelliğini yansıtıyordu.
Lelouch son derece yanlış amaçlarla, doğru insanların yanındaydı. Oysa Suzaku, son derece doğru amaçlarla yanlış insanların yanındaydı. Lelouch onu kurtardığında ( bozuk saatler bile günde iki kez doğruyu gösteriyor işte ) adam gitti tekrar teslim oldu. Neden?
"I do not believe there is any worth in a victory won by dishonest means."
Kendi emelleri uğruna herkesi feda etmekten kaçınmayan Lulu'nun aksine Suzaku herkesi kurtarmayı amaçladı. Çok naif biri Suzaku; savaşmadan, kan dökmeden Britannia'yı değiştirerek Japonya'yı kurtarabileceğini düşündü. Onun bunun gerçekleşebileceğine dair inancını çok safça buldum, ama Lulu'nun aksine Japonya'yı GERÇEKTEN kurtarmak isteyen o saf gence daima saygı duydum. Code Geass'ta Lelouch Suzaku'nun tırnağı bile olamaz bence.
Kitiara demiş ki:Benimse tam tersine en sevdiğim Code Geass karakteridir Suzaku. Lelouch'sa bencilliği ve ikiyüzlülüğüyle tiksindiğim bir karakter oldu.
- Spoiler:
Lulu'ya kahraman diyenleri bir türlü anlayamadım. Bu adam ne zaman Japonya'yı kurtarmaya çalışmıştı acaba? Seri başladığından beri tüm gücünü babasından annesinin intikamını almak için kullandı. Babasıyla birlikte Britannia'yı bu yüzden kendine düşman gördü. Bu kini yüzünden zavallı Japonları birer piyon olarak kullandı. İşte bu bana asla kabullenilemez, mide bulandırıcı bir davranış olarak görülüyor. Orda vatanı için çarpışan insanlar var ve pek sevgili (!) Lulu, onların bu vatan sevgisini kendi intikamı için KULLANIYOR. Bu uğurda onlarca insanın ölmesi hiç umrunda değil, önemli olan alacağı intikam. Euphemia'ya yaptıkları ise apayrı bir konu. Euphy bir barış önerisi için ortaya çıktığında ne düşündü sevgili Lelouch? Barış olduğu takdirde artık Japonları kullanamayacağını. Bu yüzden Euphy'nin üstünde geass'ı kullanmaya karar vermişti üstelik. Allah'tan Euphy'nin altın kalbi onun aklını başına getirdi. Bundan sonra geass'ın kontrolden çıkması yüzünden onu suçlamıyorum aslında, ama oraya giderken de benzer bir amacı vardı. Kaldı ki oradaki katliamın tek sorumlusu kendisiyken, ellerinde yüzlerce insanın kanı varken utanmadan suçu zavallı Euphy'nin üstüne attı. Anladık, istemeden oldu da; kendi suçunu Euphy'nin üstüne yıkmak ne demek? Oldukça kısa bir süre sonra da kahraman (!) Lelouch'un Japonya sevgisini gördük, savaşın en kritik zamanında adamları yüzüstü bırakıp gitti. Ah Lelouch, ne altın kalplisin! 2. sezonda geass'a sahipler diye minicik çocukların katledilmesi emrini verirken o altın kalbin pırıl pırıl parıldıyordu. Seni o kadar seven Rollo'yu da diğer piyonların gibi kullanıp öldürmeyi planlarken yüzün kalbinin güzelliğini yansıtıyordu.
Lelouch son derece yanlış amaçlarla, doğru insanların yanındaydı. Oysa Suzaku, son derece doğru amaçlarla yanlış insanların yanındaydı. Lelouch onu kurtardığında ( bozuk saatler bile günde iki kez doğruyu gösteriyor işte ) adam gitti tekrar teslim oldu. Neden?
Kendi emelleri uğruna herkesi feda etmekten kaçınmayan Lulu'nun aksine Suzaku herkesi kurtarmayı amaçladı. Çok naif biri Suzaku; savaşmadan, kan dökmeden Britannia'yı değiştirerek Japonya'yı kurtarabileceğini düşündü. Onun bunun gerçekleşebileceğine dair inancını çok safça buldum, ama Lulu'nun aksine Japonya'yı GERÇEKTEN kurtarmak isteyen o saf gence daima saygı duydum. Code Geass'ta Lelouch Suzaku'nun tırnağı bile olamaz bence.
Hmm... şakayı bir yana bırakalım o zaman.
- Spoiler:
- Lelouch da son bölüme kadar benim sevdiğim bir karakter değildi. Yaptıklarını gördükçe ondan daha fazla tiksindim. Kimse Lelouch'un altın kalpli, çok iyi birisi olduğunu iddia edemez sanırım. Lelouch'un, Suzaku'dan en büyük farkı, ki bu fark onun amacına ulaşmasını sağlayan şeydi, gerçekliğidir. Suzaku bir çocuk gibi hareket etti sadece, 50 bölüm boyunca dünyayı değiştiren Lelouch'un yanında yaptıkları çok komik duruyor bu yüzden. Öyle ya da böyle, Lelouch'un yaptıklarını bir kefeye koyunca ağır basan taraf "iyi" olanlar oluyor bence Kısacası evet insanları kullandı ama sonunda yine onların iyiliği için oldu bu
Kıman- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Kitiara çok iyi açıklamışsın tebrik ederim.
Rotea- Isınan üye
Ruh Hali :
Kıman demiş ki:Kitiara demiş ki:Benimse tam tersine en sevdiğim Code Geass karakteridir Suzaku. Lelouch'sa bencilliği ve ikiyüzlülüğüyle tiksindiğim bir karakter oldu.
- Spoiler:
Lulu'ya kahraman diyenleri bir türlü anlayamadım. Bu adam ne zaman Japonya'yı kurtarmaya çalışmıştı acaba? Seri başladığından beri tüm gücünü babasından annesinin intikamını almak için kullandı. Babasıyla birlikte Britannia'yı bu yüzden kendine düşman gördü. Bu kini yüzünden zavallı Japonları birer piyon olarak kullandı. İşte bu bana asla kabullenilemez, mide bulandırıcı bir davranış olarak görülüyor. Orda vatanı için çarpışan insanlar var ve pek sevgili (!) Lulu, onların bu vatan sevgisini kendi intikamı için KULLANIYOR. Bu uğurda onlarca insanın ölmesi hiç umrunda değil, önemli olan alacağı intikam. Euphemia'ya yaptıkları ise apayrı bir konu. Euphy bir barış önerisi için ortaya çıktığında ne düşündü sevgili Lelouch? Barış olduğu takdirde artık Japonları kullanamayacağını. Bu yüzden Euphy'nin üstünde geass'ı kullanmaya karar vermişti üstelik. Allah'tan Euphy'nin altın kalbi onun aklını başına getirdi. Bundan sonra geass'ın kontrolden çıkması yüzünden onu suçlamıyorum aslında, ama oraya giderken de benzer bir amacı vardı. Kaldı ki oradaki katliamın tek sorumlusu kendisiyken, ellerinde yüzlerce insanın kanı varken utanmadan suçu zavallı Euphy'nin üstüne attı. Anladık, istemeden oldu da; kendi suçunu Euphy'nin üstüne yıkmak ne demek? Oldukça kısa bir süre sonra da kahraman (!) Lelouch'un Japonya sevgisini gördük, savaşın en kritik zamanında adamları yüzüstü bırakıp gitti. Ah Lelouch, ne altın kalplisin! 2. sezonda geass'a sahipler diye minicik çocukların katledilmesi emrini verirken o altın kalbin pırıl pırıl parıldıyordu. Seni o kadar seven Rollo'yu da diğer piyonların gibi kullanıp öldürmeyi planlarken yüzün kalbinin güzelliğini yansıtıyordu.
Hmm... şakayı bir yana bırakalım o zaman.
- Spoiler:
Lelouch da son bölüme kadar benim sevdiğim bir karakter değildi. Yaptıklarını gördükçe ondan daha fazla tiksindim. Kimse Lelouch'un altın kalpli, çok iyi birisi olduğunu iddia edemez sanırım. Lelouch'un, Suzaku'dan en büyük farkı, ki bu fark onun amacına ulaşmasını sağlayan şeydi, gerçekliğidir. Suzaku bir çocuk gibi hareket etti sadece, 50 bölüm boyunca dünyayı değiştiren Lelouch'un yanında yaptıkları çok komik duruyor bu yüzden. Öyle ya da böyle, Lelouch'un yaptıklarını bir kefeye koyunca ağır basan taraf "iyi" olanlar oluyor bence Kısacası evet insanları kullandı ama sonunda yine onların iyiliği için oldu bu
Ameller amaçlar üzerinedir. Sonucun artı ya da eksi çıkması, Lelouch'un asıl gayesini değiştirir mi?
- Spoiler:
- 50 bölüm boyunca insanları kullanan demek daha doğru olacaktır bence. Lelouch daha gerçekçidir belki; doğru, ölümden daha gerçek bir durum yok bu dünyada. Nerdeyse kurtarılacak insan kalmayacaktı sayesinde. Lelouch yüzünden ölen onca insanı düşününce benim gözümde de ağır basan kötü taraf oluyor nedense. Hele de yukarda da söylediğim "millî duyguları kullanma" meselesi yüzünden. Vatan ve özgürlük sevgisi gibi kutsal duyguları oyuncak olarak kullanan biri terazinin "iyi" kefesine ne koyarsa koysun bir işe yaramaz. Onların iyiliği için (!) insanları kullanması olumlu, hoş görülebilir bir durum mu gerçekten? Kaldı ki karşımızda bulunan durum gerçekten bu mu? Japonların iyiliğini ne zaman düşünmeye başladı ki bu arkadaşımız? Annesinin de en az babası kadar (affedersiniz ama) çatlak biri olduğunu öğrenmesinden sonra hayattaki emeli ortadan kalktı Lulu'nun. O döneme kadar uğraştığı her şeyin bir hiç yüzünden olduğunu öğrenince birden aklı başına geldi. İşte ancak o zaman geçmişteki hatalarını düzeltmeye çalıştı. Hem de Suzaku'nun dayatması ve yardımıyla. Lelouch'un gerçekten de kişisel ve bencil amaçlarını arkada bırakarak Japonların iyiliği için uğraştığı dönem, annesinin nasıl biri olduğunu öğrenmesinen sonra başlıyor. Hani şu insanların iyiliğiyle sonuçlanan dönem var ya, işte o. Bu dönemde de yanında olan ve onu hatalarını düzeltmesi için zorlayan kişi Suzaku. Lelouch'un yaptığı kötülükleri seri finali yüzünden görmezden geliyorsun. "Yine onların iyiliği için" diyorsun, aynı şey Suzaku için neden geçerli değil? Onun da yaptığı her şey insanların iyiliği için oldu sonuçta.
Sırayla başlayayım;
Code Geass - Suzaku
Deathnote - Near
Toradora! - Minorin
Soul Eater - Papa
Chaos Head - Takki
Naruto - Sasuke
...bitti! (bunları içime attıkça daha çok sinir oluyordum xD)
Code Geass - Suzaku
- Spoiler:
- Bir insan bu kadar gıcık, bu kadar gereksiz olamaz. Çoğu sahnede sevgili
Lulumuza çelme takan Suzaku Code Geass serisinde en gıcık olduğum
karakter olmayı hak kazandı
Deathnote - Near
- Spoiler:
- İsminin ingilizcede "yan taraf, yan" anlamına gelmesiyle nedeniyle karakterin
adını her duyuşumda aklıma "yan" kelimesi gelmesi yüzünden ve L ölünce
birden pat diye ortaya çıkan ve sanki onun yerine geebilecekmiş gibi
davranan gıcık ve tipine sinir olduğum karakter
Toradora! - Minorin
- Spoiler:
- Konuşma tarzı ve tipi dahil hiçbiryerini beğenmediğim karakter ve sürekli taiga
ile takasunun ilişkisine engel olan, duygularını bi türlü
anlayamadığım, şifreli şifreli konuşan karakter
Soul Eater - Papa
- Spoiler:
- Soul eaterda gereksiz bir karakter olarak gördüğüm için 20dk'lık bölümlerde
az da olsa yer alarak dakikaları boşa harcayan karakter, bazı
sahnelerde oldukça komik ama genelde tip ve hareketleri nedeniyle sinir
bi tip bence
Chaos Head - Takki
- Spoiler:
- Sürekli mızmızlanıp beni sinir eden karakter ve son bölümlerde birden kahraman
olması fln animenin geneliyle birlikte 10 üzerinden 0 verdiğim bir
karakter
Naruto - Sasuke
- Spoiler:
- aslında seinin genelinde özellikle başlarda sevdiğim bir karakterdir
fakat şu orochimarunun peşine düştüğü bölümlerde sürekli narutoyla
savaşan onları dinlemeyen sinir bozucu bir hal alan karakter
...bitti! (bunları içime attıkça daha çok sinir oluyordum xD)
pikeruchan- Aktif üye
Gundam SEED - Kira Yamato , Fllay Allster ve Lacus Clyne
Code Geass - Lelouch
Elfen Lied - Lucy/Nyuu
School Days - Makoto
Sailormoon - Usagi
daha uzar gider bu liste de, kısa kestim
Code Geass - Lelouch
Elfen Lied - Lucy/Nyuu
School Days - Makoto
Sailormoon - Usagi
daha uzar gider bu liste de, kısa kestim
Akuma_Blade- Moderator
şu an aklıma gelenler;
School Days - başta Makoto olmak üzere tüm karakterler
Death note - Light, misa
School Days - başta Makoto olmak üzere tüm karakterler
Death note - Light, misa
RoMe- Admin
Ruh Hali :
4 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
4 sayfadaki 6 sayfası