Lovely Complex
+5
Mss. Pretty Queen
soma
geheimnis
edemirci44
cynthia
9 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Lovely Complex
Koizumi, 1.70 cm boyunda, hemcinslerine göre uzun boylu bir kızdır.
Ootani ise Koizumi’den yaklaşık 10 cm daha kısa bir erkektir. Bu ikili
lise başladığından beri birbiriyle sürekli ağız dalaşına girmekte ve
çoğunlukla da bu kavgaları etraftakileri eğlendirmektedir. Zaten kısa
bir süre sonra da sınıf öğretmenleri Koizumi ve Ootani’yi “All
Hanshin-Kyōjin” olarak çağırmaya başlar.
Bu sırada okula yeni gelen Suzuki adındaki genç çocuk, Koizumi’nin
hayallerini süslemeye başlar. Bu durumu hemen fark eden Ootani,
Koizumi’ye işbirliği teklif eder. Ootani’nin Suzuki ve Koizumi’yi bir
araya getirmesinin karşılığında Koizumi’de en yakın iki arkadaşından
biri olan Chiharu’yu Oatani’ye ayarlayacaktır. Planlarını yapan Koizumi
ve Ootani, diğerleriyle birlikte havuza giderler. Eğlenceli bir günün
ardından Koizumi ve Ootani acı gerçeği öğrenir. Chiharu, kendi
boylarında olan Ootani’yi tam bir erkek gibi görmezken Suzuki’de
Koizumi için aynı şeyleri hissetmektedir.
Koizumi ve Ootani, boy komplekslerine ve sürekli kavga etmelerine
rağmen bir şekilde kişiliklerinin birbirine uygun olduğunu yavaş yavaş
fark etmeye başlayacaktır.
kaynak: anime.gen.tr
Benim gibi bir Lovely Complex manyağının açması gereken konulardan biri...
Bu mangayı okumaya Mart'ın sonunda başlamıştım herhalde ve 2 günde 13 cilt okudum. Okuduğum günlerden biri yolculuk otobüsüne binecektik, ve ben naaptım? Laptopu da otobüse soktum taktım fişe 7 saat boyunca LC okudum. Manga olmasına rağmen yerlere yatarak güldürdü. Kimi zaman üzdü bizleri. Sadece bir kez okumama rağmen her detayını hatırlıyorum, animede olmayan ama mangada olan minniminnacık bir sahneyi bile.
Şimdii anime-sonrası-olaylar-zincirine gelelim.
Bugün 53. bölüm çıktı.
- Spoiler:
- 51. ve 52. bölümde Otani'ye bol bol küfretmiştik arkadaşla, "vay camış sen nasıl Koizumi'yi aldatırsın" diye. O bütüüüün sözlerimi geri alıyorum. Affet beni OTANI-SAMA T_T. Sana kötü davrandım, bilmiyordum o kızı reddettiğini ve Koizumi'yi seviyorum dediğini.
Tanrım bu çift beni kalpten götürecek. O_O
Geri: Lovely Complex
Bilgi için teşekkürler..İlginç bir spoiler vermişsin
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
şu 53. bölümü söylemen iyi oldu bende bayadır onu bekliyodum okuycam birazdan ama otani'ye olan kızgınlığımın geçiceğini sanmıyorum. şöyle ki;
- Spoiler:
- koizumi ye diil de 2 günlük kıza inandı koizumi yi tek başına bırakıp o kızla gitti. sonunda koizumi nin anlattıklarının doğru olduğuna ikna olduğunda büyük babanın tuttuğu kadının o olmadığını anladı(bence onda bi iş var zaten inanmıyorum o kadını büyük babanın tutmadığına ben zaten öldüresim geldi o adamı bi insan bu kadar mı mal olur ya. aslında entrika yapıcaz diye fazla zorlamış mangaka sanki o yüzden büyükbaba biraz abartılmış kaldı ki otani de tüm o şeyleri yapıcak bi karakter diil bence)ve koizumi'ye kızıp onu yine yanlız bırakıp gitti. hadi diyelim ki o kadını cidden büyük baba tutmadı. iyide bu onun koizumi yerine 2 günlük kıza inandığı gerçeğini değiştirmez ki. beyimiz çekip gidiyo ama trip atması gereken koizumi olduğu halde. ama ben yine de otaninin öyle şeyler yapıcak bi karakter olmadığını ve öyle bi büyük baba olamıycağını entrika yapıcam diye mangaka nın olayı biraz fazla abarttığını düşünüyorum dediğim gibi=D
http://www.stoptazmo.com/ bu sitedeki güncellemeler çok sık yapılıyo. Burda var.
soma- Mesaj Sayısı : 18
bilgi için Teşekkürler soma
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
ne demek^^ lovely complex cok tatlı bi manga (animesi de fena değil bence) ben de her bolumun çevrilmesini sürekli download sitelerine girip cıkıp kontrol ederek bekliyorum (pek shoujo fanı sayılmama rağmen)
LC gerçekten çok komik, hikayenin ve karakterlerin gerçekçi olması da benim için bir artı, son 2 sayıda otani'nin çizdiği karakter sanki biraz değişti gibi geldi bana o yüzden aslında favorimin otani olmasına rağmen koizumi'yi daha çok sevmeye başladım sanki.ayrıca çizimler de harika^^ gerçi mangaka'nın diğer mangalarına da şöyle bi göz attım onlar pek hoşuma gitmedi ama...
.
LC gerçekten çok komik, hikayenin ve karakterlerin gerçekçi olması da benim için bir artı, son 2 sayıda otani'nin çizdiği karakter sanki biraz değişti gibi geldi bana o yüzden aslında favorimin otani olmasına rağmen koizumi'yi daha çok sevmeye başladım sanki.ayrıca çizimler de harika^^ gerçi mangaka'nın diğer mangalarına da şöyle bi göz attım onlar pek hoşuma gitmedi ama...
.
otani gene favorim 53. bolum harika^^
benimde hala favorim ama yine de son bi kaç bölümdür çok saçma davranıyodu gıcık oldum =P gerçi bu bölümde telafi etti. mangasıda güzel ama ben animesini daha çok seviyorum. gerçi otani mangada çok daha güzel çizilmiş ama =P
Ya ben o kızı öldürürüm O_o Koizumi'yi değil diğerini yani adını unuttum, büyük göğüslü
Mangaka'nın kastığı belli ama en azından fazla batırmıyor olayları, kastırılan ve batırılan olayların bulunduğu anime/mangalar da var çünkü.
Ben mangatraders ya da stoptazmo kullanıyorum hep.
Mangaka'nın kastığı belli ama en azından fazla batırmıyor olayları, kastırılan ve batırılan olayların bulunduğu anime/mangalar da var çünkü.
Ben mangatraders ya da stoptazmo kullanıyorum hep.
hangi sitede bulabilirim stoplazma.com da yok 54. bölüm
edit: tamam buldum gerek kalmadı^^
edit: tamam buldum gerek kalmadı^^
şu aralar kafayı yiyeceğim. mangada koizumi nin aşkını itiraf etme çabaları kısmındayım, live action izledim o da onun üstüne kurulu ve bugün de sınıfta türkçe fansub ını izledik arkadaşlarla yine aynı yer T_T
manga kesinlikle okunmaya değer ama kadının yandaki "özgür konuşma" köşleri beni sinir ediyor bazen. ilk hevesle okuyuşumda "bu aptal mangayı okuyun" falan diyordu. ha bire aptal diyor O_o mangakaya şahsen sinir oldum hıh!
manga kesinlikle okunmaya değer ama kadının yandaki "özgür konuşma" köşleri beni sinir ediyor bazen. ilk hevesle okuyuşumda "bu aptal mangayı okuyun" falan diyordu. ha bire aptal diyor O_o mangakaya şahsen sinir oldum hıh!
Mss. Pretty Queen- Aktif üye
Ruh Hali :
ya Lovely Complex shojo manga sevmeyenleri bile memnun etmeyi başarmış bir yapımdır ki az rastlanır XD
cidden Otani! boyundan büyük bi' kalbi var yahu.
o değilde,Kohoriye acıyorum ben herşey onu buluyor ne bu manyetik alanından çektiği XD
cidden Otani! boyundan büyük bi' kalbi var yahu.
o değilde,Kohoriye acıyorum ben herşey onu buluyor ne bu manyetik alanından çektiği XD
e_wNdY- Yeni Üye
Ruh Hali :
http://mangarooter.net/lovely_complex/ Adresinde 57'ye kadar var... Online okunabiliyor...
http://stoptazmo.com/manga-series/lovely_complex/ adresinde ise 59'a kadar var... İndirilebiliyor ve okunabiliyor...
http://mangarooter.net/ adresinden de 382 mangayı ücretsiz olarak online okuyabilirsiniz...
Bu arada downloada başlamama bu manganın animesi sağladı.
http://stoptazmo.com/manga-series/lovely_complex/ adresinde ise 59'a kadar var... İndirilebiliyor ve okunabiliyor...
http://mangarooter.net/ adresinden de 382 mangayı ücretsiz olarak online okuyabilirsiniz...
Bu arada downloada başlamama bu manganın animesi sağladı.
O siteleri geçin www.mangatraders.com Manga konusundaki en iyi adrestir arkadaşlar.
Bu anime ile ilgili yorumları duyunca çok heyecanlanmıştım, çıktığı yıl en komik anime seçilmiş türünün en iyi örnekleri gibisinden yazıları okuyup iyice bir gaz depoladıktan sonra o gazla animeye giriştim. İlk bölümler beklediğim komiklikte olmasa da yine de eğlendiriciydi ve bir şekilde 2 günde 8-9 bölüm izledim ama izlerkende bir yandan da Otaniydi galiba( erkek ana karakter) onun yaptığı saçma sapan harektlere uyuz oluyordum... Sonra biraz daha bölüm izledikten sonra artık bu animede ki kouzimi ve otaniye daha fazla tahamül edemeyecimin farkına vardım.
Neden mi ? ( spoiler animedendir)
Birde bir ara sonunu izlesem 4 aydır 20. bölümdeyim
Neden mi ? ( spoiler animedendir)
- Spoiler:
- kız çocuga sevdiğini söyler çocuk bunu ' beni arkadaşça seviyor' diye algılar... Öpüşürler ama aslında çocuk bayılmıştır vs. vs. Otanin o kadar saçma hareketleri vardı ki buna dayanamayacak hale gelmişşken bir de kouziminin çocuga kendini sevdirmek için yapmadığını bırakması, kaçtıkça kovalaması beni iyice soğuttu animeden.(Halbuki biraz kendini çekse çocuk peşinden gelecek Bu sadece espri bunu yorumlarıma dahil etmeyin :p)
Ha bunlar anime-manganın tutması için tabii ki gerekli, ilk günde sevgili olsalar ne anlamı kalırdı tabii ki bu düşünceye de katılıyorum ancak bence fazla zorlamışlar ve bu olaylar bana antipatik geldi.
Ayrıca o yılın en komik mangası seçildiğini izledikten sonra tekrar düşündüm ve o sene hiç komedi türünde bir manga çıkmadığını yada çıkanlarında cidden vasat olduğu düşüncesine kapıldım.
Birde bir ara sonunu izlesem 4 aydır 20. bölümdeyim
4sprz- AnimeOu
Çok güzel bitti yaaa!! ;____; 1 yıldır okuduğum, takip ettiğim, ölüp bittiğim mangaydı. Ve bitti... bitti... Son bölümdeki konuşmalara kahkahalarla gülmek, aynı zamanda da bittiği için ağlamak...
LoveCom Plus da çok güzeldi! <3
Favori shoujom olarak kalacak hep.
LoveCom Plus da çok güzeldi! <3
Favori shoujom olarak kalacak hep.
^^ animesine ölürüm. Merak ettiğim bişey var yanlız, manga ve animede olay farkı var mı? veya manga animenin kaldığı yerden devam ediyor mu ? o.0
Lenore- Mesaj Sayısı : 5
Ruh Hali :
Similar topics
» Nakahara Aya'dan spin-off Lovely Complex manga; "Lovely Complex D"
» Lovely Complex
» Lovely Complex Original Soundtrack - Kyoun Shi ni MUSIC COLLECTION
» Lovely Complex
» Lovely Complex Original Soundtrack - Kyoun Shi ni MUSIC COLLECTION
1 sayfadaki 1 sayfası