Lovely Complex
+34
resurgam
Lenore
halvah(J)
darthminot
4sprz
Ownd
blackhydra
Venun
bluetear
SheaN
S.Tensei
sakura hime
scoutcrawler
sera myu
doumeki
kordiseps
(^sakura^)
RaJeV
nico robin
geheimnis
Hanajima
Voodoo_Baby
cynthia
diaboliksword
savage garden
RoMe
reina
CHOBiTS
axed_mind
spartiate
Exile Falcon
umi
edemirci44
çamekoo
38 posters
1 sayfadaki 4 sayfası
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Lovely Complex
Tanıtım:
Koizumi, 1.70 cm boyunda, hemcinslerine göre uzun boylu bir kızdır. Ootani ise Koizumi’den yaklaşık 10 cm daha kısa bir erkektir. Bu ikili lise başladığından beri birbiriyle sürekli ağız dalaşına girmekte ve çoğunlukla da bu kavgaları etraftakileri eğlendirmektedir. Zaten kısa bir süre sonra da sınıf öğretmenleri Koizumi ve Ootani’yi “All Hanshin-Kyōjin” olarak çağırmaya başlar.
Bu sırada okula yeni gelen Suzuki adındaki genç çocuk, Koizumi’nin hayallerini süslemeye başlar. Bu durumu hemen fark eden Ootani, Koizumi’ye işbirliği teklif eder. Ootani’nin Suzuki ve Koizumi’yi bir araya getirmesinin karşılığında Koizumi’de en yakın iki arkadaşından biri olan Chiharu’yu Oatani’ye ayarlayacaktır. Planlarını yapan Koizumi ve Ootani, diğerleriyle birlikte havuza giderler. Eğlenceli bir günün ardından Koizumi ve Ootani acı gerçeği öğrenir. Chiharu, kendi boylarında olan Ootani’yi tam bir erkek gibi görmezken Suzuki’de Koizumi için aynı şeyleri hissetmektedir.
Koizumi ve Ootani, boy komplekslerine ve sürekli kavga etmelerine rağmen bir şekilde kişiliklerinin birbirine uygun olduğunu yavaş yavaş fark etmeye başlayacaktır. bu kısmı anime .gen.tr sitesinden alınmıştır
1 Bölüm anime gen.tr tanıtımını kapsıyor.Eğlenceli bir bölümdü özellkle karekterlerin jest mimikleri çok hoşuma gitti.İki karekterimizin Boy farkı çok güzel işlenmiş burdan güzel bağlantılar kurulmuş önemli olanın boy farkı değil kişilik uyuşması olduğu anlatılmaya çalışılıyor.bu ara özellikle İlk bölüm beklediğimin üzerinde baya hoştu gerisi diğer bölümlere...
2 Bölüm Koizumi, Ootani mücadelesi devam ediyor kim önce sevgili bulursa diğerine istediğinin alacak.Bu ara noel yaklaşıyor birbirlerini daha da tanımaya başlıyorlar görünür de istemeselerde ortak nokları da artıyor özelikle sevdikleri bir müzisyenin ortak çıkması sonunda birlikte konsere gidilmesi hoş omuş.Ootani ayrıca kısa boyuna ragmen okul basketbol takımın da salondan çıktıktan sonra burdaki eski sevgilisiy le karşılaşıyor ve olay bunun üzerinde kurgulanıyor.Sonuç olarak ilk bölüme göre dozaj daha düşük ama karekterlerin yüz ifade çok hoşuma gidiyor..
Koizumi, 1.70 cm boyunda, hemcinslerine göre uzun boylu bir kızdır. Ootani ise Koizumi’den yaklaşık 10 cm daha kısa bir erkektir. Bu ikili lise başladığından beri birbiriyle sürekli ağız dalaşına girmekte ve çoğunlukla da bu kavgaları etraftakileri eğlendirmektedir. Zaten kısa bir süre sonra da sınıf öğretmenleri Koizumi ve Ootani’yi “All Hanshin-Kyōjin” olarak çağırmaya başlar.
Bu sırada okula yeni gelen Suzuki adındaki genç çocuk, Koizumi’nin hayallerini süslemeye başlar. Bu durumu hemen fark eden Ootani, Koizumi’ye işbirliği teklif eder. Ootani’nin Suzuki ve Koizumi’yi bir araya getirmesinin karşılığında Koizumi’de en yakın iki arkadaşından biri olan Chiharu’yu Oatani’ye ayarlayacaktır. Planlarını yapan Koizumi ve Ootani, diğerleriyle birlikte havuza giderler. Eğlenceli bir günün ardından Koizumi ve Ootani acı gerçeği öğrenir. Chiharu, kendi boylarında olan Ootani’yi tam bir erkek gibi görmezken Suzuki’de Koizumi için aynı şeyleri hissetmektedir.
Koizumi ve Ootani, boy komplekslerine ve sürekli kavga etmelerine rağmen bir şekilde kişiliklerinin birbirine uygun olduğunu yavaş yavaş fark etmeye başlayacaktır. bu kısmı anime .gen.tr sitesinden alınmıştır
1 Bölüm anime gen.tr tanıtımını kapsıyor.Eğlenceli bir bölümdü özellkle karekterlerin jest mimikleri çok hoşuma gitti.İki karekterimizin Boy farkı çok güzel işlenmiş burdan güzel bağlantılar kurulmuş önemli olanın boy farkı değil kişilik uyuşması olduğu anlatılmaya çalışılıyor.bu ara özellikle İlk bölüm beklediğimin üzerinde baya hoştu gerisi diğer bölümlere...
2 Bölüm Koizumi, Ootani mücadelesi devam ediyor kim önce sevgili bulursa diğerine istediğinin alacak.Bu ara noel yaklaşıyor birbirlerini daha da tanımaya başlıyorlar görünür de istemeselerde ortak nokları da artıyor özelikle sevdikleri bir müzisyenin ortak çıkması sonunda birlikte konsere gidilmesi hoş omuş.Ootani ayrıca kısa boyuna ragmen okul basketbol takımın da salondan çıktıktan sonra burdaki eski sevgilisiy le karşılaşıyor ve olay bunun üzerinde kurgulanıyor.Sonuç olarak ilk bölüme göre dozaj daha düşük ama karekterlerin yüz ifade çok hoşuma gidiyor..
çamekoo- Isınan üye
Geri: Lovely Complex
Teşekkürler ben de takip ediyorum bu animeyi
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
teşekkürler. ben de izliyorum bu animeyi. gerçi şimdi torentten bölümlerin yüklenmesini bekliyorum. hepsi yüklenince izlicem tümden. çok eğlenceli bir seri
umi- Yeni Üye
evet katılıyorum;
- Spoiler:
- ben baya eğlendim ;ayrıca indirmek için downland kısmını kullanabilirsin
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
ilk 4 bölümü altyazılı izledikten sonra yeni altyazının çıkmasnı bekleyemeyeceğime karar vererek ingilizce fansublu olarak seğretmeye başladım.Neyseki hikaye basit olduğu için çok karışık diyaloglar yok bu yüzden ingilizcem anlamak için yeterli.her bölümdeki konuşmaların en az %95'ini anlayabiliyorum.İngilizcemin bu kadar olduğunu ben bile bilmiyodum
Exile Falcon demiş ki:ilk 4 bölümü altyazılı izledikten sonra yeni altyazının çıkmasnı bekleyemeyeceğime karar vererek ingilizce fansublu olarak seğretmeye başladım.Neyseki hikaye basit olduğu için çok karışık diyaloglar yok bu yüzden ingilizcem anlamak için yeterli.her bölümdeki konuşmaların en az %95'ini anlayabiliyorum.İngilizcemin bu kadar olduğunu ben bile bilmiyodum
hımmm.. yakında sende çevirilere başlarsın falcon:)
spartiate demiş ki:Exile Falcon demiş ki:ilk 4 bölümü altyazılı izledikten sonra yeni altyazının çıkmasnı bekleyemeyeceğime karar vererek ingilizce fansublu olarak seğretmeye başladım.Neyseki hikaye basit olduğu için çok karışık diyaloglar yok bu yüzden ingilizcem anlamak için yeterli.her bölümdeki konuşmaların en az %95'ini anlayabiliyorum.İngilizcemin bu kadar olduğunu ben bile bilmiyodum
hımmm.. yakında sende çevirilere başlarsın falcon:)
mümkünse sizinle birlikte çalışmak isterim
valla biliosun falcon biz her zaman yardımlarınıza hazırız.. hatta şu night wizard bittikten sonra(1-1,5 ay içinde) muhtemelen yeni bir projemiz olacak.. istersen o projede seni de dahil ederiz takıma :sunny: :sunny:
çok mutlu olurum öyle bişi olursa(ne iğrenç bir cümle oldu ) elimden geldiği kadar yardım ederim hem çeviride hem zamanlamada
- Spoiler:
- 19.bölümde beklenen oluyor ve bu ikisi sevgili oluyorlar ama daha 5 bölüm olduğuna göre henüz herşey tamamlanmadı.kesin yine aralarına birileri giricek.bizde ekran başında şekilden şekile giricez
bu tam flood olucak ya hadi bakalım.Animeyi bitirdim.Son bölümüne kadar sürekli olarak hadi yaw bitsin artık olaylar sonuca bağlansın mutlu son görelim dedim.Bittikten sonrada acayip duygulandım bu seferde Arkadaşlarımdan ayrılmış gibi oldum.Bütün bölümlerini indirmeme rağmen yeteri kadar iyi görüntü kalitesi olmadığı için sildim.Arşivimde yok yani bütün kalbimle ilerde bir DVD seti çıkarmalarını istiyorum.Çıkardıkları zaman nası olsa internete düşer internete düştüğü zaman benim arşivimede düşer 8)
hımm.. demek gerçekten çok beğendin.. bende bir arayayım iyi çözünürlüklü bir versiyonunu bulursam linkini burdan veririm.. hatta belki bir ara kendim bile indiririm..
yeterli görüntü kalitesinde bi tane buldum tekrar indirmeye başladım.Eğer başkası çeviriyo olmasaydı hemen çevirisini yapmaya başlıycaktım aslında.Konuşmalar falan baya basit olduğu için tam benim ingilizce seviyeme göreydi.Ne güzel ilk fansub projem olmuş olurdu yaw.Burda yayınlardınız artık
Neyse başka çalışmalara diyelim...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Exile Falcon demiş ki:yeterli görüntü kalitesinde bi tane buldum tekrar indirmeye başladım.Eğer başkası çeviriyo olmasaydı hemen çevirisini yapmaya başlıycaktım aslında.Konuşmalar falan baya basit olduğu için tam benim ingilizce seviyeme göreydi.Ne güzel ilk fansub projem olmuş olurdu yaw.Burda yayınlardınız artık
neyse uygun bir tane buluruz sana da ya falconcum.. animeler bitmedi ya
Aman ha serkan abi verirsin bana Evangelion gibi Ergo Proxy gibi bişiyi kalırım öyle valla ben şimdilik ancak Lovely Complex gibi kolay diyalogların geçtiği animeleri çevirebilirim.ama bunları çevirebilirsem ilerler sanırım ingilizcem.
yok zaten onların ne dediğini ingilizler bile tamanlamıyor zaten.. aklımdabişi var ama dur bakalım senson hazırlıkları tamamla
ergo proxy çewirmiştim zamanında,9 bölüm kendi içindeki eng sub'tan,o kadar zor diil,arasıra bağlantıyı yakalıamıosun sadece,oturup bölümü tekrar izlediim çok olmuştur,"ya bu cümle ne için söenio"die..ama 10.bölümün dublajı jap,sub'ı french olunca we bnde o zmnlar internet olmıınca salak gbi ekrana bakınmıştım..lovely complex'i çewiren bizim sub ekibinden biri mi?
axed_mind- Çevirmen
Hayır bizim sub ekibinden değil..Divxplanet ekibinden birii..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
oke,anadım..eer kolaysa çerez modunda bunu da fansub yapılacaklar listesne atalım,türk izliicisine bi hayrımız olsun dicektim..bu arada bi başlık açıp çewrilmemiş ama sewdiimiz serileri mi yazsak?soradan çewirmek için oylarız we fansub gelişmiş olur
axed_mind- Çevirmen
doğru diosun aslında yiit.. ama çerez moduda biraz hafif kaçtı hani tamam yakın zamanda öyle bir başlık açıp önerileri alırız, kendi aklımızdakileri yazarız; gerçi ben hangi seriyi sorsam kesin birileri onun çevirisi üzerinde uğraşıyor oluyor.. bir tsubasa chronicles önerisi gelmişti falan.. bakalım biraz azalsın şu işler
hadi bakalım..
axed_mind- Çevirmen
Bu seriyi ben pek begenmdim yaw.Kozumi miydi neydi sırık kızın adı.En nefret ettigim karakterler arasında.Temelle safinazı izlemişim gibi oldum.Otani güzeldi bide kozumi nin yanındaki kücük kız hoştu.seri boyunca güldüğüm çok oldu ama begendigim söylenemez.cizimleride pek hoş denildi.
maity-sesnsei çok tatlı yaa *.* keşke öyle bir öğretmenim olsa. ehe.. tamam abartmıyim ben
en son 18. bölümü izledim.
live-action'ına da bir göz gezdirdim. maity'i ne yapmışlar öyle ya. korktum resmen. animedekinin tırnağı bile olamaz. tam bir hayal kırılığıydı
en son 18. bölümü izledim.
- Spoiler:
- eh sonunda otani'den de bir faliyet görebildik. sevimli çocuk ama kıza çektirmediği çile kalmamıştı. çok sevindim bu yüzden.
live-action'ına da bir göz gezdirdim. maity'i ne yapmışlar öyle ya. korktum resmen. animedekinin tırnağı bile olamaz. tam bir hayal kırılığıydı
umi- Yeni Üye
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nakahara Aya'dan spin-off Lovely Complex manga; "Lovely Complex D"
» Lovely Complex
» Lovely Complex Original Soundtrack - Kyoun Shi ni MUSIC COLLECTION
» Lovely Complex
» Lovely Complex Original Soundtrack - Kyoun Shi ni MUSIC COLLECTION
1 sayfadaki 4 sayfası