(^sakura^)'nın Çizimleri
+21
yuuki cross
Desire
sakura
Ryoko Yoichi
Squaw
Ranka Lee
KaranlıK
stratospheregirl
FoRZa
Tonwer
S.Tensei
alieser
soma
mnyk
MetatroN
lantis
edemirci44
aoshi
DarkeLia
spartiate
(^sakura^)
25 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
(^sakura^)'nın Çizimleri
Sizlerle (tüm detayları ve karakteri bana ait ) bi' çizimimi paylaşmak istiyorum Eleştirilerinizi de bekliyorum...
https://servimg.com/view/12646723/19
https://servimg.com/view/12646723/7
üüf bi' türlü beceremedim şu çizmleri yüklemeyi ^^
https://servimg.com/view/12646723/19
- Diğer bir çalışmam
https://servimg.com/view/12646723/7
üüf bi' türlü beceremedim şu çizmleri yüklemeyi ^^
- İlginiz beni gerçekten mutlu etti bu yüzden başka bi' çizimimi daha ekliyorum.
(^sakura^)- Isınan üye
Ruh Hali :
Geri: (^sakura^)'nın Çizimleri
güzel olmuş sakura, hayal gücünden çizmek bir yere bakıp çizmekten daha zordur... karakterimizi sevdim ancak arkaplan çok fazla silik olmuş sanki, belki de tarayıcıdandır ama... birde sanki kağıda birşey damlatmışsın (altta iki imzanın arasında )
ellerine sağlık diyorum, işleyen demir ışıldarmış, yeni çalışmalarını bekliyoruz
ellerine sağlık diyorum, işleyen demir ışıldarmış, yeni çalışmalarını bekliyoruz
...ehhe... öncelikle teşekkürler sparti,damlacığı ben de farkettim ve sonradan amcamın resimleri taratırken bişiler atıştırtığını hatırladım oradan bulaşmış olmalı..ehehehe...arka planda karalamayı koyu tutmadım çünkü ayrıntı çook üşengeçlik yaptım
(^sakura^)- Isınan üye
Ruh Hali :
cok guzel olmus sakuraa evet devamını dort gozle beklıyorumm
DarkeLia- Süper Animeci
Ruh Hali :
Eline sağlık sakura güzel çalışma olmuş.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
Harbidende güzel çalışma olmuş....Ellerine sağlık
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Resimdeki derinlik hissi ve karakterin orantısı güzel ayarlamışsın. Hayalgücünle yarattığın karakterde karizmatik duruyor.
tebrik ederim :> harika olmuş (:
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
karakter çok iyi çizilmiş. çok güzel ellerine sağlık.
mnyk- Yeni Üye
Ruh Hali :
eline sağlık yavrum. diğer çalışmalarını da bizzat gözlerimle görmüş biri olarak diyebilirm ki sen bu işi ilerletiyosun. sadece figürlerle kalma bi dergi çıkart derim sana,)
soma- Mesaj Sayısı : 18
Canım arkadaşım senin kadar yetenekli olmasam da bişiler yapmaya çalışıyorum işte,buarada ilk mesajını da bana attın hadi hayırlı olsun devamını beklerim
Burada avatarın da yakıyooor...ehhee..
Burada avatarın da yakıyooor...ehhee..
(^sakura^)- Isınan üye
Ruh Hali :
yok kuzu ben de çiziyom ediyom ama manga tarzını tutturamıyom pek biliyosun. gorucez gene adreste sorun yaşamazsam devamı gelir elbet:D
eheh ben de koymak isterim ama dediğim gibi öle manga tarzında çizmiyorum.konsepte ne derece uyar?^^
bir tanesini paylaş bakalım:D zaten bu kadar insan var burada, seni anime tarzı çizmen için ikna ederiz biz o başlıkta
eheh tamam koyayım ama iknayla olcak gibi değil beceremiyorum çünkü T_T
Herkese teşekkürler...bu seferki çizimin orantısı biraz daha iyi çünkü önceki çizimim bi' kaç sene öncesine aitti teşekkürler Lantis...Herkesin beğenmesine sevindim.Ayrıca dün arkadaşım Soma da aramıza fiilen katılmış olup "kendi çapıma eğleniyorum başlığıyla" çizimlerini paylaşmış bulunmakta,umarım katılımları daim olur somacığım...
(^sakura^)- Isınan üye
Ruh Hali :
çok güzel olmuş hem de çok umarım daha iyiye gidersin
alieser- Aktif üye
Ruh Hali :
1.sininde duruş bozukluğu ve ayağında problem var. 2.si açılmadı onu bilmiyorum. 3.sünde ise burun çok sivri vücut çok yanlış ve ayaklar kötü olmuş
Tonwer- Isınan üye
Ruh Hali :
Güzel resimler
FoRZa- Aktif üye
Ruh Hali :
Baya değişik buldum o ilüstrasyon gibi yaptıgın resmi sanırım ikincisi güzel olmuş
ilkindede durusu begendim bir animeye göre fazla bile güzel ayrıntılara girmişsin, canlı modelden anime harici çalışsan cok güzel şeyler cıkarırsın gibi duruyor
ilkindede durusu begendim bir animeye göre fazla bile güzel ayrıntılara girmişsin, canlı modelden anime harici çalışsan cok güzel şeyler cıkarırsın gibi duruyor
stratospheregirl- Aktif üye
Ruh Hali :
Şu korsanlı olan çok beğendim burnu hariç ama ^^ ve ben gerçekden bana gölge dediğinde anlamamışım seni ama senin resimlerine bakınca anladım. ^^
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
cok güzel çizimler gerçekten yarışmadakı çizim tam olarak anime olmasada oyumu sana vermiştim desire bıraz baskı yapmıştı
Ranka Lee- Mesaj Sayısı : 13
Sakura daha yeni inceleme fırsatım oldu çizimlerini ilk mesajındaki çizimlerini inceledim öncelikle kendi hayal gücünle çizmiş olman ayrı bir hoş'luk katıyor gerçekten de...
Çizimlerine dönecek olursam;
İlk çizimin bir an için karmaşık görünse de değişik bir hava veriyor bakınca ama çok karışık olmuş izlenimi yaratıyor yani keşke daha az karakter kullansaydın diyorum ben daha etkileyici olabilirdi ^_^
İkinci çizimini ise daha çok beğendim sade oluşu diyeceğim diğer çizimine göre değerlendirince,gölgelendirme olayında gayet başarılı gördüm ama sanırım yüz olayında biraz daha ilerleme gerekiyor diye düşünüyorum onun dışında gömleğinde olsun çizmelerinde olsun yaptığın çalışmaları çok beğendim gayet güzel bana Karayip Korsanları filminden Jack Sparrow'u hatırlattı .....
O güzel çalışmalarının devamını diliyorum....
Çizimlerine dönecek olursam;
İlk çizimin bir an için karmaşık görünse de değişik bir hava veriyor bakınca ama çok karışık olmuş izlenimi yaratıyor yani keşke daha az karakter kullansaydın diyorum ben daha etkileyici olabilirdi ^_^
İkinci çizimini ise daha çok beğendim sade oluşu diyeceğim diğer çizimine göre değerlendirince,gölgelendirme olayında gayet başarılı gördüm ama sanırım yüz olayında biraz daha ilerleme gerekiyor diye düşünüyorum onun dışında gömleğinde olsun çizmelerinde olsun yaptığın çalışmaları çok beğendim gayet güzel bana Karayip Korsanları filminden Jack Sparrow'u hatırlattı .....
O güzel çalışmalarının devamını diliyorum....
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası