(^sakura^)'nın Çizimleri
+21
yuuki cross
Desire
sakura
Ryoko Yoichi
Squaw
Ranka Lee
KaranlıK
stratospheregirl
FoRZa
Tonwer
S.Tensei
alieser
soma
mnyk
MetatroN
lantis
edemirci44
aoshi
DarkeLia
spartiate
(^sakura^)
25 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: (^sakura^)'nın Çizimleri
mekan cizimin cok iyi
stratospheregirl- Aktif üye
Ruh Hali :
Evet, bencede. Özellikle 3. resimdeki gemi tam anlamıyla korsan gemisi atmosferini veriyor ama korsanın ayakları biraz garip durmuş. İkinci resmi çok sevdim. Tam sevdiğim tarzda İlk resimde de orman ve kanatlar çok güzel olmuş^^ Bu resimleri görünce bende çizmek istiyorum ama kendimi çok geliştirmem lazım
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Eleştirileriniz için gerçekten çok teşekkür ederim, bu sayede göremediğim hataların farkına varmamı sağlıyorsunuz.Paylaştıklarımdan bazıları gerçekten çok eski çizimlerim,finallerim bitti bu yüzden en yakın zamanda yenilerini ekliycem
sakura- Fanart yarışması 1.si
Ruh Hali :
çok güzel olmuşlar baya uğraşmışsın
yuuki cross- Isınan üye
Ruh Hali :
Merhaba arkadaşlar finallerim hazır bitmişken, chibilerle karikatürize ettiğim, başımdan geçmiş ufak bi' olayı paylaşayım dedim ...Olay okuldan ayrılıp Kızılay'a giden otobüse binmemizle başladı. Olay öyle Almanya'da bir gencin başına düşen meteor taşı olayı kadar ilginç değil ama arkadaşlarım bu olaydan çok zevk aldığı için ilerde bakıp bakıp, bol bol gülsünler diye çizdim.Ee.. hazır çizmişken bi' de sizinle paylaşayım dedim.Baş karakterim pöti diyecek kadar şirin ve ufak bi' teyzem, gerisini sizin seyrinize bırakıyorum yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen
- Spoiler:
Ruh Hali :
Oldukça güzel karikatürize edilmiş bir olay. İfadelere bittim.
Yaşlı teyzecim ne güzel de oturuyor orada nasıl da farkedilmemiş
Yaşlı teyzecim ne güzel de oturuyor orada nasıl da farkedilmemiş
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
Teyze iyiymiş^^
DicLonius- Süper Animeci
Çok güzel yapmışsın sahiden.Ben çizimleri ve komediyi sevdim, kızılaya giderken geçtiğini söylemekse daha komik olmuş.Genelde böyle olaylar benim başıma kızılaydan gaziosmanpaşaya giderken tunalı üzerinden giderken tam o sırada arkadaşlarımla olmuştur Eski aranızın bozuk olduğu kız arkadaşınızla karşılaşıp uzun bir muhabbetin başlaması ve yanındaki arkadaşın ın seni ikide bir dürmesi bunların en küçüğü diyebilirim
Böyle bir çizimin karşısında bende hemen çizim yapmak istiyor ve masa başına geçiyorum.Bu arada hangi üniversitedeydin?
Böyle bir çizimin karşısında bende hemen çizim yapmak istiyor ve masa başına geçiyorum.Bu arada hangi üniversitedeydin?
Herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim :hhg1:
LordCha o zaman yaşadıklarını sen de karikatürize etmelisin eminim güzel çalışmalar ortaya çıkacaktır Ankara Üni.denim ama artık değilim de diyebilirim yarın mezuniyet törenim var
LordCha o zaman yaşadıklarını sen de karikatürize etmelisin eminim güzel çalışmalar ortaya çıkacaktır Ankara Üni.denim ama artık değilim de diyebilirim yarın mezuniyet törenim var
Ruh Hali :
XD çok gısel omus sakura
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
Sana tördende iyi eğlenceler şimdiden.Yıllar süren çalışmanın ödülünü yarın alıcaksın.Senin tatilin yarın başlıyor ve en rahat olduğun zaman diyebiliriz.(İyi zaman geçirmek ve yemek için Ataule'yi öneriyorum sana, kuleye çıkıp birşeyler atıştırmayıda unutma dönen manzara eşliğinde)
Başımdan geöen olayları öyle çizsem bayağı olur ama ne gözüm alıyor ne şu an yapmayı düşünüyorum.Zaten AYES var başımda şu an XD Bir kıyafet için 30 dk sayfanın başında düşünülür mü müzik eşliğindfe.Dün ben bu durumu yaşadım.O yüzden senin durum çizimlerini takip etmek daha güzel benim için
Başımdan geöen olayları öyle çizsem bayağı olur ama ne gözüm alıyor ne şu an yapmayı düşünüyorum.Zaten AYES var başımda şu an XD Bir kıyafet için 30 dk sayfanın başında düşünülür mü müzik eşliğindfe.Dün ben bu durumu yaşadım.O yüzden senin durum çizimlerini takip etmek daha güzel benim için
Teşekkürler digigirl ayrıca sana da LordCha önerini gözönünde bulurdurcam ...Sana da kolaylıklar dilerim manganda, işini gayet ciddiye alman çok güzel, kıyafete bu kadar düşünüp taşınıyorsan detaycı ve tasarıma önem verdiğin söylenebilir değil mi? Tekrardan kolaylıklar dilerim
Ruh Hali :
Başından geçen bir olayı çok başarılı lanse etmişsin bize Sakura,gerçekten de çok hoş bir kompozisyon tasarısı olmuş...
Ben de teyzeyi çok sevdim ^__^
Ben de teyzeyi çok sevdim ^__^
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası