Anatolia Story
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Anatolia Story
Diğer Adları:
Red River
Cilt Sayısı: 28
Kategori: Macera, Tarih, romantik, shoujo, yetiskin18+
Yılı: 1995
Mangaka: Shinohara Chie
Baskı: Shogakukan
15 yaşında bir genç kız olan Yuri tuhaf bir biçimde zaman yolculuğu geçirerek kendisini 21. yüzyılın Japonyasından milattan önce 14.. yüzyılın Orta Anadolusunda Hitit imparatorluğunun başkenti Hattuşaşta bulur. Bu zaman yolculuğu bir tesadüf değil, Hitit kraliçesi Nakia'nın büyüsüyle gerçekleşmiştir. Hitit tacının varisi 5 prensten en küçüğü Nakia'nın oğludur. Onu imparator yapabilmek için diğer 4 prensi öldürmesi gereklidir. Hitit tanrılarından Thesub'a bir adak ile gerçekleşecek lanet de bu komplonun bir parçasıdır. Tanrı Thesub için adak ise Yuri'dir. 3. prens Kail ise Yuri'yi kurtarıp kendi sarayında cariyesi olarak koruması altına alır.
Geri: Anatolia Story
aa bunu görmüştüm ben deneyecektim.sonunda anadolulu bir manga çıktı
eline sağlık bu arad
eline sağlık bu arad
alieser- Aktif üye
Ruh Hali :
Ewt sonunda kail in hastası oldum ben yaa
İngilizcem olmasada çat pat okudum işte ama tarihi olması benim için çok güzel ve hikayelerini çok sevdiğim mısır da geçiyor saolsunlar özene bözene yaratmışlar mangayı
Burdan Kail i mmmm
İngilizcem olmasada çat pat okudum işte ama tarihi olması benim için çok güzel ve hikayelerini çok sevdiğim mısır da geçiyor saolsunlar özene bözene yaratmışlar mangayı
Burdan Kail i mmmm
kail hangi krakter??
alieser- Aktif üye
Ruh Hali :
Desire demiş ki:prens kail en yakışıklı olanı resmini bulunca eklerim
peki bekliyorum bu arada eğer kızı hitit prensesi getirtmişse ancak büyüle felan yapmıştır heralde, seri de büyülere vs. önem var mı yoksa savaş tarzı mı?
alieser- Aktif üye
Ruh Hali :
Yuriyi kraliçe kaçırıyor kurban etmek için tabiki büyü ile getiriyor ama Prens kail onu kurtarıyor süreli bir macera süper bir manga gerçi Kail in bir oğlu çıktı ortaya ama
1 sayfadaki 1 sayfası