Samurai 7 7 eylül de Mtv de
+14
oZzIiI
hipernova
gundamaster
Kermbey
Unde®kaN
Sevimli Hırsız
nico robin
spartiate
Zax
savage garden
Exile Falcon
SPAWN-TheUndead
lantis
Hanajima
18 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Samurai 7 7 eylül de Mtv de
http://www.mtv.com.tr/newsID.aspx?NewsId=3518
ben izleyemem herhalde dersler yüzünden =(
ben izleyemem herhalde dersler yüzünden =(
Hanajima- Aktif üye
Ruh Hali :
Geri: Samurai 7 7 eylül de Mtv de
Güzel işalla hellsing gibi ikidebir tekrar bölümleri ile ugraştırmadan düzgünce yayınlamaya başlarlar artık animeleri.Herhalde bundada yeni bölüm dublaj eski tekrar altyazı olur.
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
Neden sanki hep aynı tip animeleri yayınlıyolarmış gibi hissediyorum yaw.Aslında o kadar da aynı tip diiller di mi?
nihayet yeni bir seri yayınlayacaklar ha... neyse sevindim gerçekten, izlemediğim bir seriydi
samurai 7 fantastik bir anime. bir kac sene once izlemistim bu animeyi. cok hosuma gitmisti. robotlarla samurailerin savas sahneleri ozellikle mukemmeldi. hele bi kilic ustasi vardi adini unuttum, sari sacli, konusmamayan cool bi tip. mugen' e benzeyen. onu gormek bile animeyi izlemeye yetiyordu.
nico robin demiş ki:samurai 7 fantastik bir anime. bir kac sene once izlemistim bu animeyi. cok hosuma gitmisti. robotlarla samurailerin savas sahneleri ozellikle mukemmeldi. hele bi kilic ustasi vardi adini unuttum, sari sacli, konusmamayan cool bi tip. mugen' e benzeyen. onu gormek bile animeyi izlemeye yetiyordu.
fantastik animelerden zaten hep hoşlanmışımdır... muhtemeln 1. bölümü seversem aynı gece diğer bölümleri internetten indirip izlerim dayanamayıp:)
gene gonzo yapımı :S
aslında o kadar çok popüler anime varken neden
böyle pek bilinmedik animeler yayınlıyolar anlamıyorum.
Hanajima- Aktif üye
Ruh Hali :
Bu tür animeler pek ilgimi çekmez ama bakmadan da yorum yapılmaz XD gerçekten biraz bilindik serilerden yayınlansa çok iyi olucak Gonzo anlaşmalarında daha kaç seri var acaba?
bu anime bilinmedik bir anime degil. sanirim tur olarak size uzak oldugu icin boyle dusunuyorsunuz. yoksa akira kurosawa'yi bilen, samurai 7' yide bilir. kendi turunde populer bir anime bence. normalde samurai temali animeler tek cizgide, kilic, ortalama bir konu ve dovus sahnelerinden olusur. fakat bu anime farkli bir zaman ve fantastik bir mekanda geciyor. tavsiye ederim izleyin bence.
En son nico robin tarafından Perş. 28 Ağus. - 10:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Alucard demiş ki:gene gonzo yapımı :S
Pek bilinmedik derken????
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
gonzo nun yaptigi animeler ne kadar bilinmedik olabilir ayri bir soru isareti tabi.
süper yaa!!! çok sevindim!! muahahaha! TV izlemek için güzel bir neden sonunda!! :D Uzun bir aradan sonra :D
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
ben izledim çok abidik gubidik.
Kermbey- Aktif üye
Ben de başlayacağım ama bir türlü başlayamadım.
Daha önceden ilk bölümüne şöle bir bakmıştım mechalar hoşuma gitmemişti.
Yine şans vereceğim MTV den değil ama
Daha önceden ilk bölümüne şöle bir bakmıştım mechalar hoşuma gitmemişti.
Yine şans vereceğim MTV den değil ama
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
Bence gonzo'dan yayınlanmaya daha iyi animeler varken (Gantz, Afro Samurai, Full Metal Panic) bunu vermelerine ben de anlam veremedim.
Ama yine de çok kötü bir seçim değil bence. Diğer stüdyolardan yayınlayacaklarsa daha iyisi bulunabilirdi yok illa gonzo'dan seçecekseler dediğim gibi bir kaç anime bu animeden yayınlanmayı daha çok hakeder nitelikteydi.
Ama yine de çok kötü bir seçim değil bence. Diğer stüdyolardan yayınlayacaklarsa daha iyisi bulunabilirdi yok illa gonzo'dan seçecekseler dediğim gibi bir kaç anime bu animeden yayınlanmayı daha çok hakeder nitelikteydi.
hipernova- Hiraishin Manga
Gantz gerçekten harika bir anime ama Türkiyede yayınlanmaya pek uygun olduğunu söyleyemeyeceğim.Hani vahşet bir noktaya kadar yayınlanabiliyo ama cinselliğe rtük ne der bilemiycem
Haklısın Gantz'ı bence de vereceklerini sanmıyorum hem gore oluşu hem de cinselliğin tv de yayınlanamayacak kadar fazla oluşu onu yayınlamaktan alı koyuyor maalesef
Ama hiç olmazsa bahsetmelerini isterim
Ama hiç olmazsa bahsetmelerini isterim
hipernova- Hiraishin Manga
helsing' i yayinlayan bir kanal gantz'i da sansur uygulayarak yayinlayabilir belki. mtv anime konusunda ciddi bir kesime hitap etmeye calisiyor. bu konuda ne yapacaklari belli olmaz. o yuzden gantz yayinlanirsa hic sasirmam. bu arada samurai 7 de, yabana atilacak cinsten bir anime degil. yalnizca bir kac sahnesi icin bile izlenebilir diye dusunuyorum.
Samurai 7 nin inanılmaz bir felsefesi var arkadaşlar bence mükkeml bir tercih.
oZzIiI- Mesaj Sayısı : 12
Mtv yi mail bombardımanına tutalım Death Note yayınlasın diye
Sercan- Isınan üye
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası