Clannad-Rosario Vampire ve Ef A Tale Of Memories animelerinin 2. sezon çıkış tarihleri açıklandı!
+5
CHOBiTS
Unde®kaN
SPAWN-TheUndead
Elfen Lied
AkumA
9 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Clannad-Rosario Vampire ve Ef A Tale Of Memories animelerinin 2. sezon çıkış tarihleri açıklandı!
evet arkadaşlar 3ünün çıkış tarihi açıklanmış,özellikle çıkmasını bekledigim 6 animeden 3ü oldukları için konu açmak istedim(digerleri akikan!-Ga-rei Zero-Toradora)
neyse tarihlerini vereyim şimdi sonrada çıkacak 3 anime hakkında yorum yapayım
EF A TALE OF MELODİES=??.10.2008
CLANNAD AFTER STORY=03.10.2008
ROSARİO TO VAMPİRE CAPU2 =.=??.10.2008
(ekim ayı çok renkli geçicek gibi,hepsini ekime yaymışlar hadi hayırlısı)
yorumlara gelince:
ef a tale of melodies hakkında birşey diyemiyecegim çünki söyledigim gibi internette hiçbir açıklama bulamadım,konusu yada başka birşeyi ismi ve 1 dklık birşey anlaşılmaz trailerinden başka
clannad after story'nin hikayesine baktım,pek birşey yok bunun hakkındada ancak şöyle diyor''nagisa tomoyadan bir sır saklamaktadır ve bu gerçek onların hayatını sonsuza kadar degiştiricektir'' konusu farklı görünüyor,en azından ilk sezondan degişik olacagı kesin.yine sanırım nagisa ile tomoya ön plana çıkacak diger karakterler arka planda kalıcak,bu kötü bence çünki ana karakterlerini pek sevmiyorum clannadın yinede izlemeye deger bir anime olucak gibi
rosario vampire capu2ye gelince;konusu belli zaten mangayı okuyanlar bilir,ama mokanın kardeşinin çizimi çok harika olmuş gibi turuncu saç falan,tsukunenin yerinde olsam mokayı bırakıp kardeşiyle ilgilenirdim
okudugunuz için teşekkürler arkadaşlar,eger bu 3 anime hakkında yada akikan!-Ga-rei zero-Toradora! hakkında bir bilginiz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim
neyse tarihlerini vereyim şimdi sonrada çıkacak 3 anime hakkında yorum yapayım
EF A TALE OF MELODİES=??.10.2008
CLANNAD AFTER STORY=03.10.2008
ROSARİO TO VAMPİRE CAPU2 =.=??.10.2008
(ekim ayı çok renkli geçicek gibi,hepsini ekime yaymışlar hadi hayırlısı)
yorumlara gelince:
ef a tale of melodies hakkında birşey diyemiyecegim çünki söyledigim gibi internette hiçbir açıklama bulamadım,konusu yada başka birşeyi ismi ve 1 dklık birşey anlaşılmaz trailerinden başka
clannad after story'nin hikayesine baktım,pek birşey yok bunun hakkındada ancak şöyle diyor''nagisa tomoyadan bir sır saklamaktadır ve bu gerçek onların hayatını sonsuza kadar degiştiricektir'' konusu farklı görünüyor,en azından ilk sezondan degişik olacagı kesin.yine sanırım nagisa ile tomoya ön plana çıkacak diger karakterler arka planda kalıcak,bu kötü bence çünki ana karakterlerini pek sevmiyorum clannadın yinede izlemeye deger bir anime olucak gibi
rosario vampire capu2ye gelince;konusu belli zaten mangayı okuyanlar bilir,ama mokanın kardeşinin çizimi çok harika olmuş gibi turuncu saç falan,tsukunenin yerinde olsam mokayı bırakıp kardeşiyle ilgilenirdim
okudugunuz için teşekkürler arkadaşlar,eger bu 3 anime hakkında yada akikan!-Ga-rei zero-Toradora! hakkında bir bilginiz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
Geri: Clannad-Rosario Vampire ve Ef A Tale Of Memories animelerinin 2. sezon çıkış tarihleri açıklandı!
oo müthiş 3 üde çok beklediğim animeler hepsinin hastasıyım zaten ama mangalarını okumadım rosario vampirin ama bakalım ekim ayı için sabırsızlanıyorum
Elfen Lied- Süper Animeci
Ruh Hali :
Geri: Clannad-Rosario Vampire ve Ef A Tale Of Memories animelerinin 2. sezon çıkış tarihleri açıklandı!
Haber için teşekkürler...
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
walla ya hadi nasıl geçecek 1 ay
Ruh Hali :
rosairo inmiş vaziyette duruyor ef a tale 'de callanadı indirme şansım olmadı hiçbirini izlemedim yani ama eminim güzellerdir...
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
rosario vampire izle kesin müthiş matrak bişiy
Ruh Hali :
Lostu bitireyim izleyeceğim
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
eger izlemeyi düşünüyorsan rosario vampire-ef a tale of memories-clannad şeklinde izlemeni öneririm,clannad biraz sıkıyor çünki ama ilk 2 seri çok güzel gerçekten
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
Clannad daha iyi bence Rosariodan.Hiç olmazsa konu saglam ve ecchi de yok.Ama Rosarioda açabildikleri kadar acmoşlar cizerler canları saolsun.Ama Elf tale haric ikisinde başalrım müsait bir zamanda.büyük ihtimal Ekim 2008-Haziran 2009 arası cıkan serileri yazın indirecegim artık.
bencede cllannad çok güzel benim favori animem
Ruh Hali :
BBen şeyi osrcaktım ne zaman rosario vampire capu 3 çıkıcak bilen var mı ?
silentwarior- Yeni Üye
Ruh Hali :
Arkadaşlar altyazı yok mu? O kadar kişi izliyor bende dahil ama 1. sezon 1. bölüm hariç altyazı yok. 2.sezon 4. bölüme kadar izledim ama daha izleyemiyorum. Biri çeviremez mi?
çevrisi yapliyorda uncut bölüme göre yapiliyor bide arkadasin netinde sorun oldugundan rosario 2 bölümleri biraz yavas ilerliyicekmis ilk sezonu komple burdan indirebilirsin.
Birinci sezon : http://meijifansub.com/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=31
ikinci sezon : http://meijifansub.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=32
buralardan takip edebilirsin.
Birinci sezon : http://meijifansub.com/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=31
ikinci sezon : http://meijifansub.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=32
buralardan takip edebilirsin.
vecitasan- Aktif üye
Ruh Hali :
2. Sezon 4. bölümden sonrasını bulanlar pm atabilir mi? Türkçe altyazı olarak.
2. sezon tamamen rezaletti ve mangadan tamamen uzaklaştı.Sanmıyorum ki bi 3. sezona cesaret etsinler.silentwarior demiş ki:BBen şeyi osrcaktım ne zaman rosario vampire capu 3 çıkıcak bilen var mı ?
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
3.sezon kesinlikle gelcek buna emin olabilirsiniz ama akumanın dediği doğru 13 bölümlük sezondan sadece 1 bölümü beğendim hep doldurma bölümlerdi
Ruh Hali :
3.Sezon mümkünse manga uyumlu olsun yoksa yakarım modundayım ben... Hele 1.sezonu hiç sevmedim zaten mangası daha güzel...
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
mangasının daha güzel olduğu tartışılmaz zaten ama 3.sezonda olayı kurtarırlar gibi geliyor bana
Ruh Hali :
Arkadaşlar mangayı nerden bulabilirim. Tam adresi verebilecek biri var mı?
http://www.onemanga.com/Rosario-Vampire_II/ işte buradan okuyabilirsin
Ruh Hali :
Peki türkçe olarak var mı? Bu ingilizcede.
geleceğini sanmıyorum.Mangada olaylar tsukunenin vampir özelliğini kullanamayıp normalde seal ne kadar kırılmaya yaklaşırsa o kadar ghoul olmaya devam etmesi yönünde gelişiyor.Bi arada geçmişti zaten havadan geçti ama en azından geçti,kan içme arzusu falan var sürekli içinde.fakat animede kafasına estiği gibi kullanabiliyor.Elfen Lied demiş ki:3.sezon kesinlikle gelcek buna emin olabilirsiniz ama akumanın dediği doğru 13 bölümlük sezondan sadece 1 bölümü beğendim hep doldurma bölümlerdi
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
Similar topics
» Rosario Vampire
» Clannad: Another World, Kyou Chapter!
» vampire knight behind the memories
» Clannad~Clannad Another World -Kyou,Tomoyo Chapters-
» Clannad: Another World, Kyou Chapter!
» vampire knight behind the memories
» Clannad~Clannad Another World -Kyou,Tomoyo Chapters-
1 sayfadaki 1 sayfası