Seifukusha'dan herkese merhaba!
+15
spartiate
aoshi
Harusame
Susano'o
DarkeLia
new_cellie
Unde®kaN
Zax
mnyk
çamekoo
Yaser
CHOBiTS
lantis
edemirci44
Seifukusha
19 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Seifukusha'dan herkese merhaba!
kusura bakmayın, ne diyeyim, insan uzun zaman japonca konuşacak kimsesi olmayınca bazen bir anda gaza gelebiliyo ama biraz çalışmayla herkes anlayabilir diye düşünüyorum.Unde®kaN demiş ki:ya bizde anlasaydık şunu öyle olmuyor ama
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
İmzan güzel mdd3000 demo Tomoe wa shindeyaru
Gerçekleri kabullen
Gerçekleri kabullen
kanojo wa, tomoe wa shinjau nante... zettai ni mitomenaizo! zettai ni! kanojo wa mada ikiteru, wagakokoro no naka de na! joudan yo, joudan. demo na, ore no sain wo wakaru nante, sugoi na omae.
çeviri: tomoeler ölmez vatan bölünmez. imzamı anlaman ilginç, o sahneyi hatırlayanlar hala varmış demek. harika!
çeviri: tomoeler ölmez vatan bölünmez. imzamı anlaman ilginç, o sahneyi hatırlayanlar hala varmış demek. harika!
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Vay vay 3-4 yıl sonra japoncayı umarı ogrenecegim hala site dagılmazsa veya msn lerinizi bir şekilde alırsam bir kardeşin olacak japonca konusa bilen(Mdd3000)
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
eklemek istiyosan ekleyebilirsin, profilimde görünüyo olması lazım. inşallah kardeş, öğrenirsin merak etme. bi kere kendini verdiysen gerisi gelir, yabancı dilde herşeyden önemlisi istek olması.Sonvaynard demiş ki:Vay vay 3-4 yıl sonra japoncayı umarı ogrenecegim hala site dagılmazsa veya msn lerinizi bir şekilde alırsam bir kardeşin olacak japonca konusa bilen(Mdd3000)
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Teşekkürler. Öğrenecegim kafaya taktım.İlk başlarda sadece animelerden kapacam ilk 1-2 yıl ama ingilizceyi tamamen soktukten sonra Japoncaya gececegim ve ogrenecegime eminim.Azimin olduguna inanıyorum.
Ruh Hali :
Hehe.. Sonvaynard, belki de ekipteki müstakbel çevirmenlerden olursun. Başarılar. Ama sadece animelerden öğrenmeye çalışma. Bendeki Japonca ders notlarını sana ulaştırabilir miyim diye düşünüyorum ama şu an bilemeyeceğim. Toparlayabilirsem ve ek açıklamalar yazabilirsem sana yollayabilirim.
o.0 Şuanlık sadece animelerden kapmak zorundayım cunku ingilizcem cok kuvvetli degil. http://www.guidetojapanese.org/turkish/index.html Burada ki bilgiyi bilemiyorum nasıldır fakat burayı bitiririm yakın bir zamanda yavaş yavaş ögrenmeye calısacagım.Zaten İngilizceyi bilmeden japonca ogrenmek cok zor olur benim Turkce olarak bir buldugum site bura idi... Valla çok iyi olur,notları ulaştıra bilirseniz.Şimdiden teşekkür ederim. İlla ulaştırmanıza gerek yok daha yaşım küçük bende ki buyuk ihtimalle hevestir.Bugun ogrfenmek isterim yarın bırakırım kim bilir...Bırakıcakmış gibi değilim ama belli olmaz işte... Neyse çok konuştum galiba Gonderirsenizde,gonderemezsenizde şimdiden teşekkür ederim.
Ruh Hali :
Göndermeye çalışırım ama zaman alabilir. ben sana gelişme olduğunda haber veririm. Japonca için Türkçe kaynak bulabilmek büyük nimet çünkü İngilizce üzerinden Japonca öğrenmeye çalışmak başlı sıkıntı olur; nedeni de Japonca ve Türkçe'nin benzer yapıda, İngilizce'nin bize tam ters yapıda olması.. Yapı derken buna cümle öğelerinin dizilişi, sondan ek alma, baştan ek alma, hitabetler vs. çok şey girer.
Alfabeden başlarsın öğrenmeye. Sonra basit cümleler, gramer derken, belli bir yere kadar gelince kanjilere de başlarsın.
Soracağın soru olursa ben de yardım ederim, mdd3000 de eder.
Alfabeden başlarsın öğrenmeye. Sonra basit cümleler, gramer derken, belli bir yere kadar gelince kanjilere de başlarsın.
Soracağın soru olursa ben de yardım ederim, mdd3000 de eder.
Zaman onemli degil zaten biliyorsunuz Okullar acıldı ayvayı yedik animlerden ve çalışmalardan kesmem gerekecek. O zaman ben Türkçe çalışmaya devam. Daha cabuk ogrenebileceksem başka bişey istemem ki! Keske şu kadar yıllık ENG gorcegime JAP gorseydim. :12w:
Ruh Hali :
Yeni dönem liseler için başladı, bizim okul da yakında açılacak. Altyazı çevirme hızımda düşme olacak elbet, mazur görün. Ama işin iyi yanı, Allah izin verirse Japonca'nın 3. kuruna başlayacağım. Elimde biraz daha materyal birikir, zaten hocanın verdiği kitaplarla deftere yazdıklarımı saklıyorum. Japonca öğrenmek isteyenlere biraz daha malzeme yollayabilirim.
Savage garden, tanışalım dostum Ben fatih, ilk mesajda yazıyor zaten .
Savage garden, tanışalım dostum Ben fatih, ilk mesajda yazıyor zaten .
Hoşgeldin..
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası