KM Player'da altyazı sorunu (mkv)
+2
Unde®kaN
cynthia
6 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
KM Player'da altyazı sorunu (mkv)
https://2img.net/h/oi38.tinypic.com/14nh3rr.jpg
KM Player'da ne zaman mkv izlesem altyazılar böyle çıkıyor, bir türlü düzeltemedim. Nasıl düzelteceğim bileniniz var mı?
KM Player'da ne zaman mkv izlesem altyazılar böyle çıkıyor, bir türlü düzeltemedim. Nasıl düzelteceğim bileniniz var mı?
Geri: KM Player'da altyazı sorunu (mkv)
akşama yardım ederim... Şimdi acil çıkmam lazım ama... KMPlayeri yeniden yüklersen sorun ortadan kalkar... İlk baştaki seçenekler altyazı ayarlamak için sunulmuş seçeneklerdir... Orada bottom falan vardı orada gözüne güzel ilişeni seç olur Silmeden nasıl yapabilirsin_? işte bunu için KMPlayeri yüklemem lazım ve dediğim gibi şu an acil çıkmam lazım yapamazsan akşama sana yardımcı olurum
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Teşekkürler ^^ Ya önceden oluyordu mkv'ler düzgün bir şekilde çalışıyordu, sonra birden böyle görünmeye başladı T_T
hemen yardım edelim cythia'ya....
şimdi; video çalışırken sağ klik - options - preferences (veya f2 ye bas); preferences'tan subtitle processing kısmına gelip alignment'ı seç... burda display subtitles vertically yazan biryer göreceksin; yanındaki kliği kaldır... olduda bitti:D
şimdi; video çalışırken sağ klik - options - preferences (veya f2 ye bas); preferences'tan subtitle processing kısmına gelip alignment'ı seç... burda display subtitles vertically yazan biryer göreceksin; yanındaki kliği kaldır... olduda bitti:D
Teşekkürler Serkan abi hallettim. Ama neden KM Player'da düz siyah beyaz altyazı çıkıyor da diğer player'da renkli kalınlıklı filan? Nasıl anlatsam bilmiyorum
ss iki harfle anlatabilirsin :D
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Kmp player a koymamışlar onu napabiliriz ki? ? ?Biz mi yapalım. Biraz kurcala belki vardır renk değiştirme Font gibi bişeyler varsa tıkla ona yada direkt olarak "BS Player" yukle sorun kökten kalksın neden "Kmp Player" kullanıyorsun ki? ? ?
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
Bazen bir playerda aksaklık olunca diğerinde çalışıyor ayrıca KM Player'dan da oldukça memnun(d)um. BS Player her formatı açmıyor ya da bende ayarları yok.
Ayrıca "Km player'a koymamışlar biz ne yapalım" diyeceğine yazmazsın olur biter.
Sonraya ss atarım şu "renk" olayını.
Ayrıca "Km player'a koymamışlar biz ne yapalım" diyeceğine yazmazsın olur biter.
Sonraya ss atarım şu "renk" olayını.
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/w7fz9v.jpg
Benim ikinci sorum buydu.
İlk resim KM Player, ikincisi Zoom player.
BS player`ın codec ler vardır onları indirirseniz sorun duzelecektir.Animeleri izlerken genellikle Avi,MKV izlerim hatta genellikle degil hep boledir.Şuana kadar sorun cıkmadı.Belki HD de problem cıkarta bilir.Ama codec ler ile halledile bilecegini dusunuyorum.Neyse sen bilirsin zoru başarmak daha iyidir.
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
km playerda görüntü biraz kapalı zoom da açık birazcynthia demiş ki:https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/w7fz9v.jpg
Km player fansubu görmüyor.Media player classic windows media player görüyor
kouta- Isınan üye
Arkadaşlar bende de şöyle bir sorun var ki ne yaptıysam altyazıyı göstermiyor. Altyazı çağır siyo çağırıyoru ama lanet bir türlü gelmiyor. Kafayı yiyicem ya. Vista yükleyeli anime izleyemez oldum.
Yardım lütfen
Yardım lütfen
PsychosociaL- Mesaj Sayısı : 1
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası