Bleach Movie 2
+9
gundamaster
SPAWN-TheUndead
Rendan
Sonvaynard
Exile Falcon
rockchu
ademania
Cemis
edemirci44
13 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Bleach Movie 2
Sonunda düştü internete indirip seyredin arkadaşlar
700 mb boyutunda
http://www.mininova.org/tor/1778069
En son bedifeci tarafından Paz 7 Eyl. - 9:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Geri: Bleach Movie 2
Herkes indirmeye kalkınca bir türlü indiremedik daha tabi
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
Share ratio: 11509 seeds, 17582 leechers
Downloads: 12,837
bu nasıl bir bleach sevgisidir yahu : )
daha torrent ekleneli 13 saat olmuş değerlere bakın
Downloads: 12,837
bu nasıl bir bleach sevgisidir yahu : )
daha torrent ekleneli 13 saat olmuş değerlere bakın
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Evet sonunda filmi seğrettim.Bilmiyorum başkaları ne der ama ben filmi çok sevdim.İlkinden kat kat iyi olmuş
Oh be diyorum artık en az 2-3 saat bunu armakla ugraşmıştım "Dust Rebellion"gibisiinden bişeydi sanıyorum film ismi neyse sağol paylaşım için.
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
1. filmi izlemeye kayda değer bile görmedim ama 2. filmi ilk fragmandan beri 4 gözle bekliyodum
İlkinden daha iyi oldugu su götürmez bir gerçek gerçektende.Sublu halide bu sabah açık ögretim sınavındaylen çıktı zati
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
Az önce izledim bende ve kesinlikle çok başarılı bir movie olmuş.
İlki bu filmin eline su bile dökemez.
Bu moie de konu olsun çarpışmalar olsun gayet doyurucuydu.
Yalnız animasyon ve çizim açısından tv serisindekinden bir fark göremedim.
Bleach adına başarılı bir movie idi.
İlki bu filmin eline su bile dökemez.
Bu moie de konu olsun çarpışmalar olsun gayet doyurucuydu.
Yalnız animasyon ve çizim açısından tv serisindekinden bir fark göremedim.
Bleach adına başarılı bir movie idi.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
Evet yaw movie olduğunu unutuyorsunuz bazen çünkü çizimler ve teknik tv serisininkinden nerdeyse farksız.Bazı sahnelerde biraz daha iyi oluyor sonra yine düşüyor
İlk film gerek çizim olarak gerek hikaye olarak pek birşeye benzemiyordu ama bazı aşırı bleach-severler o filmi sadece kaptanların kapışmasını görmek için bile izlermiş öyle duydum
Byakko- Yeni Üye
2. filmi beklediğimin altında bi film olmuş. Aksiyon sahneleri de yeteri kadar iyi değildi. Çizim tarzında ben de animeden pek bi fark göremedim. Herşey bi yana Hitsugaya'nın filmi olmasına rağmen bütün başrıyı yine Ichigo'a mal ettiler ya, yok böyle bi olay.
Edit: aldım sorumun cevabını
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Rendan demiş ki:2. filmi beklediğimin altında bi film olmuş. Aksiyon sahneleri de yeteri kadar iyi değildi. Çizim tarzında ben de animeden pek bi fark göremedim. Herşey bi yana Hitsugaya'nın filmi olmasına rağmen bütün başrıyı yine Ichigo'a mal ettiler ya, yok böyle bi olay.
Aksiyon sahneleri haricinde dediklerine katılıyorum.
Byakko- Yeni Üye
filmi izledim, bu tip diğer film yapımlarına kıyasla (naruto one piece filmleri vs.) çok iyi diyebilirim diğerleri bence vasatı aşamamıştır ama bu filmi izlerken oldukça zevk alarak izledim. Fena olmayan bir senaryo yazmışlar ve bu senaryoyu izleyiciyi koparmamak için bol aksiyonlarla süslemişler açıkcası beğendim yani
- Spoiler:
- zangetsu ossan ortaya çıkışı ile zaraki nin aniden saldırdığı sahneler güzeldi gerçekten (ama zarakiyi biraz daha etkili yapabilirlerdi orada)
Bencede kötü değildi film.Aksiyon da yeterliydi.Tüm karakterler savaştı kaptanından en düşük düzey shinigamisine kadr kim var kim yok gösterdi gücünü.Ama belki aksiyonu yeterli bulmayan arkadaşlarımızın degindigi nokta Asıl Boss'ların aksiyonu azdı diye olabilir.
- Spoiler:
- Zangetsu amcayı kim görse oleyy diyor zaten Lakin ben bu amcamızı dayımızı artık neyse animedeki 2 karaktere çizimini çok benzetiyorum.İlk oalrak bu benzetmem bu filmde ortaya cıktı.Yenilen kaptanımız 8. takım kaptanı Kyouraku.Aynı yuüz hatlarına ve aynı kirl isakala sahipler ve saçları ikisininde dalgalı farkettiyseniz.En çok benzeyen 8.takım kaptanı.Ama birde İchigo'nun babası da benzerlik göstermekte Zangetsu amcamıza.Ondada filmde aynı sakal ve yüz hatları vardı.
Sadece söylemek istedim
Onun dışında Zaraki birdenm fırlayınca heyt be yürübe koçum be diyerek bende zıpladım yatagımdan.Lakin göz bandı takılıydı o yüzden gesin birşey yapamıyacagı belliydi.Tabi sonradan baktım adam koskoca Kaleyi kaldırdı bantsız.Direk kesti.Şekli kurtardı yani az çok.
Bu arada 9. takım geçici kaptanı olmus Hitsagi.
8. takım kaptanı Kyouraku'nu nsavaşını görmek isterdim.Nasıl yenildi güçsüzmüydü rakiba nazaran acaba.
Bu filmdede gene benim iddamı destekleyen bir olay sergilendi.Direk 9. takım kaptanı idam kararı ile yargılandı.Ne sorgu ne bişey.İdam edin oldu.Ve gene diger bir saçma idam kararı Kusaka'ya uygulandı.Ben hala diyorum SS ve Shinigamiler yozlaşmış durumdalar diye.Belki asıl durdurulması gerekn onlar olucak çok çook ilerde.Ama hata'yı hata ile kapatmaya çalışmanın ilerde ne gitireceğini görecegiz.
Birde son olarak.Bu zanpaktou ruhu buz Hyourinmaru gücünü 2 kişi kullana bilmesi olayı.Ben zanpaktolar yunik(unique) essiz sanıyordum.Kullanana göre şekillenirler diye bilmekteydim.Ama 46 ofisi yada ne bilim biri tarafından mı veriliyormuş filmdeki gibi.
Neyse uzun yazdım.Sake'mi alık kenera çekiliyorum
Ruh Hali :
Öncelikle filmde projenin başında yer alan isim Kubo Tite değil dolayısıyla filmde olan olaylara saçmalık,yersiz yada asılsız gözüyle bakabilirsiniz.Bu sizin film hakkında ne derece eleştirici olduğunuza bağlı.Evet ben ne yazıkki filmdeki güç ayarsızlığından resmen tiksindim.
Shunsui basit bir shinigami karşısında madara oluyor sonra Ichigo bu madara eden adamı, Kusakuyu yani yeniyor.Şimdi bana söyleyin hangi aklı selim insan Ichigo Shunsui den güçlüdür diyebilir ama filmden çıkan mantık bu.
Neyse herkesin görüşü kendinedir tabii ama eminim ki Kubo Tite böyle bir film senaryosu yazsa Kusakuyu Shunsuinin karşısına çıkarmak gibi bir hataya düşmezdi.Çünkü Kusaku kıyma olmak durumunda kalırdı.Öte yandan Zarakinin de Kusakuyu ezememesinden şikayetçiyim.
Film tamamen hayranlara yönelik (Hitsugaya,Ichigo,Rukia gibi karakterler anketlerde en çok oy alan karakterler bilirsiniz) bir yapım olmuş.Bu tip saçmalıklar orjinal hikayede asla olmadı ve olmayacak diyorum.
Son olarak söylemiştim ama yine belirteyim filmdeki animasyonlar ve çizim tarzı çok iyi olmuş.Çizim tarzı animedekinin aynısı ama gayet güzel, beğendim.
Shunsui basit bir shinigami karşısında madara oluyor sonra Ichigo bu madara eden adamı, Kusakuyu yani yeniyor.Şimdi bana söyleyin hangi aklı selim insan Ichigo Shunsui den güçlüdür diyebilir ama filmden çıkan mantık bu.
Neyse herkesin görüşü kendinedir tabii ama eminim ki Kubo Tite böyle bir film senaryosu yazsa Kusakuyu Shunsuinin karşısına çıkarmak gibi bir hataya düşmezdi.Çünkü Kusaku kıyma olmak durumunda kalırdı.Öte yandan Zarakinin de Kusakuyu ezememesinden şikayetçiyim.
Film tamamen hayranlara yönelik (Hitsugaya,Ichigo,Rukia gibi karakterler anketlerde en çok oy alan karakterler bilirsiniz) bir yapım olmuş.Bu tip saçmalıklar orjinal hikayede asla olmadı ve olmayacak diyorum.
Son olarak söylemiştim ama yine belirteyim filmdeki animasyonlar ve çizim tarzı çok iyi olmuş.Çizim tarzı animedekinin aynısı ama gayet güzel, beğendim.
Byakko- Yeni Üye
Bnde filmi bugün izledim gerçekten hoş bi film olmuş 10 üzerinden 9 Arkadaş Ikkaku da da ne yetenekler var ya izlerken şaşıorum valla
Underfined- animeso
Ruh Hali :
Tamam film anime dışı konu olurda hiç olmassa ana hatlar ve kurallar baglı olsun kardeşim yani sinir oluyorum bu kadar degişik olunca ben
Ruh Hali :
düşman biraz daha güçlü olabilirdi(bankaisi olsa hoş olurudu)
aynı zamanda ichigoyu filimde fazla önplana almışlar daha.
kyouraku yenilmesi inanılmaz saçma olmuş
aynı zamanda ichigoyu filimde fazla önplana almışlar daha.
kyouraku yenilmesi inanılmaz saçma olmuş
Moth- Yeni Üye
Similar topics
» Macross Frontier The Movie
» Bleach Movie 3 Fade to Black - I Call your Name
» Air - Movie Soundtrack
» Fate/Stay Night Movie
» Bleach Movie 3 Fade to Black - I Call your Name
» Air - Movie Soundtrack
» Fate/Stay Night Movie
1 sayfadaki 1 sayfası