Fate/Stay Night Movie
+9
RoMe
CHOBiTS
Kitiara
bLue-Dragon
özz
sakura hime
Underfined
bluetear
SheaN
13 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Fate/Stay Night Movie
Type-moon'un ün yapmış serilerinden fate/stay night yakında movie'ye uyarlanıyor.Yapılan açıklamaya göre kara no kyoukai serisi bittikten sonra fate/stay night'ın moviesi üzerine çalışmalar başlancak.
Bildiğimiz gibi fate/stay night'ın oyunu 5 senaryodan oluşmakta. İlk senaryo animeyi anlattığı için movie'nin başka bir senaryo olcağı düşünülüyor.
Kaynak: Sankaku Complex
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Geri: Fate/Stay Night Movie
çok sevindim buna
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ben daha serisini izleyemedim ya movie si de geliyor :S en kısa zamanda serisini bitircem haber için tşkler
Underfined- animeso
Ruh Hali :
bu habere ne kadar sevindiğimi bilemezsini merakla bekliyorum
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
umarım animesinin dışındaki bir senaryo olur. böylece animedeki boşluklar doldurulmuş olur.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Çok çok çok ama çok sevindim Sevincimden uçuyorum
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Şu iki gündür güzel haberler üst üste geliyor. Dün gece rüyamda Saber'ı görmüş olmamın sebebi buymuş demek Ya hangi hikaye olursa olsun (gerçi çoğu kötü sonla bitiyor ama) yeter ki olsun! Hele de Kara no Kyoukai kalitesinde bir animasyon çıarsa karşımıza tadından yenmez. Umarı seiyuu'larda hiçbir değişiklik yapmazlar. Ayyyyy, sevinçten havalara uçacağım ya!
Bu habere en çok sevinecek kitiara olur dicektim sen benden önce görmüssün.Kitiara demiş ki:Şu iki gündür güzel haberler üst üste geliyor. Dün gece rüyamda Saber'ı görmüş olmamın sebebi buymuş demek Ya hangi hikaye olursa olsun (gerçi çoğu kötü sonla bitiyor ama) yeter ki olsun! Hele de Kara no Kyoukai kalitesinde bir animasyon çıarsa karşımıza tadından yenmez. Umarı seiyuu'larda hiçbir değişiklik yapmazlar. Ayyyyy, sevinçten havalara uçacağım ya!
Ne çok sevindiniz ya, büyük ihtimal aynı senaryoyu küçültüp film haline getirecekler.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
beyazm ne kızıyorsun ya sevindik diye
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bu haberi ben koymayı düşünüyordum sen bende hızlı çıktın acayip sevindim kara no kyoukai 6. filmde çıktı zaten fate/stay night ın senaryosu unlimited blade works olacak diye biliyorum havalarda uçuyorum şimdi
En son yuuki cross tarafından Cuma 31 Tem. - 15:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
yuuki cross- Isınan üye
Ruh Hali :
Evet unlimited blade work olma ihtimali çok fazla. Fate stay night resmi sitesinde unlimited blade work resmini görebilirsiniz.
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Saber Lily'i ve Dark Saber'ı görmek istiyorum. İkisindenh biri çıksın moviede
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
oyun ları ve animesi arasında o kadar çok bilinmeyen ve işlenmemiş olay varki movie ile kurtaramazlar...özetleme bişeyler olur beyazım'ın dediği gibi
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Hayır özet olmıcak diye 2.kez söylüyorum. Umarım bu dikkate alınır... Ayrıca pek birşey yok oyunu oynadın mı zhenya? Oyun sadece 5 senaryo. 1.senaryoyu anime işledi.
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
bLue-Dragon demiş ki:Saber Lily'i ve Dark Saber'ı görmek istiyorum. İkisindenh biri çıksın moviede
Saber lily bi karakter değil Fate/Unlimited Codes adlı dövüş oyununda Saber'ın kostümlerinden birisi ama Dark Saber ayrı karakter sadece visual novelın heavens feel senaryosunda gözüküyor.
Saber Lily : https://www.youtube.com/watch?v=jPa6xB3fLj8&feature=related
Dark Saber : https://www.youtube.com/watch?v=KRCBhviW4as
zhenya demiş ki:oyun ları ve animesi arasında o kadar çok bilinmeyen ve
işlenmemiş olay varki movie ile kurtaramazlar...özetleme bişeyler olur
beyazım'ın dediği gibi
Type-moon'un özet gibi saçma birşey yapacağını düşünmüyorum ayrıca diğer senaryolar hakkında yorum yapmadan oyunu oynayınız.Eğer yapıcakları film Heavens Feel olsaydı bir film gerçekten yetmezdi ama UBW adaptasyonu 2.5 saatlik bir filmle gayet detaylı bir şekilde anlatılabilir bence.
- Spoiler:
- Sitedeki resim Shirou'nun Unlimited Blade Works'u film %99.99 Unlimited Blade Works adaptasyonu olucak.
Walrus- Yeni Üye
Ruh Hali :
unlimited blade works un ayrıyetten bi filminini yammayı gerektiricek bi senaryo olduğunu sanmama...sonuçta emiya nın archer e olan dönüşümü çok az da olsa animede işlenmişti...yani gereksiz bi film olurdu tabi bu benim fikrim zira ubw okadarda kısa bi senaryoya sahip değildi ayrıca 2.5 saattlik bi film yapmayı düşünceklerinide hiç sanmıyorum ya neyse....
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Kara no Kyoukai 5. filmden sonra 7. filmde +2 saat olacak öyle F/SN gibi büyük fan kitlesi olan bir yapım için +2 saat yapmaları oldukça mantıklı ve büyük bir ihtimal.
Walrus- Yeni Üye
Ruh Hali :
sanırsam bu konuda ne kadara yorum yapsak son sözü type-moon söylüyecek...7.filmin 1.5 saat olucağını okumuştum ben ama anlaşılan birazdaha araştırmam gerek...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Haklısın ama type-moon genelde sözünü tutuyo o yüzden güveniyorum ama genede belli olmaz karşımıza fate/zero filmide çıkabilir .
Walrus- Yeni Üye
Ruh Hali :
zaten bu fsn lerin biri diğerini tutmuyor animeleri farklı oyunları farklı,mangası tamamen farklı (rawlarını indirmiştimde senaryo biraz farklı işliyordu falan filan)yani işin içinde fsn olunca tamamen farklı bi senaryo bile çıkabilir ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Anime 3 senaryoyu Fate senaryosu ağrılıklı birleştirip yapılmıştı.Manga UBW senaryosunu izliyor.Fate/Zero'da bundan 10 sene öncesini yani 4. kadeh savaşını anlatıyor.
Walrus- Yeni Üye
Ruh Hali :
yaw bu fate /zero yu yapmasınlarda ...Rin siz olmaz valla ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Her senaryoya ayrı bir film En sevdiğim karakter Saber, bu yüzden Fate senaryosunun ayrı bir yeri var bende. Ancak tv serisinin tekrarı olursa büyük hayal kırıklığı olur. KnK gibi birden fazla filmle gelmeleri en büyük temennim.
Tabi hazır F/SN'nin filmini yapmışken, Fate Hollow Ataraxia'yı da tv serisine uyarlasalar Sonra Tsukihime'nin filmini yapsalar. Sonra Fate Zero, sonra...
Tabi hazır F/SN'nin filmini yapmışken, Fate Hollow Ataraxia'yı da tv serisine uyarlasalar Sonra Tsukihime'nin filmini yapsalar. Sonra Fate Zero, sonra...
Kitiara demiş ki:Her senaryoya ayrı bir film En sevdiğim karakter Saber, bu yüzden Fate senaryosunun ayrı bir yeri var bende. Ancak tv serisinin tekrarı olursa büyük hayal kırıklığı olur. KnK gibi birden fazla filmle gelmeleri en büyük temennim.
Emin ol aynı şeyleri istiyoruz .Ama şu an başı çok sıkışık Type-moon'un F/SN filmleri,428(CANAAN)'in tv serisi ve 3 filmi ayrıyetten Tsukihime'nin erogesinin remakei,Mahoutsukai no Yoru adlı visual novel altından kalkabilirler inşallah.
Walrus- Yeni Üye
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» Fate/Stay Night
» Bleach Movie 2
» Fate/Stay Night GAG doujinleri
» Fate/stay night Animation Original Soundtrack
» Bleach Movie 2
» Fate/Stay Night GAG doujinleri
» Fate/stay night Animation Original Soundtrack
1 sayfadaki 2 sayfası