Hey! ^^
+10
Sonvaynard
Yaser
Zax
spartiate
Susano'o
CHOBiTS
Harusame
edemirci44
lantis
Cemis
14 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Hey! ^^
Ah, merhaba.. adım Cem, yabancı dil öğrencisiyim (10. sınıf)
pek çok site gezdikten sonra burayı seçtim ^^ forum sevmem, okuyucuyumdur.. ama nedense buranın sıcak bir yer olduğu hissine kapıldım, ve çok hoşuma gitti
ortaokuldan beri favori/en iyi dersim İngilizce.. hatta öyle ki hep dil okumayı istedim. sonunda bu yıl yabancı dil sınıfına kavuştum; fakat bir hayli fedakarlık yapmam gerekti: öğretmenlerimden, arkadaşlarımdan, okulumdan.. okulumda sınıf açılmadı ve puanı çok daha düşük bir okula geçmek zorunda kaldım (hatta öyle ki herkes şaşırdı bu hareketime)
umuyorum ki bir gün Japon Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olacağım ^^ ama o zamana kadar, fedakarlık yaptığım şeylerin uğruna, İngilizce bilgimi taşıyabildiğim kadar üstlere taşımaya çalışıyorum..
pek çok site gezdikten sonra burayı seçtim ^^ forum sevmem, okuyucuyumdur.. ama nedense buranın sıcak bir yer olduğu hissine kapıldım, ve çok hoşuma gitti
ortaokuldan beri favori/en iyi dersim İngilizce.. hatta öyle ki hep dil okumayı istedim. sonunda bu yıl yabancı dil sınıfına kavuştum; fakat bir hayli fedakarlık yapmam gerekti: öğretmenlerimden, arkadaşlarımdan, okulumdan.. okulumda sınıf açılmadı ve puanı çok daha düşük bir okula geçmek zorunda kaldım (hatta öyle ki herkes şaşırdı bu hareketime)
umuyorum ki bir gün Japon Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olacağım ^^ ama o zamana kadar, fedakarlık yaptığım şeylerin uğruna, İngilizce bilgimi taşıyabildiğim kadar üstlere taşımaya çalışıyorum..
Geri: Hey! ^^
hayallerin için fedakarlık yapmak güzel bir şeydir ve takdir etmek gerekir çünkü herkes fedakarlık yapamaz. forumda eğlenmen dileğiyle aramıza hoşgeldin
Aramıza hoşgeldin,Cem sitemizden faydalanman ve bilgilerini paylaşman dilegiyle..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
bu arada admin ve moderatörler olarak sizleri tebrik etmeyi unutmuşum, kusura bakmayın (:
teşekkürler
teşekkürler
hoşgeldin...umarım eğlenirsin...senin de dediğin gibi sıcak insanlar var bu sitede=)
Harusame- Aktif üye
Ruh Hali :
hoşgeldin cem, benim yapamadığımı sen yaparsın inşallah, ben de japon dili okumak isterdim, ama istediğimi farkettiğimde çoktaan gemiciliğin yolunu tutmuştum. sana başarılar diliyorum. sanırım çanakkalede bi üniversitede vardı o bölüm de emin değilim.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
merhaba hoşgeldin cem, umarım gelecekte gönlünden geçtiği gibi olur herşey... forumda da iyi eğlenceler
teşekkürler , umarım.. bu arada lantis, sözlerin beni cidden etkiledi, sana da ayrıca teşekkür ediyorum
mdd3000, 2-3 gündür idolümsün ^^
bir gün istediklerim gerçek olursa eğer, ben de bu site için ben de birkaç çeviri yaparım seve seve
bir gün istediklerim gerçek olursa eğer, ben de bu site için ben de birkaç çeviri yaparım seve seve
Cemis demiş ki:teşekkürler , umarım.. bu arada lantis, sözlerin beni cidden etkiledi, sana da ayrıca teşekkür ediyorum
benden daha iyilerini yapacağına eminim vazcaymak yok ama haa
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
desteğin için minnetarım ^^ maymun iştahlı biriyim ama bu işi uzun zamandır istiyorum, vazgeçersem de ayıp ederim hani.. hem annemin dilinden düşmem o zaman.. yok yok, en iyisi devam etmek!
o kokunun henüz lezzeti veren malzemeleri konmamış bir yemekten geldiğini farzet; afiyetle yenmesi için birkaç ekleme daha yapılması gerekiyo ^^
ama çok özeniyorum anime çevirmeye, özellikle mdd beni çok gaza getirdi bu konuda
ama çok özeniyorum anime çevirmeye, özellikle mdd beni çok gaza getirdi bu konuda
CHOBiTS demiş ki:Sanki burnuma yeni cevirmen kokusu geliyor. Yada wolf rain fazla kacırdım sanırım.
katılıyorum. hem bu işi en iyi erken başlayıp, okuluna giden kişiler yapar.
cemis sana geleceğe dönüşten dr. emmett brown'un hayran olduğum bi sözünü ileteyim:
"if you put your mind to it, you can accomplish anything."
bu lafı marty'e söylüyo, sonra marty geçmişe gidip babasına söylüyo, sonra gelecekte de babası ona söylüyo. çok doğru bi söz, kendini verirsen, yapamayacağın bişey yok.
ölmek var dönmek yok! yallah tazzik!
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
mdd3000 demiş ki:hoşgeldin cem, benim yapamadığımı sen yaparsın inşallah, ben de japon dili okumak isterdim, ama istediğimi farkettiğimde çoktaan gemiciliğin yolunu tutmuştum. sana başarılar diliyorum. sanırım çanakkalede bi üniversitede vardı o bölüm de emin değilim.
evet çanakkale onsekiz mart üniversitesinde japon dili ve edebiyatı var bende bu üniden fizik bölümü mezunuyum oradan biliyorum.
Hoş geldin Bende bu sene YD ye gidiyorum. 7. 8. sınıfta yani animeye basladıgımda bir şeyler oldu ve bir anda İng dersini sevdim 3 yıldır da seviyorum ama haf tada 2-3 ders yetmiyor o yuzden YD ye gidicem bu sene hatta secti ve sınıfımı bile buldum bugun. Tek bir sınıf var zaten "10 YD A" Umarım iyi olacak bu sene ... Sizede başarılar dilerim.
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
Hoşgeldin Cem. Sana "hoşgeldin" diyecek kadar eski değilim aslında burada. Buraya insan çabuk ısınıyor. Ben gelir gelmez çevirmenliğe başladım, 2 günde 1 bölüm çıkartabiliyorum. Tabi sen başlasan çeviriye daha hızlı olur, ingilizceden çevirirsin doğrudan. işte kıt kanaat Japonca'm ve iyi ingilizcem'le karışık, sütlü kahve misali çeviri yapıyorum.
Japonca öğrenmek istersen Boğaziçi Üniversitesi'ni kazanmaya çalış. Hangi fakülte olduğu farketmez. Orada bizim Mariko hocamız var 20 küsur yıldır Türkiye'de Türklere Japonca öğreten. Seçmeli ders olarak alırsın. 10 kur var. 5'ini alınca 1 seneliğinie burslu olarak Japonya'ya gönderiyor seni, oradaki üniversitelerde okuyorsun. Döndüğünde 9. kurdan başlıyorsun. Öğrenmesi kolay bir dil.
mdd3000 bana 4-5 yılda Japonca tam öğrenilmez diyordu ama 1 yılın öz be öz Japonya'da geçeceğini söylememiştim ona
İyi eğlenceler. Yardım istersen çekinme.
Ben fatih.
Japonca öğrenmek istersen Boğaziçi Üniversitesi'ni kazanmaya çalış. Hangi fakülte olduğu farketmez. Orada bizim Mariko hocamız var 20 küsur yıldır Türkiye'de Türklere Japonca öğreten. Seçmeli ders olarak alırsın. 10 kur var. 5'ini alınca 1 seneliğinie burslu olarak Japonya'ya gönderiyor seni, oradaki üniversitelerde okuyorsun. Döndüğünde 9. kurdan başlıyorsun. Öğrenmesi kolay bir dil.
mdd3000 bana 4-5 yılda Japonca tam öğrenilmez diyordu ama 1 yılın öz be öz Japonya'da geçeceğini söylememiştim ona
İyi eğlenceler. Yardım istersen çekinme.
Ben fatih.
Öncelikle hoşgeldin,
sonrasında japonca bölümleri Ankarada bi de Kayseride var ama bunlar dil ve edebiyat bölümleri Çanakkaledeki gibi öğretmenlik değil.
Japon diline gittikten sonra çok daha fazla çalışman lazım çanakkale ve kayseriden mezun arkadaşlarım var ordan biliyorum. ama japonca merakın olduğu için sınıfında yüksek yerlerde olacağına eminim. En üst demiyorum çünkü kayseriye hersene japonyada yaşamış biri geliyormuş
yolunda başarılar dilerim.
Ganbatte.
sonrasında japonca bölümleri Ankarada bi de Kayseride var ama bunlar dil ve edebiyat bölümleri Çanakkaledeki gibi öğretmenlik değil.
Japon diline gittikten sonra çok daha fazla çalışman lazım çanakkale ve kayseriden mezun arkadaşlarım var ordan biliyorum. ama japonca merakın olduğu için sınıfında yüksek yerlerde olacağına eminim. En üst demiyorum çünkü kayseriye hersene japonyada yaşamış biri geliyormuş
yolunda başarılar dilerim.
Ganbatte.
Aitaku- Mesaj Sayısı : 10
içten dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim, gerçekten ^^ seifukusha, bu dediğin gerçekten işime yarayacak! çok minnetarım yol gösteren herkese.. ayrıca, sonvaynard, sana da ayrıca başarılar diliyorum aynı yolda ilerleyen bir dost olarak
bu arada sınıf öğretmenim onizuka tadında biri çıktı: motorlar, gitarlar, öğrencilerle ilişkiler vs.. hatta çok güzel bir ödev verdi; sürekli olarak çeviri yapmam gerekiyo.. hani aklınıza gelen nispeten kolay bir seri varsa çeviri için, bana PM atabilir misiniz?
bu arada sınıf öğretmenim onizuka tadında biri çıktı: motorlar, gitarlar, öğrencilerle ilişkiler vs.. hatta çok güzel bir ödev verdi; sürekli olarak çeviri yapmam gerekiyo.. hani aklınıza gelen nispeten kolay bir seri varsa çeviri için, bana PM atabilir misiniz?
içten dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim, gerçekten ^^ seifukusha, bu dediğin gerçekten işime yarayacak! çok minnetarım yol gösteren herkese.. ayrıca, sonvaynard, sana da ayrıca başarılar diliyorum aynı yolda ilerleyen bir dost olarak
Bence sen araştır animedb de tarzına uyan ve senin için uygun uzunlukta bir anime seç.Tabi sonucunda bize danışırsan iyi olur alt yazı varmı Türkçeye çevrildimi filan..Ona göre başlarsın...Tabi yine istersen benim önerecegim animelerde vardır diğer arkadaşlarımın oldugu gibi..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
şey, araştırdım fakat o kadar çok anime var ki, bulmak saatlerimi alacaktır mutlaka... ben de araştırırım ama bir isim olsa kafamda fena olmazdı :/
biraz geç de olsa bende hoşgeldin diyorum
bu ara sitemize japonca öğrenen insan akımı var
bu ara sitemize japonca öğrenen insan akımı var
new_cellie- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
hoşbulduk dün hiragana öğreneyim dedim yazarak; seslilerden sonrasını çizmeyi bile beceremedim..
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası