Hey! ^^
+10
Sonvaynard
Yaser
Zax
spartiate
Susano'o
CHOBiTS
Harusame
edemirci44
lantis
Cemis
14 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Hey! ^^
Cemis demiş ki:şey, araştırdım fakat o kadar çok anime var ki, bulmak saatlerimi alacaktır mutlaka... ben de araştırırım ama bir isim olsa kafamda fena olmazdı :/
sevdiğin tarz animeleri çevirirsen sıkılmadan çeviri yapabilirsin en iyisi sen araştır yada sevdiğin tarzları burada yazarsan birileri sana öneride bulunabilir
bedifeci sağolsun bana koccamaaaan bir liste yazmış ^^ üstelik işim var demişti, cidden çok minettarım
Kara no Kyoukai ilgimi çekti aralarında, ama film olmaları çeviriyi zorlaştırıyo.. DMC de çekmişti, ama izledim baktım sürekli argo ve ben ingilizce argo bilmiyorum. üstelik zaten ancak düşük ya da taş çatlasa orta düzeyde bir çeviri yapabilirim
Kara no Kyoukai ilgimi çekti aralarında, ama film olmaları çeviriyi zorlaştırıyo.. DMC de çekmişti, ama izledim baktım sürekli argo ve ben ingilizce argo bilmiyorum. üstelik zaten ancak düşük ya da taş çatlasa orta düzeyde bir çeviri yapabilirim
Geç oldu ama hoş geldin Cem, umarım umduğunu bulabildiğin bir site olur.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
bedifeci sağolsun bana koccamaaaan bir liste yazmış ^^ üstelik işim var demişti, cidden çok minettarım
Karar senin tabi...Kendi hoşlanacagın bir anime seçmen önemli..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
hangi türlerle ilgilendigini söylersen sana oldukça fazla öneride bulunabilirm.Cok pis öneri yaparım. 8)
hmmm aslında bütün türleri seviyo gibiyim, büyük ölçüde.. bi mechayı çok sevemedim!
edit: saçmalık derecesinde kapalı bir cevap olduğunu fark ettim
aslında çizimleri gerçeğe daha yakın olan animeler çok daha zevk veriyo bana.. bi de tür olarak fantastik/komedi/hayattan dilimler/müzik diyebilirim :O
aslında çizimleri gerçeğe daha yakın olan animeler çok daha zevk veriyo bana.. bi de tür olarak fantastik/komedi/hayattan dilimler/müzik diyebilirim :O
Hmm.. lafı ağzımdan aldın diyecektim.. Ben de çizimleri gerçeğe yakın animelerden hoşlanırım. Rurouni Kenshin'in OVA'ları, Death Note gibi kalite animeleri çok severim. Onun yanında, küçükken bende iz bırakmış animeleri de çok severim: dragonball, cc sakura, dedektif conan filan.Cemis demiş ki:hmmm aslında bütün türleri seviyo gibiyim, büyük ölçüde.. bi mechayı çok sevemedim!
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası