AYE ayeshadow çizimlerim
+26
mikan sacura
stratospheregirl
scoutcrawler
S.Tensei
Squaw
DicLonius
sera myu
Drakai
Ryoko Yoichi
silentwarior
Seifukusha
Shiniko
digigirl
yuna
sakura
cintwiz
lantis
yifiy
ademania
YourSelf-San
edemirci44
RoMe
Desire
spartiate
CHOBiTS
LordCha
30 posters
1 sayfadaki 8 sayfası
1 sayfadaki 8 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Geri: AYE ayeshadow çizimlerim
Çok güzel cizimler eline saglık.Maronu özlemişim görmeyeli.JEane hali daha güzel ama.
Will tanıdık geliyor ama hangi animeden acaba.
Will tanıdık geliyor ama hangi animeden acaba.
Ok hatırladım kanal d de görmüştüm sanırım.5 büyücü cadının maceralarını analtıyordu.
Hayır,o winx.Bu jetixde yayınlanandı.Zaten o kadar iyi değildi hikayesi,ama çizimler fena sayılmazdı.Nedense bu bana to love-ru yu hatırlattı.Onun çizimleri daha iyidir mesela.Yakında Lala'yıda çizmeyi düşünüyorum zaten yada haruna'yı
ben özellikle maron çizimini beğendim lordcha... ellerine sağlık diyorum, artık bu sitedeki tek yeteneksizin ben olduğum gerçeğiyle başbaşa yaşamam lazım sanırım:D
Diğer çizimlerimide gör derim o zaman ve saol.Bak,altın bir tavsiye;çizime her zaman gözlerden başla ve kafayı gözleri yaptıktan sonra çiz.Yani normal kuralların tam tersi ve her ayrıntıya çok dikkat et,yani ben öyle yapıyorum en azından.Hatta bir manga yapmaya bile başladım(daha 8.ci sayfadayım).İlk sayısını bitirince kendi siteme ve bu foruma yükliycem.İlk bölüm 22 sayfa falan olucak tahminimce Bu çizimimde ben her zaman ki gibi gözlerden başlamıştım
Şu ana dek sitemde çizdiğim 100 resimden sadece 3 tanesini bakarak çizdiğim.2 tanesini tasodan bakarak çizdim.Son bakarak çizdiğim tek resmide 2 yıl önce çizdim.Yani bakarak çizmiyorum :)Ya da bir yerde görürüm aklımda kalır öyle çizerim.
Maron ve Will fena değil, çalışmalarında başarılar.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Ellerine sağlık güzel bir çalışma
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Gerçekten çok güzel çiziyosun
Başarılarının Devamını dilerim
Başarılarının Devamını dilerim
YourSelf-San- Yeni Üye
Ruh Hali :
Helal olsun valla çok güzel geldi bana çizimlerin.Kaleminin hiç durmaması dileğiyle...
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
Ben yorum yaptımmı yapıcı yorumlar yaparım madem geliştirmek istiyorsun ve bişiler yapmak istiyorsun yorum yaparım ama bazı kişiler bu yorumlarımı kaldıramıyor nedense :o nese hadi onu geçelim iki dakka baktım ve bir kaç öneri oluşştu kafamda ama sölesem mi sölemesem mi düşünüyorum seni tanımıyorum ama kafamda yorumlarıma alınacagın düşüncesi belirdi şmdi yorum yapmamı ister misin istemez misin?
Tabi ki yorum yapmanı isterim,resimlerimle ilgili görüş ve önerilere açığım.Sonuçta kendimi geliştiriyorum ve senin gibi bir çizerinde yorumu iyi ya da kötü olsun değerlidir
Hmm madem öle hazır oll Cha onlar ne biçim çizimler öle yaa nerde anatomi nerde uyum üst kısımla alt kısım bir değil :344: sadece bakarak çizim yapıyorsun madem bakıyorsun bakarken de bişiler öğren çok fena azarlıyorum ama napayım bi göz atayım dedim çizimlerine blogunu açtım iniyorum yavaşca bakıyorum ama boşa yüzü oturtmuşun bazılarında ama alt tarafa bakınca bayılacak gibi hissediyorum
şimdi yapman gereken bir karakterin çıktısını al yada farklı farklı pozisyonlarda çıktılar al koy temiz sayfanın altına çiz üstünde elin alışsın bakarak çizsen bile orantıları tutturamıyorsun her yeni çizimini inceleyecem bundan sonra bakalım gelişme var mı
şimdi yapman gereken bir karakterin çıktısını al yada farklı farklı pozisyonlarda çıktılar al koy temiz sayfanın altına çiz üstünde elin alışsın bakarak çizsen bile orantıları tutturamıyorsun her yeni çizimini inceleyecem bundan sonra bakalım gelişme var mı
Yorumun için teşekkürler.Ben karakterlerin daha çok yüzlerini yapmayı seviyorum.Ayrıca karakterleri bir bütün olarakda yapıyorum,ama bunu ileri ki aylarda göstericem.Bunun nedeni manga yapmam ve burada karakterli her açıdan görebilirsin.Dersler,kurs yüzünden kendime ayırdığım zaman azaldığından mangamın ilk sayısının bitimi 2 ayı bulur.Ama bu yazdığın yorumdan sonra mangamı senin kesinlikle seviceğin fikrine kapıldığımı söylemeliyim.Daha 10.uncu sayfadayım ve ilk bölüm 20-22 sayfa olucak.Ayrıca şu ana kadar mangamın ne ismini ne de bir kaç sayfasını hiç bir sitede göstermedim.Bunun nedeni büyük bir bomba patlatmak istememdir ve mangamın çizimlerim kalitelidir
Bu arada buda en son yaptığım çizim
Her türlü yoruma açığım,ama olumlu yorumları daha çok seviyorum
Bu arada buda en son yaptığım çizim
Her türlü yoruma açığım,ama olumlu yorumları daha çok seviyorum
Öncelikle herkez iyi yorumu sever ben hariç bana yapıcı yorum yapılmasını severim ama şöle bişi var demişsin ki ben karakterlerin yüzünü çizmeyi seviyorum ama bir karakterin sadece yüzü yoktur bir karakter sadece yüzden oluşmaz benim sana anlatmaya çalıştığım madem bakarak çiziyorsun karakterin bütün vücudunu çizmeyi öğren
Mangaya gelince çok merak ettim yakında görecez sanırım
Note: benden güzel pohpohlama yorumları bekleme bu yaptığım yorumları da öle her kese yapmam bilesin
Mangaya gelince çok merak ettim yakında görecez sanırım
Note: benden güzel pohpohlama yorumları bekleme bu yaptığım yorumları da öle her kese yapmam bilesin
Saol yorumun için.Demek istediğim yüzle ilgili şuydu;yüz çizmeyi daha çok seviyorum demek istedim ve cidden çizimlerimle ilgili söylediğin şeyleri düşünücem. Teşekkürler
yiğit yne harikalar yaratmısın bnde bole czsem bnde koyardım ehehe XDXD
yifiy- Mesaj Sayısı : 1
herkese 2 hafta boyunca pek yeni çizim yapamıycağımı duyurmak isterim,ankaradan İzmite haftaya aşınıyoruzda.O yüzden biraz yoğunum Ama mangamın çizimlerine devam ediyorum
1 sayfadaki 8 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
1 sayfadaki 8 sayfası