Merhabalar.
+5
aoshi
spartiate
CHOBiTS
Harusame
Desire
9 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Merhabalar.
Herkeze selam ben Dilek çocukluk döneminden beri sevdiğim animelerle son bi kaç senedir daha fazla ilgilenmeye başladım biraz geciktim ama
Ayanı şekilde çizimede biraz geç önem verdim ailemin etkisi çok tabi (hala çizim i bir meslek olarak görmüyorlar ve fikirleri de değişmeyecek gibi ) önceden çizimlerim pek de başarılı değildi kendi karakterlerim de aynı şekilde berbattı yaklaşık iki sene önce mynet de bir bölüm altında anime.gen e girmiştim tamamen şans işte hayatım değişti tabi daha çok ilgilenmeye ve kendime güvenmeye başladım benim gibi anime severleri görmek beni çok mutlu etmişti hala da öyle
Kişisel özelliklerimden bahsetmek gerekirse biraz tuhaf bir tipim kova burcu olmamdan kaynaklanmış bi özellik olabilir bu çok değişken bir yapıya sahibim fikirlerim genelde sabittir biraz diktatör bir yapım vardır ama insanlara çok değer veririm bazenleri aşırıya kaçıyor tabi fazla iyimser olabiliyorum.
Saygılar.
Ayanı şekilde çizimede biraz geç önem verdim ailemin etkisi çok tabi (hala çizim i bir meslek olarak görmüyorlar ve fikirleri de değişmeyecek gibi ) önceden çizimlerim pek de başarılı değildi kendi karakterlerim de aynı şekilde berbattı yaklaşık iki sene önce mynet de bir bölüm altında anime.gen e girmiştim tamamen şans işte hayatım değişti tabi daha çok ilgilenmeye ve kendime güvenmeye başladım benim gibi anime severleri görmek beni çok mutlu etmişti hala da öyle
Kişisel özelliklerimden bahsetmek gerekirse biraz tuhaf bir tipim kova burcu olmamdan kaynaklanmış bi özellik olabilir bu çok değişken bir yapıya sahibim fikirlerim genelde sabittir biraz diktatör bir yapım vardır ama insanlara çok değer veririm bazenleri aşırıya kaçıyor tabi fazla iyimser olabiliyorum.
Saygılar.
Geri: Merhabalar.
merhaba
Harusame- Aktif üye
Ruh Hali :
Hoşgeldin Desire.Biraz geç oldu ama
Cizimlerini görmek ve yorumlarını duymak büyük zavk oldu.Saol.
Cizimlerini görmek ve yorumlarını duymak büyük zavk oldu.Saol.
sanada merhaba desire; hakaten bu geç merhabalar moda oldu, bende bir merhaba desem mi acaba:D
Hoşgeldin ve merhaba Desire.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
Hoş geldin Dilek, sitede sıkça görünmeni ve yeni çalışmalarını görmeyi bekliyoruz.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
hoşgeldin desire, çizimlerin gayet güzel, bizleri de bu konularda bilgilendirdiğin için teşekkürler
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
hoşgeldin desire, çizimlerin çok güzel bundan sonra daha güzel çizimler yaparsın umarım
et et et böyle çizimleri ben çizemediğim için görünce bir hoş oluyorum ya :D hoşgeldin bu arada ^^
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası