merhabalar..
+9
RoMe
sakura hime
mnyk
edemirci44
spartiate
lantis
CHOBiTS
Unde®kaN
volki
13 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
merhabalar..
Herkese merhaba ben japonca 201 alıyorum su anda yanı orta sevıyeye gectım sayılrı japoncada.Umarım bır katkım olur benımde:)
volki- Mesaj Sayısı : 2
Geri: merhabalar..
ohoo süper hoşgeldin sefalar getirdin, biraz tanıtsaydın keşke kendini süper olurdu
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
merhaba volki hoşgeldin:) keşke biraz daha uzun tutsaymışın tanıtımı, neyse zamanla tanırız senide artık:)
Hoş geldin.Sitemizde eğlenmen ve paylaşman dilegiyle.Forum Sitemize katkının olacagına eminim..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
aramıza hoşgeldin. bir sandalye çek ve eğlenmene bak.
mnyk- Yeni Üye
Ruh Hali :
hoşgeldin umarım iyi vakit geçirirsin ki bundan eminim bu siteye kayıt olupta iyi vakit geçirmeyen birisi sanırım yoktur
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
tamam bıraz daha uzun tanıtayım kendımı 23 yasındayım.kitap okumayı laf olsun dıye degıl harbı cok sevıyorum. su anda bounde fizik öğretmenliği bölümü 4 sınıftayım. orta duzey japonca alıyorum jp201 .ayrıca çince de almaktayım su an beginnerim çincede. kanji öğrenmeyi çok sveiyorum onun için çinceyede başladım.Fizik konusunda quantum gravity denilen bir alanla ile ilgilenmekteyim.Anime pek izlemedim şu ana kadar ama bundan sonra çok daha fazla anime izlemek mümkünse çeviride yapmak istiyorum.teşekkür ederim herkese:)
volki- Mesaj Sayısı : 2
oooo ne güzel bir fizikçi daha gelmiş ilgilendiğin konu oldukça zor başarılar dilerim
Sitemize hoşgeldin, umarım bolca eğlenirsin ve seni forumda sık sık görebiliriz.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
irasshaimase XD hajimemashite volki-kun. ^^ Senle tanışmalıyz yha hem fizik hem japonca bravo ^^
Ooo Volkan-san, gelmişsin benim haberim yok. Hoşgeldin.
Arkadaşlar, Volkan ile ben aynı Japonca sınıfındayız. Kendisi çince derslerine de başladı bu dönem haberiniz olsun:D
Bir de yine ikimiz beraber Japon Tarihi dersi alıyoruz.
Volkan'ın gördüğüm kadarıyla sitede kalmaya fazla vakti olmamış ama kendisi de çeviri ekibine katılmak istiyordu Japonca'dan çeviri yapmak için. Yöneticilerimize duyuruyorum buradan.
Tekrar Tekrar Hoşgeldin Volkan.
İşşoni gambarou ne!
Arkadaşlar, Volkan ile ben aynı Japonca sınıfındayız. Kendisi çince derslerine de başladı bu dönem haberiniz olsun:D
Volkan'ın gördüğüm kadarıyla sitede kalmaya fazla vakti olmamış ama kendisi de çeviri ekibine katılmak istiyordu Japonca'dan çeviri yapmak için. Yöneticilerimize duyuruyorum buradan.
İşşoni gambarou ne!
Hoşgeldin Volki iyi eglenceler sana
ya bu arada forumda bayan sayısı çok azz acilen bayan eleman bulmama lazım
ya bu arada forumda bayan sayısı çok azz acilen bayan eleman bulmama lazım
Seifukusha demiş ki:Ooo Volkan-san, gelmişsin benim haberim yok. Hoşgeldin.
İşşoni gambarou ne!
su uyur yönetici uyumaz:D tamam istek alınmıştır seifu, volkan ve sen müsait olduğunuzda konuşuruz
Teşekkür ederim serkan abi. Yarın ben onu sıkıştırıyım biraz derste
siteye girmesi için çok dil döktüm, benden kurtuluşu yok
siteye girmesi için çok dil döktüm, benden kurtuluşu yok
Hoşgeldin..
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası