~ Merhabalar
+8
RoMe
Unde®kaN
spartiate
Shiniko
Squaw
edemirci44
kordiseps
Gokcevil
12 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
~ Merhabalar
Az önce ilk mesajımı attım farketmeden biraz utandım fazla reklamcı bi mesaj oldu xD
Ben burda mesajlarım var sanıyodum neyse nicktende anlaşıldığı üzere ben Gökçe.
Sevdiğim animeler : ouran,special a, darker than black, claymore, fate/stay night, baccano! vs..
MAL'imden diğer izlediklerime bakabilirsiniz.. kısaltmasını bi sevemedim şunun xD ama uzun yazmaya üşendim ..
Ben burda mesajlarım var sanıyodum neyse nicktende anlaşıldığı üzere ben Gökçe.
Sevdiğim animeler : ouran,special a, darker than black, claymore, fate/stay night, baccano! vs..
MAL'imden diğer izlediklerime bakabilirsiniz.. kısaltmasını bi sevemedim şunun xD ama uzun yazmaya üşendim ..
Geri: ~ Merhabalar
Hoşgeldin Gökçevil ben de Cihat. Aramıza hoşgeldin ve yukarıda yazdıın animelerden hiçbirini izlemedim...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hoşgeldin Gökçe.Kurallar dahilinde eğlenmen dilegiyle.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
@kordi
bence çok şey kaçırmışsın. ne tür seversin bilmem ama en azından ouran herkese hitab eden bi anime n_n
@bedifeci
hoşbulduk.. bakiyim kurallara ^^
bence çok şey kaçırmışsın. ne tür seversin bilmem ama en azından ouran herkese hitab eden bi anime n_n
@bedifeci
hoşbulduk.. bakiyim kurallara ^^
Yaa aslına bakarsan ben fansub olayını eni öğrendim...(KASIMDA)
Doğal olarak o kadar çok anime izlemedim... Ouron yazdım bi kenara... HAdi ben de sana tavsiye ediim: Cardcaptor SAKURA,ef a tale of memorries...
Doğal olarak o kadar çok anime izlemedim... Ouron yazdım bi kenara... HAdi ben de sana tavsiye ediim: Cardcaptor SAKURA,ef a tale of memorries...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Oooo Gökçe uğrar mıydın buralara hoşgeldin diyelim o zaman sana en güzelinden geç oldu aıcık ama ilk ben atmak isterdim hoşgeldin mesajını neyse hoş ve dolu vakit geçirmen dileklerimle bensiz olmasın ama XD
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
@noname
sensiz olurmu hiç ablacıım xD tencere kapak gibi olduk zaten xD
@kordi
ef kadar beni bayan başka bi anime olmadıı. diğer dediğine bakarıım ^^
sensiz olurmu hiç ablacıım xD tencere kapak gibi olduk zaten xD
@kordi
ef kadar beni bayan başka bi anime olmadıı. diğer dediğine bakarıım ^^
Hoşgeldin! İyi forumlar, eğlenceli olacağından emin olabilirsin
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
merhaba gökçe hoşgeldin special a'dan sonraki kısmı bende çok severim(special a dahil değil:D)... forumda iyi eğlenceler, iyi sohbetler dilerim...
not: squaw'ın gizli kimliği noname mi oluyor, daha öncede bahsi geçmişti bir yerde ama:D
not: squaw'ın gizli kimliği noname mi oluyor, daha öncede bahsi geçmişti bir yerde ama:D
hoşgeldin sefalar getitdin bende serkan abiye katılıyorum ama dtb'yi saymazsak :D ve ef mi baydı!!! inanamıyorum diyim sadece :D
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Hoş geldin, umarın forumu beğenir bolca eğlenir ve fikirlerini bizimle paylaşırsın.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Hoşgeldin Gokcevil. Sevdiğin animelerin hepsini izlemiştim. Darker than black ve ouran'ı bende çok seviyorum. Mal'dan da beğendiklerine baktım darker than black'ı sevdiğin halde 7 puan vermişsin. Ehh enteresan tabi
Ayrıca herkes ef'i kaldıramaz. Bayması normal
Ayrıca herkes ef'i kaldıramaz. Bayması normal
Voodoo_Baby- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
MERHABA . ARAMIZA HOŞ GELDİN. İYİ EYLENMEM DİLEĞİYLE
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
spartiate demiş ki:merhaba gökçe hoşgeldin special a'dan sonraki kısmı bende çok severim(special a dahil değil:D)... forumda iyi eğlenceler, iyi sohbetler dilerim...
evet benim eski meşhur nick.im dir XD baktım çoğaldı bu nick bide Squaw anlam olarak hoşuma gitmeye başladı (Anlamı=Kızılderili kültüründen gelmektedir;''Kızılderili dilinde 'Kadın' demektir).... Gökçe ''no name'' nick.le tanımıştı beni o yüzden anti-Squaw cıdır birazcık XD
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
@shiniko,beyazim, lafolya
hoşbulduk ^^
@spartiate
noname kod adi onun u_u cok gizliiiiii
@underkan
efi gercekten begendinizmi ? ben bitirine kadar öldüm. bide ustune melodiesi cikartmislar :S
@voodoo_baby
7 puanmi vermisim? hemen duzeltiyim. kafama gore yapmistim cogunu fazla dikkat etmeden. yada kaydirma yapmis olabilirim. onu izledikten snra cogu animeden sogudum. onun gibisini bulamadim :/
ayrietten bak bu laf kotu oldu efi kaldirmazmisim hıh sadece fazla sevmiorm bu turleri. heycan yok heycan ariorm x.x
hoşbulduk ^^
@spartiate
noname kod adi onun u_u cok gizliiiiii
@underkan
efi gercekten begendinizmi ? ben bitirine kadar öldüm. bide ustune melodiesi cikartmislar :S
@voodoo_baby
7 puanmi vermisim? hemen duzeltiyim. kafama gore yapmistim cogunu fazla dikkat etmeden. yada kaydirma yapmis olabilirim. onu izledikten snra cogu animeden sogudum. onun gibisini bulamadim :/
ayrietten bak bu laf kotu oldu efi kaldirmazmisim hıh sadece fazla sevmiorm bu turleri. heycan yok heycan ariorm x.x
Selam:D
Claymore'u bende çok severim ama diğerlerini izlemedim. Hepsi hakkında güzel şeyler duyuyorum. Bi gün indiririm herhalde
Neyse umarım bol bol eğlenirsin
Claymore'u bende çok severim ama diğerlerini izlemedim. Hepsi hakkında güzel şeyler duyuyorum. Bi gün indiririm herhalde
Neyse umarım bol bol eğlenirsin
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hoşgeldin gökçe bol bol eğlenirsin umarım
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası