Merhabalar
+13
sera myu
Unde®kaN
resurgam
Shiniko
CHOBiTS
Ryoko Yoichi
kordiseps
Seifukusha
edemirci44
spartiate
RoMe
sakura hime
eczmeltem
17 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Merhabalar
Merhabalar Arkadaşlar. siteye yeni üyeyim .Galiba kendimi kısaca tanıtsam iyi olacak.
Adım Meltem. Anime dünyasına yeni merak saldım sarılır.Çoğu kişide olduğu gibi daha önce ufak tefek animeler izlesemde asıl müptelalığım Death Note ile başladı.Bu konularda yeni olduğum için böyle organize bir siteyi bulunca hem şaşırdım hem sevindim. Ne diyelim emeği geçenlerin ellerine sağlık.
Adım Meltem. Anime dünyasına yeni merak saldım sarılır.Çoğu kişide olduğu gibi daha önce ufak tefek animeler izlesemde asıl müptelalığım Death Note ile başladı.Bu konularda yeni olduğum için böyle organize bir siteyi bulunca hem şaşırdım hem sevindim. Ne diyelim emeği geçenlerin ellerine sağlık.
eczmeltem- Çevirmen
Ruh Hali :
Geri: Merhabalar
öncelikle aramıza hoşgeldin sitede iyi vakit geçirmeni ve bir sürü animeyle tanışmanı dilerim
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Death note bir çok kişiye animeyi sevdiren seri olma ünvanını hala koruyor, bu arada hoş geldin meltem, umarım siteyi beğenir aradığını bulursun, seni burada bolca görmek isteriz. iyi eğlenceler.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
merhaba meltem, anime dünyasına ve forumumuza hoş geldin... iyi eğlenceler, iyi muhabbetler dilerim:)
ayrıca death note hakikaten animeye başlatma konusunda birebir bir seri:D
ayrıca death note hakikaten animeye başlatma konusunda birebir bir seri:D
Hoşgeldin eğlenmen öğrenmen ve paylaşman dilegiyle.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Soyadın da Bayraktar mı yoksa... Benim de kardeşim eczacı. Hemen başla Toradoraya... Çok güzel...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hoş geldin, umarım bol bol eğlenirsin. Bu Death Note bu özelliği yüzünden bir ödül verilmeli
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hoşgeldin~! İyi eğlenceler...
Eminim Death Note'u hazmettikten sonra Full Metal Alchemist de iyi gelecektir...
Eminim Death Note'u hazmettikten sonra Full Metal Alchemist de iyi gelecektir...
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
Tüm hoşgeldin diyenlere hoşbulduk diyelim önce.Bu arada evet meslek hayatının başında bir eczacıyım.
Anime tavsiyelerinize açığım. Death note dan sonra Cardcaptoru bitirdim.Ve benim bütün yaş grubumdaki insanlar gibi sailoormoon Pokemon felan. En sonda Vampire knightı bitirdim ve devamı olsun diye duacıyım
Anime tavsiyelerinize açığım. Death note dan sonra Cardcaptoru bitirdim.Ve benim bütün yaş grubumdaki insanlar gibi sailoormoon Pokemon felan. En sonda Vampire knightı bitirdim ve devamı olsun diye duacıyım
Şu aralar Bleachi bitirmeye çalışıyorum.Her ne kadar insan bu savaştan zamanla sıkılacağını düşünsede karakterlerin işlenmesine ve ayrıntılara bayıldım. Bitirdikten sonra yeni arayışlara gireceğim işallah beni sıkmayacak birşey bulurum.Eminim Death Note'u hazmettikten sonra Full Metal Alchemist de iyi gelecektir...
eczmeltem- Çevirmen
Ruh Hali :
FMA kesinlikle seni sıkmayacaktır bende yeni başladım bleach'e çok iyi bence hoşgeldin umarım iyi vakit geçirirsin
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
eğer shoujo seviyorsan toradora, special A, ouran high school host club,lovely complex öneririm bunun yanında bu ara soul eather çok hoşuma gitmeye başladı full metal alchemist-bleach-naruto bermuda şeytan üçgeni her animecinin yolu bir şekilde bunlardan geçiyor sanırım benimki daha geçmedi ama oda zamanla artık birazda indirmeye korkuyorum neyse hoş geldin
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Vallahi haklısın.Bleach ve Naruto Divxplanette yazın indirme oranları bayağı artınca dikkatimi çekti.Birazcık araştırınca dediğiniz şeye ulaştım. Ama bu shinigami işini seviyorum.Bleachin konudan çok karakterler üzerine yorum yapmasını ve bu yolda ilerlemesinide seviyorum.her animecinin yolu bir şekilde bunlardan geçiyor sanırım benimki daha geçmedi ama oda zamanla artık birazda indirmeye korkuyorum neyse hoş geldin
Hedefim eldekileri bitirince sağlam bir vampir animesi ya da okul animesi bulup izlemek.
eczmeltem- Çevirmen
Ruh Hali :
sana önerdiğim tüm shoujo animeler okul animesi iyi denk gelmiş vampir animeleri olarak yardımcı olamayacaım henüz o konuda çok anime izlemedim ama bleach ve narutoyu indirdikten sonra bana nerden indirdiğini özel mesajla yollarsan sevinirim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Cardacaptor benim en sevdiğim animedir... (çocukluğumda beni çok etkilemiştir).
Toradora tam senin seveceğin tipte bi anime olabilir...
Toradora tam senin seveceğin tipte bi anime olabilir...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Death note benimde izlediğim animelerden biridir. ben anime oneremem cunku daha cok az izledm hoşgeldin
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
hoşgeldin eczmeltem vampir ve okul konulu anime için vampire knight izle
zeze- Isınan üye
Ruh Hali :
zeze demiş ki:hoşgeldin eczmeltem vampir ve okul konulu anime için vampire knight izle
Ben söyleyecektim VK'yı
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
Hoşgeldin eczmeltem....!!! Hehe... Death Note sayesinde anime dünyasıyla tanışan bi'çok kişi olduğunu farkettim yoksa bana mı öyle geliyor ...
Bol animeli günler ...
Bol animeli günler ...
sakura- Fanart yarışması 1.si
Ruh Hali :
Arkadaşlar Vampire Knightı izledim demek doğru olmaz çünkü hatmettim demek daha doğru bir kelime. Resmen kanıma girdi ya.
eczmeltem- Çevirmen
Ruh Hali :
eczmeltem demiş ki:Arkadaşlar Vampire Knightı izledim demek doğru olmaz çünkü hatmettim demek daha doğru bir kelime. Resmen kanıma girdi ya.
Aynısını bana da yaptı Vampire Knight, eminim ki ikinci sezonunu da hatim ettikten sonra mangasına başlamak isteyeceksin. Bir müddet oradan devam eder manga-ka diye düşünüyorum...
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
Ne bir ne iki VK yıda Vkg yide hatmettim Önce altyazısız sonra sırayla ingilizce ve türkçe altyazıyla seyrettim. Özel sahneleride ayrıca defalarca gözden geçirmişimdir ama bu manga olayına ısınamadım resimler ve üzerindeki küçük yazıları okumak bende aksiyon hissi yaratmıyor.yaresim ya yazı tek başına olacak. Mangada benim bu tanımıma girmiyor.
eczmeltem- Çevirmen
Ruh Hali :
hoşgeldinde çok abartmışsın vampire knightı,benim hiç sevmedigim bir seri konusu çok iyi olmasına ragmen animeyi batırmışlar gibime geliyor,hayret dogrusu o konuyu böyle birşeye çevirmek,yinede zevkler farklıdır birşey diyemicem
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası