Anime Değişimi
+3
Sonvaynard
nico robin
LordCha
7 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Anime Değişimi
Yeni animeler değiştim ve onlarıda ekliyorum
Bleach movie 1-2
One Piece(1-150)(tr altyazılı)
Naruto(1-160)(135 e kadar tr altyazılı)
Ayrıca her hafta bleach'in yeni bölümünü ekliyorum şu anda 192.ci bölümü elimdedir:)Hepsi avi formatındadır
Bleach movie 1-2
One Piece(1-150)(tr altyazılı)
Naruto(1-160)(135 e kadar tr altyazılı)
Ayrıca her hafta bleach'in yeni bölümünü ekliyorum şu anda 192.ci bölümü elimdedir:)Hepsi avi formatındadır
Bir de arkadaşlar, lütfen kendiniz için değil genelde başkalarında olmayan animeleri çekin. Herkes herkes Naruto, Bleach, One Piece vs çekerse bir yerde aklınıza takılan 1 sezon öncesinin bir animesini de seed yokluğundan indiremediğini farkedersiniz er geç ve böylece bir yerde tıkanmak kaçınılmaz olur.
Akuma_Blade- Moderator
One Piece movie 1-2(tr altyazılı)
Vampire Knight(tr altyazılı)
yeni olarak aldıklarım,şimdide rosario + vampire capu 2(tr altyazılı) yu bekliyorum
Vampire Knight(tr altyazılı)
yeni olarak aldıklarım,şimdide rosario + vampire capu 2(tr altyazılı) yu bekliyorum
ben senden bir haber alamayınca vazgeçtiğini düşündüm.Msn'imi eklersen konuşuruz
yaw eklisin zaten bende. benden istedigin cok zor bir is. elimdeki tum animelerin formatlarina nasil tek tek bakip yaziyim. zaten bi kismi evde, bi kismi burda. aslinda en basindan yapmam gereken biseydi bu ama, yapmamisim. elimde olan animelerin cokgu .mkv ve .avi.
dd
naruto shipputen olsun o zaman ve benden istediğin anime 480x360 avi formatında tr altyazılı
En son LordCha tarafından Ptsi 10 Kas. - 14:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : d)
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» Soul Of Anime [Anime ve Manga Projeleri]
» En iyi 50 anime anketi
» Anime Resimleri?
» Anime Tavsiyeleri
» mtv'de anime forumu
» En iyi 50 anime anketi
» Anime Resimleri?
» Anime Tavsiyeleri
» mtv'de anime forumu
2 sayfadaki 2 sayfası