Selam Herkese Ben Geldim .)
+12
CHOBiTS
Unde®kaN
Yaser
rockchu
FromHeLL
Harusame
new_cellie
RoMe
Seifukusha
spartiate
edemirci44
YourSelf-San
16 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Selam Herkese Ben Geldim .)
İsim:Berkay
16 yaşindayim lise 2 öğrencisiyim.)
Kısaca-Uzunca : NarutoyaDaha yeni başlasamda 2.sene öncesine kadar izlemek istediğim bi anime ama bu zamana kısmetmiş .) İlk Animeyle tanışmam one pieceyle oldu (pokemon felan da vardı ama anime gibi değildi o )tabi ozamanlar anime nedir bilmiyodum.) avatar fln derken ..Animenin ne oldunu anlamaya başlamıştım
Naruto geldi birini bitirmeden diğerine başlamak istemedim avatar bitti naruto ya başladım .) one piece in hepsini izlemek nasip olmadi ama onuda bi ara izliycem :yuy:
Elimde olan animeler :Naruto,One piece,Bleach,FullMetal A.hepsi 1.sezon daha 2.sezonlari bulmaya çalışıyorum okul başladığı için pek zaman olmuyo ama bakıyorum bide Avatar var
Siteyi çok beyendim hatta dergi çıkarmanız bile benim için çok büyük bişe ne kadar kalite oldunuzun göstergesidir bence yada animeye önem vermeniz öle diyim
16 yaşindayim lise 2 öğrencisiyim.)
Kısaca-Uzunca : NarutoyaDaha yeni başlasamda 2.sene öncesine kadar izlemek istediğim bi anime ama bu zamana kısmetmiş .) İlk Animeyle tanışmam one pieceyle oldu (pokemon felan da vardı ama anime gibi değildi o )tabi ozamanlar anime nedir bilmiyodum.) avatar fln derken ..Animenin ne oldunu anlamaya başlamıştım
Naruto geldi birini bitirmeden diğerine başlamak istemedim avatar bitti naruto ya başladım .) one piece in hepsini izlemek nasip olmadi ama onuda bi ara izliycem :yuy:
Elimde olan animeler :Naruto,One piece,Bleach,FullMetal A.hepsi 1.sezon daha 2.sezonlari bulmaya çalışıyorum okul başladığı için pek zaman olmuyo ama bakıyorum bide Avatar var
Siteyi çok beyendim hatta dergi çıkarmanız bile benim için çok büyük bişe ne kadar kalite oldunuzun göstergesidir bence yada animeye önem vermeniz öle diyim
YourSelf-San- Yeni Üye
Ruh Hali :
Geri: Selam Herkese Ben Geldim .)
Beyhan Hoş geldin aramıza.Forum sitemizde eğlenmen ve bilgilerni paylaşman dilegiyle..Öğrencilik hayatında da başarılar dilerim..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
merhabalar berkay hoşgeldin aramıza... yeni yeni ısınmaya başlamışsın animeye, ama hep uzun soluklu serileri seçmişsin; ben bile daha bleach ve onepiece'i izlemedim:) her zaman seni buralarda görmeyi bekleriz, iyi eğlenceler dilerim
Hoşgeldin Berkay. Animeye yeni yeni adım atıyor gibi görünüyorsun. Bu yol uzun Bu uzun yolda eğlenceli vakitler geçirmen dileğiyle..
Hoşbuldum.)
teşekkürler
teşekkürler
YourSelf-San- Yeni Üye
Ruh Hali :
Hoş geldin, siteye katılım yapman ve eğlenmen dileğiyle.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
spartiate demiş ki:merhabalar berkay hoşgeldin aramıza... yeni yeni ısınmaya başlamışsın animeye, ama hep uzun soluklu serileri seçmişsin; ben bile daha bleach ve onepiece'i izlemedim:) her zaman seni buralarda görmeyi bekleriz, iyi eğlenceler dilerim
Öncelikle Hoşbuldum .) aslında Bleach la Onepiece e daha başlamadım .) bleach elimde duruyo 1.sezonu one pieceyide indirdim o da duruyo naruto ve fma bitsin ozmn başlıycam 2'sine hepsini bir izlersem kafam allak bullak olur okulda var şimdi .)
YourSelf-San- Yeni Üye
Ruh Hali :
hoşgeldin..harika vakit geçirip bi sürü dost edinmen dileği ile
new_cellie- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Teşekkürler
aslında birazda dost edinmek için iyi oluyo böyle forumlar çünkü benim çevremde anime seyreden kimse yani kimseyle animeyle ilgili tartışamıyorum .birazda soğuyo insan öle olunca
aslında birazda dost edinmek için iyi oluyo böyle forumlar çünkü benim çevremde anime seyreden kimse yani kimseyle animeyle ilgili tartışamıyorum .birazda soğuyo insan öle olunca
YourSelf-San- Yeni Üye
Ruh Hali :
ewt zaten aynı zewkleri paylaştığın insanlarla yorumlaşmak gibisi yokk anime konusunda bizim türkler pek destekçi olmuyor yaa.hep çizgi film izleyen yarı deli insan muamelesi görüyoruz
new_cellie- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
...hoşgeldin güzel vakit geçirmen dileğiyle...
Harusame- Aktif üye
Ruh Hali :
Hosgeldin ve avatar anime degil cizgi film
FromHeLL- Yeni Üye
Ruh Hali :
Hoşbuldum.
Herkez başka bişe diyo ya bende bilmiyorm
Herkez başka bişe diyo ya bende bilmiyorm
YourSelf-San- Yeni Üye
Ruh Hali :
evet teknik nedenlerden ötürü avatar çizgi film kapsamına giriyor:) olsun o da animenin olmadığı yerde abdurrahman çelebi oluyor... neyse saçmaladım tekrar hoşgeldin:D
Anidb.net (animedatabase) de arattığınızda da görebileceiniz gibi avatar anime değil.
Bunun dışında hoş geldiniz.
Nasıl beyhan dedin abi anlamadım gitti.
Neyse tekrar hoş geldin berkay kardeş.
Bunun dışında hoş geldiniz.
bedifeci demiş ki:Beyhan Hoş geldin aramıza.Forum sitemizde eğlenmen ve bilgilerni paylaşman dilegiyle..Öğrencilik hayatında da başarılar dilerim..
Nasıl beyhan dedin abi anlamadım gitti.
Neyse tekrar hoş geldin berkay kardeş.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Hoşgeldin
Forumda iyi vakit geçirmen dileğiyle..
Forumda iyi vakit geçirmen dileğiyle..
Yaser- Aktif üye
Ruh Hali :
hoşgeldin, inşallah eğlenirsin
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Saolun Teşekkür ederim .)
eğleniyorum hemde çok
Resimler den arşiv yapiyim dedim .) neden se öle geldi içimden sanki burda bi daha bulamiycam :yuy:
bide ben msn grup açtım hergirdiğim forum sitesininkini yapıyorum (ne kadar gereksiz olsada)isterseniz ekleyin ama fazla tutmuyo bakalım burda değişicekmi ? .)
group307887@hotmail.com
eğleniyorum hemde çok
Resimler den arşiv yapiyim dedim .) neden se öle geldi içimden sanki burda bi daha bulamiycam :yuy:
bide ben msn grup açtım hergirdiğim forum sitesininkini yapıyorum (ne kadar gereksiz olsada)isterseniz ekleyin ama fazla tutmuyo bakalım burda değişicekmi ? .)
group307887@hotmail.com
YourSelf-San- Yeni Üye
Ruh Hali :
Hoşgeldin Berkay. Avatırın anime olmadıgı uzatıldı sanıyorum. Neden anime olmadıgını size açıklıyayim.
Bildigimiz üzere Bleach,Naruto,One piece (en tanınmısları oldukları icin bunları ornek veriyorum.)vs. gibi animeler PC kullanmıyarak her sayfa teker teker ozen gosterilerek çizilir.Yanlış bilmiyorsam 22 bin kare yada sayfa yazıyorlardı. :S Avatarda ise bole degil. 1 sayfa cizilir ve PC yardımı ile bunların devamı oynatılır ve çizgi film oluşur. Animede ki olay cok daha farklıdır. Anlattım zaten umarım anlamışsınızdır.
Artık foruma dalabilirsiniz.
Bildigimiz üzere Bleach,Naruto,One piece (en tanınmısları oldukları icin bunları ornek veriyorum.)vs. gibi animeler PC kullanmıyarak her sayfa teker teker ozen gosterilerek çizilir.Yanlış bilmiyorsam 22 bin kare yada sayfa yazıyorlardı. :S Avatarda ise bole degil. 1 sayfa cizilir ve PC yardımı ile bunların devamı oynatılır ve çizgi film oluşur. Animede ki olay cok daha farklıdır. Anlattım zaten umarım anlamışsınızdır.
Artık foruma dalabilirsiniz.
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
Açıklama için Çok Teşekkür ederim
YourSelf-San- Yeni Üye
Ruh Hali :
Hoşgeldin Berkay
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :