Anime Türkiye Ekim Sayısı
+30
sakura hime
resurgam
ural1
aoshi
LordCha
CESET
Unde®kaN
hipernova
edemirci44
Akuma_Blade
Seifukusha
Darkcity87
YourSelf-San
bushybrow
Susano'o
nico robin
SPAWN-TheUndead
lantis
rcatalkaya
savage garden
geheimnis
mavilynx
_MAD_MADNESS_
Zax
spartiate
RoMe
bluetear
rockchu
CHOBiTS
DFalcon
34 posters
2 sayfadaki 5 sayfası
2 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Geri: Anime Türkiye Ekim Sayısı
savage, o bölümü hazırlarken onu unutmuşum, kusura bakma, ama sonraki sayıda yeni güncellemelerinle birlikte yayınlayacağımıza emin ol.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Dergiyi aşırı tembelliğim yüzünden anca indirebildim^^ Gerçekten çok iyi bir çalışma olmuş arkadaşlar,emeği geçen herkesi tebrik ediyorum ^^
Her sayı bence daha iyi oluyorsunuz. Anime tanıtımlarınız çok güzel. Dili hepiniz iyi kullanmışsınız (çzellikle ben en çok Grave of the Fireflies'ın tanıtımını çok beğendim)
Ancak Samurai Champloo'nun tanıtımından yapmadan önce Cowboy Bebop'unkini yapsanız daha iyi olurdu bence. Çünkü yazı da Samurai Champloo'da yer yer Cowboy Bebop'a göndermeler yapılmış denilmiş zaten CB, Samurai Champloo'dan daha önce çıktı ve tüm zamanların en iyi animelerinden biri oldu. Ama Yoko Kanno'yu tanıtmanız ve real folk blues'u çalmanız beni mest etti.
Vallahi dergiyle ilgili diyecek birşey yok. Başarılar yayın hayatınızda.
Ancak Samurai Champloo'nun tanıtımından yapmadan önce Cowboy Bebop'unkini yapsanız daha iyi olurdu bence. Çünkü yazı da Samurai Champloo'da yer yer Cowboy Bebop'a göndermeler yapılmış denilmiş zaten CB, Samurai Champloo'dan daha önce çıktı ve tüm zamanların en iyi animelerinden biri oldu. Ama Yoko Kanno'yu tanıtmanız ve real folk blues'u çalmanız beni mest etti.
Vallahi dergiyle ilgili diyecek birşey yok. Başarılar yayın hayatınızda.
hipernova- Hiraishin Manga
Her sayı bence daha iyi oluyorsunuz. Anime tanıtımlarınız çok güzel. Dili hepiniz iyi kullanmışsınız (çzellikle ben en çok Grave of the Fireflies'ın tanıtımını çok beğendim)
Vallahi dergiyle ilgili diyecek birşey yok. Başarılar yayın hayatınızda
Sagol ;önerilerin ve düşüncelerin için.Ben yazmayınca dergi birden güzelleşti heralde. Seni de ilerde dergideki çalışmalarda görmek isteriz...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Ya ben indiremiyorum keşke bir alternatif verseydiniz Neyse ben zaten çooook güzel olduğundan çok eminim :D Yorumlar içinde teşekkürler arkadaşlar(gerçi benim konu yayınlandı mı bilmiyorum ama...)
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Merak etmeye devam.Güzel bir çalışma olduguna inanmana sevindim...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
ya bir 4share koysan bedi :D
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
sonunda okuyabildim çok beğendim, emeği geçen herkese teşekkür ederim
evet bende okuyabildim ve hayal kırıklığı yok tam beklediğim gibi çok güzel bir çalışma olmuş ellerimize sağlık vallaha :D
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
belki sizde merak etmişsinizdir en azından ben merak ediyorum derginin kaç kere indirildigini bildigim kadarıyla 4share de kaç kere indirildiğini gösteren sayaç var bir dahaki sayıyı oraya yüklerseniz kaç kere indirildigini görebiliriz tabi sizin içinde uygunsa
bu arada dergi bitturkte eylül ve agustos sayıları torrent olarak mevcut agustos sayısını arkadaşım yüklemiştim ona tekrar hatırlattım son sayıyıda yakında yayınlar şuanda eylül sayısı:176, agustos sayısı:116 kere indirilmiş
bu arada dergi bitturkte eylül ve agustos sayıları torrent olarak mevcut agustos sayısını arkadaşım yüklemiştim ona tekrar hatırlattım son sayıyıda yakında yayınlar şuanda eylül sayısı:176, agustos sayısı:116 kere indirilmiş
Darkcity87- Encoder
Ruh Hali :
yaptiginiz dergiyi takipteyiz türk anime severlere bu hizmeti yaptiginiz için tesekkürler.ekim sayısını az önce yükledik bittürk e insallah bu sayıda daha öncekilerin cok üzerinde bir hit e ulasırız.
CESET- Mesaj Sayısı : 4
oh oh, iyice yayıldık ya bu gidişle Anime severler çoğalacak sayemizde
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
İndiriyorummM
kapak çok hoşuma gitti umarim içide bi o kadar güzeldir
kapak çok hoşuma gitti umarim içide bi o kadar güzeldir
YourSelf-San- Yeni Üye
Ruh Hali :
kapaklar çok güzel içerik ondanda güzel :D
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Artık her ayki derginizin yeni sayısını merakla bekliyorum.Bu sayınında harika olduğuna eminim ve şu an indiriyorum.Dergide emeği geçen herkese çok teşekkür ediyırum
Bittürk te yayınladıgımız Anime Turkiye Ekim 2008 Sayisinı su an için 94 kişi in dirmiş gelecek sayınızı dört gözle beklemekteyiz.
CESET demiş ki:Bittürk te yayınladıgımız Anime Turkiye Ekim 2008 Sayisinı su an için 94 kişi in dirmiş gelecek sayınızı dört gözle beklemekteyiz.
teşekkürler bilgi için ceset, bayağı bir indirilmiş yav
bizler sizlere tesekkürü bir borç biliriz.
İndirdim ve her zaman ki gibi çok beğendim.Ayrıca bu sayıda hangi anime müziklerini kullandığınıda yazmanız harika olmuş.Çift kapakta çok büyük bir artı doğrusu
Dergiye bakmaya anca fırsatım oldu. Yine çok iyi bir iş çıkarmışsınız, dergi giderek gelişmeye başladı. Emeği geçenlerin elleri dert görmesin.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
2 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
2 sayfadaki 5 sayfası