Japon Anime Otobüsleri (xD)
+17
yuna
resurgam
Shiniko
sakura hime
bluetear
Harusame
SPAWN-TheUndead
Unde®kaN
spartiate
Desire
lantis
savage garden
CHOBiTS
RoMe
Akuma_Blade
edemirci44
Daichi Hikomi
21 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Japon Anime Otobüsleri (xD)
İnternette bi' Anime sitesinde geziniyorken ilginç (ama kawaiii xD ) otobüs resimlerine rasladım ve bilmiyorum niye ama buraya koymaya karar verdim.Lafı fazla uzatmadan resimleri koyuyorum:
Sh*t! xD Keşke bizim buradada olsa bunlardan xD Turkiye'de vardır belki ama pek sanmıyorum.Bildiğim kadarı ile Anime'ler çizgi film olarak görünüyor.Herneyse... xD
Sh*t! xD Keşke bizim buradada olsa bunlardan xD Turkiye'de vardır belki ama pek sanmıyorum.Bildiğim kadarı ile Anime'ler çizgi film olarak görünüyor.Herneyse... xD
Daichi Hikomi- Mesaj Sayısı : 9
Geri: Japon Anime Otobüsleri (xD)
Çok güzellermiş, paylaştıgın için teşekkürler.Şen şakrak
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Gundam heykeli ve resimleri dolu bir tren istasyonu olduğunu, her durakta "Tobe Gandamu!" , gün sonunda hoparlorden "Eien ni Amuro" çaldığını bilsem ben de elbet o ülkede yaşamak isterim.
Bahsettiğim tren istasyonu[/quote]
Bahsettiğim tren istasyonu[/quote]
Akuma_Blade- Moderator
Çok ilginç görüntüler, adamlar animeyle içli dışlı yaşıyorlar. Aslında bir gitmek gerek Japonya'ya, AnimemanganTR olarak böyle bir etkinlik yapsak kim katılırdı acaba??
Sparti- tur sorumlusu, organizasyon
Bedifeci- konaklama, resmi işler
beyaz- gezi rehberi
beyaz- gezi rehberi
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Bende otobüste muavin olayın bari.
eline saglık hoş bir paylaşım olmuş.Amaresimlerdeki animler hep çocuksu serielr.
eline saglık hoş bir paylaşım olmuş.Amaresimlerdeki animler hep çocuksu serielr.
Çok ilginç görüntüler, adamlar animeyle içli dışlı yaşıyorlar. Aslında bir gitmek gerek Japonya'ya, AnimemanganTR olarak böyle bir etkinlik yapsak kim katılırdı acaba??
beyaz- gezi rehberi
ben de orayı burayı fotoraflayan masum Adanalı rolündeyim XD
Savage sen uzaylı gören masum köylü olmucan otobüste.Arka 5 koltuk yerine mangal koyacagız sen orda yolculara adana kebebı yapcan.anlaştıkmı.
tamam yaparım acısı bol olur ama yok acılı yiyemem diyen varsa tekmeyi basarım aşağı atarım XD
Millet heyecan yapmayın otobüsle gitmiyoruz ya, uçakla gideceğiz olursa, bu işlerin dışında, anime organizasyonlarını Chobits ve lantis yapar savage de dil uzmanımız olur.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Sende gel Desire hep beraber gezeriz, bende nereye gittiğimizi bilmiyorum
Ben bu otobüslere binmek istiyorum ama elimden tutup gezdirecek birisi de olursa iyi olur
Beyaz Savage dil uzmanı yapmayalım simdi japonlara dil uzatır hakkımızda kötü izlenim bırakır mazallah.
Kahretsin şu yaşımı silmeliyim bebeklik yapamıyorum kimi yaparsanız yapın sadece beni çekik gözlü arkidişlerle tanıştırın yeter
haha ben kebab yaparken sizler sakura toplarsınız top ip lastik oynarık - çember çeviririk Honşu adasına doğru XD
Fujiyama'nın tepesinden koşarık koşarık koşarıkkkkk uçarız sakince huzur kaplı bulut gibi....
Fujiyama'nın tepesinden koşarık koşarık koşarıkkkkk uçarız sakince huzur kaplı bulut gibi....
Yemek demeyin bana zaten çok açım utanmadan gelirim misafirliğe vala hem de öle ne bulduysan onu yersin lafları sökmez bana
kura çektim, savage hepimize sucuklu yumurta yapıyor:D cumhuriyet sucukları meşhurdur afyonun(bi tane daha avrdı ama unuttum:D)... yanında bi lokum yedik mi tamam:D herkes biletini alsın akşam 11de afyonda buluşuoz:D
Azımdan lafımı aldın ya Sparti, Afyona oradan da Japonya'ya daha iyi olur hem midemiz de boş yola çıkmamış oluruz. :bom:
Not: Konu mahvoldu bu arada.
Not: Konu mahvoldu bu arada.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
ne biliyim valla en zayıf yerimden geldiler ( mide:D )... japonyadada o otobüslere binip şehir turu atarız (konuya geri döndüm:D)...
beni unutursanız ayıp olur :D
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası