Naruto facebookta
+8
spartiate
Byakko
Zax
Hitokiri
silindi
Rendan
Unde®kaN
dArkAnimAgiciAn
12 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Naruto facebookta
"Kasırga Günlüğü" adlı biri facebookta "Naruto:Shippuuden Severler" adlı bir grup açmış.BEN katıldım.siz de katılın adımızı facebookta duyuralım
dArkAnimAgiciAn- Mesaj Sayısı : 12
Geri: Naruto facebookta
face hesabım yok
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Adımızı facebookta neden duyuracaz anlamadım. Duyurmamız gerekeni anime forumlarında zaten duyuruyoruz. Naruto'yu artık konuşmayı söken bebekler bile biliyor. Çok gereksiz bir katılım.
Reklam kokan hareketler?
silindi- Isınan üye
o yüzden mi naruto dediğim herkes bana şaban gibi bakıyo ister katılın ister katılmayın o grubu açan kişi zaten toplayacağı kadarını toplamış bence gerisi sadece eziklik
Zamanla öğrenirsin anime kavramını ve kültürünü
Naruto ve bleach izleyerek animesever olunmaz, carta curta üye olmakla anime sever olunmaz, sağda solda reklamla olunmaz da olunamaz devam eder gider....
Naruto ve bleach izleyerek animesever olunmaz, carta curta üye olmakla anime sever olunmaz, sağda solda reklamla olunmaz da olunamaz devam eder gider....
En son Hitokiri tarafından Ptsi 20 Ekim - 17:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Ve üye yapmaya çalıştığın yere kimse gelmeyince "zaten toplayacağı kadarını toplamış" diyerek üste mi çıktın şimdi sen Sen bir Naruto fanıysan ben senin başka hiçbir animeden haberin olmadığına %100 eminim (Tabi sağda solda Pokemon'du, Digimon'du ya da bu aralar herkesin dilinde olan Death Note gibi sadece adlarını duyduğun ve özentiliğinden izlediklerini saymıyorum ).
dArkAnimAgiciAn demiş ki:o yüzden mi naruto dediğim herkes bana şaban gibi bakıyo ister katılın ister katılmayın o grubu açan kişi zaten toplayacağı kadarını toplamış bence gerisi sadece eziklik
Tamam da kızacak bir şey yok ki?
Bu kadar bozulmana gerek yok, ben hala Naruto izliyorum ama grubuna üye olmadım diye de birinin gelip tatava yapması komiğime gidiyor açıkçası.
silindi- Isınan üye
Rendan demiş ki:Ve üye yapmaya çalıştığın yere kimse gelmeyince "zaten toplayacağı kadarını toplamış" diyerek üste mi çıktın şimdi sen Sen bir Naruto fanıysan ben senin başka hiçbir animeden haberin olmadığına %100 eminim (Tabi sağda solda Pokemon'du, Digimon'du ya da bu aralar herkesin dilinde olan Death Note gibi sadece adlarını duyduğun ve özentiliğinden izlediklerini saymıyorum ).
Lan digimona laf yok geçmişe saygı
Byakko- Yeni Üye
Özentiliğini vuguladım birader sen alınma ben de severim Digimon'u. Facebook'ta kuralım biz de Digimon ekibimizi. Girmeyen eziktir
Animeye sadece Naruto takipçiliğiyle devam edenlere de şahsen "özenti" denmesini kabul etmiyorum ben. Üzerinize alınmayın ama bu da terbiyesizlik.
Konuyu açan arkadaş kısaca "Facebook'ya grup açtım, gelin üye olun" diyebilirdi ama demedi. O onun yaşına bağladığım bir durum.
Ama yani Naruto'yu da bu kadar küçültmeyin bence.
Terbiyesizliğimiz affola tabi, bizim de yaşımıza verilsin. Daha genciz...
Konuyu açan arkadaş kısaca "Facebook'ya grup açtım, gelin üye olun" diyebilirdi ama demedi. O onun yaşına bağladığım bir durum.
Ama yani Naruto'yu da bu kadar küçültmeyin bence.
Terbiyesizliğimiz affola tabi, bizim de yaşımıza verilsin. Daha genciz...
silindi- Isınan üye
naruto shippuuden izledim sanıorım ilk 50 bölümü sıkıldım bıraktım... bleach izlemedim(ama bir fırsat bulup indirsem izliycem, izlemem demiyorum:D) ... sevenleri çok "özenti" demek bencede ağır olur, çünkü pek çok kişi animeleri böyle tanıyor(pokemon->naruto->death note şeklinde)... grubunu kuran kursun, isteyen katılır isteyen katılmaz... zaten facebookta hesabım bile yok:D
hic unutmuyorum pokemon resimleri icin iki haftalik okul harcligimi biriktirip super bi' defter almistim, resimleri buna yapistirmistim. pokemon zamaninda neydi be abi. lise yillarimda bile bu defteri yanimda tasir ders aralarinda gizli gizli resimlere bakardim. sisman, simarik zengin cocuklari son model cep telefonlariyla okula gelirken, ( o zamanlar her mahalleye bi' tane cep telefonu dusuyor, veya ben cok fakir bi' mahallede oturuyorum ) ben ilkokulda biriktirdigim parayla aldigim defterle yetiniyordum. ama simdik bende zenginlestim, inanilmaz derecede param var. para havuzlarinda yuzuyor, burnumu 1000' lik ( ytl degil, dolar ) yesillere siliyorum. neyse, oyle iste.
zaten onun yüzünden dolar fırladı, bakıldı nico burnunu siliyor dediler paranın kıymetini artıralım
üzgünüm ama sen arabaya düdüt derken ben animenin ne olduğunu biliyodum ayrıca yanlızca naruto ve bleach değil her şeyiyle bildiğim 18 seri ismi var sen türkçeyi öğrendiğinde de ben japonca çalışıyodum haberin olsun
dArkAnimAgiciAn demiş ki:üzgünüm ama sen arabaya düdüt derken ben animenin ne olduğunu biliyodum ayrıca yanlızca naruto ve bleach değil her şeyiyle bildiğim 18 seri ismi var sen türkçeyi öğrendiğinde de ben japonca çalışıyodum haberin olsun
Tabi bu yorum daha da saçma sapan olmuş, iltihaksız gereksiz ve cahilce olmuş.
Benim 4000 küsür tane anime serim var ama eminim ki hiç animesi olmayan ve benden iyi bilen birisi vardır.
Oturup birilerini "18" tane animeyle yargılayacak kadar ne sanıyorsun kendini?
Birileri arabaya düdüt derken ya sen daha doğmamıştın, veyahut doğmuşsan bile, kişisel gelişim seanslarına katılmanı öneririm.
Yapıcı yorumlar yapmaya özen gösterelim, sadece saldırmak için 13 yaşından sonrası pek efektif olmuyor...
Ama 12 - 17 yaşları arasında ben de bayağı duygusaldım. Benim beğendiğim şeylere laf ederlerse saldırıya geçiyordum. O yüzden haklısın bir bakıma da ama yani herkesin aynı pencereden bakmasını beklememen lazım.
silindi- Isınan üye
bunlar bikere Türkiyede yayınlananların dışında ayrıca benim bildiğim dünya da toplam yalnızca 738 anime serisi vardı seninki bölüm olmasın burda biraz sen cahil kalıyosun ama... bu arada sen bu 18 seriye kurban ol olur mu?............................
bide ben animede seyrettiğimin 10 katını manga olarak okumuşumdur(tabi ki aynı seriler diil) hesapla artık matematiğin yetiyosa
Benim zaten senin kadar izlemiş ya da biliyor olmama imkan yok, ona eminim ama bunu da bağırarak söylemen biraz yakışıksız kalmıyor mu?
silindi- Isınan üye
seninde orda beni ezme çalışmaların yakışık alıyomu?
benim amacım kötülük değil ben yalnızca haber veriyim dedim pişmanda oldum hiçbişey için değmezmiş ama kaç gündür bana gelen ilk ceveba kızgınım ve kasırga zaten benim burda anıtım yapmamı istemiodu dediği oldu
Ben seni ezmeye çalışsam, nefes alamazdın şimdi.
Yaşına binayen yaptığın ile biraz meşrep usulünden lakırdı yapıp geçildi.
Bir kere "Facebook'ta grup açtım, katılır mısınız?" demeyi becerebilseydin, hiçbir sorun çıkmayacaktı.
Ya da "Ben Naruto'ya bayılıyorum, aratırsanız bir sürü Facebook grubu görebilirsiniz. Katılmak ister misiniz?" de diyebilirdin.
Tüm olay senin "aaaa bakın ne olmuş" mantığında gelmen ve insanların Naruto fikirlerine fütursuzca kulp bulabileceğini sanmandı.
Tekrar söylüyorum bak, bu kadar haras bir kere varamazsın. Biraz çeki düzen ver kendine.
Bir yandan da haklısın, 10 kişi bana saldırsa, ben de kılıç kalkan kuşanırdım. Ama savaşın en basit mantığı, haklı olduğunu karşı tarafa kabul ettirebilmek ve rakibinin güçsüz kanadına yüklenmektir.
1. Bu bir savaş değil.
2. Biz düşman değiliz.
3. Sen de düşman değilsin
4. Haklı da değilsin.
5. Emin ol şu an karşındakiler arasında en az zarar verebileceğin bölgedesin.
Ben sana bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum. Yoksa herkes bilir ayar verip bir sürü laf kalabalığı yapmayı. 30'lu yaşlarında anlayacaksın bu dediklerimi ama daha erken sanırım.
Ek not: Madem sordun, hayır bölüm değil. En az o kadar anime, yaklaşık 10.000 küsür tane de manga var arşivimde. Ve bu o kadar inanılmaz bir şey değil. 1994 yılından bugüne kadar internetle gelmiş biri olduğumu düşünürsem, az bile diyebilirim.
Gerçi Telekom'un da suçu, daha yaygın internet şebekelerine ve süratlere izin vermesi gerekirdi.
Yaşına binayen yaptığın ile biraz meşrep usulünden lakırdı yapıp geçildi.
Bir kere "Facebook'ta grup açtım, katılır mısınız?" demeyi becerebilseydin, hiçbir sorun çıkmayacaktı.
Ya da "Ben Naruto'ya bayılıyorum, aratırsanız bir sürü Facebook grubu görebilirsiniz. Katılmak ister misiniz?" de diyebilirdin.
Tüm olay senin "aaaa bakın ne olmuş" mantığında gelmen ve insanların Naruto fikirlerine fütursuzca kulp bulabileceğini sanmandı.
Tekrar söylüyorum bak, bu kadar haras bir kere varamazsın. Biraz çeki düzen ver kendine.
Bir yandan da haklısın, 10 kişi bana saldırsa, ben de kılıç kalkan kuşanırdım. Ama savaşın en basit mantığı, haklı olduğunu karşı tarafa kabul ettirebilmek ve rakibinin güçsüz kanadına yüklenmektir.
1. Bu bir savaş değil.
2. Biz düşman değiliz.
3. Sen de düşman değilsin
4. Haklı da değilsin.
5. Emin ol şu an karşındakiler arasında en az zarar verebileceğin bölgedesin.
Ben sana bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum. Yoksa herkes bilir ayar verip bir sürü laf kalabalığı yapmayı. 30'lu yaşlarında anlayacaksın bu dediklerimi ama daha erken sanırım.
Ek not: Madem sordun, hayır bölüm değil. En az o kadar anime, yaklaşık 10.000 küsür tane de manga var arşivimde. Ve bu o kadar inanılmaz bir şey değil. 1994 yılından bugüne kadar internetle gelmiş biri olduğumu düşünürsem, az bile diyebilirim.
Gerçi Telekom'un da suçu, daha yaygın internet şebekelerine ve süratlere izin vermesi gerekirdi.
silindi- Isınan üye
benim bilgim bu kadarına yetiyomuş pardon ama sizin de öyle tepki vermeniz gerekmezdi evet anlatımım kötü olabilir ama okulda da böyleyim ve hem grubu ben kurmadım hemde yeni bi matematik formülü öğrenmiş gibi heyecanlandım beni tanırsan anlarsın lise-1 deyken bana sen hala küçük çocuklar gibisin bu okula nası geldin diyolardı huy naaaparsın ayrıca tekrar özür dilerim ve şunu söylemek istiyorum ki asla ezilmelerin altında kalmam
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» NARUTO SUPER HITS 2006-2008 ve NARUTO ALL STARS
» Naruto
» Naruto OST
» Naruto OST
» Naruto Shippuuden
» Naruto
» Naruto OST
» Naruto OST
» Naruto Shippuuden