Tv Dizileri tavsiye vs. topiği:)
+45
gundamaster
wiL-
Desire
yuuki_cross
Malkav
meyday
scoutcrawler
kamer41
SheaN
Unde®minE
AnTiOkSiDaN
Seifukusha
Squaw
Misafir
ihtome
Hei_(BK201)
lafolya
Ryoko Yoichi
sera myu
özz
Susano'o
jax
FindaSoul4$ale
Sonvaynard
Akuma_Blade
Shiniko
bLue-Dragon
cb_spike
resurgam
new_cellie
cynthia
edemirci44
BaZZeR
Darkcity87
sakura hime
Hanajima
achie-san
savage garden
MetatroN
lantis
silindi
Rendan
rockchu
Byakko
spartiate
49 posters
6 sayfadaki 6 sayfası
6 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Geri: Tv Dizileri tavsiye vs. topiği:)
Minivoada dediğin gibi arattım ama az çıktı. Mesela Supernatural indirmeyi düşünüyordum.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Smallvillage, hereos, Terminator vs. vs. gibi diziler için en iyisi sanırım "RS,MU" www.torrentz.com`dan çıkan tüm linkler (toplu linkler) genellikle her zaman kötü olur yani seedleri düşük olur. :S Buna giren siteler ise "Mininova, Monova, Sumotorrent, vs. vs." J-Downloader kullanın derim premium varmış gibi çekiyorum valla Rapidden. :X
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
http://eztv.it sitesinden bu dizilerin hepsini bulabilirsin Özkan.bLue-Dragon demiş ki:Ben birçok diziyi izlemek istiyorum hepsi nerden baksan 1 saatlik yada 45 dakikalık. Dvd playerda izlemek istiyorum ama avide bulamıyorum. Bulsamda yavaş iniyor. Torrent olarak bulabileceğim site var mıdır? Diziyle ilgilenen arkadaşlar bilir
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
Kesin yazılmıştır ama My name is Earl dizisini baştan izliyorum. Pek dikkatli izlememişim ilk seferinde belli ki. Özellikle şu konuşmaya diziyi durdurup 15 dk güldüm
Kısaca, süper dizi, izleyin.Earl: Joy, do you remember a few months ago when Dodge was scared of the dark?
Joy: Yeah. Unfortunately, that was my fault, 'cause when he heard us having se.x, I told him it was me fighting off the wolf man.
Earl: So how did you cure him?
Joy: Unfortunately, he got brave one time and walked in trying to save me and saw there was no wolf man. Just Darnell plowing me.
Darnell: He still won't look me in the eye.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
evet my name is earl harika dizi
ben size breaking bad ve bir türk dizisi olan 1 kadın 1 erkek dizisini öneriyorum
ben size breaking bad ve bir türk dizisi olan 1 kadın 1 erkek dizisini öneriyorum
Kesinlikle yine geniş aile diyorum
bu haftaki bölümde yerlere düştüm gülmekten resmen..
bu haftaki bölümde yerlere düştüm gülmekten resmen..
- Spoiler:
- En çok güldüğm yer cevahir tam gidrken.şukufeye bilalı ben dövmedim diyip gerçekte döven adamları çağırıp bak bilal abilere ilişki teklif etmiş demesiyle hem biz hem de alt komşulardan kahkaha yuükseldi
Of Özkan çok oldun derseniz ama ya mp4 güzel görüntü türkçe altyazı rapid olmayan torrentte olmayan bir site arıyorum. Böyle bir site buldum ancak türkçe dublajlı paylaşım yapıyorlar türkçe altyazı yok. Neden mp4 derseniz 300 mb olupta çok güzel görüntüler var deneyin
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Geniş Aile Gülmekten yerlere yatıyorumm XD
Underfined- animeso
Ruh Hali :
stargate atlantis... 5 günde 20 bölüm izleyip ilk sezonu bitirdim... ikinci sezona da bu hafta içi başlarım... bilim kurgu meraklıları kaçırmasın
Dexter derim başka bir şey demem, nasıl olduysa 4.sezonunun ilk bölümü de düşmüş internete. Süper bir bölümdü, ikincisini dört gözle bekliyoruz.
- Spoiler:
- Baba Dexter sahnesi müthiş ötesi...
the big bang theory :son zamanlarda beni en çok güldüren, neşe kaynağım.
true blood: her çıkan bölüme atladığım, kitabından uyarlanmış dizi/film arasında en iyisi.
supernatural: ilk sezonları tavsiye kesinlikle, ama sezon ilerledikçe sıkmaya başladı sanırım bende.
true blood: her çıkan bölüme atladığım, kitabından uyarlanmış dizi/film arasında en iyisi.
supernatural: ilk sezonları tavsiye kesinlikle, ama sezon ilerledikçe sıkmaya başladı sanırım bende.
- Spoiler:
- öyle ki, dean'ın ilgi alanına melekleri de soktular yeni olay olması için .
arcueid- Yeni Üye
Ruh Hali :
6 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
6 sayfadaki 6 sayfası