Tv Dizileri tavsiye vs. topiği:)
+45
gundamaster
wiL-
Desire
yuuki_cross
Malkav
meyday
scoutcrawler
kamer41
SheaN
Unde®minE
AnTiOkSiDaN
Seifukusha
Squaw
Misafir
ihtome
Hei_(BK201)
lafolya
Ryoko Yoichi
sera myu
özz
Susano'o
jax
FindaSoul4$ale
Sonvaynard
Akuma_Blade
Shiniko
bLue-Dragon
cb_spike
resurgam
new_cellie
cynthia
edemirci44
BaZZeR
Darkcity87
sakura hime
Hanajima
achie-san
savage garden
MetatroN
lantis
silindi
Rendan
rockchu
Byakko
spartiate
49 posters
2 sayfadaki 6 sayfası
2 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Geri: Tv Dizileri tavsiye vs. topiği:)
ben TNT de Hornblower ı çok seviyodum yaa, maalesef göremiyorum bu sıralar. Kaldırırldı herhalde, hala çıkıyorsa bana ne zaman çıktığı hakkında bilgi verirseniz çok seviniriimm!
yeni bir dizi indirip izlemeye başladım güzel bir diziye benziyor
legend of the seeker biraz xeyna vari bir dizi
legend of the seeker biraz xeyna vari bir dizi
cb_spike- Isınan üye
Ruh Hali :
evt how i met your mother gerçekten çok hoş bi dizicynthia demiş ki:How I Met Your Mother dışında gerisi yalan
bi de yeni sezonu cnbc-e de görebilsem çok mutlu olucam.
Hanajima- Aktif üye
Ruh Hali :
Yeni sezonun ilk bölümleri hayal kırıklığına uğratabilir ama 5. bölüm ve sonrası bomba Haftaya 04x08 çıkıyor.
yine en sevdiğim dizilerden birini yazmayı unutmuşum =)
desperate housewives (Umutsuz Evkadınları )
özellikle sezon finali akıllarda bir çok soru işareti bıraktı
desperate housewives (Umutsuz Evkadınları )
özellikle sezon finali akıllarda bir çok soru işareti bıraktı
Hanajima- Aktif üye
Ruh Hali :
bu desperate hw. bi ben sevemedim heralde ya:S valla nedense bana itici geldi o dizi, o yüzden 1. sezonda bıraktım... şu sıralar yeni dizi arayışı içindeyim, bakalım bir forumlara dalayım neler çıkacak:D
eğer izlemediysen firefly diye bir dizi var 14 bölümlük bir dizi ben gerçekten beğendim
hımm olur valla lantis izlerim... hazırda 14 bölmü olmasıda güzel bir süre idare eder beni:D
South Park ıda unutmuşum neredeyse tüm sezonlarını izledim Ama south parkı cnbc-e çevirisi ile izlemek ayrı bir zevk oradaki çevirmenin argo sözler için uydurduğu ilginç kelimeler seriyi dahada güzelleştiriyor. Zaten Cartman beni koparıyor hastasıyım elemanın Argo olması sorun olmayan izleyiciler için şiddet ve hiddetle tavsiye olunur.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
The Simpsons-South park ayrı olay Ama fazla dizide seyretmiyorum sürekli pc başı ve ders
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Hala izliyor olsaydım Prison Break'i önerebilirdim ama 3. sezonu kaçırdığımdan dolayı bir soğuma gerçekleşti.
South Park'ın hastasıyız zaten Bir de Terminator'a biraz baktım da güzele benziyor.
Onun dışında Cold Case ya da Without A Trace önerebilirim.
South Park'ın hastasıyız zaten Bir de Terminator'a biraz baktım da güzele benziyor.
Onun dışında Cold Case ya da Without A Trace önerebilirim.
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
Cold Case ve Without a Trace müthiş hakikaten. Ama TV izleyesim yok şu sıralar.
ben şu anda firefly ve jericho indiriyorum... jericho'nun askerdeyken izledim birkaç bölümünü, hoşuma gitmişti sanırım izliycek bir şey buldum...
lantis demiş ki:ben nedense bu avrupa yakasını hiç sevemedim esprileri hiç güzel gelmiyor bana arkadaşlarım çok övmüşlerdi izledim bir kaç bölüm ama sonunu zor getirdim
maalesef katılıyorum
Kamen Rider Faiz gibi kimilerine feci Power Ranger çakması gelebilecek bir diziye bile feci bağlanıp 1 haftada 25 bölümünü izlemiştim ama Avrupa Yakası'na bir günden bir güne bölüm bitiremedim.
Sadece Ata Demirer'in RX 79 Ground Type Gundam t shirt'i giydiği bölüme bakakalıp 10 dk fazladan dayanabilmiştim o kadar :p
Akuma_Blade- Moderator
Artık ne kadar TV izlemeyi bırakmışta olsam, dizi izlerdim. Herkez artık dizi izliyor o yüzden dizi bıraktım. Anime de nasııl spoiler yerseniz dizide de aynı şey olabiliyor. Çok kötü durumlar oluyor. Hiç izliyesim kalmıyor, neden izliyeyim ki? ? ? (Animede bir dizidirde neyse...) Aklınıza tabi şöle bir soru gelecektir, "Sen diziyi bıraktın, kesin animeyide bırakırsın, eğer türklerin çoğu izlemeye başlarsa" böyle birşey olamaz, olmicak. Çünki Anime farklı ayrıca hiç bir türlü spoiler yemem, spoiler yediğim seriyi ise bir daha izlemem zordur. Misal "Naruto" ... (Konudan mı uzaklaştım ne ) Dizilerde "Smallville" ile "SouthPark" hoşuma giderdi izlerdim, South Park zaten herkezin hoşuna gider kesinlikle tam bir komedi dizisi, adamlar harbi yapıyor. Smallville de ise "Süperman" i konu aldığı için ilgimi çekiyor. Bazı yerleri ne kadar saçmada olsa(saçmadan kastım doğaüstü güçler degilde, bir nevi salaklık) izlemeye değiyor. Lost u zaten izlemem önüne gelen kişi spoiler veriyor, aynı şekilde Heroes de de...
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
Battlestar Galactica'yı herkesin izlemesini öneririm.
Bilim kurgu temalı olsa da dizinin psikolojik ve gerçekçi yönü beni tavlayan asıl etkenler.
Dünyada yapılmış en iyi dizi falan hatta,bana kalsa.
Bilim kurgu temalı olsa da dizinin psikolojik ve gerçekçi yönü beni tavlayan asıl etkenler.
Dünyada yapılmış en iyi dizi falan hatta,bana kalsa.
malcolm in the middle öneririm.
her ne kadar finali gerçekleşmiş olsa da Tnt de yeniden yayınlanmakta =)
tavsiye ederim ^^
her ne kadar finali gerçekleşmiş olsa da Tnt de yeniden yayınlanmakta =)
tavsiye ederim ^^
Hanajima- Aktif üye
Ruh Hali :
lost dün başladı... 5. sezona ait ilk 2 bölüm, dün şanslı izleyiciler tarafından seyredildi... ancak hala torrent piyasasına 1. bölümü düşmedi, 2. bölüm eztv tarafından yayınlanmış olsada bir olmadan anlam ifade etmiyor... akşama kadar yayınlasınlar ya, çatlarım ben bu gece izleyemezsem... mümkünse HD olarak:D
cynthia demiş ki:Asıl heyecan şimdi başlıyor, hafta hafta bekleyemezsiniz ki
vallaha şu an keşke biri evde torrentini indirmeye başlamış olsa... (tabiki yok öyl biri:D)
ya valla dediğin gibi bunca ay sabrettik ama artık haftalar geçmek bilmeyecek cyn:D
kaç kişi izliyor bilmiyorum ama ben supernatural i beğenerek izliyorum.özellikle bu sezon çok iyi bir çıkış yaptılar.doğaüstü olaylar üzerine kurulu bir dizi(demons,hayalet,vampir,kurtadam vs.).herkese tavsiye ederim
jax- Mesaj Sayısı : 7
Ruh Hali :
lost'a bir türlü ısınamadım.
supernatural'a bayılırım, özellikle dean ve arabası bir ekoldür.
heroes'un ilk sezonu daha güzeldi, sonraları gereksiz uzatmışlar. lost gibi olur sanırım.
battlestar galactica gerçekten harika, tr altyazıları her nekadar berbat ötesi olsa da, izlemesi keyif veriyor. (give us a little space here, çeviri: bize küçük bir uzay verin) (you know the drill people, çeviri: matkabı tanıyorsunuz, insanları) (starboard deck, çeviri yıldız güvertesi) kim çevirmişse çevirme programına atmış ve aynen bırakmış.
dexter - iki sezon izledim, fena değildi.
sonu önceden senaryo şeklinde yazılmamış, tutarsa yazmaya devam ederiz şeklinde giden dizileri de ayrıyeten sevmiyorum.
supernatural'a bayılırım, özellikle dean ve arabası bir ekoldür.
heroes'un ilk sezonu daha güzeldi, sonraları gereksiz uzatmışlar. lost gibi olur sanırım.
battlestar galactica gerçekten harika, tr altyazıları her nekadar berbat ötesi olsa da, izlemesi keyif veriyor. (give us a little space here, çeviri: bize küçük bir uzay verin) (you know the drill people, çeviri: matkabı tanıyorsunuz, insanları) (starboard deck, çeviri yıldız güvertesi) kim çevirmişse çevirme programına atmış ve aynen bırakmış.
dexter - iki sezon izledim, fena değildi.
sonu önceden senaryo şeklinde yazılmamış, tutarsa yazmaya devam ederiz şeklinde giden dizileri de ayrıyeten sevmiyorum.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Lost'a ısınamayanlardanım maalesef.
Güzel bir komedi için That 70's Show/How I met your mother.
Aksiyon için Prison Break
Her şey için Heroes öneririm her zaman.
Güzel bir komedi için That 70's Show/How I met your mother.
Aksiyon için Prison Break
Her şey için Heroes öneririm her zaman.
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
polisiye sevenlere;cold case, without a trace, csı(ben lasvegas olanı daha çok sevmiştim ama ny da idare eder fazla abartı ama)
komedi olarak;how ı met your mother, coupling, my name is earl
komedi,romantizm; pushing daisies
gizem sevenlere; x files, ghost whisperer,4400
hastane dizisi; er, house
uzay, gizem, felsefe,psikoloji,mitoloji,aksiyon sevenlere; galactica
fantastik; heroes(bence de 1. sezon iyiydi)
bunun dışında; prison break, her nekadar izleyemeyecek olsam da dexter ve niptuck (cnbc-e de gösterilmeyecekler sanırım yeni sezonları; sansürrr )
şimdilik bu kadar aklıma geldi...
komedi olarak;how ı met your mother, coupling, my name is earl
komedi,romantizm; pushing daisies
gizem sevenlere; x files, ghost whisperer,4400
hastane dizisi; er, house
uzay, gizem, felsefe,psikoloji,mitoloji,aksiyon sevenlere; galactica
fantastik; heroes(bence de 1. sezon iyiydi)
bunun dışında; prison break, her nekadar izleyemeyecek olsam da dexter ve niptuck (cnbc-e de gösterilmeyecekler sanırım yeni sezonları; sansürrr )
şimdilik bu kadar aklıma geldi...
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
2 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
2 sayfadaki 6 sayfası