Fruits Basket
+16
sera myu
yuna
Voodoo_Baby
Darkcity87
SaKuRa-SaGoLeRa
CHOBiTS
rockchu
kouta
spartiate
sakura hime
Unde®kaN
lantis
cynthia
nico robin
RoMe
Hanajima
20 posters
3 sayfadaki 4 sayfası
3 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Geri: Fruits Basket
Yok abi 22. bölüm animede 14de denk geliyodu geliba.Bi bu 23. bölümde Mamijinin geçmisini anlatıyor
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
nese bakalım bende bu zamanlarda başlar bitiririm tek takip ettiğim manga bitter virgin di oda o konuyla çok daha güzel bir manga yapılabilirmiş heba etmişler konuyu hayal kırıklığına uğradım ama merak ediosun işte şimdide fruits basket takip edelim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bende şimdi Bitter Virgin'i takip etmeye başlacım ya da claymore devam edicem.Kararsız kaldım
Ruh Hali :
claymore daha iyi gibi görünüyor
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bakıcaz bu arada mangayı dün tekrar okudum ve sanırım animesinden çok farklı olucak.
- Spoiler:
- Shigure acayip kötü birine benzemeye başladı
Ruh Hali :
hadi ya çok merak ettim bu gece mangasının tamamını okuyum ozaman
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ama şunu söyleyim shigure diyince aklıma aya geldide o yüzden söylicem aya nın ilk karşımıza çıktığı sahnedeki kapıdaki görüntüsü şimdiye kadar gördüğüm en güzel erkek çizimlerinden biriydi aynı zamanda kyonun çiziminide çok seviyorum s ancak animede thoru ve yukinin çizimi beni öldürüyor ha bide şu ineğe dönüşen çocuk o siyah-beyaz saç fikri harika bir fikir ve çocuğun kulağında küpe olmasıda çok yakışmış buna rağmen kafasını basık çizmeleri herşeyi batırmış ha bide şu mistik kızın çizimi özellikle saçları çook güzel bunuda dipnot olarak yazıyım dedim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Evet Haru ve mistikin saç muhabeti iyi olmuş. Bu arada animede Harunun saçların doğal rengini nasıl kanıtladığını anlamamıştım.Şimdi birden aklıma geldi:D
Ruh Hali :
bende anlamamıştım ama sen böyle söyleyince sanırım anladım
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
mangaya başladım ilk cilt bitmek üzere animeden farklı ayrıntılar var ama çadır toprak altında kalınca annesininde resminin toprak altında kalması animede uyanınca annesinin resmini görmesi mangadada yukinin annesinin resmini thoruya vermesi olayı tam animeyle manga arasındaki farkı anlatan sembolik bi örnek gibi ne alaka diyebilirsin ama öyle düşündürdü bana
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Yani aslında o kadar da fark yok.Ufak farklar var ama çok mangaya sağdık kalmış.
Bu arada galiba animede de mangada da bazı tamamen farklı bölümler var.
Mesela bu Yuki severler derneği mi ne vardı.Onlar mistik kızın evine gidiyolardı falan o bölüm mangada yok mesela
Bu arada galiba animede de mangada da bazı tamamen farklı bölümler var.
Mesela bu Yuki severler derneği mi ne vardı.Onlar mistik kızın evine gidiyolardı falan o bölüm mangada yok mesela
Ruh Hali :
açıkcası bu söylediğine katılmıyorum bence manga ve anime arasında dağkadar fark var anime mangaya göre okadar yüzeyselki hatta animede bir yerde hatorinin gözünü akito bu hale getirdi diyordu ama ne sebebini söyedi nede hatorinin geçmişinden bahsetti bu arada animede kaıt oynarken kızlar yanlışlıkla kyo ve yuki ye sarılmışlardı baya bi kargaşa çıkmıştı ama mangada böyle birşey yok ayrıca hatırladığım kadarıyla animede kız hatori onu eve konuşmaya çaırdıında gideceğini söyledi ama öyle bir bölüm göstermediler bence manga ve anime arasında çok fazla fark var
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
mangayı okumayı bitirdim
- Spoiler:
- köpein kötü biri olduğunu sanmıyorum daha dorusu heyecanlı olması açısından başta öyle gösterip sonda oda kızn iyi kalpliliğine teslim olacak ve amacından sapıp bencil olmamayı örenicek gibi geliyor
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Evet umarım Tohru Shigureyi kulağından çekerek yolla getirir
Ruh Hali :
:-dk Kyo!!!
(Orda öptüğü tohru dimi yoksa hoş olmaz:D )
(Orda öptüğü tohru dimi yoksa hoş olmaz:D )
Ruh Hali :
büyük olasılıkla o kesinlikle o hatta bizde 1-2 ay içinde örenicez heralde kim olduğunu fruits basket resimlerini indirirken bunun renkli halini gördüm fanart zannettim sonra mangadaki kareyi görünce gerçi biraz kıskanıyorum ama neyse
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ya 100 bölüm var finale daha.1,2 aydan fazla sürer
Ruh Hali :
ya bu resmin final olduğunu sanmıyorum muhtemelen uykusunda tohru çok güzel görünüyor olacak oda dayanamayıp öpücek yani animenin bittiği yerden sonra olur orası kesinde bence finalden çok daha önce biz bu resmi mangada görcez olmazsa aliminia fansub 1 ay hiç bitter virgin çevirisi yapmasın sadece fruit basket çevirsinde şu animenin bittiği yeri geçelim artık
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Gerçekten,bir sürü arkadaşada manganın 23 dail tüm bölümlerini verdim.Herkes sabırsızlanıyor:D
Ruh Hali :
iyi yapmışsın herkese yaymak lazım benimde kendi çapımda bir şebekem var kuzenlere anime sevgisini aşıladım hatta o sevginin içinde boğdum şu an biri lisede diğeri ortaokulda arkadaşlarına anime yi öretiyorlar aldıım haberlere göre ikiside epey biüyük bir grup oluşturmuş o gruptakilerde şimdi çevrelerine yaymaya başlamışlar bende bi taraftan kendi arkadaşlarım içinde yayıyorum böyle böyle büyüyecek bu topluluk
ama şuda varki...
daha kimse animenin a sından habersizken ben kendikendime mangalar çizip anime kritikleri yapıyordum bunun gururunu da üzerimde taşıyorum
ama şuda varki...
daha kimse animenin a sından habersizken ben kendikendime mangalar çizip anime kritikleri yapıyordum bunun gururunu da üzerimde taşıyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Güzel, bişi aklıma geldi.Animede 12 hayvan hepsi gösterilmemiştidimi.Horoz faln geçti mi?
Ruh Hali :
yok ejderha(deniz atı)-köpek-kedi-fare-yılan-domuz-maymun-kaplan-bide hana ya aşık çocuk var-tavşan 2 hayvan eksik
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
o ikisini merak ettim nasıl tiplerdir acaba?
12 hayvanda horozda vardı. Her sabah tüm ana evdekilere teker teker dürterek uyandırıyordur herhalde:Dya da oldukça çapkındır
12 hayvanda horozda vardı. Her sabah tüm ana evdekilere teker teker dürterek uyandırıyordur herhalde:Dya da oldukça çapkındır
Ruh Hali :
aaaa adını unutum ya hitoriydi sanırım büyük patron onun hayvanı belli değil belki odur
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
3 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
3 sayfadaki 4 sayfası