Fruits Basket
+16
sera myu
yuna
Voodoo_Baby
Darkcity87
SaKuRa-SaGoLeRa
CHOBiTS
rockchu
kouta
spartiate
sakura hime
Unde®kaN
lantis
cynthia
nico robin
RoMe
Hanajima
20 posters
4 sayfadaki 4 sayfası
4 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Geri: Fruits Basket
Hatırlıyamadım.Nerde gözüküyordu
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ya büyük patron işte hani şu yukiyi döven çocukluğunu ziyan eden kısa bir ömrü kalmış olan tohrunun konuşmaya gittiği konuştuğu sıradada tohrunun saçına yapışan karizmatik anime karakterimiz var ya
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Akito mu? ahahaha onu horoz olarak düşündümde.Sanmıyorum bende tüm hayvanların laneti var gibi bişler diyodu
Ruh Hali :
hah akito ama şuna bağlayabilirler horoz tüm hayvanları uyandırmalıdır eğer uyandırmazsa hayvanların hayatları sekteye uğrar oyüzden tüm hayvanların sorumluluğu yani laneti ondadır valla olurmu olur
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hayvanların kralı horoz
Bu arada avatarında ki kişi Kyo dimi?
Bu arada avatarında ki kişi Kyo dimi?
Ruh Hali :
ehehehe hiç böyle düşünmemiştim ejderhanın patronu horoz evet kyo çok güzel resimleri var bir kaçtanesini dayanamadım çizdim bu hafta içinde güzel sanatlarda bir hocaya göstercem umarım beenir
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yaa arkadaşlar benim bi sorum olacak =)
belki garip bir soru olacak ama-__-"
belki garip bir soru olacak ama-__-"
- Spoiler:
- akito neden hiro nun kisaya yaklaşmasına izin vermiyordu?
bunu hala anlamış değilim ya da ben mi bir şeyi kaçırdım?
Hanajima- Aktif üye
Ruh Hali :
animede akitonun kendinden habersiz hiç bir şeyin yapılmasını istemediği belirtilmişti ve onun dışında kimseyle ilgilenilmesini istemiyor sanırım mesela
- Spoiler:
- hatorinin kız arkadaşı olduğu zamanlardada izin vermemiş bunun olmasına ve kız arkadaşının hafızasını silip hatorinin bir gözünü kör etmiş animede bunun sebebi böyle açıklanıyor ama mangada adam akıllı bir şekilde açıklayacağını düşünüyorum eğer bende bir şey kaçırmadıysam sebebi bu
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hmm =) anlaşılmıştır.teşekkürler ^^
bir gün mangayı da okuyacağım inşallah x)
bir gün mangayı da okuyacağım inşallah x)
Hanajima- Aktif üye
Ruh Hali :
Beklemeni öneririm. Birkaç cilt daha çıksın daha iyi olur
Ruh Hali :
evet bu hafta güncelleme yapılmadı
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Kararsız kaldım.İngilizce mi devam ediyim yoksa türkçe mi?
Ruh Hali :
ingilizce devam et ettikçede bana haber ver şu oldu diye şaka bi yana ingilizcem iyi olsaydı hiç düşünmeden slam dunk-ouran high school host club-fruits basket okurdum ama ingilizcen iyi değil se hiç bulaşma bence hem bi çok yer kaçırırsın hemde tr sini okurken heyecanı kalmaz
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Doğru. Tr daha iyi şuan
Ruh Hali :
biraz önce güncellenen bölümü okudum pff animeyi unutmaya başlamışım tipik ben niye mutsuz olduklarını falan hatırlamıyorum o yüzden manga benim için heyecanlı gidiyor ve yine kyonun çizimleri çok güzeldi mangaka kızları çizmeyi çok sevdiğini yazmış ben tersini düşünüyorum kesinlikle erkekleri daha iyi çiziyor
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bu seri izlemeye başladığımda ilk anlatılan hikayesiyle -Çin Zodyak.ındaki hayvancıkların hikayesi yani- dikkatimi çekti ve hemen izlemeye koyuldum hiç vakit kaybetmeden ama şu var çabucak bitiveriyor hızlı izlediğinde seri...
Ya da bana öyle geliyor sevdiğim bir seriyi izleyince....ama sevdiklerim hatta favorilerim arasındadır,emeğine sağlık,güzel bir paylaşım olmuş.
Özellikle de herbir karakterin yaşadığı dram beni kendisine çekmiştir,izlediğimde ''Fruits Basket'' adının içinde neler barındırdığına tanık olduğum an içimi kaplayan hüznü kelimelere dökemem kesinlikle,neler yaşanıp neler bittiğini eminim ki izleyenler anlayacaktır ve de neler anlatmak istediğimi.
Tek eksi yönü-artık bir anime klişesi olan- izlediğimiz finalin manga'ya ait bir son olmamasıydı onun dışında anlatılan orjinal hikayesiyle gerçekten de türünün güzel bir örneğiydi benim için...
Ya da bana öyle geliyor sevdiğim bir seriyi izleyince....ama sevdiklerim hatta favorilerim arasındadır,emeğine sağlık,güzel bir paylaşım olmuş.
Özellikle de herbir karakterin yaşadığı dram beni kendisine çekmiştir,izlediğimde ''Fruits Basket'' adının içinde neler barındırdığına tanık olduğum an içimi kaplayan hüznü kelimelere dökemem kesinlikle,neler yaşanıp neler bittiğini eminim ki izleyenler anlayacaktır ve de neler anlatmak istediğimi.
Tek eksi yönü-artık bir anime klişesi olan- izlediğimiz finalin manga'ya ait bir son olmamasıydı onun dışında anlatılan orjinal hikayesiyle gerçekten de türünün güzel bir örneğiydi benim için...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
4 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
4 sayfadaki 4 sayfası