Yeni sitemiz
+39
4sprz
scoutcrawler
S.Tensei
silentwarior
meyday
Hitokiri
digigirl
madcrazy
SithOyti
Exile Falcon
Servet
muhtesemmatrix
ozman
sera myu
Susano'o
Luffy C.
st.Aziz
efsanejack
LordCha
resurgam
Seifukusha
Karixa
Shiniko
spartiate
savage garden
SPAWN-TheUndead
RoMe
Moth
nico robin
hipernova
Yaser
bluetear
rockchu
mavilynx
edemirci44
lantis
Unde®kaN
bLue-Dragon
DFalcon
43 posters
4 sayfadaki 4 sayfası
4 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Geri: Yeni sitemiz
Süper bir combo gelmiyor ne yazıkki zar zor çıkarmaya çalışıyoruz.Yarın büyük ihtimalle bitirilecek, tasarım tamamlandı müzikler,flash dosyaları kaldı,bizimde işler bittimi tamamlarız heralde yarın gece vakti çıkar gibi.
kapaktan bir görüntü verip günü tamamlayayım.
kapaktan bir görüntü verip günü tamamlayayım.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
kapak çok güzel
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Aktık çıkarmayacaksınız diye endişenmiştim. Kolay bir iş olmadığı belli ama gerçekten çok iyi yapıyorsunuz bu işi. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Umarım yarın okuma şansını elde ederiz.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
1-)death note ve one piece kesinlikle olmalı bene
2-)Kasım sayısı gibi geldi bana.
3-)8.5 puan veriyorum.Çok iyi gidiyorsunuz.İlerde dergilerin rapisharenin indirme listesinde 10.00 -20.00 yapıcağına inanıyorum.
İlk başta görseydim kesinlikle böyle bir mesaj gönderrirm.Death note olması çok iyi olmuş.Herşey güzel olacak bak seyret...
2-)Kasım sayısı gibi geldi bana.
3-)8.5 puan veriyorum.Çok iyi gidiyorsunuz.İlerde dergilerin rapisharenin indirme listesinde 10.00 -20.00 yapıcağına inanıyorum.
İlk başta görseydim kesinlikle böyle bir mesaj gönderrirm.Death note olması çok iyi olmuş.Herşey güzel olacak bak seyret...
silentwarior- Yeni Üye
Ruh Hali :
D, statüyü aşar mı bilmiyorum da, abi, 2011'den önce çıkmayacak denilen Final Fantasy Versus XIII hakkında bir sayfa hazırlamanız mümkün mü'dür? Bir yerden bunu senin bildiğini hatırlıyorum, eğer koyarsanız çok makbule geçer beyler. Ön tanım gibisinden ufak bilgilerin çıktığı söyleniyor. Çevirmeniniz mevcut diye var sayarak bu istekte bulunuyorum.
Hm, dergi konusunda yorum yapmam gerekicek olursa;
Eşsiz bir çalışma. Sıkı bir takipçi olduğum söylenemez. İki sayıyı indirip okuyacak zamanım oldu henüz. O bir yana, sen tek başına mı yürütyorsun bu işi yahu!?
Başarılar.
Hm, dergi konusunda yorum yapmam gerekicek olursa;
Eşsiz bir çalışma. Sıkı bir takipçi olduğum söylenemez. İki sayıyı indirip okuyacak zamanım oldu henüz. O bir yana, sen tek başına mı yürütyorsun bu işi yahu!?
Başarılar.
Bi de Street Fighter 4 ile ilgili yazı olsun neticede animesi de var hatta oyun bölümü olsun 1-2 sayfa
Hangi sayı olduğunu hatırlamıyorum ama Kazasker ile yapılan bir röportaj vardı ve oldukça güzel ve eğlenceliydi. Tadı damağımda kaldı desem yeridir. Ben isterim ki bu işe gönül veren bu tarz insanlar ve gruplarla bu tarz röportajlar devam etsin. Bu hem gruplar için iyi olur hem de eğlenceli olur diye düşünüyorum. Tabi sizler ne düşünürsünüz onu bilemeyeceğim.
4sprz- AnimeOu
Sonunda Dergimize yine yazılar yazmayı çok istiyorum bilgilerime yenilerini ekledim ve yeni şeyler var aklımda :3
Evet yeni dergi ne zaman çıkacak. Yazda geldi. Çıkartmaya başlanır artık diye umuyoruz xD
Selçuk hazır oldugunda çıkacak,olmadıgı sürece biraz zor.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
O zaman selçuğa söyleyeyim de nasıl yapılacağını öğreti versin bana. Ne de olsa boş zamanım çok benim. Eğer dergi'nin çıkması için elimden gelen birşey varsa ardıma koymam xD
Yarın bi konuşayım kendisiyle.
Yarın bi konuşayım kendisiyle.
Ooo zax adamım ilgin için teşekkürler.Fakat selçuğun'da öss sınavı arkada kaldı.Baya eli boşaldı sayılır.Hoş 4 kere msn nasıldı dedim cevap alamadım ya hayırlısı
muhtesemmatrix- Soul of Anime
Dergi konusunun epey bir zaman açılacagını sanmıyorum.muhtesemmatrix demiş ki:Ooo zax adamım ilgin için teşekkürler.Fakat selçuğun'da öss sınavı arkada kaldı.Baya eli boşaldı sayılır.Hoş 4 kere msn nasıldı dedim cevap alamadım ya hayırlısı
1-Bu ay bomba gibi animeler olsun ama hangi animeler olsun? Fate Stay Night - Black Lagoon - Shakugan No Shana
2-Şimdilik biraz erken ama yinede soruyorum. İlk dört sayı içerisinde en tatmin edici hangisi oldu? - Ekim
3-Bir de deriginin geneline 1 ile 10 arasında kaç veriyorsunuz? 8
2-Şimdilik biraz erken ama yinede soruyorum. İlk dört sayı içerisinde en tatmin edici hangisi oldu? - Ekim
3-Bir de deriginin geneline 1 ile 10 arasında kaç veriyorsunuz? 8
casanova-nct- Mesaj Sayısı : 12
Fate Stay Night daha önceki sayılardan birinde işlenmişti.Hatta playstation 2 opening videosu koyulmuştu sayfasına dergi içinde.
Bıraktınız (neden)
zhaomc- Süper Animeci
Ruh Hali :
4 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
4 sayfadaki 4 sayfası