son izlediğiniz film / yorumlarınız
+75
arcueid
Katsura
ishak
ademania
SIRINO
darkcan
zhaomc
Ownd
halvah(J)
Lucresia
PinkLemonade
mavi_61
nico robin
lafolya
kanade
isobel
bonjour
!Sweet Cat!
Desire
tanoren
Mahlas_Kafkef
DicLonius
DarkeLia
doumeki
Çubuk Kraker xD
AnTiOkSiDaN
Zax
MetatroN
wiL-
zhenya
Unde®minE
stratospheregirl
meyday
yuuki_cross
scoutcrawler
snowflake
ShaiThan
mortifera
KaranlıK
sakura
bluetear
Squaw
bLue-Dragon
Susano'o
Kansu
özz
F.Chopin
jax
sera myu
zeze
kordiseps
sonercirit
Yufie
blackburn
RoMe
gundamaster
Unde®kaN
FindaSoul4$ale
Ryoko Yoichi
YagamiLight
Engel
Mss. Pretty Queen
savage garden
resurgam
muhtesemmatrix
Yaser
Sodakazam
Shiniko
Hanajima
sakura hime
edemirci44
SPAWN-TheUndead
rockchu
lantis
spartiate
79 posters
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
6 sayfadaki 21 sayfası
6 sayfadaki 21 sayfası • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21
Geri: son izlediğiniz film / yorumlarınız
Mayıs veyahut martta gösterime girecek diye hatırlıyorum X-Men'i. Wolverine'i tekrar görmek güzel olacak
Divx izlemiştim Eagle Eye'ı bayaa kötüydü görüntüsü ne yazık ki, Bluray izlemek istiyorum bende ama ne alacak para nede oynatacak oynatıcı var =/ Şans...
Divx izlemiştim Eagle Eye'ı bayaa kötüydü görüntüsü ne yazık ki, Bluray izlemek istiyorum bende ama ne alacak para nede oynatacak oynatıcı var =/ Şans...
boltu izledim bugün aslında hikayenin ilerleyişi çok basmakalıp yani köpek kendini süper kahraman zannediyor sonra sahibini kaçırdıklarını düşünüyor çünkü film setinde yaşıyorlar sahibide oyuncu boltta film boyunca olan herşeyi gerçek zannettiği için herbölüm canla başla sahibini kurtarıyor sonra yine sahibinin tehlikede olduğunu hissettiği bir zaman onu kurtarmak için kaçıyor ve dış dünyaya geliyor burda güçlerinin olmadığını keşfediyor ve farklı hayvanlarla dostluk kuruyor sahibi peniye ulaşmak için çıktığı yolculukta başına pekçok şey geliyor ama sahibine ulaştığında ise öyle kritik bir anda geliyorki onu gerçekten ölümden kurtarıyor
şimdi buraya kadar oldukça klişedir yani böyle bir durum varsa sonunda zaten birini gerçekten ölümden kurtarırsın vs.vs amaa animasyon ayrıntılarda o kadar güzelki espriler bence hoş ve bir menajerleri var alahım sırf onun için bile izlenir ama türkçe dublaj yapılırken menajerin yeminle,ikigözüm önüme aksın vb. laflar söylediğini görüyoruz güvercinler çok sevimliydi birde hamster varkiii oda apayrı bi şey yani izlediğime pişman değilim kesinlikle ve izlemenizide öneririm
şimdi buraya kadar oldukça klişedir yani böyle bir durum varsa sonunda zaten birini gerçekten ölümden kurtarırsın vs.vs amaa animasyon ayrıntılarda o kadar güzelki espriler bence hoş ve bir menajerleri var alahım sırf onun için bile izlenir ama türkçe dublaj yapılırken menajerin yeminle,ikigözüm önüme aksın vb. laflar söylediğini görüyoruz güvercinler çok sevimliydi birde hamster varkiii oda apayrı bi şey yani izlediğime pişman değilim kesinlikle ve izlemenizide öneririm
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bende de bluray oynatıcısı yok kansu, ona para kaptırırmıyım şu anda ben bluray-ripler var mkv formatında, 720p olanlar 4 gb 1080p olanlar 8gb civarıdna... indirip bilgisayarda seyrediyorum bende:) özellikle aksiyon filmleri için güzel oluyor, maxpayne mesela harika olmuştu:D romantik komediler için hala dvd-ripleri kullanıyorum:D (not:wolverine fanlarına hulk vs wolverine adlı 1 saatlik çizgi filmi öneririm:D)
bolt... hımm valla benim kuzen seviyor böyle şeyleri, belki hafta sonu izleriz onla, doğum günü çocuğu sayılır hala, azıcık sevinsin garip:)
bolt... hımm valla benim kuzen seviyor böyle şeyleri, belki hafta sonu izleriz onla, doğum günü çocuğu sayılır hala, azıcık sevinsin garip:)
bolttaki menajer barney stinson a çok benziyor (how i met your mother) izlicek olanlar dikkat etsin
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
spartiate demiş ki:bende de bluray oynatıcısı yok kansu, ona para kaptırırmıyım şu anda ben bluray-ripler var mkv formatında, 720p olanlar 4 gb 1080p olanlar 8gb civarıdna... indirip bilgisayarda seyrediyorum bende:) özellikle aksiyon filmleri için güzel oluyor, maxpayne mesela harika olmuştu:D romantik komediler için hala dvd-ripleri kullanıyorum:D (not:wolverine fanlarına hulk vs wolverine adlı 1 saatlik çizgi filmi öneririm:D)
Ahaha XD Bende indiriyordum bluray rip ama baktım ki bilgisayar kaldırmıyor ikide bir görüntü takılıyor bunalıma girdim vazgeçtim indirmekten, hem günlerce sürüyor inmesi insan sabırsızlanıyor Ve zavallı pc'nin hafızası yetmiyor T_T
~~Off topic olduk bu arada
Son izlediğim filmde Twilight oldu bu arada. Vampirlerin dünyasına başka bir bakış. Kuru bir mantıksızlık üstüne kurulu olmasına karşın romantizm havası etkileyici
Edward Makaseller i izledim. Çok güzeldi ^^ John Depp vardı başrolde, çok masumdu yüzü, rolüne iyi uyum sağlamıştı
Edward adında elleri makastan yapılmış bir robotu anlatıyordu, filmde sosyal bir eleştiri de vardı.
Edward adında elleri makastan yapılmış bir robotu anlatıyordu, filmde sosyal bir eleştiri de vardı.
ben o filmi izlemeye korkuyorum açıkcası fazla kan helede makasla kesilen kol bacak falan kaldıramam
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yok ya hiç öyle kesik yok merak etme. Bazı yerlerde hatayla çiziyor hepsi bu. Biraz komedi zaten. Benim kan korkum olduğu için öyle kolun bacağın kesildiği filmleri izleyemiyorum
tamam sevindim izlerim ozaman ama +13 yazınca tırstımıştım
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
tim burton filmi, haftada bir taneden fazlası zararlı ama bir tane izlemekte sakınca yok:P
sera myu demiş ki:tamam sevindim izlerim ozaman ama +13 yazınca tırstımıştım
açık bir iki sahne var ondan dolayı olabilir.
Superhero Movieyi izledim. Çok komikti ama beklediğim gibi çıkmadı. Ben
kahramanlar çok gözükür diyordum ama sadece Spider Man 1in konusu
uygulamışlar biraz değiştirme olmuş isimdede öyle DragonFly. Ama çok
komik izlemenizi öneririm.
The House Bunny: Çok güzeldir.İçinde arkadaşlık vb. şeyler gözüktü buda komikti başlor kızı beğenmedim değil
WildChild: Bugün izlediğim en iyi film diyebilirim güzeldi,kom,kti. Tam
bir gençlik filmi bende bunları severim zaten çok güzeldi arkadaşlık
konusuda güzel işlenmişti böyle güzel filmler bulursam izlemeye devam
The House Bunny: Çok güzeldir.İçinde arkadaşlık vb. şeyler gözüktü buda komikti başlor kızı beğenmedim değil
WildChild: Bugün izlediğim en iyi film diyebilirim güzeldi,kom,kti. Tam
bir gençlik filmi bende bunları severim zaten çok güzeldi arkadaşlık
konusuda güzel işlenmişti böyle güzel filmler bulursam izlemeye devam
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
bLue-Dragon demiş ki:Superhero Movieyi izledim. Çok komikti ama beklediğim gibi çıkmadı. Ben
Bende geçen hafta izlemiştim Superhero'yu. Kahramanlar çok az vardı ama izledikten bi ay sonra bile hatırlanıp gülünücek espirilerde vardı. :lol:
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ryoko Yoichi demiş ki:bLue-Dragon demiş ki:Superhero Movieyi izledim. Çok komikti ama beklediğim gibi çıkmadı. Ben
Bende geçen hafta izlemiştim Superhero'yu. Kahramanlar çok az vardı ama izledikten bi ay sonra bile hatırlanıp gülünücek espirilerde vardı. :lol:
aynen öyle ya yazarken bile gülüyorum
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Canım tekrar izlemek istedi ya
Ruh Hali :
aynen benimde ama başka filmler izleyeceğim rapid premium bitmesine az kaldı filmlere dalıyprum bende
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Film indirmeye dayanamıyorum, o kadar part var. Üşeniyorum doğrusu
Resident Evil 2
Resident Evil 2
Ruh Hali :
Umudunu Kaybetme(başrollerde Will Smith ve oğlu yer alıyor^^)
Tek kelime ile harika...
O kadar zorluk çekmesine rağmen umudunu hiç kaybetmeyen bir insan =)
tavsiye ederim herkese
Tek kelime ile harika...
O kadar zorluk çekmesine rağmen umudunu hiç kaybetmeyen bir insan =)
tavsiye ederim herkese
Hanajima- Aktif üye
Ruh Hali :
ya biraz önce iyilik yap iyilik bul diye bir film izledim bu filmi izleyen varsa finalinde çocuğun neden öldüğünüde yazabilirmi ?? ben kaçırdım
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
İyilik yap iyilik bul filminde benim rock star Jon Bon Jovide oynuyordu Filmi izledim lakin aklımda kalmamış
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
İngiltere'de köleliğin yasalarla kaldırılmasını işleyen Özgürlüğün Şarkısı isimli filmi izledim.Ufkum genişledi.
son 2 günde iki tane bel altı komedisi izledim:D ikiside gayet amerikan pastası tadında filmlerdi, zaten onu sevmediyseniz bunlara ilişmeyin:D
ilki zack and miri make a ben salağım... ilkokuldan beri arkadaş iki kişinin parasız kalınca uygulamaya koyduğu bir projeyi anlatıyor film... bayağı güldük izlerken ama yaş sınırını +17 olarak belirtmekte fayda var, sonra gelip bana kızmayın... özellikle filmdeki gayet rahat dialoglar ve süper ötesi çevirisi için 9/10 veriyorum
dün de kafayı yedim mi ben drive'ın uncut versiyonu vardı... çok komik ama bazı sahnelerden cidden hoşlanmayabilirsiniz... +18 hatta +20 bir film... genç bir arkadaşın internetten tanıştığı kızla ntanışmak için yaptığı uzun yolculuğu konu alıyor... bu filmde de çok eğlendim, özellikle çocuğun stiffler(amerikan pastasından hatırlarsınız) tadındaki abisi şahaneydi:D buna da 8/10 veriyorum, nedeni debazı şeylerin aşırı kullanılması sıkıyor bir noktadan sonra:D
bu arada izlediğim filmlere bak ya
ilki zack and miri make a ben salağım... ilkokuldan beri arkadaş iki kişinin parasız kalınca uygulamaya koyduğu bir projeyi anlatıyor film... bayağı güldük izlerken ama yaş sınırını +17 olarak belirtmekte fayda var, sonra gelip bana kızmayın... özellikle filmdeki gayet rahat dialoglar ve süper ötesi çevirisi için 9/10 veriyorum
dün de kafayı yedim mi ben drive'ın uncut versiyonu vardı... çok komik ama bazı sahnelerden cidden hoşlanmayabilirsiniz... +18 hatta +20 bir film... genç bir arkadaşın internetten tanıştığı kızla ntanışmak için yaptığı uzun yolculuğu konu alıyor... bu filmde de çok eğlendim, özellikle çocuğun stiffler(amerikan pastasından hatırlarsınız) tadındaki abisi şahaneydi:D buna da 8/10 veriyorum, nedeni debazı şeylerin aşırı kullanılması sıkıyor bir noktadan sonra:D
bu arada izlediğim filmlere bak ya
İlki ilgimi çekti. İzlicem:D
Nedenini bilmiyorum ama Recep İvedik 2yi izledim. İlk yarısında acaba paramı geri verirlermi düşünüyodum ama ikinci kısmı özellikle sonları çok sevdim:d
6-7 / 10
Nedenini bilmiyorum ama Recep İvedik 2yi izledim. İlk yarısında acaba paramı geri verirlermi düşünüyodum ama ikinci kısmı özellikle sonları çok sevdim:d
6-7 / 10
Ruh Hali :
yaw adama bukadar haksızlık yapmayın eğlenceli film adamda komik ayrıca ben hala 1.filmde ağzını nasıl okadar açtığını düşünüyorum fizik kurallarını yıktı adam ha dersenki o kız neydi orda diye bişey demem ama 2.filmin ninesini ben fragmanlardan çok sevdim bıyıklı nine bide köylerde var böyle kadınlar biliyorum ilk gördüğümde çocukuğumun travmasını geçirmiştim diyebilirim o günden sonra bıyıktan nefret ettim recep ivedik 1.filmde ben çok gülmedim 2.filmin fragmanı güzeldi uçak esprisi falan ama daha izlemedim bu ara izlerim sonra fikirlerimi yazarım ama adam 3 günde 1milyon 209 bin adam topladı buda gerçek
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Yo, film düşündüğüm kadar kötü değildi. Zaten o ninesi filmi güzel kılan şeylerden biriydi ama özellikle başı hiç hoşuma gitmemişti
Ruh Hali :
6 sayfadaki 21 sayfası • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
6 sayfadaki 21 sayfası