AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

son izlediğiniz film / yorumlarınız

+75
arcueid
Katsura
ishak
ademania
SIRINO
darkcan
zhaomc
Ownd
halvah(J)
Lucresia
PinkLemonade
mavi_61
nico robin
lafolya
kanade
isobel
bonjour
!Sweet Cat!
Desire
tanoren
Mahlas_Kafkef
DicLonius
DarkeLia
doumeki
Çubuk Kraker xD
AnTiOkSiDaN
Zax
MetatroN
wiL-
zhenya
Unde®minE
stratospheregirl
meyday
yuuki_cross
scoutcrawler
snowflake
ShaiThan
mortifera
KaranlıK
sakura
bluetear
Squaw
bLue-Dragon
Susano'o
Kansu
özz
F.Chopin
jax
sera myu
zeze
kordiseps
sonercirit
Yufie
blackburn
RoMe
gundamaster
Unde®kaN
FindaSoul4$ale
Ryoko Yoichi
YagamiLight
Engel
Mss. Pretty Queen
savage garden
resurgam
muhtesemmatrix
Yaser
Sodakazam
Shiniko
Hanajima
sakura hime
edemirci44
SPAWN-TheUndead
rockchu
lantis
spartiate
79 posters

17 sayfadaki 21 sayfası Önceki  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sonraki

son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 17 Empty Geri: son izlediğiniz film / yorumlarınız

Mesaj tarafından tanoren Cuma 14 Ağus. - 15:16

Watchmen Directors Cut izledim dün gece.
Kesinlikle tavsiye ederim, süper kahramanlar ve bilim kurgudan hoşlananlar için. İzlerken zevk almak için bir-iki noktayı akılda tutmak gerekiyor. Film 80'lerde ama alternatif bir zamanda geçiyor. Amerika Vietnam'da kazanmış ve Nixon 5. kere başkan. Yapıldığı zamana göre bilim kurgu ama bizim için geçmişte kalmış bir film.
Tek kötü yani görsel efektlerin çok iyi olmaması bence. Mars yüzeyini mesela pek beğenmedim, Red Planet gibi daha güzel örnekleri vardı.
Müzikleri gerçekten güzeldi. Özgün müzik yaratmamışlar ama parçaları sahnelere uygun olarak çok iyi seçip kullanmışlar. kahramanların Vietnam'daki savaş sahnelerinde mesela Wagner'in Ride of the Valkyries parçasını kullanmışlar. Aynı parça Apocalypse Now filminde de benzer bir helikopterli Vietnam savaşı sahnesinde de kullanılır. Meşhur "I love the smell of napalm in the morning." repliğinin geçtiği yerdir.
Filmin en güzel yani sanırım karakterleri ve elbette Rorschanch. Çizgi romanı ve karakterleri Alan Moore'un yarattığını düşünürsek garipsememek lazım. Rorschach, çok zorlu biri; kesinlikle deli, ve şiddete eğimli ama bunu doğru yolda(!) ve adalet dağıtmak için kullanıyor. Ayrıca sonsuz bir özgüveni de var.
"I'm not in here with you! You hear me!
You are in here with me!"

eklenen sahnelerle filmin süresi 3 saate çıkmış. Bir ekre daha izleyip, üzerinde konuşmaya değen bir film kesinlikle.
tanoren
tanoren
Yeni Üye
Yeni Üye

Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 17 Images12

http://tanoren.spaces.live.com

son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 17 Empty Geri: son izlediğiniz film / yorumlarınız

Mesaj tarafından spartiate Paz 16 Ağus. - 11:34

tanoren demiş ki:Watchmen Directors Cut izledim dün gece.
Kesinlikle tavsiye ederim, süper kahramanlar ve bilim kurgudan hoşlananlar için. İzlerken zevk almak için bir-iki noktayı akılda tutmak gerekiyor. Film 80'lerde ama alternatif bir zamanda geçiyor. Amerika Vietnam'da kazanmış ve Nixon 5. kere başkan. Yapıldığı zamana göre bilim kurgu ama bizim için geçmişte kalmış bir film.
Tek kötü yani görsel efektlerin çok iyi olmaması bence. Mars yüzeyini mesela pek beğenmedim, Red Planet gibi daha güzel örnekleri vardı.
Müzikleri gerçekten güzeldi. Özgün müzik yaratmamışlar ama parçaları sahnelere uygun olarak çok iyi seçip kullanmışlar. kahramanların Vietnam'daki savaş sahnelerinde mesela Wagner'in Ride of the Valkyries parçasını kullanmışlar. Aynı parça Apocalypse Now filminde de benzer bir helikopterli Vietnam savaşı sahnesinde de kullanılır. Meşhur "I love the smell of napalm in the morning." repliğinin geçtiği yerdir.
Filmin en güzel yani sanırım karakterleri ve elbette Rorschanch. Çizgi romanı ve karakterleri Alan Moore'un yarattığını düşünürsek garipsememek lazım. Rorschach, çok zorlu biri; kesinlikle deli, ve şiddete eğimli ama bunu doğru yolda(!) ve adalet dağıtmak için kullanıyor. Ayrıca sonsuz bir özgüveni de var.
"I'm not in here with you! You hear me!
You are in here with me!"

eklenen sahnelerle filmin süresi 3 saate çıkmış. Bir ekre daha izleyip, üzerinde konuşmaya değen bir film kesinlikle.

bugün öğleden sonra izleme programıma almıştım bu filmi bende, sırtımı dayayıp keyifle izlerim artık...

dün bizde "soldaki son ev" isimli filmi seyrettik... bayağı güzel bir gerilim filmiydi, 2 saat boyunca sıkılmadan rahatça izlenebiliyordu. 3-5 sahne dışnda aşırı kan kullanımıda yoktu... ayrıca süperde bir finali var, "oooo" demekten kendini alamıyordu insan... 8/10...
spartiate
spartiate
Admin
Admin

Erkek Mesaj Sayısı : 4388
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 17 Eglenc10

https://animemangantr.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından gundamaster Paz 16 Ağus. - 14:34

Saw V izledim dün. Artık serinin cılkı çıksa da bu son filmi beğendim. Yine kendine yaraşır bir sonu vardı.
gundamaster
gundamaster
Onursal üye

Erkek Mesaj Sayısı : 512
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 17 Olgun10

Mesaj tarafından Unde®minE Paz 16 Ağus. - 15:14

"P.S: I Love You"

Cd'si vardı izlememiştim, televizyonda gösterildi diye zorla izledim cd'den. Çok tatlıydı.
Unde®minE
Unde®minE
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1492
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 17 Nerdey10

Mesaj tarafından Mahlas_Kafkef Ptsi 17 Ağus. - 0:42

nedense hillary swank sevmem ben sıkıla sıkla izlemiştim not seni seviyorumu

Ben de Guguk kuşunu izledim ve gayet güzel bi filmdi tavsiye ediyorum herkese..
Mahlas_Kafkef
Mahlas_Kafkef
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 524
Nerden : Ya bak tarif edim or-an dan biraz çık ilker 9.caddeyle kekliğin kesişimi var orda işte
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 17 Sarhos10

http://www.google.com

Mesaj tarafından bluetear Ptsi 17 Ağus. - 1:28

dehset trenini izledim izlmeseydim keske ne amacsız sacma sapan bi sonu olan berbat bir film son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 17 34405

bilmiyorum baska izleyen varsa duygularımı anlar Mad
bluetear
bluetear
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1079
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 17 Pusuda10

Mesaj tarafından Unde®minE Ptsi 17 Ağus. - 13:32

Dehşet Treni mi, o filmi arkadaşlarla evde izlemiştik, "Garez"'in yavaş yavaş unutulmaya başladığı dönemlerdi sanırım, gece gece hiç korkutucu olmuyor diye Dehşet Treni'nden sıkılıp Garez'i izlemiştik tekrar hatta:D, nerden buldun o filmi sen blue ? >.<
Unde®minE
Unde®minE
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından Ryoko Yoichi Çarş. 19 Ağus. - 23:20

Julie & Julia

Cok ilgincti.... Gercekten cok ilgincti. 2 gercek hikayeden esinlenilmis harika bi ascilik filmi. Bu oglen kitabinida aldim. Bakalim o nasilmis. Izlenmesini oneririm cidden
Ryoko Yoichi
Ryoko Yoichi
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1477
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 17 Centil10

Mesaj tarafından yuuki_cross Perş. 20 Ağus. - 8:06

watchman izledim. izlediğime pişman oldum. beklentilerimin yarısı kadar bile çıkmadı. blue ya da önerdim kız indrdi,önermez olaydım KIRMIZI GÜLÜCÜK
ardından watchmanın yarattığı berbat etkiden kurtulmak için
I walk to remember'ı izledim 2002 yılına ait bir film. gerçekten harikaydı. çok üzüldüm izlerken
Sad

En son yuuki_cross tarafından Perş. 20 Ağus. - 10:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
yuuki_cross
yuuki_cross
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1289
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 17 Ssstt10

Mesaj tarafından Ownd Perş. 20 Ağus. - 10:31

Coming Soon u izledikten sonra...uyumak hayal gibi birşey oldu.Bugün de Kan Gölünü izleyeceğim.
Ownd
Ownd
Isınan üye
Isınan üye

Erkek Mesaj Sayısı : 83
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 17 Konusk10

Mesaj tarafından yuuki_cross Perş. 20 Ağus. - 14:09

yazmayı unuttum watchman ve i walk to remember' a ek olarak pulse 2yi izledim. başlarda güzel bir korku filmi gibiydi çok değişik geldi bana ama biraz daha geliştirilebilirdi konu... yinede çok güzeldi. zaten adam gibi korku filmi zor bulunuyor.
3 filmide aynı gün izledim güzel bi karışık oldu ortaya.korku,fantastik,romantik... KIRMIZI GÜLÜCÜK
yuuki_cross
yuuki_cross
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından wiL- Perş. 20 Ağus. - 15:57

Ya bu aralar o kadar fazla film izledim ki hangisini yazayım bilemedim (bkz. 2 haftada 4+3 film)
Ama yeni bitirdiğim Ip Man le ilgili yorumlarımı yazmak zorunda hissettim -sanırım Wing Tsun a olan düşkünlüğümden dolay-
Ya film sözde dövüş filmi -ki zaten öyle ama- bazı şeyler çok ince ele alınmış çok hoşuma gitti -aileiçi önem falan-
Cidden çok çok hoşuma gitti ve dövüş sanatlarına birazcık bile ilgisi olanların kesinlikle izlemesi gerekli diyorum ve son olarak içinizde biraz Capon düşmanlığı oluşabilir yani küçükler velisiyle izlesin Razz
wiL-
wiL-
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 547
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 17 Eglenc10

Mesaj tarafından Mahlas_Kafkef Cuma 21 Ağus. - 0:18

papillon'u izledim en son.O kadar güzel bir filmdi ki.Dünyadaki özgürlük üzerine sayılı filmlerden biri.izledikten sonra insanı binayı inletecek kadar özgürlük diye bağırtmaya gaza getiriyo Very Happy
Mahlas_Kafkef
Mahlas_Kafkef
Süper Animeci
Süper Animeci

Nerden : Ya bak tarif edim or-an dan biraz çık ilker 9.caddeyle kekliğin kesişimi var orda işte

Mesaj tarafından Ryoko Yoichi Cuma 21 Ağus. - 0:21

1973 yapimi olan papillon dan bahsediyosun demi? Ben izlemedim ama kuzenim izledigi gece uyumama izin vermeden inanilmaz bi heyecanla anlatmisti. Guzel bi film sanirim.
Ryoko Yoichi
Ryoko Yoichi
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1477
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 17 Centil10

Mesaj tarafından bluetear Cuma 21 Ağus. - 1:45

spartiate demiş ki:dün bizde "soldaki son ev" isimli filmi seyrettik... bayağı güzel bir gerilim filmiydi, 2 saat boyunca sıkılmadan rahatça izlenebiliyordu. 3-5 sahne dışnda aşırı kan kullanımıda yoktu... ayrıca süperde bir finali var, "oooo" demekten kendini alamıyordu insan... 8/10...

sparti meraklandırdın beni bu filmi indirip izledim sıkıntıya strese girdim ya Very Happy

finalide süperdi gercekten KIRMIZI GÜLÜCÜK

yuuki_cross demiş ki:watchman izledim. izlediğime pişman oldum. beklentilerimin yarısı kadar bile çıkmadı. blue ya da önerdim kız indrdi,önermez olaydım KIRMIZI GÜLÜCÜK

kısss bidaha bi filmi izlemeden tavsiye vermeyelim Very Happy sonra film kötü çıkıyor allahtan ki sen dehset trenini indirmemiştin Very Happy
bluetear
bluetear
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından halvah(J) Cuma 21 Ağus. - 11:06

buaralar film izleyemiyorum en son its a boy girl thing' i izlemiiştim. güzel bir filmdi romantik komedi sevenler izlesin bence Very Happy
halvah(J)
halvah(J)
Süper Animeci
Süper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 453
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 17 Uykum210

Mesaj tarafından zhaomc Cuma 21 Ağus. - 14:35

En son dvd de watchmen sinemada harry potter izledim Very Happy
zhaomc
zhaomc
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 496
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 17 Manyak10

Mesaj tarafından Mahlas_Kafkef Cuma 21 Ağus. - 14:46

Ryoko Yoichi demiş ki:1973 yapimi olan papillon dan bahsediyosun demi? Ben izlemedim ama kuzenim izledigi gece uyumama izin vermeden inanilmaz bi heyecanla anlatmisti. Guzel bi film sanirim.

evet evet o film.acayip güzel bi film kuzenin kesin doğru yapmış Very Happy
Mahlas_Kafkef
Mahlas_Kafkef
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından yuuki_cross Cuma 21 Ağus. - 21:33

bluetear demiş ki:
spartiate demiş ki:dün bizde "soldaki son ev" isimli filmi seyrettik... bayağı güzel bir gerilim filmiydi, 2 saat boyunca sıkılmadan rahatça izlenebiliyordu. 3-5 sahne dışnda aşırı kan kullanımıda yoktu... ayrıca süperde bir finali var, "oooo" demekten kendini alamıyordu insan... 8/10...

sparti meraklandırdın beni bu filmi indirip izledim sıkıntıya strese girdim ya Very Happy

finalide süperdi gercekten KIRMIZI GÜLÜCÜK

yuuki_cross demiş ki:watchman izledim. izlediğime pişman oldum. beklentilerimin yarısı kadar bile çıkmadı. blue ya da önerdim kız indrdi,önermez olaydım KIRMIZI GÜLÜCÜK

kısss bidaha bi filmi izlemeden tavsiye vermeyelim Very Happy sonra film kötü çıkıyor allahtan ki sen dehset trenini indirmemiştin Very Happy
watchman i izledin demek sonunda *bt çok büyük hevesle indirmiştim,çok da beklentılerım vardı da ne diyim bilmiyorum resmen berbat ötesi bi filmmiş. affet blueee KIRMIZI GÜLÜCÜK bize göre değil bu film.
bu arada soldaki son ev spartican sayesinde beni de bağladı. blue nun ızlemesını beklıodum, anlasılan o da beğenmiş artık ben de indirebilirim Very Happy
bu arada PS i love you da iniyo... bi korku bir romantık fılm dengeyi sağlar
king
yuuki_cross
yuuki_cross
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından bluetear Cuma 21 Ağus. - 22:05

yok kıss watchmeni daha izlemedim Very Happy

bu gece ya da pazar izlemeyi düşünüyorum sns

o filmi izlemek için beni mi bekliyordun affraid izle izle KIRMIZI GÜLÜCÜK

sende I love you yu izle yorum yap
Very Happy sana göre indiririm artık KIRMIZI GÜLÜCÜK
bluetear
bluetear
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından yuuki_cross Cuma 21 Ağus. - 22:14

bluetear demiş ki:yok kıss watchmeni daha izlemedim Very Happy

bu gece ya da pazar izlemeyi düşünüyorum sns

o filmi izlemek için beni mi bekliyordun affraid izle izle KIRMIZI GÜLÜCÜK

sende I love you yu izle yorum yap
Very Happy sana göre indiririm artık KIRMIZI GÜLÜCÜK
blueee yol yakınken geri dön izleme o filmi sns annen filan görür watchman izlerken o zaman hüsamettine ebediyen el koyar Sad benden söylemesi... KIRMIZI GÜLÜCÜK
yuuki_cross
yuuki_cross
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından Unde®minE C.tesi 22 Ağus. - 10:50

PS: I Love You izlemedin mi hala sen ?! Sınırsız netin olacak bir de indir artık ve izle şunu ! Razz

A Cinderella Story izledim, yeniden, 9283749823. kez. Hilary/Chad M. Murray *-*

Unde®minE
Unde®minE
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından darkcan C.tesi 22 Ağus. - 12:15

Hmm.
Wasabiydi Sanırım.
Film Japonyada Geçiyor Falan Güzel Bi Filmdi Tavsiye Ederim
darkcan
darkcan

Erkek Mesaj Sayısı : 13
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 17 Konusk10

http://www.animedungeon.net/forum/

Mesaj tarafından zhaomc Paz 23 Ağus. - 2:11

Ben watchmen izlerken anneannem odaya girdi ve biraz baktı sonra o sahnelere geçince kapa kapa dedi Very Happy
zhaomc
zhaomc
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 496
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 17 Manyak10

Mesaj tarafından Zax Paz 23 Ağus. - 3:10

Watchmen.

Yorum yapmama gerek var mı?
Zax
Zax
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 829
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 17 Kustah10

http://kingsjoy.deviantart.com/

17 sayfadaki 21 sayfası Önceki  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sonraki

- Similar topics