AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

son izlediğiniz film / yorumlarınız

+75
arcueid
Katsura
ishak
ademania
SIRINO
darkcan
zhaomc
Ownd
halvah(J)
Lucresia
PinkLemonade
mavi_61
nico robin
lafolya
kanade
isobel
bonjour
!Sweet Cat!
Desire
tanoren
Mahlas_Kafkef
DicLonius
DarkeLia
doumeki
Çubuk Kraker xD
AnTiOkSiDaN
Zax
MetatroN
wiL-
zhenya
Unde®minE
stratospheregirl
meyday
yuuki_cross
scoutcrawler
snowflake
ShaiThan
mortifera
KaranlıK
sakura
bluetear
Squaw
bLue-Dragon
Susano'o
Kansu
özz
F.Chopin
jax
sera myu
zeze
kordiseps
sonercirit
Yufie
blackburn
RoMe
gundamaster
Unde®kaN
FindaSoul4$ale
Ryoko Yoichi
YagamiLight
Engel
Mss. Pretty Queen
savage garden
resurgam
muhtesemmatrix
Yaser
Sodakazam
Shiniko
Hanajima
sakura hime
edemirci44
SPAWN-TheUndead
rockchu
lantis
spartiate
79 posters

16 sayfadaki 21 sayfası Önceki  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Sonraki

son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 16 Empty Geri: son izlediğiniz film / yorumlarınız

Mesaj tarafından gundamaster Ptsi 3 Ağus. - 19:43

23 numara izledim en son. Hala tüm sayıları 23'e indirgiyorum. Böyle bir psikoloji içine soktu film beni. Akla zarar bir film.
Açıkçası Jim Carey'e bu tarz roller çok yakışıyor. Eternal Sunshine of the Spotless Mind'daki rolü de ona çok gitmişti. Absürd komedilerdense bu tarz filmlerde rol alsın.
gundamaster
gundamaster
Onursal üye

Erkek Mesaj Sayısı : 512
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 16 Olgun10

son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 16 Empty Geri: son izlediğiniz film / yorumlarınız

Mesaj tarafından wiL- Ptsi 3 Ağus. - 19:54

Mahlas_Kafkef demiş ki:halk düşmanları ve melez prens.hiç biri amerikan pastasının yerini tutamaz tabi....

Nasıl bir karşılartırma anlayamadım bounce

@gundam çok klasik o durum ya her izleyenin tepkisi aynı filmden sonra Very Happy ve katılıyorum Jim Carey e bu roller yakışıyor ama nerde bir Aman Tanrım Very Happy

Bende en son Metrodan Kaçış ı izledim
John Travolta - Danzel Washington -kadroya denilecek birşey yok
Film genel olarak güzel ama çok diyaloglu filmleri sevmeyenlere önermem -ki diyalog çok
Ve konusu çok değişik -bu da güzel yapıyor filmi zaten
7.5/10 diyorum
wiL-
wiL-
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 547
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 16 Eglenc10

Mesaj tarafından gundamaster Ptsi 3 Ağus. - 20:11

wiL- demiş ki:
@gundam çok klasik o durum ya her izleyenin tepkisi aynı filmden sonra Very Happy ve katılıyorum Jim Carey e bu roller yakışıyor ama nerde bir Aman Tanrım Very Happy

23 numaranın amacı da izleyici bu duruma sokmak zaten. Herkeste böyle bir durum yaşayınca filmde istediği başarıyı elde ediyor Smile
Aman
Tanrım gayet yerinde bir komedi filmiydi. Bir Truman Show'da öyleydi
mesela. Ama me, myself and Irene ya da Hayvan Dedektifi gibi filmlerini
hiç sevmem Jim Carey'nin.
gundamaster
gundamaster
Onursal üye

Mesaj tarafından bluetear Ptsi 3 Ağus. - 21:04

Mahlas_Kafkef demiş ki:halk düşmanları ve melez prens.hiç biri amerikan pastasının yerini tutamaz tabi....

yuhhh mahlass diyecek baska bişey bulamıyorum karsılaştırmaya bak Very Happy

bi 23 kurbanı daha Very Happy
bluetear
bluetear
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1079
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 16 Pusuda10

Mesaj tarafından wiL- Ptsi 3 Ağus. - 21:08

gundamaster demiş ki:
wiL- demiş ki:

23 numaranın amacı da izleyici bu duruma sokmak zaten. Herkeste böyle bir durum yaşayınca filmde istediği başarıyı elde ediyor Smile
Aman
Tanrım gayet yerinde bir komedi filmiydi. Bir Truman Show'da öyleydi
mesela. Ama me, myself and Irene ya da Hayvan Dedektifi gibi filmlerini
hiç sevmem Jim Carey'nin.

Ama adam komediyle bütünleşmiş artık Very Happy
Neyse şimdi konu saptı diyecekler Very Happy
wiL-
wiL-
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 547
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 16 Eglenc10

Mesaj tarafından Mahlas_Kafkef Salı 4 Ağus. - 12:59

Ben de bugün Fideli izledim....Fidel Castroyla ilgili bi film adından da anlaşıldığı gibi....

@blue&wil

amerikan pastası benim için dünyadaki en güzel filmdir(ama 1-2 ve 3 tabiki)hiç bir film onun yerini tutamadı şimdiye kadar.ne aksiyon macera ne de komedi.bi geyik muhabbeti vardı.onda sean william oynuyo diye film çok iyidi...yani yapımcılara sesleniyorummm burdannnn.amerikan pastası gibi bi seri çekilsin ve 1-2-3 de oynayan herkes olsun....özellikle sean william yılda en az 2 film çeksinnnn lol lol
Mahlas_Kafkef
Mahlas_Kafkef
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 524
Nerden : Ya bak tarif edim or-an dan biraz çık ilker 9.caddeyle kekliğin kesişimi var orda işte
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 16 Sarhos10

http://www.google.com

Mesaj tarafından Zax Perş. 6 Ağus. - 5:57

Az önce spiderman 3'ü tekrar izledim. 10 numara film lan. Yok böyle bir film. En azından marvel alemi için daha yapılmadı. Spidermandeki o psikolojik dram çok iyi yanstılmış. Tekrar tekrar izlenir bu film tadından da yenmez. Öyle hop zıplayıp hoplayıp ağ atmak binadan binaya sıçramak olmadığın göstermiş yapımcılar. Velet filmide hazırlamamışlar. 9 yaşındakilerin en beğenmediği film budur kesin xD Neyse güzel filmdi. Harry'nin peter'ın önüne atlaması sonra ölürken " sorun değil biz dostuz " felan demesi 10 numaraydı.

Yanılmıyorsam 4. film için bu örümceği oynayan eleman ben oynamam demiş. 4'de sanırsam şu boyutlar arası geyiği ve tüm galaksinin kurtulması için verilen savaşı anlatıcaklar ama bu filmde çok bütçe ister. Bütün karakterler neredeyse var çunkü marveldaki. Ayrıca daha doktorun timsah geyiğini de yapmadılar. Bu saatten sonrada çekilmez zaten o timsahlı film. Sanırım?
Zax
Zax
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 829
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 16 Kustah10

http://kingsjoy.deviantart.com/

Mesaj tarafından gundamaster Perş. 6 Ağus. - 8:48

West Side Story izledim en son. Müzikal filmlerinden ne kadar büyük bir zevk aldığımı bu filmle bir kez daha anlamış oldum.
1961 yapımı bir film ama müzikler danslar her şeyi ile harikaydı.
gundamaster
gundamaster
Onursal üye

Mesaj tarafından PinkLemonade Perş. 6 Ağus. - 16:03

bugün ice age'i izledim Very Happy eğlenceliydi hoştu Very Happy
PinkLemonade
PinkLemonade
Süper Animeci
Süper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 403
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 16 Canli10

Mesaj tarafından kordiseps Perş. 6 Ağus. - 16:41

Zax demiş ki:Az önce spiderman 3'ü tekrar izledim. 10 numara film lan. Yok böyle bir film. En azından marvel alemi için daha yapılmadı. Spidermandeki o psikolojik dram çok iyi yanstılmış. Tekrar tekrar izlenir bu film tadından da yenmez. Öyle hop zıplayıp hoplayıp ağ atmak binadan binaya sıçramak olmadığın göstermiş yapımcılar. Velet filmide hazırlamamışlar. 9 yaşındakilerin en beğenmediği film budur kesin xD Neyse güzel filmdi. Harry'nin peter'ın önüne atlaması sonra ölürken " sorun değil biz dostuz " felan demesi 10 numaraydı.

Yanılmıyorsam 4. film için bu örümceği oynayan eleman ben oynamam demiş. 4'de sanırsam şu boyutlar arası geyiği ve tüm galaksinin kurtulması için verilen savaşı anlatıcaklar ama bu filmde çok bütçe ister. Bütün karakterler neredeyse var çunkü marveldaki. Ayrıca daha doktorun timsah geyiğini de yapmadılar. Bu saatten sonrada çekilmez zaten o timsahlı film. Sanırım?

VAlla ben de izlediğimde çok etkilenmiştim. Very Happy
BEnim favorim VENOM du... Burdu tırıvırı çok kısa kestler Venomu! affraid
Hemen bitiriverdiler.
Venom gibisi var mı yaa! (Yani bu filmin kötü yanı buydu bence)
kordiseps
kordiseps
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1596
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 16 Cesur10

Mesaj tarafından mavi_61 Perş. 6 Ağus. - 20:47

p.s. I love you

ilk izleyişim değil ama
insan kendinden bişeyler bulduğu şeyleri daha çok sever ya
ölüm var ya
fena oldum
ha gerrard ayrı bi fena zaten lol!
mavi_61
mavi_61
Aktif üye
Aktif üye

Kadın Mesaj Sayısı : 232
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 16 Aggres10

Mesaj tarafından gundamaster Cuma 7 Ağus. - 7:58

The Mist, çok beğendim filmi. Kanınızı donduracak bir sona sahip. Hem çok sevdim hem de nefret ettim sonundan. Ayrıca insanların felaket dönemlerinde birbirlerine olan tavırları yaklaşımları oldukça iyi yansıtılmış.
gundamaster
gundamaster
Onursal üye

Mesaj tarafından zhenya Cuma 7 Ağus. - 10:01

maziye dönüp leon u izledim ... ve kapanış müziği hala beni etkilemekte ...
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 991
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 16 Karisi10

Mesaj tarafından PinkLemonade Cuma 7 Ağus. - 11:16

zhenya demiş ki:maziye dönüp leon u izledim ... ve kapanış müziği hala beni etkilemekte ...
leon ya +.+ bir şarkı sözü filme bu kadar mı uyar
"if i told you that i loved you
you'd maybe think there's something wrong"

son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 16 508851

neyse, dün gece american history x'i izledim.. çok hoş filmdi beğendim
PinkLemonade
PinkLemonade
Süper Animeci
Süper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 403
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 16 Canli10

Mesaj tarafından isobel Cuma 7 Ağus. - 17:29

War, Inc. izledim absurd komedi macera politik savaş vs gibi bi film tuhaf yani:P :W
isobel
isobel
Isınan üye
Isınan üye

Kadın Mesaj Sayısı : 132

Mesaj tarafından bluetear Cuma 7 Ağus. - 17:59

gundamaster demiş ki:The Mist, çok beğendim filmi. Kanınızı donduracak bir sona sahip. Hem çok sevdim hem de nefret ettim sonundan. Ayrıca insanların felaket dönemlerinde birbirlerine olan tavırları yaklaşımları oldukça iyi yansıtılmış.

bu film markette olanlar değil mi affraid psikolojimi bozdu sonu Evil or Very Mad

koku - bir katilin hikayesi filmini çok beğendim.18 yy da geciyordu film ama bir sahne çok abartılmıştı Evil or Very Mad
bluetear
bluetear
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1079
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 16 Pusuda10

Mesaj tarafından Zax Cuma 7 Ağus. - 18:05

23'ü izledim bu sabah. Jim oynasa da çok çok iyi diyebileceğim bir film değildi ama yine de gerçekten vasat bir film denemez. Bir butterfly effect gibi the jacket gibi hayatıma birşeyler katmadı ama harcadığım zamanında karşılığını vermesini bildi. Jim Carey hayranlarından biriyseniz kesinlikle izlenemiz gerek.
Zax
Zax
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 829
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 16 Kustah10

http://kingsjoy.deviantart.com/

Mesaj tarafından isobel Cuma 7 Ağus. - 23:22

bluetear demiş ki:
gundamaster demiş ki:The Mist, çok beğendim filmi. Kanınızı donduracak bir sona sahip. Hem çok sevdim hem de nefret ettim sonundan. Ayrıca insanların felaket dönemlerinde birbirlerine olan tavırları yaklaşımları oldukça iyi yansıtılmış.

bu film markette olanlar değil mi affraid psikolojimi bozdu sonu Evil or Very Mad

koku - bir katilin hikayesi filmini çok beğendim.18 yy da geciyordu film ama bir sahne çok abartılmıştı Evil or Very Mad

-The Mist gerçekten muhteşem bi film (yada muhteşem bi son mu desem^^)
-Koku filminden nefret etmiştm ben yaw niyeyse izledigim zamanki ruh halimdendir belki ama anlamsız gelmişti bana ne yapam
-ben de biras önce American History X izledm Edward Norton olup kötü bi film olmasını beklemiodm ztn gayet iyiydi
isobel
isobel
Isınan üye
Isınan üye

Kadın Mesaj Sayısı : 132

Mesaj tarafından Lucresia C.tesi 8 Ağus. - 21:59

Göl Evi ->Fena değildi... bildiğin mutlu sonla biten aşk filmlerinden sayılabilir aslında Razz (göl kenarında öyle bi evim olsa ne güzel olurdu ama lol! )

O koku filmini ben ilk vizyona girdiği zaman izlemiştim ama açıkcası konusu ve filmin sonu çok saçma gelmişti bana *sh
Lucresia
Lucresia
Yeni Üye
Yeni Üye

Kadın Mesaj Sayısı : 30
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 16 Psikop10

Mesaj tarafından halvah(J) C.tesi 8 Ağus. - 22:08

1408 garip fakat güzel bir gerilim filmi.Yazarı için izlediğim bir film Stephen Kıng severim iyi bir korku-gerilim yazarıdıR.fİLME 8/10 VERİYORUM
halvah(J)
halvah(J)
Süper Animeci
Süper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 453
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 16 Uykum210

Mesaj tarafından gundamaster C.tesi 8 Ağus. - 22:26

bluetear demiş ki:

Evet ta kendisi. Sonu kesinlikle çok pis psikoloji bozuyor. İzledikten sonra uyuyamadım sinirden dolayı.

Bu sabah Ip Man izledim. Muhteşem bir filmdi. Bruce Lee'nin ustası olan Ip Man'i anlatıyordu film. Sadece bununla kalmıyor Japonya ile Çin arasındaki Marco Polo kuşatmasına da değiniyordu. Ip Man'in hayatı gözler önüne serilirken filmde ayrıca Çin ve Japonya arasındaki 8 yıl süren bu amansız savaşa da güzelce değinilmişti.
Kung-fu dövüş sanatından hoşlanıyorum diyorsanız eğer bu filmde tam size göre dövüşler mevcut. Ip man'i stilini icra ederken izlemek çok büyük bir keyif.
gundamaster
gundamaster
Onursal üye

Mesaj tarafından yuuki_cross C.tesi 8 Ağus. - 23:14

gundamaster demiş ki:
bluetear demiş ki:

Evet ta kendisi. Sonu kesinlikle çok pis psikoloji bozuyor. İzledikten sonra uyuyamadım sinirden dolayı.

Bu sabah Ip Man izledim. Muhteşem bir filmdi. Bruce Lee'nin ustası olan Ip Man'i anlatıyordu film. Sadece bununla kalmıyor Japonya ile Çin arasındaki Marco Polo kuşatmasına da değiniyordu. Ip Man'in hayatı gözler önüne serilirken filmde ayrıca Çin ve Japonya arasındaki 8 yıl süren bu amansız savaşa da güzelce değinilmişti.
Kung-fu dövüş sanatından hoşlanıyorum diyorsanız eğer bu filmde tam size göre dövüşler mevcut. Ip man'i stilini icra ederken izlemek çok büyük bir keyif.
sayfada yazdıgınız fılmlerın tamamını izledim xD film yetmyo bana Very Happy ip man hariç*
neyse şu markette geçen filmi izlerken 6 puan vermek geçiyodu aklımdan ama fılmın son 5 dk sını izleyince puan 9a fırladı. öyle bi son olması çok harika olmuş bence.
yuuki_cross
yuuki_cross
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1289
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 16 Ssstt10

Mesaj tarafından yuuki_cross Ptsi 10 Ağus. - 17:46

az önce çıktım sinemadan ve tek kelimeyle harry
potter iğrençti.film benim için yarım saatten ibaretti.sadece son yarım
saati güzeldi. bi önceki filmden bi basamak öteye gidememişti.
görsellik deseniz yeni hiçbirşey yok. izlerken çok sıkıldım. gösterişli
maç sahnelerinden dahi eser yoktu. yine herzamankı gıbı bırı ölduruldu
ve fılm o şekilde kapatıldı. sevmedim. sinemada izlemeye değer değildi.
yuuki_cross
yuuki_cross
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1289
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 16 Ssstt10

Mesaj tarafından mavi_61 Ptsi 10 Ağus. - 20:47

güzeldi diyorum kızım xD
mavi_61
mavi_61
Aktif üye
Aktif üye

Kadın Mesaj Sayısı : 232
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 16 Aggres10

Mesaj tarafından gundamaster Çarş. 12 Ağus. - 6:46

En son Watchmen izledim. Süper kahraman temalı ve içinde bol aksiyon olacağını düşündüğüm bir filmde bu kadar bol kan göreceğimi izlemeden önce hiç beklemiyordum.
Film genel olarak iyiydi. Yaklaşık bir saati biraz sıkıcıydı sonradan açılmaya başladı. Özellikle karakterlerden Rorshach'ın hikayesi anlatılmaya başlandığında film bir çıta daha yükseldi.
gundamaster
gundamaster
Onursal üye

16 sayfadaki 21 sayfası Önceki  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Sonraki

- Similar topics