son izlediğiniz film / yorumlarınız
+75
arcueid
Katsura
ishak
ademania
SIRINO
darkcan
zhaomc
Ownd
halvah(J)
Lucresia
PinkLemonade
mavi_61
nico robin
lafolya
kanade
isobel
bonjour
!Sweet Cat!
Desire
tanoren
Mahlas_Kafkef
DicLonius
DarkeLia
doumeki
Çubuk Kraker xD
AnTiOkSiDaN
Zax
MetatroN
wiL-
zhenya
Unde®minE
stratospheregirl
meyday
yuuki_cross
scoutcrawler
snowflake
ShaiThan
mortifera
KaranlıK
sakura
bluetear
Squaw
bLue-Dragon
Susano'o
Kansu
özz
F.Chopin
jax
sera myu
zeze
kordiseps
sonercirit
Yufie
blackburn
RoMe
gundamaster
Unde®kaN
FindaSoul4$ale
Ryoko Yoichi
YagamiLight
Engel
Mss. Pretty Queen
savage garden
resurgam
muhtesemmatrix
Yaser
Sodakazam
Shiniko
Hanajima
sakura hime
edemirci44
SPAWN-TheUndead
rockchu
lantis
spartiate
79 posters
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
9 sayfadaki 21 sayfası
9 sayfadaki 21 sayfası • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
Geri: son izlediğiniz film / yorumlarınız
hıım arkadaşta varmış, getirsin de tavsiyene uyup izleyelim beğenmezsem burada yazarım.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
vampir filmleri benimde bir numaram kate teyzenin ayrılmasına bende çok üzüldüm kadının başka bi havası vardı o filmde belki 4.sünü çekerler .sparti kaçırmışım vampirle görüşme yi hiç duymadım .spartiate demiş ki:yuuki_cross demiş ki:catwoman cok guzeldı ya. en son soyle bı fılm arsıvımı eseleyıp the island ı ızledım. scarlet teyze oynuyo. manyak bı fılm ya guzeldı baya. bıde arkasından underworld ü izledim tabii sonuncusunu. o daha da güzeldi gene harıka lycan dönüşümleri falan vardı.gelmıs gecmıs en ıyı vampir filmi bence. görsel olarakta kimse okadar gercekcı olaamdı
underworld'ün ilk filmini bayağı sevmiştim, kate beckinsale e siyahlar bayağı yakışıyordu ne yalan söyliyim:D catwoman benim pek sevdiğim bir film değil, halle berry olmasına rağmen konusu, çekişmleri vs. kötü bir film diye düşünüyorum... bunun yanında island çok çok beğendiğim bir filmdi... evan mcgregor var zaten filmde, çok sevdiğim bir aktör, ee birde michael bay filmi; yemede yanında yat...
not:ancak bana göre en güzel vampir filmleri ve lost boystur...
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Vampirle Görüşme'yi duymamış bir vampir filmi sever .
Tom Cruise, Brad Pitt, Antonio Banderas, Christian Slater oynuyor desem izlemeye koşarsın
Tom Cruise, Brad Pitt, Antonio Banderas, Christian Slater oynuyor desem izlemeye koşarsın
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
O filmi çok duydum ama izliyemedim :/
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
aaa hakkaten olmadı yuuki, mutlaka izlemen lazım... interview with the vampire orjinal adı, aklında bulunsun, rastlarsan indir hemen:)
bu arada nasıl ya, kate yok mu 3. de:S izlemem ben o filmi:S
bu arada nasıl ya, kate yok mu 3. de:S izlemem ben o filmi:S
hayr 3.de yani rise of the lycans da kate teyze yok lucian da değişmiş tabi çok benzeyen birini almışlar. zaten o film geriye dönüş gibi bişey oldu. ancak iyikide yapmışlar pek çok şey aydınlanıyor. sparti listeme ekledim izliycem mutlaka . ahha şimdi oldu meyday koşarım valla izlemeye brad pitt e değer beeaaa tutmayın beni
Ruh Hali :
evet hiç olmadı o yakışıklılar için izlenir brad kahverengi saçlarla çok tatlıydı ama tom cruise mümkünse saçlarını bi daha sarıya boyatmasın ama oyunculuğu hepsinden iyiydi bence.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
meyday demiş ki:Vampirle Görüşme'yi duymamış bir vampir filmi sever .
İzlemiştim hüzün içeren bir film ve de çok eski Antonio Banderas'da var film de,vampir filmi severler için bence başlangıç olması gereken bir film kesinlikle ....
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
"Crank High Voltage 2009" Tetikçi 2
Liongates filmlerinde bakadar mı sadistlik ön pilanda olur!
Bai Ling de çok süper yahu oyunculuğu berbat ama hareketleri ve tipi durumunu kurtarıyor.
Aşırı derecede +18 bence izlemeye değmez benim gibi sırf merakdan izlerseniz zevk almazsınız!
"The International 2009" Uluslararası
Bu filmse gerçekten farika son sahnelerde istanbulun egzotik ve depresif havasını çok iyi vermişler ve filmde geçen bir sözvar filmin özeti gibi "Dediğin gibi kader bazen ondan kaçmaya çalıştığın yerde karşına çıkar." son bölümde louis salenger kaderi ile yüzleşiyor.
İzlemenizi kesinlikle öneririm bence on numara bir film!
Liongates filmlerinde bakadar mı sadistlik ön pilanda olur!
Bai Ling de çok süper yahu oyunculuğu berbat ama hareketleri ve tipi durumunu kurtarıyor.
Aşırı derecede +18 bence izlemeye değmez benim gibi sırf merakdan izlerseniz zevk almazsınız!
"The International 2009" Uluslararası
Bu filmse gerçekten farika son sahnelerde istanbulun egzotik ve depresif havasını çok iyi vermişler ve filmde geçen bir sözvar filmin özeti gibi "Dediğin gibi kader bazen ondan kaçmaya çalıştığın yerde karşına çıkar." son bölümde louis salenger kaderi ile yüzleşiyor.
İzlemenizi kesinlikle öneririm bence on numara bir film!
- Spoiler:
- Not:Filmde türklere yapılan gönderme de bence acı ama gerçekçi, türkiyenin kardeşleriyle olan bazı ilişkilerini iyi betimliyor!
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
hard candy'yi izledim en son sanırım
stratospheregirl- Aktif üye
Ruh Hali :
hafta sonu screamers 2 ve college adlı filmleri izledim... öncelikle screamers bilim kurgu - korku tarzında... screamerların insanlığın kökünü kuruttuğu gezegenden yardım sinyali alan dünya, oraya hemen ultra salak adamlardan oluşan bir kurtarma ekibi yolluyor... evet kurtarma ekibi toptan ultra salak, kusura bakmayın ama daha fazla yumuşatamıyorum:D ancak nerde ilk screamers dedirtiyor insana... zaten ilk 20 dakikasında film kendini belli etmişti az çok, sonuda aynen tahmin ettiğim gibi oldu... yaratık 5 falan çekilsede güzel bir bilim kurgu - korku izlesek... bunun notu 4.5/10... yaklaşmaya değmez...
ikinci film college'tı. teen komedisi birazcık... lise son arkadaşlar hafta sonunda üniversite gezisine gidiyorlar... bol bel altı esprisi, bol bol açıklık vs vs. espriler çoğu zaman vasatın altı ne yazıkki... 5/10 verdim geçtim bunada... film olarak kötü seçimler yaptığım bir hafta sonuydu... haftaya yepyeni filmlerle karşınızda olucam umarım:D
ikinci film college'tı. teen komedisi birazcık... lise son arkadaşlar hafta sonunda üniversite gezisine gidiyorlar... bol bel altı esprisi, bol bol açıklık vs vs. espriler çoğu zaman vasatın altı ne yazıkki... 5/10 verdim geçtim bunada... film olarak kötü seçimler yaptığım bir hafta sonuydu... haftaya yepyeni filmlerle karşınızda olucam umarım:D
heeaam dün şöle beni ağlatacak bi film izliyim dedim ama olmadı büyük dvd arşivimden bi baktım dünyanın durduğu gün bana gel beni izle diyo. neyse izledim ama ne izledim yha o ne öle filmin sonuna kadar bişey olcak bu sefer bişey çıkacak diye beklemekten öldüm. kısacası film çok vasattı. filmde iyi olan yalnızca üç şey vardı:
1-Keanu Reeves(ah tüm film boyunca onu izledim zaten sadece )
2-verdiği mesaj(insanlar ölürse dünya kurtulur)
3-aradabir ortaya çıkan fantastik ögeler
film budur yani iyiki para verip sinemada izlememişim
hadi bakalım hayırlısıyla bu gün şöyle beni ağlatacak bi film izlemeyi palnlıyorum tabi ben gene benim fantastik filmlere dalmazasam.
1-Keanu Reeves(ah tüm film boyunca onu izledim zaten sadece )
2-verdiği mesaj(insanlar ölürse dünya kurtulur)
3-aradabir ortaya çıkan fantastik ögeler
film budur yani iyiki para verip sinemada izlememişim
hadi bakalım hayırlısıyla bu gün şöyle beni ağlatacak bi film izlemeyi palnlıyorum tabi ben gene benim fantastik filmlere dalmazasam.
Ruh Hali :
2 sn önce twilightı izledim. fılm bır vampir filminden bekleennenin dışında tamamen romantik temaya dayalı. ancak bi edward and bella varki arghh
beni benden aldı götürdü halada getirmedi. arkada çalan müzik acaip gaza getirici tabi beraberinde edward ın bellanın kokusuna deli olması cabası.ağır çekim filme hakim olmuş durumda ancak bukadar yakışır bi filme diyorum. filmde öle bi hava varki baktığınızda konu cok zayıf ama dedgım gııbi öle bir hava varki nefesım kesik izlememe neden oldu. şahsen yeniay(devam fılmı) cıksın dıye sımdıden böle 4 göz bekliourm. ayy anlatamiciyim anlatmak mümkün degil yha öle bi film izlemek hissetmek lazım aman kaçırmayın. çok tatlı bişiy bu yaaa
heaa bu arada filmde beni etkileyen ıkı replikse suydu:
1-ölüm huzurlu,kolay. yaşamak daha zor....
2-nasıl öleceğimi hiç düşünmemiştim, ama sevdiğin birisi için can vermek, ölmek için güzel bir yol gibi görünüyor...
ühhhüüü
ben bu kadar romantık deıldım yhaa ne oldu baana
beni benden aldı götürdü halada getirmedi. arkada çalan müzik acaip gaza getirici tabi beraberinde edward ın bellanın kokusuna deli olması cabası.ağır çekim filme hakim olmuş durumda ancak bukadar yakışır bi filme diyorum. filmde öle bi hava varki baktığınızda konu cok zayıf ama dedgım gııbi öle bir hava varki nefesım kesik izlememe neden oldu. şahsen yeniay(devam fılmı) cıksın dıye sımdıden böle 4 göz bekliourm. ayy anlatamiciyim anlatmak mümkün degil yha öle bi film izlemek hissetmek lazım aman kaçırmayın. çok tatlı bişiy bu yaaa
heaa bu arada filmde beni etkileyen ıkı replikse suydu:
1-ölüm huzurlu,kolay. yaşamak daha zor....
2-nasıl öleceğimi hiç düşünmemiştim, ama sevdiğin birisi için can vermek, ölmek için güzel bir yol gibi görünüyor...
ühhhüüü
ben bu kadar romantık deıldım yhaa ne oldu baana
Ruh Hali :
Death Race
Düşündüğümden çok daha iyi bir filmdi. Bu kadarını bende beklemiyodum. Özellikle sonu çok güzeldi. Sonlara doğru sonu belli oldu ama yinede çok heyecanlıydı. Müzikler çok iyiydi.
8.7 /10
Düşündüğümden çok daha iyi bir filmdi. Bu kadarını bende beklemiyodum. Özellikle sonu çok güzeldi. Sonlara doğru sonu belli oldu ama yinede çok heyecanlıydı. Müzikler çok iyiydi.
8.7 /10
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
aaa death race tabi, jason statham var; bol aksiyon bol araba yarışı... bende çok sevmiştim...
twilight bram stoker'In kemikleri sızladı vallaha... vejetaryan, güneşte parlayan vampirmiş... aahh ahh nerde eski vampirler, john carpenter'ın vampirler filmi vs...
dün bende underworld'ün son filmini izledim... çok beklentim vardı, ama beklediğimi bulamadım... savaş sahneleri biraz daha bol olsaydı bence daha iyi olurdu... ama ilk filmdeki zenci abinin(hani filmin sonlarına doğru victorın tek elle kaldırıp öldürdüğü) nasıl kurt adam olduğunu öğrendik o da yeter... en azından vampirler parlamıyor ve kurtadamlar brokoli çorbası içmiyor... 8/10
twilight bram stoker'In kemikleri sızladı vallaha... vejetaryan, güneşte parlayan vampirmiş... aahh ahh nerde eski vampirler, john carpenter'ın vampirler filmi vs...
dün bende underworld'ün son filmini izledim... çok beklentim vardı, ama beklediğimi bulamadım... savaş sahneleri biraz daha bol olsaydı bence daha iyi olurdu... ama ilk filmdeki zenci abinin(hani filmin sonlarına doğru victorın tek elle kaldırıp öldürdüğü) nasıl kurt adam olduğunu öğrendik o da yeter... en azından vampirler parlamıyor ve kurtadamlar brokoli çorbası içmiyor... 8/10
evet twilightı romantık fılm kategorısıne sokabılırız zaten orada vampır teması aşka engel olusuturp 'zor askın tadı baldır' mantıgını gerceklestrmek ıcın yapılmıs bnce. evt bnde underworld un son fılmınden daha cok sey beklıyodum yınede en ıyı vampir filmi o olur bence..
Ruh Hali :
BAyağı zamandır film izlemiorum... Şu alacakaranlığı merak ettim valla...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
aa ama en iyi vampir filmi demeyelim yuukicim:) 1. film bence underworld ün en iyisi... birde tabi vampirler açıısndan harika başka filmler de var:) ama iyi diyebiliriz
Şu alacakaranlık olayı ne ya otobüse biniyom beş kişi okuyo okula gidiyom onbeş kişi okuyo yolda geçerken yirmi kişinin elinde var ne biçim kitap bu ya herkes okuyo yalnızlık psikolojisine girdim bitek ben mi okumuyorum die
hahaaaa okuma sne izle ölesı daha zevklıı fılmıscoutcrawler demiş ki:Şu alacakaranlık olayı ne ya otobüse biniyom beş kişi okuyo okula gidiyom onbeş kişi okuyo yolda geçerken yirmi kişinin elinde var ne biçim kitap bu ya herkes okuyo yalnızlık psikolojisine girdim bitek ben mi okumuyorum die
Ruh Hali :
Neblim her filme çekilmiş seriyi okuyorum bide bende hastalık var geleceğin harry potter'ı gibisinden lanse edilen her şeyi okuyorum
bu haftasonu 4 film izlemeyi planlamıştım ama 2.5 izleyebildim
ilki "Mumya 3"tü ama elimdeki filmin altyazısındaki sorun yüzünden yarısına kadar izledim. ki yarısına kadar gelmeme rağmen aksiyon yeni başlamıştı düşünün artık 45 dak saçmasapan şeyler izlettiler. zaten zorlama bir devam filmi olmuş belli. gerisini izlemeye pek hevesli değilim.
2.si spartinin önerdiği vampir filmi "The Lost Boys" izlerken baya güldüm. komedi filmi miydi değildi ama bana komik geldi. zaten en başta "80'ler" filmi olması 80'lerin izlerini filmde görmemiz yetiyor, garip kıyafetler kabarık saçlar, makyaj... o zamanlar gençlik filmi olarak çekilmiş 15 yaş sınırı var ama günümüzde çocuk filmi niteliği taşıyor diyebilirim. hı filmde Kiefer Sutherland oynuyor. adam kaç yaşında merak ediyorum şimdi bile hiç değişiklik yok. neyse benim için tek vampir filmi var o da "Vampirle Görüşme"
3. film "Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikasti" güzel bir filmdi ama biraz uzun 2 saat kadar. gerçek bir olayı anlatıyor. Jesse James ünlü bir haydutmuş hatta öldürüldükten sonra daha da ünlenmiş. zaten filmin konusu da isminden anlaşılıyor. bu arada adamlar vurulma efektlerini güzel yapıyorlar. uzunluğuna aldırmassanız izlemenizi öneririm.
ilki "Mumya 3"tü ama elimdeki filmin altyazısındaki sorun yüzünden yarısına kadar izledim. ki yarısına kadar gelmeme rağmen aksiyon yeni başlamıştı düşünün artık 45 dak saçmasapan şeyler izlettiler. zaten zorlama bir devam filmi olmuş belli. gerisini izlemeye pek hevesli değilim.
2.si spartinin önerdiği vampir filmi "The Lost Boys" izlerken baya güldüm. komedi filmi miydi değildi ama bana komik geldi. zaten en başta "80'ler" filmi olması 80'lerin izlerini filmde görmemiz yetiyor, garip kıyafetler kabarık saçlar, makyaj... o zamanlar gençlik filmi olarak çekilmiş 15 yaş sınırı var ama günümüzde çocuk filmi niteliği taşıyor diyebilirim. hı filmde Kiefer Sutherland oynuyor. adam kaç yaşında merak ediyorum şimdi bile hiç değişiklik yok. neyse benim için tek vampir filmi var o da "Vampirle Görüşme"
3. film "Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikasti" güzel bir filmdi ama biraz uzun 2 saat kadar. gerçek bir olayı anlatıyor. Jesse James ünlü bir haydutmuş hatta öldürüldükten sonra daha da ünlenmiş. zaten filmin konusu da isminden anlaşılıyor. bu arada adamlar vurulma efektlerini güzel yapıyorlar. uzunluğuna aldırmassanız izlemenizi öneririm.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
what doesn't kill you isimli bir film izledim... torrentten tamamen tesadüf eseri indirmiştim, acayip derecede sardı ama beni... suç-dram kategorisi diyebiliriz tür için, filmi izledikten sonra baktım, imdb oyu da oldukça iyi... bence sakin kafayla izlenmeli bu film, 8.5 /10
Star trek - izlemye değer fena olmamış,
push - kesinlikle beğenirsiniz bazı sahneler çok hoşuma gitti çekimler konusunda,
Duplicity - bu pirince giderken evdeki bakliyattan olma sözüyle ilgili konusu olan aşk ve akıl oyunu ile süslenmiş gibi duran ağızda fena tat bırakmayan bir filim, (Böyle yorumuda başkası yapmaz )
Ve USTA - 10 numara bir filim oyunculuk açısından senaryoda çabası gidin sinemaya izleyin!!!
Özellikle Yetkin Dikiciler yine konuşturmuş...
push - kesinlikle beğenirsiniz bazı sahneler çok hoşuma gitti çekimler konusunda,
Duplicity - bu pirince giderken evdeki bakliyattan olma sözüyle ilgili konusu olan aşk ve akıl oyunu ile süslenmiş gibi duran ağızda fena tat bırakmayan bir filim, (Böyle yorumuda başkası yapmaz )
Ve USTA - 10 numara bir filim oyunculuk açısından senaryoda çabası gidin sinemaya izleyin!!!
Özellikle Yetkin Dikiciler yine konuşturmuş...
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
(Film güzeldi ancak ilk iki filmdeki tadı yakalayamadım ben.
Sanırım bunun nedeni konun Mısır da geçmemiş olmaması )
(Film güzeldi ancak ilk iki filmdeki tadı yakalayamadım ben.
Sanırım bunun nedeni konun Mısır da geçmemiş olmaması )
Hanajima- Aktif üye
Ruh Hali :
9 sayfadaki 21 sayfası • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
9 sayfadaki 21 sayfası