AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

son izlediğiniz film / yorumlarınız

+75
arcueid
Katsura
ishak
ademania
SIRINO
darkcan
zhaomc
Ownd
halvah(J)
Lucresia
PinkLemonade
mavi_61
nico robin
lafolya
kanade
isobel
bonjour
!Sweet Cat!
Desire
tanoren
Mahlas_Kafkef
DicLonius
DarkeLia
doumeki
Çubuk Kraker xD
AnTiOkSiDaN
Zax
MetatroN
wiL-
zhenya
Unde®minE
stratospheregirl
meyday
yuuki_cross
scoutcrawler
snowflake
ShaiThan
mortifera
KaranlıK
sakura
bluetear
Squaw
bLue-Dragon
Susano'o
Kansu
özz
F.Chopin
jax
sera myu
zeze
kordiseps
sonercirit
Yufie
blackburn
RoMe
gundamaster
Unde®kaN
FindaSoul4$ale
Ryoko Yoichi
YagamiLight
Engel
Mss. Pretty Queen
savage garden
resurgam
muhtesemmatrix
Yaser
Sodakazam
Shiniko
Hanajima
sakura hime
edemirci44
SPAWN-TheUndead
rockchu
lantis
spartiate
79 posters

8 sayfadaki 21 sayfası Önceki  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21  Sonraki

son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 8 Empty Geri: son izlediğiniz film / yorumlarınız

Mesaj tarafından Squaw Çarş. 15 Nis. - 19:48

KaranlıK demiş ki:Squaw-sempai nin tavsiyesi üzerine bir filim izledim ve hayran kaldım ve diğer tavsiyeleri birazdan inmiş olacak ve ben onlardan da çok umutluyum.
Tavsiye ettiği filim ise, Lord of the Flies insanın vahşi doğasıyla ilgili çok etkileyici muazzam bir filim ayrıca "Jyu-Oh-Sei" animesinin de bu filimden uyarlandığını yada etkilenerek yapıldığını düşünüyorum ve ikisinide izlemenizi tavsiye ederim.

Beğenmene sevindim Karanlık o filmin kitabını okumaktayım şu anda,ayrıca kitabı çıktığı ülkede hala üniversitelerde ''Ders Kitabı'' olarak kullanılmakta ki kitap sanırım 60'lı yıllara ait bir kitap,kitabı daha sürükleyici ama şimdi sonunu bildiğim için okumak biraz yoruyor,bilmeden okumuş olsaydım eminim daha çok zevk alacaktım ^^

Ama filmine gelince ben de birkaç yorum eklemek istedim;Hayatıma yön veren filmlerden birisi oldu diyebilirim (tabi ki de yapımdaki şiddeti açığa çıkartmadı Very Happy ) ama insan olmanın verdiği soruları bulmana yardımcı olan bir film açıkçası,çevremdeki insanlar neden var ya da hayatımda niye yer veriyorum diye düşündürtüyor film seni filmi izleyip bitirdikten sonra ve de şiddeti sadece çoçuk aktörleri kullanarak bu kadar iyi anlatabilecek bir yönetmen düşünemezdim yönetmeni tebrik etmek isterdim açıkçası....

En son squaw tarafından Çarş. 15 Nis. - 21:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Squaw
Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1051
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 8 Kustah10

son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 8 Empty Geri: son izlediğiniz film / yorumlarınız

Mesaj tarafından özz Çarş. 15 Nis. - 21:02

herhalde yeni olan "Sineklerin Tanrısı" ndan bahsediyorsunuz, yani 90larda çekilenden. bir de onun çok eski bir versiyonu varmış sanırım. ben de çok etkilenmiştim ondan. ilginç olan filmi tvnin çocuk filmi gibi gündüz kuşağında yayınlamasıydı (tabi yıllar önce). bu televizyoncular işlerini bilmiyorlar ya da yayınladıkları programı önceden izlemiyorlar. ben izledikten sonra psikolojim bozulmuştu.
üniversiteye gideken bir gün sahaflarda 2. el kitabıyla karşılaşınca hemen atlamıştım. gerçekten çok sürükleyici bir kitaptı. zaten önerdiğim kitaplar arasında kendisi.
hakkında konuşmak bir daha izleme isteği oluşturdu bende Very Happy
özz
özz
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1172
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 8 Keyifs10

Mesaj tarafından Squaw Çarş. 15 Nis. - 21:22

Evet Özz bahsettiğimiz film o ama kitabı daha eski yıllara ait,bende de yeniden izleme hevesi oluştu ben de ilk Trt çoçuk kuşağında izlemiştim hatta başlangıcında filmin baya hoş bir film çıkacak diye büyük bir zevkle izlemiştim ta ki 2 grubun şiddet içerikli çekişmeleri başlayana kadar...

Hatta bunu lost dizisi'nde bir ironi yaratarak kullanmışlardı filmin ismini;Sawyer ilk sezondu sanırım kendi durumlarını ''Sineklerin Tanrısı''ndaki olaya benzeterek bir espri yapmıştı Very Happy
Squaw
Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından özz Çarş. 15 Nis. - 21:37

şimdi baktım netten ilk bir uyarlama var 1963 yapımı. sanırım o kitaba daha sağdık bir uyarlama. filmcide elime gelmişti ama siyah-beyaz olduğu için almamıştım Very Happy kitabı da 1954 yılına ait. bendeki ikinci el olduğu için daha çok hoşuma gidiyor eski kitapların kokusu bir başka Very Happy
kesinlikle çocuklara göre bir kitap ya da film değil. ben de ilk izlediğimde senin gibi ortaokuldaydım ve inanılmaz moralim bozulmuştu. neyse karar verdim alıp bir daha izleyeceğim.
özz
özz
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından snowflake Çarş. 15 Nis. - 22:39

devil may cry serisi bitti tek kelimeyle : muhteşemdi...!
snowflake
snowflake

Kadın Mesaj Sayısı : 16
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 8 Soguk10

Mesaj tarafından mortifera Perş. 16 Nis. - 7:55

ShaiThan demiş ki:Aaa, saw serilerinde zeka. Very Happy

Zekadan kastım saw serilerinde cinayetler hadi önümüze geleni kesip biçelim la la la kasaplar birliği şeklinde değildi xD
mortifera
mortifera
Çevirmen
Çevirmen

Kadın Mesaj Sayısı : 164
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 8 Yoksu611

Mesaj tarafından KaranlıK Perş. 16 Nis. - 12:26

Herkezi yarma karpuz gibi lime, lime ettiler bence tam kasaplar birliği o filim.
KaranlıK
KaranlıK
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 430
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 8 Bulutl10

Mesaj tarafından snowflake Perş. 16 Nis. - 12:50

Dün akşam Splinter diye bi gerilim filmi izledim.tamam geriyor ama biraz saçma geldi.Kendinize komedi payı bile çıkarabilirsiniz...
scary movie serisine alsalar çok tutulur Smile
snowflake
snowflake

Mesaj tarafından snowflake Paz 19 Nis. - 7:24

kitabını geçenlerde okuduğum bir filmi izledim. ordinary people... kitaba sadece benziyor!!! şimdi kitabı olan filmlerin orjinalliğini tamamen yitirdiğine daha fazla inanıyorum...
snowflake
snowflake

Mesaj tarafından spartiate Ptsi 20 Nis. - 7:52

ohh hafta sonu film maratonu... cidden keyif veren filmlerdi, hepsini bir hafta sonuna sıkıştırdığıma üzüldüm:(

öncelikle into the wild ile başlayalım... anlatılmayacak yaşanacak bir film aslında, 2007 yılında çekilmesine rağmen benim bugün ekadar nasıl gözümden kaçmış deyip kendimi tebrik ediyorum... 2.5 ssat süren film biran bile sıkmıyor... bir kişinin alaskaya gidiş hikayesini anlatsada, oraya gidene kadar başka kişilerle yaşadığı olaylar ve ilişkiler filmin ana konusunu oluşturuyor... eklemeliyim, gerçek bir hikayeymiş... kaçırmayın diyor ve hakkıyla alınmış bir 9.5 notunu yapıştırıyorum (aksiyonlar dışında böyle not vermem haberiniz olsun:D)

ikinci filmimiz yes man... ilk filmin hüznünü bir kenara bırakmak için izlenebilecek filmlerden biri... jim carrey'nin olması zaten bir film için başlı başına bir nimet. film oldukça güzel, özellikle bar çıkışındaki kavga sahnesine değinmeden geçemeyeceğim:D neyse gene zamanı hızlıca geçirten bir film, bunada 9 verirsem sanırım abartmış olmam...

film maratonunu azıcık tarzım dışı bir filmle bitiriyorum... the pathology... normalde böyle kanlı parçalamalı filmleri izlemem(parçalama morgda geçiyor, yani adamlar işlerini yapıyor ama parçalama parçalamadır:D) bunu bir tavsiye üzerine seyrettim, pişman olduğumuda söyleyemem... sevgili genç doktorumuzun kötü yola düşüşünü izliyoruz aslında film boyunca... ben sevdim, kan tutmuyorsa sizde izleyin... normalde 6.5 verecektim filme ama öyle şahane bir sonla bitirdiler ki filmi "obaaaaaa" dedim, bunun üzerine not 7.5 a fırladıVery Happy
spartiate
spartiate
Admin
Admin

Erkek Mesaj Sayısı : 4388
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 8 Eglenc10

https://animemangantr.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından özz Ptsi 20 Nis. - 9:04

"yes man"i izlemeyi ben de istiyordum, yorumun iyi oldu
ben de dün gece "transamerica" adında bir film izledim. konusu kısaca; kadın olmak için önünde son bir adım kalan (cinsiyet değiştirme ameliyatı) bir transeksüel'in hayatı bir telefonla değişir ve bir oğlu olduğunu öğrenir. psikolojik olarak ameliyata hazır olduğunu kanıtlaması için bir oğlu olduğu gerçeğiyle ve hisleriyle yüzleşmesi gerekir. böylece uygunsuz bir hayat süren oğluna onun babası olduğunu söylemeden yardım etmeye başlar. film aile ve insan ilişkileri, önyargılar üzerine kurulu bir film. ben eğlendim açıkçası izlerken.
özz
özz
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından Squaw Ptsi 20 Nis. - 16:54

Ben de pathology filmi konusunda kararsızdım Serküş ama senin şu kan olayını söylemen iyi oldu,sanırım filmi izlemeden direk sileceğim bilgisayarımdan...

Şubat ayında arkadaş getirmişti yüklemiştim laptop.ma ama şu söylediklerinden sonra o filmi izlemek bir kenarda dursun,ismini görmek bile rahatsız eder bundan sonra ^^
Squaw
Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından spartiate Ptsi 20 Nis. - 20:09

send eözz gibi yesman i izle squiş o güzel bir film... diğer bahsettiğim ino the wildda bana göre oldukça iyi, zaten imdbde ilk 250 film arasına girmişVery Happy
spartiate
spartiate
Admin
Admin

Mesaj tarafından Squaw Ptsi 20 Nis. - 20:11

Hmmm tamam Serküş o film de var bende,gerçi bir sürü film var hangisini izleyeceğim karar veremiyorum,sanırım aç gözlülüğün sonu bu =D
Squaw
Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından spartiate Salı 21 Nis. - 7:27

squaw demiş ki:Hmmm tamam Serküş o film de var bende,gerçi bir sürü film var hangisini izleyeceğim karar veremiyorum,sanırım aç gözlülüğün sonu bu =D

sen bana listeyi gönder ben seçiveririm squiş...

not:bu arada burn after reading izlemeye kalktım(clooney-pitt-malkovich oynuyor, coen'lerin bir filmi) , açıkçası ultra sıkıcı geldi ve bıraktım:S imdb notuda güzledi ama beni nedense hiç sarmadı
spartiate
spartiate
Admin
Admin

Mesaj tarafından sera myu Salı 21 Nis. - 11:12

valla ona kalırsa kimse kedikadını sevmedi ama bence spped racer dan güzeldi speed racer 4 yıldız almıştı kedi kadın 1-2 yıldızmı ne almıştı sinema dergisi tarafından imdb puanını bilmiyorum ama şuda varki speed racerdaki renkler iyiydi yaw baya güzel kullanmışlardı onun için izlenir filmin battığı nokta ise benim için losttaki jack kardeşimizin saçlarını gördüğüm andır lol!
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 2456
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 8 Dagini10

Mesaj tarafından scoutcrawler Cuma 24 Nis. - 17:38

Son izlediğim film:Klon Savaşları(DVD'DE) sadece star wars hayranlarına ve çocuk kitleye hitap eden basit bir yapım
scoutcrawler
scoutcrawler
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1168
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 8 Asik10

http://codegeassrpg.yetkinforum.com

Mesaj tarafından yuuki_cross Çarş. 29 Nis. - 22:56

catwoman cok guzeldı ya. en son soyle bı fılm arsıvımı eseleyıp the island ı ızledım. scarlet teyze oynuyo. manyak bı fılm ya guzeldı baya. bıde arkasından underworld ü izledim tabii sonuncusunu. o daha da güzeldi gene harıka lycan dönüşümleri falan vardı.gelmıs gecmıs en ıyı vampir filmi bence. görsel olarakta kimse okadar gercekcı olaamdı OK
yuuki_cross
yuuki_cross
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1289
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 8 Ssstt10

Mesaj tarafından kordiseps Cuma 1 Mayıs - 12:35

Pembe Panterin şu an gösterimde olan fimini izledim...
Gülmek isteyen gidebilir...
Komikti valla.
Ara sıra böyle şeyler izlemek rahatlatıyo insanı... Very Happy

Yuuki senin söylediğin o 3 filmin hiçbirini izlemedim... king
kordiseps
kordiseps
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1596
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 8 Cesur10

Mesaj tarafından özz Paz 3 Mayıs - 21:28

bugün 2 film izledim.
ilki "immortal beloved" (ölümsüz sevgili) yıllar önce izlemiştim. bugün tekrar izledim çok ama çok seviyorum bu filmi. beethoven' ın hayatından bir bölümü (doğru ya da yanlış) onun muhteşem besteleri eşliğinde izliyoruz. filmin sonlarına doğru 9. senfoni çalarken kalbimin müziğe eşlik ettiğine şahit oldum Very Happy abartmıyorum, nerdeyse 2 kat hızlı çarpıyordu. çok güzeldi ya. ne diyebilirim herkesin izlemesini tavsiye ederim.
ikinci film "21 gram" ilginç bir filmdi. aynı baccano' daki gibi karışık bir hikaye anlatımı var. başlarda karakterleri bazı sahnelerde görüyoruz. zamanla bu karakterlerin birbiriyle bağlantıları veriliyor sonunda da olay bağlanıyor.
sonuyla ilgili emin değilim sanırım tatmin edici bir sondu. 21 gramın ne olduğunu da sonunda öğreniyoruz.
özz
özz
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından yuuki_cross Paz 3 Mayıs - 22:55

21 gramı izlemiştim pek cok bölumunu hatrlamyrm ama sanırım bi adam vardı ya nese spoiler yemeyın
Spoiler:
yuuki_cross
yuuki_cross
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1289
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 8 Ssstt10

Mesaj tarafından bLue-Dragon Ptsi 4 Mayıs - 10:04

Dragon Ball Evolution'u izledim.Gerçekten yorumlardaki kadar varmış hiç ama hiç beğendim. Bu filmi güzel yapan bence şuan hatırlayamıyorum ama sanırım yapınclığını üstlenen Stephen Chow olmasıdır. Bence en iyi yanı buydu. Eğer bu filmi bir anime olarak düşünmezsek 10/5 verilebilir. Ama animenin live actionu olarak düşünürsek 10/2 belkide dahada az verilebilir. Efektler eh işte güzeldi. olaylar hızlı gelişti günümüz yaşantımızdaki Goku işte Very Happy
bLue-Dragon
bLue-Dragon
Encoder

Erkek Mesaj Sayısı : 1946
Ruh Hali : son izlediğiniz film / yorumlarınız - Sayfa 8 Olgun10

Mesaj tarafından spartiate Ptsi 4 Mayıs - 10:40

yuuki_cross demiş ki:catwoman cok guzeldı ya. en son soyle bı fılm arsıvımı eseleyıp the island ı ızledım. scarlet teyze oynuyo. manyak bı fılm ya guzeldı baya. bıde arkasından underworld ü izledim tabii sonuncusunu. o daha da güzeldi gene harıka lycan dönüşümleri falan vardı.gelmıs gecmıs en ıyı vampir filmi bence. görsel olarakta kimse okadar gercekcı olaamdı OK

underworld'ün ilk filmini bayağı sevmiştim, kate beckinsale e siyahlar bayağı yakışıyordu ne yalan söyliyim:D catwoman benim pek sevdiğim bir film değil, halle berry olmasına rağmen konusu, çekişmleri vs. kötü bir film diye düşünüyorum... bunun yanında island çok çok beğendiğim bir filmdi... evan mcgregor var zaten filmde, çok sevdiğim bir aktör, ee birde michael bay filmi; yemede yanında yat...Very Happy

not:ancak bana göre en güzel vampir filmleri vampirle görüşme ve lost boystur... Very Happy
spartiate
spartiate
Admin
Admin

Mesaj tarafından özz Ptsi 4 Mayıs - 11:51

spartiate demiş ki:

not:ancak bana göre en güzel vampir filmleri vampirle görüşme ve lost boystur... Very Happy
ben de "vampirle görüşme"yi çok severim. bunun dışında vampirli filmler çekici gelmiyor ve izlemem de.
özz
özz
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından spartiate Ptsi 4 Mayıs - 12:52

özz demiş ki:
spartiate demiş ki:

ben de "vampirle görüşme"yi çok severim. bunun dışında vampirli filmler çekici gelmiyor ve izlemem de.

bir lost boys izleseydin özz, eski bir gençlik filmidir ama efsane gibi birşeydir:D
spartiate
spartiate
Admin
Admin

8 sayfadaki 21 sayfası Önceki  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21  Sonraki

- Similar topics