son izlediğiniz film / yorumlarınız
+75
arcueid
Katsura
ishak
ademania
SIRINO
darkcan
zhaomc
Ownd
halvah(J)
Lucresia
PinkLemonade
mavi_61
nico robin
lafolya
kanade
isobel
bonjour
!Sweet Cat!
Desire
tanoren
Mahlas_Kafkef
DicLonius
DarkeLia
doumeki
Çubuk Kraker xD
AnTiOkSiDaN
Zax
MetatroN
wiL-
zhenya
Unde®minE
stratospheregirl
meyday
yuuki_cross
scoutcrawler
snowflake
ShaiThan
mortifera
KaranlıK
sakura
bluetear
Squaw
bLue-Dragon
Susano'o
Kansu
özz
F.Chopin
jax
sera myu
zeze
kordiseps
sonercirit
Yufie
blackburn
RoMe
gundamaster
Unde®kaN
FindaSoul4$ale
Ryoko Yoichi
YagamiLight
Engel
Mss. Pretty Queen
savage garden
resurgam
muhtesemmatrix
Yaser
Sodakazam
Shiniko
Hanajima
sakura hime
edemirci44
SPAWN-TheUndead
rockchu
lantis
spartiate
79 posters
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
15 sayfadaki 21 sayfası
15 sayfadaki 21 sayfası • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21
Geri: son izlediğiniz film / yorumlarınız
Unde®minE demiş ki:"Pathology/Kadavra" izledim. Aslında filmi almama neden olan tek şey kapağındaki Milo Ventimiglia'ydı. Heroes uğruna, Peter uğruna aldım filmi. Pişman da olmadım hani, güzeldi.
ben 40.dakikadan sonra kapatıp sildim çok sıkılmıştım
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
forgotten nefis bi filmdi. sıradan ve hep gördüğümüz türden bir konuyu oldukça kaliteli bir biçimde işlemişlerdi.
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
'Curse of the Golden Flower' izledim dün çin filmi makyajlar kıyafetler fln baya iyiydi konu da güseldi ama anlatmakta biras zorluk çekmişler sankim
isobel- Isınan üye
YES MAN ve Jim Carey
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
John Q izledim en son. Sağlık sektörünü eleştiren bir konusu vardı ve çok başarılı bir filmdi. Bu filmle bir kez daha Denzel Washington'a saygı duydum. Çok başarılı bir oyuncu.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
eskiden izlediğim bi filmi tekrar izledim ...
BEN EFSANEYİM
will smith hayranlığımı pekiştiren,yalnızlık duygusunu iliklerinize kadar işleten,insanların aslında birbirlerine ihtiyacı olduğunu gösteren bir filmdi. fedakarlık, inanç vs...
2.kez dil 3,4,5... kez dahi izlenebilecek türden bir film.
BEN EFSANEYİM
will smith hayranlığımı pekiştiren,yalnızlık duygusunu iliklerinize kadar işleten,insanların aslında birbirlerine ihtiyacı olduğunu gösteren bir filmdi. fedakarlık, inanç vs...
2.kez dil 3,4,5... kez dahi izlenebilecek türden bir film.
Ruh Hali :
Sam kucağında gitti ya.. Ne üzülmüştüm ben orda, tek ağladığım Will Smith sahnesiydi o sanırım, Will Smith 1 numaradır ya, o filmi tek geçerim. Ben de mi izlesem bilgisayarımdaki tek film o
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bluetear demiş ki:Unde®minE demiş ki:"Pathology/Kadavra" izledim. Aslında filmi almama neden olan tek şey kapağındaki Milo Ventimiglia'ydı. Heroes uğruna, Peter uğruna aldım filmi. Pişman da olmadım hani, güzeldi.
ben 40.dakikadan sonra kapatıp sildim çok sıkılmıştım
benb bayılmıştım ya o filme, hele sonu yok mu sonuuuu
ben efsaneyim de güzel filmdi hani, will smithin olduğu filmleri seviyorum zaten
Evet ya Kadavra'nın sonu süperdi ^^
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
özz demiş ki:YES MAN ve Jim Carey
güzel bir filmdi akşam izledim bende... ordaki jim carey in tiplemesindeki adamla bazı yönlerimin uyuştuğunu farkettim :S
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Dakota Skye izledim dün. Özgün ve çok güzel bir yapımdı. Herkes yalan söyler ama bu yalanlar Dakota'ya sökmez. Tek isteği birgün bir seferliğine de olsa birinin yalan söylememesi.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
gundamaster demiş ki:John Q izledim en son. Sağlık sektörünü eleştiren bir konusu vardı ve çok başarılı bir filmdi. Bu filmle bir kez daha Denzel Washington'a saygı duydum. Çok başarılı bir oyuncu.
O film güzeldir gerçekten de sağlık sektörünü eleştiren en iyi yapımlardan birisi bence Danzel Washington yeterli diyorum ^__^
İzledikten sonra arşivime eklediğim ve de severek izlediğim en iyi filmlerden birisi kesinlikle...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
angels&demons,
beklentilerimin oldukca altinda bir filmdi. ortalama bir polisiye-macera. filmde gecen dialoglarin; ne dedin sen watson ? tadinda olmasi ise ayri bir talihsizlik.
beklentilerimin oldukca altinda bir filmdi. ortalama bir polisiye-macera. filmde gecen dialoglarin; ne dedin sen watson ? tadinda olmasi ise ayri bir talihsizlik.
nico robin demiş ki:angels&demons,
aynen ben de hayal kırıklıgına ugradım kitabını da okumadm üstelik hani kitabı okusam 'onun gibi deil ya becerememişler filme aktarmayı' derim ama öle bi durum da yok 'bu ne yaa televizyon filmi aynı' diyip çıktım yani salondan
isobel- Isınan üye
an itibariyle harry potter
gayet hoştu bence
gayet hoştu bence
mavi_61- Aktif üye
Ruh Hali :
@mavi_61 ;sonunda izleyebildin harry'i. çok bekleyipte sonunda gidebilmek çok mutlu etmiştir seni.
neyse az önce cebrail i izledim. filmin ilk 10 dk sı ve son 10 dksı büyüleyiciydi.
inanılmaz güzel müzikleri var. kokuşmuşluğu, kederi,acıyı, yalnızlığı ve kirlenmiş melekleri anlatan harika bi yapımdı. filmin çok eksik yanları olmasına rağmen güzel bi konusu,değişik bi havası var.
gabriel in filmin ilk 10dksında yeryüzüne indirilip insan olduğu an ışığa doğru ''bağışla beni'' diyerek bağırışı ve uçmaya çalışıp her seferinde düşmesi çok etkileyiciydi. kapanışındada gabriel in gökdelenden atlayıp intihar etmesi ve düşerken söylediği son sözler büyük bir etki bırakıyor; ''beni tanrı katından attın, şimdi oraya düşüyorum. düşüş bir meleğin hissettiği son şeydir. kafamın içinde hala belli belirsiz bir ses yankılanıyor,ama ilk kez bu kendi sesim. Bağışla beni ...''
insanda boşluğun içinde kaybolup gitme isteği uyandırıyor...
sanırım film beni çok etkiledi.
neyse az önce cebrail i izledim. filmin ilk 10 dk sı ve son 10 dksı büyüleyiciydi.
inanılmaz güzel müzikleri var. kokuşmuşluğu, kederi,acıyı, yalnızlığı ve kirlenmiş melekleri anlatan harika bi yapımdı. filmin çok eksik yanları olmasına rağmen güzel bi konusu,değişik bi havası var.
gabriel in filmin ilk 10dksında yeryüzüne indirilip insan olduğu an ışığa doğru ''bağışla beni'' diyerek bağırışı ve uçmaya çalışıp her seferinde düşmesi çok etkileyiciydi. kapanışındada gabriel in gökdelenden atlayıp intihar etmesi ve düşerken söylediği son sözler büyük bir etki bırakıyor; ''beni tanrı katından attın, şimdi oraya düşüyorum. düşüş bir meleğin hissettiği son şeydir. kafamın içinde hala belli belirsiz bir ses yankılanıyor,ama ilk kez bu kendi sesim. Bağışla beni ...''
insanda boşluğun içinde kaybolup gitme isteği uyandırıyor...
sanırım film beni çok etkiledi.
Ruh Hali :
yuuki_cross demiş ki:@mavi_61 ;sonunda izleyebildin harry'i. çok bekleyipte sonunda gidebilmek çok mutlu etmiştir seni
aynen canım ya
zaten benim durum süperdi o yüzden filmi pek gözüm görmedi
Harry büyümüş bir ikincisi
herkes sevdiğine kavuştu kazma Ronda hala düşmüyo
mavi_61- Aktif üye
Ruh Hali :
Televizyonla dün akşamki buluşmamda 2 tane film yakaladım. İkisini de izledim, birisi öncelikliydi ama.
"U" [Ah yine bir U, Maria-chan *-*]
U, Fransız yapımı bir animasyon. Dublajı beğenmedim, yani aşk içerikli sahnelerde öyle bir dublaj yapılmış ki, dışarıdan biri sesi duysa kötü şeyler izlediğimi falan düşünür ya da belki de benim Fransızca'yla aram olmadığı için dublaj kulağıma güzel gelmemiştir. Ama dublajı bir kenara atarsak, çizimler çok tatlıydı, fon suluboyayla çizilmiş gibiydi, müziklere de bayıldım, çok kısa sahneler için bile harika müzikler yapılmış, her sahne için farklı ve harika müzikler düşünülürse bir başyapıt ortaya çıkar. Hikaye de çok tatlıydı, U'ya bayıldım, çok şirindi ^^
"Garez 2"
En sevdiğim korku filmleri 3'lüsünün son basamağında yer alır bu film, Atv gösteriyordu, U'yu izlediğimden başlarını kaçırsam da harika bir filmdir. Tamam, "öcüler" "emo" karakterlerden farksız ve kız karakterler çok itici (evet, başroldeki kız, sana diyorum) olsa da çok severim bu filmi. "Öcü kız" dendiğinde Samara'mı tek geçerim, Halka'm benim 1 numaralı korku filmim benim ^^
"U" [Ah yine bir U, Maria-chan *-*]
U, Fransız yapımı bir animasyon. Dublajı beğenmedim, yani aşk içerikli sahnelerde öyle bir dublaj yapılmış ki, dışarıdan biri sesi duysa kötü şeyler izlediğimi falan düşünür ya da belki de benim Fransızca'yla aram olmadığı için dublaj kulağıma güzel gelmemiştir. Ama dublajı bir kenara atarsak, çizimler çok tatlıydı, fon suluboyayla çizilmiş gibiydi, müziklere de bayıldım, çok kısa sahneler için bile harika müzikler yapılmış, her sahne için farklı ve harika müzikler düşünülürse bir başyapıt ortaya çıkar. Hikaye de çok tatlıydı, U'ya bayıldım, çok şirindi ^^
"Garez 2"
En sevdiğim korku filmleri 3'lüsünün son basamağında yer alır bu film, Atv gösteriyordu, U'yu izlediğimden başlarını kaçırsam da harika bir filmdir. Tamam, "öcüler" "emo" karakterlerden farksız ve kız karakterler çok itici (evet, başroldeki kız, sana diyorum) olsa da çok severim bu filmi. "Öcü kız" dendiğinde Samara'mı tek geçerim, Halka'm benim 1 numaralı korku filmim benim ^^
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
en son 23 numarayı izledim
ulan ezgi tavsiye ettiğin filme bak
bu arada saat 02:03
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ice Age 3 Dawn of the Dinosaurs. Bu gün sinemada izledim. İlk iki film gibi yine harika bir iş çıkartmışlar.Buck karakteri süper. İzlemeyen varsa kesinlikle tavsiye ederim.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
sana demiştim sema kafayı yiyp sende başlıyosun 23 ü denemeye ben hala denıyorum .bluetear demiş ki:en son 23 numarayı izledim
Ruh Hali :
Im Juli (Temmuzda) izledim en son. Yolda geçen eğlenceli bir aşk hikayesiydi. Bugünden itibaren ben de güneşi takip etmeye başlıyorum
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
halk düşmanları (public enemies) bakalım amerikan suç tarihinde başka kimlerin filmini izleyeceğiz. güzel bir filmdi hele sonlara doğru bir çatışma sahnesi vardı ki, sanki canlı çekmişler. filmin bazı bölümlerinin çekim tarzı biraz farklıydı gibi.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
27 Dresses die bi film izledim bugun romantik işte fena deildi 5/10
isobel- Isınan üye
halk düşmanları ve melez prens.hiç biri amerikan pastasının yerini tutamaz tabi....
15 sayfadaki 21 sayfası • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
15 sayfadaki 21 sayfası