Anime için ayırdığınız Harddisk ne kadar?
+39
Leck
kordiseps
Çubuk Kraker xD
KaranlıK
wiL-
AnTiOkSiDaN
black_rainbow
nico robin
achie-san
Kansu
özz
SPAWN-TheUndead
sera myu
F.Chopin
edemirci44
Luffy C.
Akuma_Blade
Unde®kaN
aoshi
savage garden
Desire
Hitokiri
sakura hime
CHOBiTS
Shiniko
vecitasan
RoMe
Brubaker
Rendan
Sodakazam
rockchu
silindi
dilfigar
Sonvaynard
Exile Falcon
gundamaster
spartiate
lantis
bonjour
43 posters
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
1 sayfadaki 3 sayfası
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Anime için ayırdığınız Harddisk ne kadar?
Her bir bölümün 250-300 MB'larda ve en az bölümün 12 olduğunu düşününce bu konuyu açmak istedim...
Hem her hafta yeni bölüm hazırlıyorsunuz, hem de diğer programlar var...
Sizin bilgisayarınızın kapasitesi ne kadar?
Hem her hafta yeni bölüm hazırlıyorsunuz, hem de diğer programlar var...
Sizin bilgisayarınızın kapasitesi ne kadar?
Geri: Anime için ayırdığınız Harddisk ne kadar?
sabit olarak 200gb harddisk ayırmış durumdayım ama gerekli olursa 100gb kadar daha yer açıyorum filmler için ayırdığım kısımdan
benim dururmum bu bakımdan oldukça kötü... 30 gb kadar bir alan ancak ayırabiliyorum, doldukça dvd'ye atmam gerekiyor... zaten 80 gb hdd kapaitem var, alamadım gitti şu external hdd'lardan bir tane:S
Sırf animeler için 70 gb ayırmıştım ama malesef yetmiyor bu nedenle 250 gb lık bir external aldım ama o da yetmedi. Doldukça dvd ye atıyorum o nedenle.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
Şuan indirim var harici sabit disklerde...
Ben daha dün 250 GB'ı indirimle 157 YTL'ye aldım. Bugün eski fiyatı olan 228 YTL olmuş...
Şuan bazı markalarda indirim var..
http://www.hepsiburada.com/Department.aspx?CategoryID=100225&sorting=3&record=1
Ben daha dün 250 GB'ı indirimle 157 YTL'ye aldım. Bugün eski fiyatı olan 228 YTL olmuş...
Şuan bazı markalarda indirim var..
http://www.hepsiburada.com/Department.aspx?CategoryID=100225&sorting=3&record=1
250 gblık harici harddiskimin tamamını animeye ayırdım.Ama tabii ki yetmiyor.Doldukça DVD'ye çekiyorum.Onun dışında kendi pc'm 80 gb.Bunun da 70 gb'ını falan animeye ayırıyorum.Yine doldukça DVD işte
1.250 TB nin 800-900 Gb sini ayırıyorum fakat yetmiyor. DVD lere pek yazmak istemiyorum. DVD yerine harici hardisk almak daha makul gibi. Şu aralar çok fazla arttı fiyatlar.(dolar yüzünden) 1.5 ay önce 1TB yi 200 milyona almıştım. Şuanda 370-390 milyon
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
herkes bana nazire yaparcasına koca koca hdd'lerini yazıyor yahu... tamam tamam alıcam bende (6 aydır alıyorum göya, neyse bir ara sipariş verecem hepsiburadadan... )
Valla 40 gbla arşiv yapmak zor oluyor diye izleyip siliyordum ben. Sonra baktım arşiv yapmak lazım. Gittim 500gb harici disk aldım. Silmeye gerek kalmadı Ama şimdi de neleri izlemiştim hatırlamıyorum ki geri indireyim
dilfigar- Mesaj Sayısı : 9
Ruh Hali :
2.8TB animelere ayrılmış durumda.
Harici 500GB'ı programlara verdiğimden beri onun içindeki animeleri de temizliyorum.
Sanırım önümüzdeki ay BR yazıcım gelir.
Bu arada LG BlueRay yazıcı sakın almayın. Patlarsa tam patlıyor.
Harici 500GB'ı programlara verdiğimden beri onun içindeki animeleri de temizliyorum.
Sanırım önümüzdeki ay BR yazıcım gelir.
Bu arada LG BlueRay yazıcı sakın almayın. Patlarsa tam patlıyor.
silindi- Isınan üye
Vallahi aranızda en az yer ayıran benim her halde toplamda 240 gb lık Hdd var bunun 200 gb ını film ve müziklere ayırıyorum 20 gbı ıvır zıvır 20 gb ı da anime için ayırıyorum arşiv yapmak gibi bir huyum yok çok ender olarak dvd ye çekiyorum serileri zaten one piece gibi uzun serileride rmvb indirip izliyorum sonra siliyorum hemen...
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
HDD kapasitem 120 gb. Ama şu kadarını anime, şu kadarını da müzik için ayırıyım diye bi düşüncem yok. İzlediğim seriler tamamlandıkça DVD'ye çekiyorum. Uzun metrajlıları ise 25 bölümde bi DVD'ye çekiyorum.
Ben anime indirirken yeri falan hiiç düşünmem ne kadar indirirsem indireyım o animeyı koyacak bir yer açarım Bu yüzden ben sınırsız yer ayırdımm
Brubaker- Mesaj Sayısı : 13
500 GB ayırmıştım ama şu anda yer olmadığından 70-80 GB de diğer diskten yemiş durumda animeler, yer sıkıntısı olduğundan bu aralar dvd çekiyorum bol bol.
Not: Konu herhangi bir anime ile ilgili olmaldığı için tartışmalar kısmına taşındı.
Not: Konu herhangi bir anime ile ilgili olmaldığı için tartışmalar kısmına taşındı.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
500 lük aldim dolmustu sonra yabancilari sildim suan tek türkçe indiriyorum 110 gb filan bos yes kaldi suan önümüzdeki ay bi bilgisayar alsam su soft filmleri takilmadan izliyebilcem artik slayt gösterisi gibi izlemekten biktim heh....
vecitasan- Aktif üye
Ruh Hali :
Çok kötü bir durumdayım o konuda. 80 gblık HDD'e sahip olmak her zaman şikayet sebeplerimden biri şu an kullandığım bilgisayar için. Harici almaya da üşeniyorum açıkcası. 80 gb'ın 60 gb'ı anime, ileride indirdiğim filmleri, müzikleri DVD'ye yazıp yer açmayı planlıyorum.
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
80gb hd vardı sürekli indirdiğimi DVd ye cekiyordum.üç ay önce 500gb lik HD aldım suan içinde 420gb lik anime var.Bir o kadarda DVD de var.Bazı animeleri iki kere indirdiğim oldu.Çok begendiğim serileri eskiden kalitesiz indirirdim daha sonra torenti kullanmaya başladıktan sonra bulabildigim en kaliteli şekilde indirmeye başladım.Ama netim sınırlı olduktan sonra anime indirmeyi bıraktım.
1 yıldır anime indiriyorum ve şuan 100 gb yakın bir anime arşivim var onun için geçenlerde 320 gb harici disk aldım onun dışında da bilgisayarımın 250 gb hafızası var yani belirli bir yeri animeye ayırıyım diye düşünmğyorum ne kadar anime indirirsem o kadar mutluyum
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
disk filam ayırmıyorum ben sadece lap top var işte her şey onda kayıtlı XD
160 gb harici bellekten 140 gb
80 gb laptop bellekten 60 gb
dvdlerden 50 60 XD
80 gb laptop bellekten 60 gb
dvdlerden 50 60 XD
180 gb lik hdd yarısı kadar anime vardı yer yetmeyince 1tb lık harici hdd aldım onunda büyük bir bölümünü animeler için ayırdım.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
500Gb(465Gb oluyor) external harddisc'in 400Gb'si,
160Gb'lik laptopun 140Gb si
ve DVD'ler işte şu an yetiyor ama bir ara Ertan'a uğrarsam dolar :D
160Gb'lik laptopun 140Gb si
ve DVD'ler işte şu an yetiyor ama bir ara Ertan'a uğrarsam dolar :D
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Anime'leri DVD'lerde tutuyorum çünkü harddisk gümlerse gidecek kayıpları telafi edemem. Ama son zamanlarda Anime DVD sayım 700leri de geçtiği için artık 2. bir harddisk almayı ciddi ciddi düşünür oldum. (Harddiskimin anime ile alakalı kısmı 400 GB)
Akuma_Blade- Moderator
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
1 sayfadaki 3 sayfası