AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anime için ayırdığınız Harddisk ne kadar?

+39
Leck
kordiseps
Çubuk Kraker xD
KaranlıK
wiL-
AnTiOkSiDaN
black_rainbow
nico robin
achie-san
Kansu
özz
SPAWN-TheUndead
sera myu
F.Chopin
edemirci44
Luffy C.
Akuma_Blade
Unde®kaN
aoshi
savage garden
Desire
Hitokiri
sakura hime
CHOBiTS
Shiniko
vecitasan
RoMe
Brubaker
Rendan
Sodakazam
rockchu
silindi
dilfigar
Sonvaynard
Exile Falcon
gundamaster
spartiate
lantis
bonjour
43 posters

3 sayfadaki 3 sayfası Önceki  1, 2, 3

Anime için ayırdığınız Harddisk ne kadar? - Sayfa 3 Empty Geri: Anime için ayırdığınız Harddisk ne kadar?

Mesaj tarafından spartiate Çarş. 25 Mart - 11:19

bonjour demiş ki:Arkadaşlar dün Electro World'deki kampanyadan Maxtor 1 TB taşınabilir HDD aldım.. Beşinci mesajda yazdığım 250 GB dolmuştuda...

güle güle kullan bonjour, electro worldde bazen şahane indirimler olabiliyor...
spartiate
spartiate
Admin
Admin

Erkek Mesaj Sayısı : 4388
Ruh Hali : Anime için ayırdığınız Harddisk ne kadar? - Sayfa 3 Eglenc10

https://animemangantr.yetkin-forum.com

Anime için ayırdığınız Harddisk ne kadar? - Sayfa 3 Empty Geri: Anime için ayırdığınız Harddisk ne kadar?

Mesaj tarafından bonjour Çarş. 25 Mart - 12:13

spartiate demiş ki:
bonjour demiş ki:Arkadaşlar dün Electro World'deki kampanyadan Maxtor 1 TB taşınabilir HDD aldım.. Beşinci mesajda yazdığım 250 GB dolmuştuda...

güle güle kullan bonjour, electro worldde bazen şahane indirimler olabiliyor...

Teşekkürler, artık uzun serileri buna kopyalıcam...

Bakmak isteyenler; http://www.electroworld.com.tr/UrunBrosuru2.htm adresinde broşörün 3.sayfasında...
bonjour
bonjour
Moderator
Moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 1035
Ruh Hali : Anime için ayırdığınız Harddisk ne kadar? - Sayfa 3 Images13

https://animemangantr.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından Hitokiri Çarş. 25 Mart - 13:41

Artık 1.5 TB oldu.
Hitokiri
Hitokiri
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 762
Ruh Hali : Anime için ayırdığınız Harddisk ne kadar? - Sayfa 3 Kimses10

http://www.turkfansub.com

Mesaj tarafından sakura hime Çarş. 25 Mart - 14:36

ya arkadaşlar bana yardımcı olun 320 gb toshiba hdd vardı bende ama doldu yani çok az yerim kaldı yeni bir hdd alıcam ama ne alayım bilemiyorum yine toshiba 500 gb hdd alacakdım ama bu konularda pek iyi değilim siz ne önerirsiniz
sakura hime
sakura hime
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 2020

Mesaj tarafından AnTiOkSiDaN Çarş. 25 Mart - 14:46

Harici HDD'de en iyi marka Seagate'dir. Onun dışında benim kendi kullandığım philips HDD'ler de fena değil.
AnTiOkSiDaN
AnTiOkSiDaN
Çevirmen
Çevirmen

Erkek Mesaj Sayısı : 394
Ruh Hali : Anime için ayırdığınız Harddisk ne kadar? - Sayfa 3 Tembel10

Mesaj tarafından Hitokiri Çarş. 25 Mart - 15:40

sakura hime demiş ki:ya arkadaşlar bana yardımcı olun 320 gb toshiba hdd vardı bende ama doldu yani çok az yerim kaldı yeni bir hdd alıcam ama ne alayım bilemiyorum yine toshiba 500 gb hdd alacakdım ama bu konularda pek iyi değilim siz ne önerirsiniz

500 alacaksan samsung ya da maxtor 1 tb alacaksan maxtor.
Hitokiri
Hitokiri
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 762
Ruh Hali : Anime için ayırdığınız Harddisk ne kadar? - Sayfa 3 Kimses10

http://www.turkfansub.com

Mesaj tarafından sera myu Çarş. 25 Mart - 15:44

bence 1 tb al sakura-hime 5oo hiçbişeye yetmiyor bitti benimki şimdi bilgisayara atıp duruyorum bakalım ne kadar dayanacak oda
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 2456
Ruh Hali : Anime için ayırdığınız Harddisk ne kadar? - Sayfa 3 Dagini10

Mesaj tarafından sakura hime Çarş. 25 Mart - 15:54

sen gene bilgisayara atıyorsun benim bilgisayarda dolu Sad çok az yerim kaldı sürekli yeni bir seri çıkıyor yetişemiyorum 1 tb almak mantıklı aslında ama ne alayım onu bilemiyorum bir sürü marka var bu arada soruma cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim dediğiniz markaları araştırıyorum bakalım....
sakura hime
sakura hime
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından wiL- Çarş. 25 Mart - 16:04

sakura hime demiş ki:ya arkadaşlar bana yardımcı olun 320 gb toshiba hdd vardı bende ama doldu yani çok az yerim kaldı yeni bir hdd alıcam ama ne alayım bilemiyorum yine toshiba 500 gb hdd alacakdım ama bu konularda pek iyi değilim siz ne önerirsiniz

320 gb olanı taşınabilir olarak kullanırsın
1 TB al diğer herşeyini onda tutarsın(pek taşınabilir olmadığından çünkü onların en küçüğü 3.5 ")
ama eğer sürekli taşıyacaksan tak-çalıştır fişlerle filan uğraşmak istemiyorsan 2.5 " 500 gb al

marka olarak Seagate WD Smartdisk ve Maxtor iyidir
eğer fazla anlamıyorsan harddiskten ne kadarlık düşünüyorsun onu yaz ona göre model veriyim
wiL-
wiL-
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 547

Mesaj tarafından sakura hime Cuma 27 Mart - 11:25

yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar sonunda ne alacağıma karar verdim hayırlısıyla bugün alıyorum ama son bir şey sormam gerekiyor bu 3.5" ler laptoplarda da kullanılabiliyor değil mi confused
sakura hime
sakura hime
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından wiL- Cuma 27 Mart - 14:48

sakura hime demiş ki:yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar sonunda ne alacağıma karar verdim hayırlısıyla bugün alıyorum ama son bir şey sormam gerekiyor bu 3.5" ler laptoplarda da kullanılabiliyor değil mi confused

tabiki kullanılabilir ama 3.5" lerin çoğu (belki hepsi) fişle çalışıyor yani gereken sadece fazladan bir priz
yanlız bağlantısına aktarım hızına dönüş hızına vs. iyi bakmanı tavsiye ederim yani sonuçta kaç kez alınır harddisk (=
bide eğer aldığın modeli yazarsan alacaklara bi secenek olur diye düşünüyorum (mesela bana)
bide tabi fiyatını
wiL-
wiL-
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından KaranlıK Cuma 27 Mart - 15:17

spartiate demiş ki:benim dururmum bu bakımdan oldukça kötü... 30 gb kadar bir alan ancak ayırabiliyorum, doldukça dvd'ye atmam gerekiyor... zaten 80 gb hdd kapaitem var, alamadım gitti şu external hdd'lardan bir tane:S

Seninle aynı durumdayım ama bu hafta 1tb harici bir cihaz alacağım depolama derdim hiç kalmayacak. yyff
KaranlıK
KaranlıK
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 430
Ruh Hali : Anime için ayırdığınız Harddisk ne kadar? - Sayfa 3 Bulutl10

Mesaj tarafından Çubuk Kraker xD Cuma 27 Mart - 15:50

30 gb xD
Çubuk Kraker xD
Çubuk Kraker xD
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 637
Ruh Hali : Anime için ayırdığınız Harddisk ne kadar? - Sayfa 3 Keyifs10

Mesaj tarafından kordiseps Paz 29 Mart - 15:42

0 gb... Harddisk marddisk ayırmicam artık....çek dvd ye...
Önceden ayırdım noldu sanki! Elde var sıfırr
kordiseps
kordiseps
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1596
Ruh Hali : Anime için ayırdığınız Harddisk ne kadar? - Sayfa 3 Cesur10

Mesaj tarafından sakura hime Paz 29 Mart - 16:06

NsR- demiş ki:
sakura hime demiş ki:yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar sonunda ne alacağıma karar verdim hayırlısıyla bugün alıyorum ama son bir şey sormam gerekiyor bu 3.5" ler laptoplarda da kullanılabiliyor değil mi confused

tabiki kullanılabilir ama 3.5" lerin çoğu (belki hepsi) fişle çalışıyor yani gereken sadece fazladan bir priz
yanlız bağlantısına aktarım hızına dönüş hızına vs. iyi bakmanı tavsiye ederim yani sonuçta kaç kez alınır harddisk (=
bide eğer aldığın modeli yazarsan alacaklara bi secenek olur diye düşünüyorum (mesela bana)
bide tabi fiyatını

anlıyorum o fazladan priz bende var Smile şuan için iki marka arasında kaldım ama büyük ihtimalle seagate 3,5" 1 Tb Freeagent Desk Harici Disk bunu alıcam fiytatı aldığın yere göre değişiyor ama yaklaşık olarak 250-260 ytl arası umarım yardımcı olabilmişimdir Smile
sakura hime
sakura hime
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından KaranlıK Paz 29 Mart - 16:39

Link te verdiğim ürün baya iyi duruyor cumartesi alacaktım zamanım kampanyası vardı bugün son günü.

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=34863
KaranlıK
KaranlıK
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 430
Ruh Hali : Anime için ayırdığınız Harddisk ne kadar? - Sayfa 3 Bulutl10

Mesaj tarafından Leck Paz 29 Mart - 16:52

47,5 GB gibi bir alan dolduruyor şuanlık...

İlerde hdd alıcam Smile sırf ona yükleriz artık Very Happy
Leck
Leck

Mesaj tarafından Ryoko Yoichi Paz 29 Mart - 21:16

KaranlıK demiş ki:Link te verdiğim ürün baya iyi duruyor cumartesi alacaktım zamanım kampanyası vardı bugün son günü.

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=34863

Baya iyi bi aletmiş. Benim için fazla ama o kadar hafızaya o kadar para. Hemen gidin alın Very Happy
Ryoko Yoichi
Ryoko Yoichi
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1477
Ruh Hali : Anime için ayırdığınız Harddisk ne kadar? - Sayfa 3 Centil10

Mesaj tarafından wiL- Ptsi 30 Mart - 10:16

sakura hime demiş ki:
NsR- demiş ki:

bide tabi fiyatını

anlıyorum o fazladan priz bende var Smile şuan için iki marka arasında kaldım ama büyük ihtimalle seagate 3,5" 1 Tb Freeagent Desk Harici Disk bunu alıcam fiytatı aldığın yere göre değişiyor ama yaklaşık olarak 250-260 ytl arası umarım yardımcı olabilmişimdir Smile

teşekkür ediyorum yardımın için Smile
hangisini alırsan hayırlı olsun Very Happy
wiL-
wiL-
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından Lyn C.tesi 22 Ağus. - 4:02

Şu anda 160 gb hdd'nin 120 gb'ı 250 gb hafızası olan laptop ın da 200 gb'ı animeye ayrılmış durumda.hdd doldukça çok fazla beğenmediğim serileri siliyorum ama şu ara 3 tb'lık hdd almayı planlıyorum yani böyle bir derdim pek olmayacak bundan sonra.
Lyn
Lyn
Yeni Üye
Yeni Üye

Kadın Mesaj Sayısı : 48
Ruh Hali : Anime için ayırdığınız Harddisk ne kadar? - Sayfa 3 Tembel10

Mesaj tarafından ozman C.tesi 22 Ağus. - 9:45

3 tb *8 =24 tb kadar çin ve japon+hint torrentlerini sömürüyorum:P
ozman
Süper Animeci
Süper Animeci

Ruh Hali : Anime için ayırdığınız Harddisk ne kadar? - Sayfa 3 Delibo10

Mesaj tarafından zhenya C.tesi 22 Ağus. - 13:15

1 tb full dolu, hemen hemen 1tb lıkda sildim (bleach,naruto ve ümidi kestiğim yani artık baydığım animeler falan falan)..üstüne bide dvd ye yazdıklarım var vaktiyle heralde 1tb da onlardan çıkar ama nitekim bi sonu olmuyo ne kadar büyük olursa okadar dolduruyorsunuz bi çözümü yok Smile...ama 1.5 tb lık bi tane daha alıcam bu gidişle ... tab oda ne kadar idare eder bilinmez ...ha bide animeleri tranfer için kullandığım 160 gb lık bi tane var ama oda ağznıkadar domuş ona sadece 80 90 gb da onda var sanırsam ...
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 991
Ruh Hali : Anime için ayırdığınız Harddisk ne kadar? - Sayfa 3 Karisi10

3 sayfadaki 3 sayfası Önceki  1, 2, 3

- Similar topics