Anime için ayırdığınız Harddisk ne kadar?
+39
Leck
kordiseps
Çubuk Kraker xD
KaranlıK
wiL-
AnTiOkSiDaN
black_rainbow
nico robin
achie-san
Kansu
özz
SPAWN-TheUndead
sera myu
F.Chopin
edemirci44
Luffy C.
Akuma_Blade
Unde®kaN
aoshi
savage garden
Desire
Hitokiri
sakura hime
CHOBiTS
Shiniko
vecitasan
RoMe
Brubaker
Rendan
Sodakazam
rockchu
silindi
dilfigar
Sonvaynard
Exile Falcon
gundamaster
spartiate
lantis
bonjour
43 posters
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
3 sayfadaki 3 sayfası
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: Anime için ayırdığınız Harddisk ne kadar?
bonjour demiş ki:Arkadaşlar dün Electro World'deki kampanyadan Maxtor 1 TB taşınabilir HDD aldım.. Beşinci mesajda yazdığım 250 GB dolmuştuda...
güle güle kullan bonjour, electro worldde bazen şahane indirimler olabiliyor...
spartiate demiş ki:bonjour demiş ki:Arkadaşlar dün Electro World'deki kampanyadan Maxtor 1 TB taşınabilir HDD aldım.. Beşinci mesajda yazdığım 250 GB dolmuştuda...
güle güle kullan bonjour, electro worldde bazen şahane indirimler olabiliyor...
Teşekkürler, artık uzun serileri buna kopyalıcam...
Bakmak isteyenler; http://www.electroworld.com.tr/UrunBrosuru2.htm adresinde broşörün 3.sayfasında...
ya arkadaşlar bana yardımcı olun 320 gb toshiba hdd vardı bende ama doldu yani çok az yerim kaldı yeni bir hdd alıcam ama ne alayım bilemiyorum yine toshiba 500 gb hdd alacakdım ama bu konularda pek iyi değilim siz ne önerirsiniz
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Harici HDD'de en iyi marka Seagate'dir. Onun dışında benim kendi kullandığım philips HDD'ler de fena değil.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
sakura hime demiş ki:ya arkadaşlar bana yardımcı olun 320 gb toshiba hdd vardı bende ama doldu yani çok az yerim kaldı yeni bir hdd alıcam ama ne alayım bilemiyorum yine toshiba 500 gb hdd alacakdım ama bu konularda pek iyi değilim siz ne önerirsiniz
500 alacaksan samsung ya da maxtor 1 tb alacaksan maxtor.
bence 1 tb al sakura-hime 5oo hiçbişeye yetmiyor bitti benimki şimdi bilgisayara atıp duruyorum bakalım ne kadar dayanacak oda
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sen gene bilgisayara atıyorsun benim bilgisayarda dolu çok az yerim kaldı sürekli yeni bir seri çıkıyor yetişemiyorum 1 tb almak mantıklı aslında ama ne alayım onu bilemiyorum bir sürü marka var bu arada soruma cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim dediğiniz markaları araştırıyorum bakalım....
Ruh Hali :
sakura hime demiş ki:ya arkadaşlar bana yardımcı olun 320 gb toshiba hdd vardı bende ama doldu yani çok az yerim kaldı yeni bir hdd alıcam ama ne alayım bilemiyorum yine toshiba 500 gb hdd alacakdım ama bu konularda pek iyi değilim siz ne önerirsiniz
320 gb olanı taşınabilir olarak kullanırsın
1 TB al diğer herşeyini onda tutarsın(pek taşınabilir olmadığından çünkü onların en küçüğü 3.5 ")
ama eğer sürekli taşıyacaksan tak-çalıştır fişlerle filan uğraşmak istemiyorsan 2.5 " 500 gb al
marka olarak Seagate WD Smartdisk ve Maxtor iyidir
eğer fazla anlamıyorsan harddiskten ne kadarlık düşünüyorsun onu yaz ona göre model veriyim
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar sonunda ne alacağıma karar verdim hayırlısıyla bugün alıyorum ama son bir şey sormam gerekiyor bu 3.5" ler laptoplarda da kullanılabiliyor değil mi
Ruh Hali :
sakura hime demiş ki:yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar sonunda ne alacağıma karar verdim hayırlısıyla bugün alıyorum ama son bir şey sormam gerekiyor bu 3.5" ler laptoplarda da kullanılabiliyor değil mi
tabiki kullanılabilir ama 3.5" lerin çoğu (belki hepsi) fişle çalışıyor yani gereken sadece fazladan bir priz
yanlız bağlantısına aktarım hızına dönüş hızına vs. iyi bakmanı tavsiye ederim yani sonuçta kaç kez alınır harddisk (=
bide eğer aldığın modeli yazarsan alacaklara bi secenek olur diye düşünüyorum (mesela bana)
bide tabi fiyatını
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
spartiate demiş ki:benim dururmum bu bakımdan oldukça kötü... 30 gb kadar bir alan ancak ayırabiliyorum, doldukça dvd'ye atmam gerekiyor... zaten 80 gb hdd kapaitem var, alamadım gitti şu external hdd'lardan bir tane:S
Seninle aynı durumdayım ama bu hafta 1tb harici bir cihaz alacağım depolama derdim hiç kalmayacak.
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
Çubuk Kraker xD- Süper Animeci
Ruh Hali :
0 gb... Harddisk marddisk ayırmicam artık....çek dvd ye...
Önceden ayırdım noldu sanki! Elde var sıfırr
Önceden ayırdım noldu sanki! Elde var sıfırr
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
NsR- demiş ki:sakura hime demiş ki:yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar sonunda ne alacağıma karar verdim hayırlısıyla bugün alıyorum ama son bir şey sormam gerekiyor bu 3.5" ler laptoplarda da kullanılabiliyor değil mi
tabiki kullanılabilir ama 3.5" lerin çoğu (belki hepsi) fişle çalışıyor yani gereken sadece fazladan bir priz
yanlız bağlantısına aktarım hızına dönüş hızına vs. iyi bakmanı tavsiye ederim yani sonuçta kaç kez alınır harddisk (=
bide eğer aldığın modeli yazarsan alacaklara bi secenek olur diye düşünüyorum (mesela bana)
bide tabi fiyatını
anlıyorum o fazladan priz bende var şuan için iki marka arasında kaldım ama büyük ihtimalle seagate 3,5" 1 Tb Freeagent Desk Harici Disk bunu alıcam fiytatı aldığın yere göre değişiyor ama yaklaşık olarak 250-260 ytl arası umarım yardımcı olabilmişimdir
Ruh Hali :
Link te verdiğim ürün baya iyi duruyor cumartesi alacaktım zamanım kampanyası vardı bugün son günü.
http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=34863
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
47,5 GB gibi bir alan dolduruyor şuanlık...
İlerde hdd alıcam sırf ona yükleriz artık
İlerde hdd alıcam sırf ona yükleriz artık
Leck- Mesaj Sayısı : 3
KaranlıK demiş ki:Link te verdiğim ürün baya iyi duruyor cumartesi alacaktım zamanım kampanyası vardı bugün son günü.
Baya iyi bi aletmiş. Benim için fazla ama o kadar hafızaya o kadar para. Hemen gidin alın
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sakura hime demiş ki:NsR- demiş ki:sakura hime demiş ki:yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar sonunda ne alacağıma karar verdim hayırlısıyla bugün alıyorum ama son bir şey sormam gerekiyor bu 3.5" ler laptoplarda da kullanılabiliyor değil mi
bide tabi fiyatını
anlıyorum o fazladan priz bende var şuan için iki marka arasında kaldım ama büyük ihtimalle seagate 3,5" 1 Tb Freeagent Desk Harici Disk bunu alıcam fiytatı aldığın yere göre değişiyor ama yaklaşık olarak 250-260 ytl arası umarım yardımcı olabilmişimdir
teşekkür ediyorum yardımın için
hangisini alırsan hayırlı olsun
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Şu anda 160 gb hdd'nin 120 gb'ı 250 gb hafızası olan laptop ın da 200 gb'ı animeye ayrılmış durumda.hdd doldukça çok fazla beğenmediğim serileri siliyorum ama şu ara 3 tb'lık hdd almayı planlıyorum yani böyle bir derdim pek olmayacak bundan sonra.
Lyn- Yeni Üye
Ruh Hali :
3 tb *8 =24 tb kadar çin ve japon+hint torrentlerini sömürüyorum:P
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
1 tb full dolu, hemen hemen 1tb lıkda sildim (bleach,naruto ve ümidi kestiğim yani artık baydığım animeler falan falan)..üstüne bide dvd ye yazdıklarım var vaktiyle heralde 1tb da onlardan çıkar ama nitekim bi sonu olmuyo ne kadar büyük olursa okadar dolduruyorsunuz bi çözümü yok ...ama 1.5 tb lık bi tane daha alıcam bu gidişle ... tab oda ne kadar idare eder bilinmez ...ha bide animeleri tranfer için kullandığım 160 gb lık bi tane var ama oda ağznıkadar domuş ona sadece 80 90 gb da onda var sanırsam ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
3 sayfadaki 3 sayfası