Anime İndirirken Kullandığınız Programlar ve İndirme Hızı
+15
Seifukusha
ishak
kanade
Spinel Sun
AnTiOkSiDaN
ShadowFalcon
rockchu
Daichi Hikomi
edemirci44
Sonvaynard
spartiate
Hitokiri
Misafir
lantis
bLue-Dragon
19 posters
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Anime İndirirken Kullandığınız Programlar ve İndirme Hızı
Böyle bir başlık var mı bilmiyorum ama varsa silebilirsiniz.
Sorumuz şu anime veya başka birşey indirirken hangi programları kullanıyorsunuz ve genellikle kaç kb. indiriyorsunuz?
Ben MSD ve JDownloadder kullanıyorum genellikle 110larda indiriyorum.. Ya siz
Sorumuz şu anime veya başka birşey indirirken hangi programları kullanıyorsunuz ve genellikle kaç kb. indiriyorsunuz?
Ben MSD ve JDownloadder kullanıyorum genellikle 110larda indiriyorum.. Ya siz
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Geri: Anime İndirirken Kullandığınız Programlar ve İndirme Hızı
ben indirirken flashget ve utorrent kullanıyorum ve indirme hızı olarak maksimum 110 kb görebiliyorum internetim 1024 olduğu için olsa gerek
Benimkide 1024 olduğundan torrent 100 lerde çekiyor.lantis demiş ki:ben indirirken flashget ve utorrent kullanıyorum ve indirme hızı olarak maksimum 110 kb görebiliyorum internetim 1024 olduğu için olsa gerek
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
zaten bende sürekli bu hızda indiremiyorum en fazla gördüğüm hız 110 ve o hızda kısa süreli oluyor. onun dışında 105'i fazla geçmiyor.
O değilde torrentte paylaşımın çok olması olayı dert. Paylaşım olmayınca 10 larda 2.3 lerde indiriyorum.
Tabi sen daha güncel animeleri takip ediyor olmalısın. 100 ün altına inmiyorsan.
Tabi sen daha güncel animeleri takip ediyor olmalısın. 100 ün altına inmiyorsan.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Günceller için anime değil ne çekerseniz çekin genelde en yüksek hıza ulaşırsınız....
Torrent kullanıyorum arada emule'de açıyorum.Çok nadir HTTP kullanıyorum.
Torrent kullanıyorum arada emule'de açıyorum.Çok nadir HTTP kullanıyorum.
vallaha ben bittorrent kullanıyorum... genelde günceller 70-80k civarı hızlarla iniyor...
JDownloader kullanıyorum, genellikle 100 le cekiyorum. Premium olursa 110-120 oluyor.
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
Utorrenti son zamanlarda bende kullanıyorum ama sizin gibi 100 çekemiyorum...
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
bLue-Dragon demiş ki:Utorrenti son zamanlarda bende kullanıyorum ama sizin gibi 100 çekemiyorum...
Tamamen çektiğiniz dosya ile alakalı bir durum.Yani ne bizle ne de sizle alakası yok.
µTorrent
İdm
Benim için diğerleri gereksiz.
İdm
Benim için diğerleri gereksiz.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
The one & only > µTorrent xD
Eğer ki anime yüklüyorsam > en fazla 350 kb/s (ki ülkemin animecilerine özel torrent'inden yüklüyorum sadece xD Isohunt gibi torrent siteleriyle uğraşmıyorum xD )
Eğer ki Net'imi sağlayan şirketin özel torrentinden yüklüyorsam > en fazla 8 mb/s (ama onlardada Anime yok xD Oradan genelikle film ve program yüklüyorum)
Eğer ki anime yüklüyorsam > en fazla 350 kb/s (ki ülkemin animecilerine özel torrent'inden yüklüyorum sadece xD Isohunt gibi torrent siteleriyle uğraşmıyorum xD )
Eğer ki Net'imi sağlayan şirketin özel torrentinden yüklüyorsam > en fazla 8 mb/s (ama onlardada Anime yok xD Oradan genelikle film ve program yüklüyorum)
Daichi Hikomi- Mesaj Sayısı : 9
Şimdi torrent için seedbox kullanıyorum dolayısı ile 10000kb lik bir hıza ulaşabiliyorum (övünmek gibi olsun bütün trackerlarda ratiom tavan yapmış durumda ) tabi bu servera inme hızı serverdan pc ye 110-120 civarı bir hızda çekiyorum bunun dışında işte ddl rapid irc hepsi 110-120 civarı.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Utorrent - Orbit 100-110 kb/sn
ShadowFalcon- Yeni Üye
Ruh Hali :
Bittorrent ->seed/leech oranına bağlı olarak genellikle 100 kb/s ile indiriyorum.
JDownloader -> Kafasına göre değişiyor. Kimi zaman 120 lerde kimi zaman 40 larda geziniyor.
JDownloader -> Kafasına göre değişiyor. Kimi zaman 120 lerde kimi zaman 40 larda geziniyor.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
Torrent için sadece bittorrent kullanıyorum. 206-207 kbps civarı ile indiriyorum, tabii ki bu hız seed ve leecherlara bağlı olarak değişebiliyor.Direct dl için ise Opera 9.64 ile megaupload'dan 213 kbps ile indiriyorum. Eğer HQ versiyonları direct dl olarak bulabiliyorsam, torrent ile hiç uğraşmıyorum.
Spinel Sun- Yeni Üye
Ruh Hali :
torent için ares den indiriyorum 20/100 arası değişiyor, jdownloader kendi kafasına göre 0/120 arası gidip geliyor
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
MajorShare 50 150 arasi deyişken atri bekleme süresini rapid share %10 hizlandiriyor 13 bölumluk bir diziyi 3 saate formati mp4 olarak nidiri
ishak- Süper Animeci
Ruh Hali :
Animenin rapidshare linklerini arıyorum. Bulduğumu flashget'le indiriyorum. Tabi premium üyelik gerekiyor. İnternete bağlandığım yer ne kadar yüksek hız veriyorsa o hızda iniyor. 100 kb'la indirdiğim de oldu, 2000 kb'la da.
utorrent kullanıyorum torrentte.rapidshare linkleri içinde flashget.
histugaya- Mesaj Sayısı : 14
evdeyken utorrent kullanıyorum. genelde 4 veya 5 seri birlikte iniyo. toplam hızın 425 kb/sn oluyo en fazla. genelde de 380lerde seyrediyo.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
rockchu demiş ki:Şimdi torrent için seedbox kullanıyorum dolayısı ile 10000kb lik bir hıza ulaşabiliyorum (övünmek gibi olsun bütün trackerlarda ratiom tavan yapmış durumda ) tabi bu servera inme hızı serverdan pc ye 110-120 civarı bir hızda çekiyorum bunun dışında işte ddl rapid irc hepsi 110-120 civarı.
Dostum, ciddi misin yoksa yanlışlıkla bir tane sıfır fazladan mı attın?
Saniyede 10 mb dosya indirebiliyor musun cidden? Nerede?
En son Seifukusha tarafından Çarş. 5 Ağus. - 21:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bir sunucu kiralıyorsunuz ve bütün işlemlerinizi onun üzerinden yapıyorsunuz.10000 az bile 100000 bile yapabilirsiniz.
http://vrsturk.blogspot.com/ buradan biraz bilgi edinebilirsiniz.
http://vrsturk.blogspot.com/ buradan biraz bilgi edinebilirsiniz.
Bilgi için sağol abi. Yalnız, saniyede 100000kb'lik veri akışı pratik anlamda, en azından tek bilgisayar için mümkün değil. Bilgisayar saniyede o kadar veriyi zaten yazamıyor.
Fakat ilginç geldi cidden. Rapid premium almak yerine sunucu kiralamak daha mantıklı herhalde.
Fakat ilginç geldi cidden. Rapid premium almak yerine sunucu kiralamak daha mantıklı herhalde.
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
1 sayfadaki 2 sayfası