Hangi Anime?
+25
sera myu
gundamaster
Zax
zhenya
Servet
savage garden
Unde®kaN
kanade
AnTiOkSiDaN
Rendan
meyday
sakura hime
bluetear
CHOBiTS
ademania
Hitokiri
spartiate
Kitiara
doumeki
bLue-Dragon
SheaN
kordiseps
lafolya
Unde®minE
Exile Falcon
29 posters
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
1 sayfadaki 13 sayfası
1 sayfadaki 13 sayfası • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Hangi Anime?
Bu oyunu ilk kez DP forumunda görmüştüm ve hoşuma gitmişti. Sonra birkaç yerde daha da gördüm sanırım. Her neyse önemli olan oyunun güzel olması
Oyunun oynanışı basit. Kişi, animeyle ilgili küçük veya büyük (kendine kalmış) bir bilgi verir. Diğer üyeler ise o bilgiden animenin ne olduğunu anlamaya çalışır. Bilinemezse diğer oyunlardaki gibi küçük ipucular verilerek cevaba ulaşılmaya çalışılır. Kısa ve öz
Ben başlıyorum:
Bu animede başrol karakterine UFO çarpar ve ölen karakteri uzaylılar bir kız olarak tekrar diriltirler. (Bu konuyu her yerde bulamazsınız )
Oyunun oynanışı basit. Kişi, animeyle ilgili küçük veya büyük (kendine kalmış) bir bilgi verir. Diğer üyeler ise o bilgiden animenin ne olduğunu anlamaya çalışır. Bilinemezse diğer oyunlardaki gibi küçük ipucular verilerek cevaba ulaşılmaya çalışılır. Kısa ve öz
Ben başlıyorum:
Bu animede başrol karakterine UFO çarpar ve ölen karakteri uzaylılar bir kız olarak tekrar diriltirler. (Bu konuyu her yerde bulamazsınız )
En son Exile Falcon tarafından C.tesi 11 Tem. - 13:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Hangi Anime?
Anlattığın seriyi bir kişi daha anlatmıştı bana ama adını hatırlamıyorum Sırf bunu demek için yazmadım tabi, bu konu şeyde olsa, "Tartışmalar"'da ? Diğer oyunlarda oradaydı sanırım ?
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hımm. çok tanıdık geldi... ismi dilimin ucunda ama hatırlıyamıyorum yaa ..
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Paraponera Klavata Girl olabilir mi?
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Değil maalesef
Undermine normalde oyunların açılması gereken başlık burası. Tartışmalar kısmı farklı şeyler için. Zamanında bu kategori yoktu sadece tartışmalar vardı Anime Tahmin başlığı da o yüzden orada açılmıştı. Ama şimdi burası varken Tartışmayı kirletmeye gerek yok kannımca
Undermine normalde oyunların açılması gereken başlık burası. Tartışmalar kısmı farklı şeyler için. Zamanında bu kategori yoktu sadece tartışmalar vardı Anime Tahmin başlığı da o yüzden orada açılmıştı. Ama şimdi burası varken Tartışmayı kirletmeye gerek yok kannımca
Peki o zaman ipucu vereyim. Kendisi erkek karakter kıza dönüştüğü için Shoujo Ai olarak geçer. 2006 yapımı bir anime.
Gittim sordum
Strawberry Panic ((Konusunu bile bilmiyorum, ne dediyse onu söyledim modu ))
Strawberry Panic ((Konusunu bile bilmiyorum, ne dediyse onu söyledim modu ))
En son Unde®minE tarafından Cuma 10 Tem. - 12:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Exile ne kadar zor sormuşsun... aklıma simoun geldi birden.
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Oyun güzel de sanki anime tahmine benzemiş tek farkı resim yok
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Kitiara demiş ki:Kashimashi - Girl meets girl?
Kashimashi doğru. Exile yanımda onaylıyor
Yeni soruyu alalım.
Hmm, peki o zaman. Kolay bir şey olsun.
Bu animemizdeki kahramanımız motosikletiyle birlikte diyar diyar gezer, türlü insanlarla tanışır. Bu sayede insanoğlunun karanlık, kendisine düşman doğasını yakından tanır.
Bu animemizdeki kahramanımız motosikletiyle birlikte diyar diyar gezer, türlü insanlarla tanışır. Bu sayede insanoğlunun karanlık, kendisine düşman doğasını yakından tanır.
Hiç izlemedim ama bana Kino's Journey'i anımsattı.Tanıtımı buna benzerdi sanki
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
Sadece tanıtım aklımda iyi kalmış demek ki
Bu seride androidler artık günlük kullanımda yaygınlaşmıştır.Bazı insanlar onlara iyi, bazıları ise kötü davranmaktadır.Hikaye ana kahramanın androidlerle insanlar arasında ayrım yapılmayan bir kafe bulması ile başlar.
Bu seride androidler artık günlük kullanımda yaygınlaşmıştır.Bazı insanlar onlara iyi, bazıları ise kötü davranmaktadır.Hikaye ana kahramanın androidlerle insanlar arasında ayrım yapılmayan bir kafe bulması ile başlar.
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
Metropolis dicemde degildir heralde.Çünkü bu tip bir seri izlediğimi hatırlamıyorum
Eve no Jikan doğru cevap
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
Yeni sorunuz:
Gerektiğinde insan şekline dönüşebilen yaratık türünden bir kadınla, o yaratıkları avlayanlardan bir adamın arasındaki aşkı konu edinen bir anime.
Gerektiğinde insan şekline dönüşebilen yaratık türünden bir kadınla, o yaratıkları avlayanlardan bir adamın arasındaki aşkı konu edinen bir anime.
Pandora Hearts?
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Ne alaka pandora hearts'la.... Hayır o değil şimdiden söyliyim =D
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Claymore deil mi yaa?
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :