Hangi Anime?
+25
sera myu
gundamaster
Zax
zhenya
Servet
savage garden
Unde®kaN
kanade
AnTiOkSiDaN
Rendan
meyday
sakura hime
bluetear
CHOBiTS
ademania
Hitokiri
spartiate
Kitiara
doumeki
bLue-Dragon
SheaN
kordiseps
lafolya
Unde®minE
Exile Falcon
29 posters
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
12 sayfadaki 13 sayfası
12 sayfadaki 13 sayfası • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Geri: Hangi Anime?
Hitokiri anime tahminle karıştırmışsın. Resim yerine konu ile alakalı ipucu vererek başka bir soru sor bence.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
gundamaster demiş ki:Hitokiri anime tahminle karıştırmışsın. Resim yerine konu ile alakalı ipucu vererek başka bir soru sor bence.
Evet haklısın
2 başlıkda açıktı. Resimi niye buraya attıysam Neyse geldik madem, soralım
Şehire yeni taşınan karakterimiz, karşılaştığı kıza aşık olur, ama; kız şehirin en belalı kızıdır. Şans bu ya kızın en yakın arkadaşıda çocuğa aşık olur
Exile Falcon demiş ki:Kimagure Orange Road...Servet abi de sormuştu aynı şekilde
Dost sen bir çık aradan
Neyse yeni soruyu alalım.
Bu animede ana karakterimiz 7 yıl önce ayrıldığı şehre okumak için geri döner. Yıllar önce bu şehirde pek çok şey yaşamıştır ama bunların birçoğunu unutmuştur. Şehirde zaman geçirdikçe giderek anıları yerine gelecek ve o korkunç geçmişi hatırlamaya başlayacaktır.
Sora no manimani geldi birden aklıma. O mudur?
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
gundamaster demiş ki:Sora no manimani geldi birden aklıma. O mudur?
Yok değil, ben biliyorumda soru sormamak için cevaplamıyorum
Baş kahramanımız kız kardeşi ile yaşayan lise öğrencisidir.Yagmurlu bir günde dolabından sesler geldiğini duyar açtığında çocukluk arakdaşıv e aşkı olan kızı hayalet olarak görür.yıllar önce unutulmuş anılar canlanmaya başlayacaktır.
Doğru cevap kiti san senden başka birinin bileceğini sanmıyordum.Geçen sene listende görmüştüm benim aksime sen beğenmemiştin.Ben ikinciyi izlemiştim ilki cinsel içerikliymiş.Kitiara demiş ki:Mizuiro?
Bi Mizuiro, bi de Mizuiro (2003) var sanırım. Ben Mizuiro'yu izledim, onda pek rahatsız edici bir şey göremedim.
Soru gelsin: Yeni animemizde kurbanlarını parçalayıp kutulara koyan bir katilimiz var.
Soru gelsin: Yeni animemizde kurbanlarını parçalayıp kutulara koyan bir katilimiz var.
Uzun süredir tahmin çıkmadığına göre cevabı vereyim, zira bir süreliğine internete giremeyeceğim. Cevap: Mouryou no Hako. Bir sonraki soruyu isteyen sorabilir.
Bu arada ben de Mizuiro (2003) versiyonunu izlemişmişim. Yukarıdaki mesajı yazdığım sırada MAL'a giremediğimden kontrol edememiştim.
Bu arada ben de Mizuiro (2003) versiyonunu izlemişmişim. Yukarıdaki mesajı yazdığım sırada MAL'a giremediğimden kontrol edememiştim.
Ben sorayım mı :3
Bu karakterimiz mavi gözlü mavi saçlı erkek bir karakter. Kendisi moda tasarımı yapmakta :3 Oldukça kakkoidir :3 Bu kimdir :3
Bu karakterimiz mavi gözlü mavi saçlı erkek bir karakter. Kendisi moda tasarımı yapmakta :3 Oldukça kakkoidir :3 Bu kimdir :3
Savage bu anime karakter tahmini başlığı değil Animeyi anlat...Gerçi cevap Koizumi George büyük ihtimalle de
evet öyle exile süpersinher zamnki gibi :3 pardon karıştırdım ben başlıkları yine ehhe Devam edelim
Tamam fiyasko bir anime soralım
Bu animede ana karakterimiz sıradan bir çocuktur. 10 yıl önce bir kıza evlenme sözü vermiştir.Aradan tam 10 yıl geçtiğinde aniden iğrenç tipli bir robotu kontrol eden pembe saçlı kızımız ortaya çıkar ve çocuğa kocası gibi davranmaya başlar.(İğrenç ötesi bir animeydi )
Bu animede ana karakterimiz sıradan bir çocuktur. 10 yıl önce bir kıza evlenme sözü vermiştir.Aradan tam 10 yıl geçtiğinde aniden iğrenç tipli bir robotu kontrol eden pembe saçlı kızımız ortaya çıkar ve çocuğa kocası gibi davranmaya başlar.(İğrenç ötesi bir animeydi )
Kitiara demiş ki:Kemeko DX?
Doğrudur. Yeni soruyu alalım
Dost gelene kadar ben onayladım bile
Peki o zaman: Hayattan pek beklentisi olmayan genç kahramanımız, bir gün fazlasıyla garip bir kızla karşılaşır. Kız, önceki hayatlarında kahramanımızın sadık hizmetkarı olduğunu ve onun için her şeyi yapabileceğini söylemektedir.
Cevap yok galiba. Animemizin adı Denpa teki na Kanojo. İsteyen yeni soruyu sorabilir.
soruyorum:
Kız ve oğlan ikisinden farklı kız ve oğlanı sevmektedir.ancak sonunda onların birbirlerini sevdiklerini anlarlar
Bu türde 3 anime var.Üçünün içinden eleyip bulun xD
Kız ve oğlan ikisinden farklı kız ve oğlanı sevmektedir.ancak sonunda onların birbirlerini sevdiklerini anlarlar
Bu türde 3 anime var.Üçünün içinden eleyip bulun xD
Katsura- Süper Animeci
Ruh Hali :
12 sayfadaki 13 sayfası • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
12 sayfadaki 13 sayfası