Hangi Anime?
+25
sera myu
gundamaster
Zax
zhenya
Servet
savage garden
Unde®kaN
kanade
AnTiOkSiDaN
Rendan
meyday
sakura hime
bluetear
CHOBiTS
ademania
Hitokiri
spartiate
Kitiara
doumeki
bLue-Dragon
SheaN
kordiseps
lafolya
Unde®minE
Exile Falcon
29 posters
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
11 sayfadaki 13 sayfası
11 sayfadaki 13 sayfası • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Geri: Hangi Anime?
Teveccühünüz
Yeni soru gelsin o zaman. Küresel ısınma sonucu deniz seviyesi yükselmiştir. Ana karakterimiz de bu seviyeden yukarda kalan kasabalardan birinde küçük bir kafe işleten genç bir bayandır. Burda son derece huzurlu bir hayat sürmekte olan karakterimizi etrafındakilerden ayıran özelliği ise aslında bir robot olmasıdır.
Yeni soru gelsin o zaman. Küresel ısınma sonucu deniz seviyesi yükselmiştir. Ana karakterimiz de bu seviyeden yukarda kalan kasabalardan birinde küçük bir kafe işleten genç bir bayandır. Burda son derece huzurlu bir hayat sürmekte olan karakterimizi etrafındakilerden ayıran özelliği ise aslında bir robot olmasıdır.
yokohama kaidashi diye bi mangada var bu konu ama animesi varmıydı bilmiyorum...
edit : m.a.l den baktımda varmış animeside
edit : m.a.l den baktımda varmış animeside
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
İki kere tebrik ediyorum. Animesini geçtim, mangasını bilen birinin çıkacağını hiç düşünmemiştim.
140 chapter sonunda bi anda bitivermişti ...eee sonuç ? falan olmuştum ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
...Birgün kütüphanede gezerken eski bir çin destanını anlatan büyülü bi kitaba raslayan bi kızın kitabı okurken kendini bir anda kitabın anlattığı o hikayenin içinde bulmasıyla başlayan olayları anlatır...(biraz tuhaf oldu ama idare edin )
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
doğru cevap sıra gine sende
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
İnsanlar çaresini bulamadıkları bir hastalık yüzünden yavaş yavaş ölmeye başlamışlardır. Ancak bir vampir, kurtuluşun vampirlerin kanında olduğunu açıklar. Bu yüzden roller değişir, insanlar vampirleri avlamaya başlar.
Legend of Duo
izlemedim ama AGT de tanıtımını okumuştum.Bu arada Kiti-san başlıkta ne zaman ismini görsem ya bilmiştir yada sormuştur diyorum.
izlemedim ama AGT de tanıtımını okumuştum.Bu arada Kiti-san başlıkta ne zaman ismini görsem ya bilmiştir yada sormuştur diyorum.
Bana öyle diyorsun ama sen de farklı değilsin. Seni gidi anime kurdu seniiii
Legend of Duo (=rezalet) doğru cevap. (Aman diyeyim bu animeden uzak durun.) Yeni soruyu alalım.
Legend of Duo (=rezalet) doğru cevap. (Aman diyeyim bu animeden uzak durun.) Yeni soruyu alalım.
Bu üç oldu daha Kiti ben senin kadar bilmiyorum daha doğrusu bilemiyorum bakıyorum bilemeyince yeni soruyu bekliyorum.
Kahramanımız 15 yaşında bir kız olup öptüğü kişilere en büyük arzularını tatmin güçü vermektedir.Fakat bunların hiçbirini kendisi istediği için yapmıyordur zorla yaptırıyorlar.
Kahramanımız 15 yaşında bir kız olup öptüğü kişilere en büyük arzularını tatmin güçü vermektedir.Fakat bunların hiçbirini kendisi istediği için yapmıyordur zorla yaptırıyorlar.
Başlığı kitledimmi ne.Biraz daha ipucu vereyim bari.Bu kız bu iğrenç hayattan kurtulmak için bu gizemli olayıa raştıran bir gazeteciye bu gücü verek kendisini buhayattan kaçırmasını sağlar.
Bu animenin afişinde arkasında zıt yönlere bakmakta olan iki adam olan bir kız var mı? Kızın elinde bir fotoğraf makinesi, atrafta uçuşan paracıklar filan?
Düzelti: Sonunda benim hatırladığım animenin adını buldum: Speed Grapher?
Düzelti: Sonunda benim hatırladığım animenin adını buldum: Speed Grapher?
Tebrikler Kiti san sen bir numarasın bu işte.Goku da gels oda çok iyi bilirdi böyle işleri.fotoğracıyı sorarsam kolay olur demiştim o olmayıncada cevap gelmedi.Çok izlenen bir anime degil ama baya güzeldi.Tavsiye ederim.
Kusura bakmayın, geç oldu biraz. Yeni animemizde üç arkadaş ve bu arkadaşlardan birinin ablasının sıradan ama eğlenceli hayatlarına tanık oluyoruz.
Minami-ke? *-* Arkadaşı kardeş olarak okumuş =D
En son SheaN tarafından Salı 21 Tem. - 18:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Ichigo Mashimaro?Kitiara demiş ki:Kusura bakmayın, geç oldu biraz. Yeni animemizde üç arkadaş ve bu arkadaşlardan birinin ablasının sıradan ama eğlenceli hayatlarına tanık oluyoruz.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
Bu anime, kayıp kız kardeşini arayan baş karakterimizin, birden kendini, dünyayı saran düşmanların elinden korumaya kalkan bir grubun içinde bulmasını ve onlarla birlikte bu düşmanlara karşı verdiği mücadeleyi anlatıyor.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
İpucu:Toplamda iki sezon ve 25 bölümden oluşan bir seri.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
Gravion olacaktı.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
11 sayfadaki 13 sayfası • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
11 sayfadaki 13 sayfası